NordVPN

NordVPN palvelun perusti joukko Skandinaaveja vuonna 2012, mutta yritys on rekisteröity Panamalle. Palvelun nimen yritys valitsi vastaamaan pohjoismaalaisia standardeja eli luottamusta, vapautta ja innovaatiota. Vaikkakin yritys on suhteellisen nuori, on NordVPN-palvelusta kasvanut hyvin nopeasti yksi parhaista, ellei jopa paras VPN-palvelu mitä markkinoilta löytyy. Yrityksellä on yksi maailman laajimmista palvelinverkostoista ja tällä hetkellä palvelimia löytyy yli 5500 kappaletta yli 60:sta eri maasta.

Palvelu lupaa käyttäjilleen täydellisen anonymiteetin, mikä tarkoittaa, että kaikki tieto on salattu 2048-bittisellä salauksella ja sinun toimistasi ei pidetä mitään lokitietoja. NordVPN-palvelu sopii niin normaaliin nettisurffailuun, suoratoistopalveluihin sekä suurien tiedostojen lataukseen. Yhdellä käyttäjätilillä saa suojattua kerralla 6 laitetta ja kaikki uudet käyttäjät saavat 30 päivän rahat takaisin takuun.


Kokeile nyt NordVPN-palvelua 30 päivää ja päätä vasta sitten, haluatko jatkaa tilausta!

NordVPN

Kokeile NordVPN yhteyttä 30 päivää.

Maksu palautetaan, jos et halua jatkaa tilausta.

NordVPN rahat takaisin takuu

Aloita kokeilu


Pros / Cons
  • 5500 palvelinta ympäri maailmaa
  • 6 laitetta samalla hinnalla
  • Vahvasalaus
  • 30 päivän rahat takaisin takuu
  • Nopea asiakaspalvelu
  • Toimii suoratoistopalveluiden kanssa, kuten Netflixin
  • Supernopea yhteys
  • Hinta
  • Ei suomenkielistä käyttöliittymää

Paketit ja hinta

NordVPN tarjoaa tällä hetkellä neljä eripituista sopimuspakettia. Valittavana on 1 kuukauden, 6 kuukauden tai 12 kuukauden paketti. Kaikki paketit ovat sisällöltään samoja, joten ainoa ero näkyy VPN-pakettien hinnoissa.

Kaikkiin paketteihin sisältyy 30-päivän rahat takaisin takuu, eli mikäli ohjelman käytön kanssa ilmenee ongelmia tai olet tyytymätön tuotteeseen, niin saat rahasi takaisin.

1 kuukausi

11,95 dollaria
kuukaudessa

Tilaa nyt!

6kk

9 dollaria
kuukaudessa

Säästä -24%!
108 dollaria / vuosi

Tilaa nyt!

 

Suosituimmat
Vuosi 6,99 dollaria / kk
Säästä -41%!
83,88 dollaria / vuosi

Tilaa nyt!

Yhden kuukauden mittaista sopimusjaksoa NordVPN tarjoaa hintaan $11,95. Mikäli sopimuksen tekee kerralla vuodeksi, niin maksettavaa kertyy ainoastaan 6,99 dollaria kuukaudessa. Kuuden kuukauden sopimuksella paketista veloitetaan 9,00 dollaria kuukaudessa.

Maksuvaihtoehdot:

NordVPN palvelun voi ostaa maksukorteilla tai Bitcoin-kryptovaluutalla. Luottokorteista maksun voi suorittaa Visalla, MasterCardilla, American Expressilla tai Discover Cardilla. PayPal maksutavan NordVPN valitettavasti tiputti pois helmikuussa 2019, koska he siirtyivät täysin itse ylläpidettyyn maksujärjestelmään.

Maksuvaihtoehdoksi kelpaavat myös AliPay, UnionPay, WebMoney, Yandex, giropay, Sofort sekä iDeal. Valitettavasti maksua ei voi kuitenkaan suorittaa kotimaisista verkkopankeista.

