CyberGhost VPN

CyberGhost VPN perustettiin vuonna 2011 Romanian Bukarestissa mutta tätä nykyä heillä on toimisto myös Saksassa, jossa tehdään myös suurin osa ohjelmistokehityksestä.

Palvelulla on tällä hetkellä yli 30 miljoonaa käyttäjää ympäri maailman ja se on viime vuosina kasvanut yhdeksi parhaista VPN-palveluista.

Yrityksen palvelinverkosto on laaja ja tällä hetkellä palvelimia on 7500 kappaletta, 91 eri maassa ja 113 sijainnissa. CyberGhost VPN ei pidä asiakkaistaan mitään lokitietoja ja tietojen salaukseen käytetään 256-AES lohkosalausmenetelmää.

CyberGhost VPN-palvelu sopii erinomaisesti kotiin ja pienille yrityksille, sillä yhdellä tilauksella saa suojattua kerralla 7 laitetta. Ohjelma toimii myös erinomaisesti suoratoistopalveluiden, kuten Netflixin kanssa.

Kaikki uudet käyttäjät saavat tilauksen pituudesta riippuen myös 14-45 päivän rahat takaisin takuun, eli mikäli ohjelma ei miellytä, niin tilauksen voi perua ja rahat palautetaan tilille.

CyberGhost VPN on arvostelumme parhaimmistoa!

ERINOMAINEN VPN-YHTEYS!

Pros / Cons
 • 7500 serveriä 91 maassa
 • 7 laitetta samalla hinnalla
 • Vahva salaus
 • 45 päivän rahat takaisin takuu
 • Sisäänrakennettu suoratoisto ominaisuus
 • Mainostenesto ja haitallisten sivujen esto ominaisuus
 • Ei lokitietoja
 • Nopeat yhteydet
 • Edullinen hinta
 • Myös Venäjän sijainti
 • Ei suomenkielistä käyttöliittymää

Paketit ja hinnat

1,99 € / kk

36 + 3 kk tilauksella.
Tilaa >>

2,95 € / kk

24 kk tilauksella.
Tilaa >>

3,75 € / kk

12 kk tilauksella.
Tilaa >>

11,99 € / kk

Kuukausi kerrallaan.
Tilaa >>

CyberGhost julkaisee usein alennuskampanjoita myös aivan yllättäen. Suosittelemme tarkastamaan uusimman tarjouksen täältä ennen tilaamista.

Flash sale CyberGhost VPN
Usein meidän linkkien kautta saat pääsyn salaisiin hintoihin, erikoistarjous näkyy useimmiten ”Flash sale” kuvakkeena tilausivun ylä- tai alalaidassa.
Sopiva tilausjakso, sopiva hinta
Katso special tarjoukset >>

CyberGhost VPN hinnat
CyberGhost VPN-yhteyden voi valita itselleen kuukauden tai 1-3-vuoden mittaisena sopimusjaksona.

CyberGhost VPN hinta on sitä edullisempi, mitä pidemmäksi ajaksi palvelun itselleen ottaa.

Nämä tarjoushinnat vain VPN-SUOMI.fi -sivuston kautta!

 • 3 vuoden + 3 kuukauden tilaus 1,99 €
 • 2 vuoden tilaus 2,95 €/kk
 • Vuoden tilaus 3,75 €/kk
 • Kuukauden jakso maksaa 11,99 €

Kolmeen pitempiaikaiseen tilaukseen sisältyy 45 -päivän rahat takaisin takuu, kuukauden tilauksella 14 päivän palautusoikeus.

Edullisin vaihtoehto

3 vuoden tilaus + 3 kuukautta kaupan päälle!

1,99 € / kk

Tilaa nyt!

 

2 vuoden tilaus

2,95 € / kk

Tilaa nyt!

 

Vuoden tilaus

3,75 € / kk

Tilaa nyt!

 

Kuukauden tilaus

11,99 € / kk

Tilaa nyt!

