Surfshark VPN

VPN-SUOMI.fi arvosteli Surfshark VPN-sovelluksen.

Tietoa Surfshark VPN-yhteydestä ja yrityksestä sen takana

Surfshark VPN on yrityksen Surfshark Ltd. kehittämä VPN-sovellus. Yritys on rekisteröity Brittein Neitsytsaarille. Sovelluksen kehittäjien ydintavoitteena on turvata käyttäjien online-turvallisuus sekä yksityisyys, minkä vuoksi se on rekisteröity nimenomaan Neitsytsaarille, jonka lainsäädäntö mahdollistaa logittoman tiedonsiirron. Surfshark VPN-sovelluksen kehittäjät olivat ehdolla vuonna 2020 Cyber Security Excellence Awardseissa parhaan kyberturvayhtiön tittelistä.

Surfshark on yrityksenä ja sovelluksena VPN-markkinoiden yksi uusista tulokkaista (perustettu vuonna 2018), joka tekee itselleen nimeä matalalla hintakynnyksellä ja hyvillä suoratoistoyhteensopivuuksilla. Sen valttikortti on kilpailijoihinsa verrattuna rajaton laitteiden määrä, supernopea asiakaspalvelu ja osaava Streaming-tiimi, joka VPN-SUOMEN pyynnöstä ohitti maarajoitukset Suomen tv-kanavien kohdalla, eli kaikki Suomen kanavat toimivat nyt ulkomailta Surfsharkilla!

Surfsharkilla on yhteen hiileen puhaltavia tiimejä maailmanlaajuisesti Saksassa, Kyproksella, Briteissä, USA:ssa, Alankomaissa, Filippiineillä, Ukrainassa sekä Liettuassa. Täytyy sanoa, että homma on Surfsharkin tiimillä erittäin hienosti hanskassa ja yhteistyö meidänkin kanssamme toimii erittäin vahvasti. Henkilöstö on osaavaa, sovellus toimii erinomaisesti ja hommat hoituu!

Surfsharkin ja NordVPN:n fuusion jälkeen NordVPN otti arvostelussamme ensimmäisen sijan, mutta Surfshark on edelleen erinomainen valinta VPN-yhteydeksesi.

Lyhyesti, miksi Surfshark VPN?

Surfshark VPN

✓ Erittäin halpa hinta
✓ Formulat
✓ Olympialaiset
✓ Jääkiekon MM-kisat
✓ Kaikki Suomen kanavat (Yle Areena, MTV, Ruutu)
✓ No logs
✓ Paras yksityisyydensuoja
✓ 15+ maan Netflix yhteensopivuus
✓ 65 sijaintia

Tarjous!
  1. Suoratoistot toimivat Surfsharkilla, mukaan lukien Netflix USA, Suomen kanavat ulkomailta ja Formulat…
  2. Rajattomasti laitteita samalla edullisella hinnalla.
  3. Täysin logiton VPN, yritys on rekisteröity Neitsytsaarille ja sivuston Warrant canary on ajan tasalla.
  4. Sovellus on tarjolla kaikille laitteille ja käyttöjärjestelmille (tietokoneet, puhelimet, tabletit, selainlaajennukset, älytelevisiot, pelikonsolit, Smart DNS…).
  5. Armeijatason tietoturva.
  6. Alle minuutissa vastaava asiakaspalvelu.
  7. Nopeat yhteydet ja laaja palvelinverkosto.
Hyödynnä Surfshark VPN tarjous

Surfshark VPN:n ominaisuudet

Surfshark tarjoaa massiivisen määrän käyttömukavuutta ja turvallisuutta parantavia ominaisuuksia, osa jopa auttaa VPN-yhteytesi ulkopuolella. Vuoden 2020 helmikuussa Surfsharkiin lisättiin Two-factor Authentication -ominaisuus, joka tuo entuudestaan lisäturvaa käyttäjätilillesi ja elokuussa he siirtyivät käyttämään vain RAM-servereitä parhaan suorituskyvin takaamiseksi.