Luottokortit:
VISA
MasterCard
American Express
Discover Card

Nettilompakot:
– AliPay
– PaymentWall
– WeChat
– Google Play
– iTunes

Kryptovaluutat:
Bitcoin

Ominaisuudet tekevät NordVPN:stä paremman kuin muut

Salatun ja suojatun yhteyden lisäksi NordVPN palvelu tarjoaa myös muita ominaisuuksia. Jotkin näistä ominaisuuksista ovat yksinomaan NordVPN palvelussa, joten lue lista kannattaa lukaista läpi.

P2P-lataus:
NordVPN:llä ei ole rajoituksia lähetetyn tai vastaanotetun datan määrästä. Jotkin muut palvelut voivat rajoittaa P2P latausta, kuten Torrentteja, mutta NordVPN palvelun kautta tiedostojen lataus on aina nopeaa ja turvallista.

SmartPlay:
NordVPN:n erikoisominaisuus, jonka avulla pääsee käsiksi yli yli 150 suoratoistopalveluun, kuten Netflixiin, Huluun, Amazon Primeen, Crackleen ja moneen muuhun.

Automaattinen Kill Switch:
Kill Switch eli suomeksi tappokytkin, katkaisee ohjelman tai sovelluksen nettiyhteyden, mikäli VPN lopettaa jostakin syystä toimintansa. Tarvittaessa ohjelma myös katkaisee koko koneen internetyhteyden. Näin sinun IP-osoitteesi pysyy salattuna ja turvassa, jos jotakin tapahtuu. Tätä ominaisuutta ei muista VPN-palveluista löydy.

CyberSec mainosten esto (AdBlocker):
Aktivoimalla CyberSafe ominaisuuden, vaarallisiksi luokitellut verkkosivustot ja haittaohjelmat estetään automaattisesti. Ominaisuus poistaa myös ärsyttävät ponnahdusikkunat sekä mainokset. Näin surffailusta tulee nopeampaa ja turvallisempaa.

Ei lokitietoja:
NordVPN ei pidä kirjaa mistään, mitä asiakas netissä tekee. He eivät siis seuraa istuntojen pituutta tai ajankohtaa, eivätkä tallenna lokitiedostoja IP-osoitteista, palvelimista, sivustokäynneistä tai tiedostolatauksista. Yritys toimii Euroopan Union sekä USA:n lainsäädäntöalueen ulkopuolella, joten he eivät ole velvoitettuja keräämään asiakkaidensa tietoja.

Tupla VPN (Double VPN):
Halutessasi voit suojata internetliikenteesi usean palvelimen taakse kaksinkertaisella salauksella, Double VPN -tekniikalla. Muilla palveluntarjoajilla ei tätä ominaisuutta ole.

Selainlaajennukset:
Mikäli et halua salata koko internetyhteyttäsi, voit käyttää Chromen tai Firefoxin NordVPN selainlaajennusta. Laajennus salaa vain kyseisen selaimen liikenteen.

Pysyvä IP-osoite:
Koska VPN-palvelimia käytetään usein ja useiden ihmisten toimesta, niin tietyissä tapauksissa jotkin verkkosivustot voivat estää niiden käytön. NordVPN tarjoaa kiinteän IP-osoitteen, jolla tämän ongelman voi kiertää. Tätä ominaisuutta ei muista palveluista löydy.

Onion Over VPN -palvelimet:
NordVPN tarjoaa erityispalvelun kaikille, jotka haluavat surffailla anonyymin TOR verkon kautta. Ainutlaatuisella Onion Over VPN -ratkaisulla internetliikenne reititetään ensin VPN-palvelimelle ja lähetetään sen jälkeen Tor-verkkoon. Onion Over VPN -palvelinten ansiosta erillistä Tor-selainta ei tarvita.