Maksuvaihtoehdot

CyberGhost VPN:n voi maksaa Visa Electron tai Martercard Debit korteilla, luottokortilla, PayPal nettilompakon kautta tai Bitcoin kryptovaluutalla. Luottokorteista maksuvälineenä käyvät American Express, Master Card sekä Visa. Palvelua ei kuitenkaan valitettavasti voi ostaa kotimaisten verkkopankkien kautta.

Pankkikortit:
VISA Electron
MasterCard Debit

Luottokortit:
VISA
MasterCard
American Express

Nettilompakot:
PayPal

Kryptovaluutat:
Bitcoin

Miten suoratoistopalvelut toimivat CyberGhost VPN:n kanssa?

CyberGhost VPN toimii testiemme mukaan loistavasti erilaisten suoratoistopalveluiden kanssa. Ohjelmasta löytyy sisäänrakennettu Unblock Streaming toiminto, jonka kautta löytää suoraan parhaat serverit ja sijainnit suosituimmille suoratoistopalveluille. CyberGhostin sisäänrakennetusta Streaming listasta löytyvät lähes kaikki suositut suoratoistopalvelut sekä ulkomaalaiset televisiokanavat. Listaa voi myös räätälöidä itselle sopivaksi ja lisätä sinne omia suosikki netti-tv kanavia.

Netflix USA

Netflix USA

USA:n Netflix valikoimaan pääset käsiksi napin painalluksella. VPN-ohjelmaan sisäänrakennettu Unblock Streaming valikosta löytyy suoraan Netflix, jota painamalla ohjelmisto yhdistää sopivalle serverille ja avaa Netflixin.

USA:n valikoimassa on yli 4500 elokuvaa ja 1000 sarjaa

Suomen valikoimassa on noin 1700 elokuvaa ja 300 sarjaa

Netflix USA


Suomi-tv

Suomi TV

Ulkomailla asuvat tai lomailevat pääsevät katselemaan suomalaisia netti-tv kanavia.


Formulat ja jääkiekko

Formulat ja jääkiekko

Ulkomaalaisten tv-kanavien kautta pääset katselemaan ilmaiseksi kaikki Formula 1 kilpailut sekä NHL otteluita. Myös netin puolella maksukanavalle siirtyneiden Jääkiekon MM-kisojen kaikki ottelut näet livenä CyberGhoastilla .

 

Urheilu


Jalkapallo

Jalkapallo

Suomessa lähes kaikki jalkapallosarjat ovat siirtyneet maksukanaville. VPN-yhteydellä näet ilmaiseksi muun muassa seuraavat futis liigat.

 

Urheilu
 


CyberGhost VPN ominaisuudet pääpiirteittäin

256-bit AES-Salaus: Netinkäyttö on suojattu 256-bittisellä AES salauksella, jonka hakkerointiin kuluu aikaa kymmeniä vuosia. Salasanasi, pankkitilinumerosi sekä muut henkilökohtaiset tiedot pysyvät siis aina turvassa tietojenkalastelulta.

Automaattinen Kill Switch: Automaattinen Kill Switch eli tappokytkin katkaisee nettiyhteyden, mikäli VPN lakkaa jostakin syystä toimimasta. Näin sinun henkilökohtainen IP osoitteesi pysyy aina piilossa.

Ei lokitietoja: CyberGhost VPN ei pidä kirjaa tai lokitietoja siitä, millä sivustoilla heidän asiakkaansa surffailevat tai mitä tiedostoja he latailevat. Tietoja ei voida siis luovuttaa viranomaisille tai muille tahoille, koska niitä ei yksinkertaisesti ole.

Mainosten esto: Mainokset voivat olla erittäin ärsyttäviä, mutta CyberGhost VPN estää mainokset automaattisesti. Tämä on erittäin kätevä toiminto etenkin mobiililaitteilla.

Suojaa kaikki laitteesi: Yhdellä tilauksella voi suojata kerralla jopa 7 laitetta. Tietokoneen lisäksi voit suojata muun muassa puhelimesi sekä tablettisi.

Tuetut protokollat: CyberGhost VPN käyttää OpenVPN, L2TP/IPSec ja PPTP protokollia.

