ExpressVPN

Vertailumme nelonen: ExpressVPN

ExpressVPN on yksi maailman johtavimpia VPN-palveluntarjoajia. Yritys perustettiin jo vuonna 2009 ja se saavutti nopeasti suuren suosion kuluttajien keskuudessa. ExpressVPN tarjoaakin nopeat ja turvalliset yhteydet sekä huippuluokan asiakaspalvelun. Yrityksen palvelinverkosto on yksi alan laajimpia ja tällä hetkellä palvelimia löytyy yli 1700 kappaletta 94:stä eri maasta.

Palvelu on yhteensopiva kaikkien laitteiden, kuten tietokoneiden, älypuhelinten, tablettien, pelikonsoleiden ja reitittimien kanssa ja yhteen käyttäjätiliin voi liittää kerralla viisi laitetta.

ExpressVPN luottaa tuotteeseensa ja siksi he tarjoavatkin sille myös 30 päivän rahat takaisin -takuun. Halutessasi voit siis ottaa VPN-palvelun koekäyttöön ja lopettaa tilauksen 30 päivän sisällä ja saat rahat takaisin.

Pros / Cons
  • Yli 1700 palvelinta 94 eri maassa
  • Selkeä käyttöliittymä
  • Loistava asiakaspalvelu
  • Ei rajoituksia
  • Offshore-yksityisyydensuoja
  • Tehokas suojaus (256-bit AES-salaus)
  • 30 päivän rahat takaisin -takuu
  • Hinta
  • Vain 3 laitteen tuki
  • Yle Areenan katselussa ulkomailta ajoittain ongelmia

Testi ja kokemukset

VPN-SUOMI testasi ExpressVPN palvelun PC:llä Windows 10 käyttöjärjestelmällä sekä Android älypuhelimella, eikä meillä ollut salatun VPN-yhteyden asennuksessa tai luomisessa mitään ongelmia. Ohjelmisto on todella helppokäyttöinen ja se vaatii vain muutaman minuutin asennuksen.

Asennuksen jälkeen täytyy vain valita virtuaalinen sijainti ja painaa yhdistä nappia, jonka jälkeen salattu yhteys on valmis. VPN yhteysnopeudet olivat hyvät ja tasaiset ja me pystyimme lataamaan suuriakin tiedostoja ilman ongelmia.

Hinta ja paketit

Kaikkiin paketteihin sisältyy VPN palvelun lisäksi myös ohjelman lisäominaisuudet. Kaikki tilaukset sisältävät 5 laitteen tuen sekä 30 päivän rahat takaisin takuun.

1 kuukausi

12,95€
kuukaudessa

155,40 € / vuosi

Tilaa nyt!

15 kuukautta

6,67€
kuukaudessa

Säästä -49%!
80,04 € / vuosi

Tilaa nyt!

6 kuukautta

9,99€
kuukaudessa

Säästä -23%!
119,88 € / vuosi

Tilaa nyt!

 

ExpressVPN tarjoaa paljon eri maksuvaihtoehtoja. Luottokorteista maksun voi suorittaa Visalla tai MasterCardilla ja nettilompakoista maksuvälineenä käy PayPal. Ohjelman voi ostaa myös Bitcoin kryptovaluutalla.

Ominaisuudet

Kaikki VPN-palvelut antavat sinulle mahdollisuuden ohittaa internetin esteet, rajat sekä sensuurin, turvaten samalla internetyhteytesi. Monissa palveluissa on kuitenkin lisäominaisuuksia, jotka voivat parantaa tai helpottaa palvelun käyttöä. ExpressVPN sisältää seuraavat ominaisuudet:

Nopeustesti: Ohjelman sisäänrakennettu nopeustesteri tekee nopeimman VPN-palvelimen etsimisestä helppoa.

Yhteensopivuus: ExpressVPN sisältää applikaatiot lähes jokaiselle laitteelle

Kill Switch: Ominaisuus joka katkaisee automaattisesti internetyhteyden, mikäli VPN-yhteys pätkii tai katkeaa. Näin oma IP pysyy turvassa.

Protokollat: OpenVPN (TCP, UDP), L2TP-IPsec, SSTP ja PPTP

Ei lokitietoja: ExpressVPN ei koskaan tallenna mitään tietoja asiakkaidensa tekemisistä netissä.

Kutsu ystävä ohjelma: Jos saat ystäväsi liittymään ExpressVPN:n käyttäjäksi, niin saat yhden kuukauden ilmaiseksi. Kutsuilla ei ole rajoituksia.

Älykäs paikannus: Ohjelma suosittelee automaattisesti parasta palvelinta sijaintisi mukaan.

Rajoittamaton kaistanleveys: Lataa niin paljon tiedostoja, kuin haluat VPN-yhteyden kautta.

ExpressVPN laitteet

Sijainnit ja palvelimet

ExpressVPN omistaa yli 1700 palvelinta 148 VPN-palvelinsijainnissa 94 maassa. Palvelinverkosto on siis todella laaja ja palvelimia löytyy tietenkin myös Suomesta, Ruotsista, Norjasta sekä Tanskasta.

Euroopan palvelinsijainnit:

Albania, Andorra, Armenia, Itävalta, Azerbaidzan, Valko-Venäjä, Belgia, Bosnia ja Hertsegovina, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tshekki, Tanska, Viro, Suomi, Ranska, Georgia, Saksa, Kreikka, Unkari, Islanti, Irlanti, Mansaari, Italia, Jersey, Latvia, Liechtenstein, Liettua, Luxemburg, Makedonia, Malta, Montenegro, Moldova, Monaco, Hollanti, Norja, Puola, Portugali, Romania, Venäjä, Serbia, Slovakia, Slovenia, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Turkki, Ukraina, Iso-Britannia.