DNS-vuotosuojaus:
NordVPN hyödyntää DNS-vuotojen estämiseen kehitettyä tekniikkaa yksityisyytesi suojaamiseksi. Se auttaa havaitsemaan DNS-vuodot, joita palvelimet voivat yrittää lähettää suojatun VPN-tunnelin ulkopuolelle.

Miten muut palvelut toimivat NordVPN:n kanssa?

NordVPN Netflix
Netflix toimii erinomaisesti NordVPN:n kanssa, koska heillä on yli 5500 nopeaa palvelinta yli 62 maassa. Saat käyttöösi myös superlaajan USA:n Netflix tarjonnan!

NordVPN uTorrent
Torrentit, kuten esimerkiksi uTorrent, toimivat hyvin NordVPN palvelun kautta ja lataukset ovat yhtä nopeita, kuin ilman VPN-tunnelia.

Suomalaiset suoratoistopalvelut (Netti-TV:t): NordVPN ei valitettavasti ole vakaa suomalaisten suoratoistopalveluiden kanssa. Jos Suomi-tv on tärkein kriteeri, niin suosittelemme katsomaan kanavien omilta sivuilta niille suositellut ja testatusti toimivat VPN-yhteydet: Ruutu, Yle Areena, MTV Katsomo.

Palvelimet ja sijainnit

NordVPN omistaa valtavan määrän palvelimia (yli 5500 kappaletta) ja määrä vain kasvaa vuosi vuodelta. Nämä palvelimet sijaitsevat eri maailmankolkissa, yhteensä yli 60 eri maassa. Servereitä löytyy Aasiasta, Pohjois-Amerikasta, Etelä-Amerikasta, Oseaniasta sekä lähes jokaisesta Euroopan maasta. Myös Afrikasta löytyy jokunen serveri.

Tässä on täydellinen luettelo NordVPN-palvelinten sijainneista:

Pohjois- ja Etelä-Amerikka
Yhdysvallat, Kanada, Brasilia, Meksiko, Costa Rica, Argentiina, Chile.

Eurooppa:
Ruotsi, Sveitsi, Tanska, Belgia, Norja, Espanja, Italia, Suomi, Itävalta, Tshekki, Luxemburg, Romania, Puola, Viro, Unkari, Bulgaria, Kroatia, Latvia, Portugali, Islanti, Albania, Ukraina, Bosnia ja Hertsegovina, Makedonia, Moldova, Slovenia, Kypros, Georgia, Kreikka, Irlanti, Serbia

Aasia ja Tyynenmeren alue:
Australia, Singapore, Japani, Hongkong, Uusi-Seelanti, Taiwan, Malesia, Indonesia, Etelä-Korea, Vietnam, Thaimaa

Afrikka, Lähi-Itä ja Intia:
Intia, Etelä-Afrikka, Turkki, Israel, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat, Egypti

Yhteensopivuus

NordVPN on yhteensopiva kaikkien tunnetuimpien tietokoneiden, älypuhelinten sekä tablettien käyttöjärjestelmien kanssa. Ohjelma toimii Microsoft Windows käyttöjärjestelmän tietokoneissa, Android puhelimissa, Android pelikonsoleissa sekä Android käyttöjärjestelmän televisioissa, Applen valmistamissa laitteissa. Muista VPN-palveluista poiketen NordVPN toimii myös Linux käyttöjärjestelmän laitteissa. Tarvittaessa NordVPN voidaan liittää koti- tai toimistoreitittimeen, jolloin kaikki verkkoa käyttävät laitteet ovat VPN-suojattuja.