Haitallisen sisällön estäminen: CyberGhost estää pääsyn sivustoille, jonka sisältö on luokiteltu haitalliseksi. Ohjelman sisäänrakennettu haittaohjelmien tunnistusohjelma tarkistaa sen sivuston URL osoitteen, mihin olet menossa ja estää sivustolle pääsyn, mikäli sivusto sisältää jotakin haitallista, kuten viruksia.

Yli 5700 serveriä 90 eri maassa: Kattava serverivalikoima takaa sen, että yhteydet pelaavat moitteettomasti. Lukuisten eri sijaintien ansiosta pääsee helposti kiertämään useiden nettisivustojen asettamat maakohtaiset estot.

Anonyymi torrent lataus: Ohjelmasta löytyy sisäänrakennettu Torrent Anonymously -ominaisuus. Tämän ominaisuuden ansiosta torrentteja voi ladata täysin turvallisesti ja anonyymisti. Eikä lataamiasi tiedostoja voida jäljittää takaisin sinuun.

Sivustojen maaeston kierto: Monien sivustojen ja suoratoistopalveluiden sisältö on rajattua tai kokonaan estettyä. CyberGhost VPN ohjelmasta löytyy sisäänrakennettu toiminto, jolla maaestettyyn sisältöön ja suoratoistopalveluun pääsee suoraan ohjelman kautta nappia painamalla.

Palvelimet ja sijainnit

CyberGhost tarjoaa tällä hetkellä 7500 palvelinta 91 eri maassa. Palvelimia löytyy Euroopasta, Aasiasta, Afrikasta sekä Oseaniasta. CyberGhost VPN palvelintarjonta on siis laaja ja sijainteja on paljon. Sijaintilistalle on nyt myös lisätty Venäjä, mikä mahdollistaa laaja urheilutarjonnan katselun MatchTv:ltä.

CyberGhost laajentaa palvelinvalikoimaansa kuitenkin jatkuvasti tarjotakseen asiakkailleen parhaan mahdollisen käyttökokemuksen ja nopeat yhteydet.

Tämänhetkiset palvelinsijainnit:

Albania, Argentiina, Itävalta, Australia, Bosnia & Hertsegovina, Belgia, Bulgaria, Brasilia, Valko-Venäjä, Venäjä, Kanada, Sveitsi, Chile, Kolumbia, Costa Rica, Kypros, Tshekki, Saksa, Tanska, Viro, Espanja, Suomi, Ranska, Kreikka, Hong Kong, Kroatia, Unkari, Indonesia, Israel, Intia, Islanti, Italia, Japani, Kenia, Etelä-Korea, Liettua, Luxemburg, Latvia, Moldova, Makedonia, Malesia, Hollanti, Norja, Uusi-Seelanti, Pakistan, Puola, Portugali, Romania, Serbia, Ruotsi, Singapore, Slovenia, Slovakia, Thaimaa, Taiwan, Ukraina, Yhdysvallat, Vietnam, Etelä-Afrikka, ++.

Yhteensopivuus

Monien muiden VPN-ohjelmien tapaan, CyberGhost VPN on yhteensopiva kaikkien tunnetuimpien laitteiden ja käyttöjärjestelmien kanssa.

Ohjelma voidaan asentaa useimpiin Windows, Mac OS, iOS, Android, Linux, Chrome OS ja Raspberry Pi käyttöjärjestelmän laitteisiin. Mobiilisovellus on paras testaamistamme sekä Androidilla että iPhonella.

Tietokoneiden, puhelimien sekä tablettien lisäksi, VPN voidaan asentaa myös yleisimpiin reitittimiin.

CyberGhost VPN on yhteensopiva seuraavien laitteiden kanssa:

Android
Windows
Mac, iPad, iPhone
Linux
Chrome

Kielet

CyberGhost VPN on saatavilla seuraavilla kielillä: Englanti, Saksa, Ranska, Italia, Puola, Romania, Venäjä, Espanja

Asiakastuki ja ohjeet

CyberGhost asiakastukeen voi ottaa yhteyttä sivustolla olevan Live Chat palvelun kautta. Sivustolta löytyy myös erittäin kattava Apua osio (Help), josta löytyy muun muassa yksityiskohtaiset VPN asennusohjeet jokaiselle tuetulle laitteelle sekä käyttöjärjestelmälle.