Sovelluksen asennus ja käyttö on todella helppoa. Sovellus on ulkonäöltään selkeä ja yksinkertainen. Palvelimeen yhdistäminen tapahtuu parilla hiiren klikkauksella tai kosketusnäytön napautuksella ja sovelluksen kaikki ominaisuudet sekä asetukset on lajiteltu selkeästi sovelluksen näkymän sivupalkkiin (päänäkymä, palvelimet, ominaisuudet ja asetukset).

Surfshark VPN kaikki laitteet

Lataa sovellus haluamallesi laitteelle

 

Surfsharkissa ei toistaiseksi ole tarjolla suomen kieltä, mutta näkymä on niin simppeli, että käyttö onnistuu kankeammaltakin englannin kielen taitajalta näppärästi.

Surfshark VPN:n ominaisuudet kiteytettynä

Lisenssien määrä laitteille

Rajaton! Osta yksi lisenssi ja asenna Surfshark niin monelle laitteelle, kuin haluat samalla hinnalla!

Ei lokitietoja

Surfshark ei säilytä minkäänlaisia lokitietoja tai luovuta niitä eteenpäin viranomaisille tai muille kolmansille osapuolille.

Anonyymi torrenttien käyttö

Pystyt käyttämään Torrent-yhteyksiä turvallisesti ilman pelkoa lokitietojen säilytyksestä tai luovutuksesta.

CleanWeb

Blokkaa mainokset, evästeet ja haittaohjelmat.

Whiterlister

Valitse erikseen sovellukset ja IP-osoitteet, jotka pääsevät läpi VPN-yhteydestäsi tarvittaessa.

Hacklock

Saa ilmoitus reaaliajassa, kun sähköpostiosoitteesi tai salasanasi ovat uhattuina.

BlindSearch

Todellinen Incognito-tila, jolla voit tehdä hakuja netissä kenenkään tietämättä tai näkemättä.

Suoratoistopalvelut

Surfsharkilla katsot sekä kotimaisia, että ulkomaisia suoratoistopalveluita nopeilla latausajoilla.

VPN-protokollat

IKEv2 (nopea yhteys mobiilikäyttöjärjestelmille), OpenVPN (klassinen open source), Shadowsocks (toimiva maissa, joissa tiukat rajoitukset).

Palvelinvalikoima eri maissa

Yli 3200 palvelinta 65 maassa.

GPS Spoofing

Surfshark ei ainoastaan muuta näkyvää IP-osoitettasi, mutta voit myös huijata GPS-seurantaa muuttamalla fyysistä sijaintiasi Android-laitteissa.

Two-factor Authentication

Kaksivaiheinen varmennus tuo lisäturvaa käyttäjille. Se tarjoaa kirjautumisessa lisäaskeleen, joka suojaa huomattavasti esimerkiksi automatisoiduilla sanasalageneraattoreilla tehtyjä tietomurtoyrityksiä.

Salaus

AES-256. Tämä salausprotokolla on tarpeeksi järeä jopa armeijalle. 256-bittinen AES-kryptaus turvaa kaikki henkilökohtaiset tietosi salasanoista pankkitietoihin.

Kill Switch

Hätätappokytkin on älyominaisuus, joka pitää huolen siitä, että VPN-sovellus katkaisee nettiyhteytesi VPN-suojauksen lauetessa. Tällöin tietoliikenteesi tai henkilöllisyytesi ei vaarannu. Ominaisuus on saatavilla Windowsille, MacOS:lle, iOS:lle ja Androidille.

MultiHop

Tämä ominaisuus mahdollistaa yhteyden kiertämisen useiden maiden servereiden kautta. Poistaa viimeisetkin maaestot ja tekee samalla ID-suojauksen ja digitaalisen jalanjälkesi seuraamisen täysin mahdottomaksi.

Camouflage-tila

Naamiointitilassa edes oma internetpalveluntarjoajasi ei pysty näkemään, että käytät VPN-yhteyttä.

Trust DNS

Ilmainen DNS-muunnin. Jos sijaitset maailmankolkassa, jossa esimerkiksi Wikipedia, sosiaalinen media, Youtube tai muu vastaava mediaportaali on sensuroitu, niin tämän DNS-muuntimen avulla saat näkyviin internetpalveluntarjoajasi sensuroiman sisällön turvallisesti ja yksityisesti.