NordVPN on yhteensopiva seuraavien laitteiden kanssa:

Windows
Mac, iPad, iPhone
Linux
Android
Routrar
Chrome
Firefox

Asiakaspalvelu

NordVPN sivusto on saatavilla useammalla eri kielellä, mukaan luettuna Suomi, mutta ohje-osiot, sekä usein kysytyt kysymykset ovat valitettavasti saatavilla vain englanniksi. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä sähköpostilla tai live-chatin kautta ja yleensä kysymyksiin vastataan nopeasti. Chatti ei kuitenkaan löydy NordVPN:n etusivulta, vaan sinne pääsee, kun klikkaa itsensä UKK osioon. Tämä nyt ei mikään iso ongelma kuitenkaan ole, sillä asiakastukeen tarvitsee harvemmin, jos koskaan, ottaa yhteyttä, sillä ohjelma toimii erinomaisesti.

NordVPN löytyy myös sosiaalisesta mediasta, jossa he jakavat tietoturvaan liittyviä uutisia sekä tietoja omista kampanjoistaan.

Miksi sinun kannattaa valita NordVPN?

NordVPN tarjoaa ominaisuuksia sekä palveluja, joita ei tavallisilta VPN-palveluntarjoajilta löydy. Näitä ominaisuuksia ovat Double VPN, CyberSec, P2P-lataus, Anti-DDoS, Onion Over VPN, Automaattinen Kill Switch, sekä pysyvä IP-osoite. Kaikki nämä ominaisuudet tekevät VPN-yhteydestä todella luotettavan, turvallisen sekä nopean.

Tärkein tekijä on kuitenkin tietoturva ja NordVPN lupaa käyttäjilleen alan vahvimman salauksen, joka vastaa Yhdysvaltain turvallisuusviraston NSA:n salausta. NordVPN toimii myös Euroopan ja Yhdysvaltain lainsäädännön ulkopuolella, joten he eivät ole velvoitettuja pitämään asiakkaiden tekemisistä mitään kirjaa. Kaikki ominaisuudet huomioon ottaen NordVPN on tämän hetken kolmanneksi paras VPN-palvelu mitä markkinoilta löytyy. Parhaimpien joukkoon kuuluminen ei kuitenkaan tarkoita kallista, ja tällä hetkellä NordVPN on myös yksi edullisimmista palveluista!


Kokeile nyt NordVPN-palvelua 30 päivää ja päätä vasta sitten, haluatko jatkaa tilausta!

NordVPN

Kokeile NordVPN yhteyttä 30 päivää.

Maksu palautetaan, jos et halua jatkaa tilausta.

NordVPN rahat takaisin takuu

Aloita kokeilu


Yhteenveto

NordVPN on tällä hetkellä yksinkertaisesti yksi markkinoiden parhaista VPN-palveluista. Heillä on alan parhain suojaus, yli 5500 serveriä yli 60 eri maassa, nopeat yhteydet sekä paljon erilaisia tietoturvaa parantavia ominaisuuksia.

Jos haluat VPN-palvelun lähes kaikilla herkuilla, edulliseen hintaan ja armeijatason suojauksella niin NordVPN on siihen yksinkertaisesti hyvä vaihtoehto. Jos haluat myös Venäjän sijainnin, mikä avaa muun muassa parhaat Formula 1 ja Mestarien liiga lähetykset, niin ZenMate VPN on parempi valita (vieläkin huokeammalla hinnalla).

Valitse nyt sinulle sopivin paketti!

1 kuukausi

11,95 dollaria
kuukaudessa

Tilaa nyt!

6kk

9 dollaria
kuukaudessa

Säästä -24%!
108 dollaria / vuosi

Tilaa nyt!

 

Suosituimmat
Vuosi 6,99 dollaria / kk
Säästä -41%!
83,88 dollaria / vuosi

Tilaa nyt!

Yhden kuukauden mittaista sopimusjaksoa NordVPN tarjoaa hintaan $11,95. Mikäli sopimuksen tekee kerralla vuodeksi, niin maksettavaa kertyy ainoastaan 6,99 dollaria kuukaudessa. Kuuden kuukauden sopimuksella paketista veloitetaan 9,00 dollaria kuukaudessa.

NordVPN

✓ Nopea VPN-yhteys
✓ Useat suoratoistot

Tarjous