FAQ osiosta löytyvät puolestaan kaikki useimmin kysytyt kysymykset. Myös FAQ osio on erittäin laaja ja sieltä löytyy vastaukset oikeastaan kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin.

Asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin ripeästi ja sivustolla esitetyt ohjeet ovat varsin yksityiskohtaiset, joten asiakastuen palveluksiin ei tarvitse mahdollisen ongelman kohdatessa edes turvautua.

CyberGhost VPN ja ZenMate VPN fuusio

CyberGhost on on vuoden 2023 alkupuolella fuusioitunut toisen suosittelemamme VPN-sovelluksen ZenMate VPN:n kanssa. Tämä tarkoitta ZenMaten käyttäjille:

 • Lisää palvelinsijainteja
 • Suoratoisto-optimoidut palvelimet
 • Parantuneet yhteysnopeudet
 • Lisää ominaisuuksia käyttäjille

Jos ZenMaten tilaaja, tilauksesi tai tilisi pysyy muuttumattomana. 16.3.2023 eteenpäin ZenMaten VPN-palvelut tarjotaan CyberGhostin sovellusten kautta! ZenMaten VPN-sovellusta tuetaan 1.5.2023 asti ja tämän jälkeen maksavien tilaajien tulee kirjautua CyberGhost VPN-sovellukseen päästäkseen ZenMaten palveluhin:

 1. Kirjaudu ZenMate-tilillesi.
 2. Siirry My Devices-osioon ladataksesi olennaiset CyberGhost VPN-sovellukset laitteillesi.
 3. Kirjaudu ZenMate-tunnuksillasi CyberGhost-sovelluksiin.
 4. Nyt voit nauttia paremmista VPN-ominaisuuksista vanhalla ZenMate-tilauksellasi CyberGhostin alustalla!

Tärkeää: ZenMate jatkaa edelleen asiakaspalvelusi ylläpitoa, eli CyberGhostin tiimi ei pysty vastaamaan tukikyselyihin, jotka koskevat ZenMaten tilaajia!

CyberGhost VPN kokemukset ja yhteenveto

Me testasimme CyberGhost VPN-ohjelmaa huolellisesti, ennen kuin päätimme ottaa sen mukaan VPN-arvosteluumme. CyberGhost VPN kokemukset olivat sen verran hyvät, että voimmekin suositella sitä erittäin lämpimästi kaikille käyttäjille.

Ohjelman käytöstä meillä ei ole oikeastaan mitään pahaa sanottavaa. Yhteydet pelaavat mainiosti, suojaus on huipputasoa ja ohjelmasta löytyy runsaasti hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten mainostenesto, haitallisten sivujen esto sekä Unblock Streaming ominaisuus, jonka avulla suoratoistopalveluiden koko sisältöön pääsee käsiksi heti yhdellä napin painalluksella.

Yhdellä tilauksella ohjelman saa myös seitsemälle eri laitteelle, eli se sopii erinomaisesti perhepaketiksi tai ystävien kanssa jaettavaksi. Ohjelma ei myöskään ole hinnalla pilattu ja se on halvin arvostelemistamme VPN-palveluista.

Edullisin vaihtoehto

3 vuoden tilaus + 3 kuukautta kaupan päälle!

1,99 € / kk

Tilaa nyt!

 

2 vuoden tilaus

2,95 € / kk

Tilaa nyt!

 

Vuoden tilaus

3,75 € / kk

Tilaa nyt!

 

Kuukauden tilaus

11,99 € / kk

Tilaa nyt!

CyberGhost VPN

✓ Edullinen
✓ Kaikki suoratoistot
✓ Paras mobiilisovellus
✓ Mainosten ja haitallisten sivustojen torjunta
✓ Nopea VPN-yhteys ja asiakaspalvelu

Tarjous