Aasia ja Tyynenmeren alue:

Australia, Bangladesh, Bhutan, Brunei, Kambodza, Hong Kong, Indonesia, Japani, E-Korea, Laos, Macao, Malesia, Mongolia, Myanmar, Nepal, Uusi-Seelanti, Filippiinit, Singapore, Taiwan, Thaimaa, Vietnam.

Afrikka, Lähi-Itä ja Intia:

Algeria, Egypti, Intia, Israel, Kazakstan, Kenia, Kirgisia, Pakistan, Etelä-Afrikka, Sri Lanka, Uzbekistan.

Yhteensopivuus

Voit määrittää reitittimen (Asus, DD-WRT, D-Link, Linksys, Netduma, Netgear, Sabai, Tomato, ja TP-Link) yhteyden VPN:n kautta niin, että kaikki WiFi-verkossa olevat käyttäjät saavat laitteensa suojattua. ExpressVPN on myös tehnyt käyttövalmiita sovelluksia monille eri käyttöjärjestelmille ja laitetyypeille, joiden avulla voit saada VPN-suojauksen puhelimeesi tai tabletillesi (iPhone / iPad iOS, Android, Windows Mobile, BlackBerry), PC:lle / kannettavalle (Windows, Mac OS, Linux), älytelevisiolle, pelikonsolille ja muille mediantoistolaitteille.

ExpressVPN yhteensopivuus:

Windows
Mac, iPad, iPhone, AppleTV
Android
Amazon FireTV
Chrome
Firefox
Safari
Reitittimet

Kielet

ExpressVPN on saatavana seuraavilla kielillä:

Ruotsi, Suomi, Tanska, Norja, Englanti, Ranska, Saksa, Espanja, Venäjä, Portugali, Italia, Japani, Korea, Thai, Turkki, Hollanti, Puola

Asiakastuki

Asiakkaat ovat ExpressVPN -palvelulle todella tärkeitä ja siksi he tarjoavatkin alan parasta asiakastukea. Asiakaspalvelu on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa. Tuen tavoittaa parhaiten Live Chat palvelusta, mutta kysymyksiä voi esittää myös sähköpostitse sekä yhteydenottolomakkeen kautta.

ExpressVPN:n kotisivuilla on myös todella laaja kysymykset ja vastaukset osio, josta löytyy vastaukset useimpiin kysymyksiin. Sivuilta löytyvät myös asennusohjeet eri käyttöjärjestelmille sekä laitteille.

Me VPN-SUOMI.fi -sivustolla testasimme, onko asiakaspalvelu todella hehkutuksen arvoinen ja muutaman sekunnin odottelun jälkeen saimmekin asiakaspalvelijan linjan päähän. Hän vastasi esittämiimme kysymyksiin ammattimaisesti, ketterästi ja ystävällisesti. Asiakaspalvelu on siis ExpressVPN-palvelussa todellakin huippuluokkaa!

Miksi minun pitäisi valita ExpressVPN?

ExpressVPN on epäilemättä yksi parhaista VPN-palveluista tällä hetkellä. Yrityksellä on yli 1700 palvelinta 94 eri maassa ja se tarjoaa alan parasta asiakastukea 24 tuntia vuorokaudessa. Palvelun ainoat heikkoudet ovat ainoastaan sen korkeahko hinta ja ainoastaan viiden laitteen tuki, joka kyllä toisaalta voidaan asentaa lähes mihin laitteeseen tahansa.

Rahalle saa kuitenkin hyvin vastinetta, ottaen huomioon laaja palvelinverkosto, nopeat VPN-yhteydet sekä käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. Maakohtaisen eston kiertäminen käy myös todella nopeasti, ja esimerkiksi Yhdysvaltain Netflix tarjonta on helposti saatavilla. Myös P2P -lataukset tapahtuvat nopeasti ExpressVPN:n kautta. Palvelinten sijainnin vaihtaminen tapahtuu hetkessä ja sisäänrakennettu Kill Switch pysäyttää mahdolliset vuodot.

Yhteenveto

ExpressVPN on nimensä mukaisesti nopea ja heiltä löytyy todella laaja kattaus palvelimia. Ohjelma toimii hyvin Netflix USA:n, Katsomon, Ruutu.fi:n sekä muiden suoratoistopalveluiden kanssa, mutta Yle Areena ei valitettavasti aina toimi ulkomailta. P2P lataukset tapahtuvat nopeasti. ExpressVPN ei myöskään pidä asiakkaistaan mitään lokitietoja ja asiakaspalvelu on huipputasoa. Kyseessä on erinomainen VPN-palvelu, jota voimme suositella kaikille, jotka katsovat netistä suoratoistona elokuvia, sarjoja sekä urheilua, tai henkilöille, jotka tarvitsevat yksityisyydensuojaa esimerkiksi tiedostojen latailun vuoksi. Perhepaketiksi tai yrityskäyttöön ExpressVPN palvelusta ei kuitenkaan ole sillä se sisältää ainoastaan 5 laitteen tuen.

TilausHinta per kkTarjouslinkki
ExpressVPN 1 kuukausi $12,95 1kk tilaus
ExpressVPN 6-kuukautta $9,99 Säästä 22%
ExpressVPN 1-vuotta $8,32 Säästä 35%
ExpressVPN

✓ Hyvä asiakaspalvelu
✓ Offshore-yksityisyydensuoja
✓ Lähes kaikki suoratoistot

Tarjous