Suojaa yksityisyytesi nyt

Surfshark VPN:n yhteensopivuudet laitteissa

Tietokoneet

Windows, Android, MacOS, Linux

Puhelimet ja tabletit

iOS, Android

Selainlaajennukset

Google Chrome, Firefox

Älytelevisiot

AndroidTV, FireTV, AppleTV, Smart DNS (kaikki verkossa olevat tv:t)

Pelikonsolit

Xbox, Playstation

Surfshark VPN:n yhteensopivuudet viihteessä

Yle AreenaKatsomoRuutuNetflixJääkiekon MMFormula 1MotoGPNHLKHLMestarien LiigaUrheiluSuoratoistopalvelutTv-kanavat

Surfshark soveltuu loistavasti viihteen striimaukseen, koska sen kehittäjät ovat pyrkineet optimoimaan sovelluksen nimenomaisesti sitä varten. Yhteydet ovat nopeita, joten pystyt nauttimaan katsomastasi viihteestä ilman kuvan pätkimistä. Pystyt myös avaamaan yhteensä vähintään 15 eri maan Netflix-kirjastot yhdistämällä kyseisten maiden palvelimille, joten saat paljon enemmän irti Netflix-tilauksestasi; tuhannet sijainnissasi näkymättömät elokuvat ja tv-sarjat ovat nyt ulottuvillasi. Eikä sovi myöskään unohtaa, että koska laitteiden määrä on rajaton, niin voit hyödyntää sovellusta kaikilla laitteilla, vaikka samanaikaisesti.

Surfshark VPN

✓ Erittäin halpa hinta
✓ Formulat
✓ Olympialaiset
✓ Jääkiekon MM-kisat
✓ Kaikki Suomen kanavat (Yle Areena, MTV, Ruutu)
✓ No logs
✓ Paras yksityisyydensuoja
✓ 15+ maan Netflix yhteensopivuus
✓ 65 sijaintia

Tarjous!

Surfshark on yhteensopiva suomalaisten tv-kanavien kanssa

Surfsharkin parhaimpia puolia suomalaisille VPN:n käyttäjille on ehdottomasti se, että se toimii täydellisesti myös kotimaisten tv-kanavien suoratoistopalveluiden kanssa ulkomailta (sen enempää ylpeilemättä, tämä on meidän ja Surfsharkin Streaming-tiimin ansiota).

Voit siis katsoa Suomen tv-kanavia heidän nettipalveluissaan ja sovelluksissaan aivan, kuten Suomessa ollessasi, kunhan yhdistät Surfsharkin ensin Suomen sijaintiin. Kyseessä on ehdottomasti paras VPN Suomen television katseluun ulkomailta!

Yle Areena

Yle Areenan verkkosivusto sekä mobiilisovellukset toimivat täydellisesti ulkomailta käsin Surfsharkilla.

mtv.fi (ent. Mtv Katsomo)

Mtv.fi palvelun katseleminen ei onnistu ulkomailla lähes millään VPN-yhteydellä, mutta Surfshark on kuitenkin onnistunut avaamaan sen maaestot ja nyt voit nauttia esimerkiksi Salatuista elämistä päivittäin myös ulkomaan matkoillasi. Usein Surfshark onnistuu myös estämään mainokset, joten voit katsoa ohjelmia ilman häiritseviä mainostaukoja.

Ruutu

Ruudun netti-tv aukeaa useimmilla VPN-yhteyksillä ja myös tietenkin Surfsharkilla.

Avaa Suomen kavavat Surfsharkilla

Surfsharkin käyttö muun tv-viihteen kanssa

Netflix

Surfshark VPN avaa yli 15 maan Netflix-kirjastot. Pelkästään USA:n Netflixissä on tuhansia sarjoja sekä elokuvia enemmän verrattuna Suomen Netflix-kirjastoon. Viimeksi varmistettujen avautuvien Netflix-maiden lista on seuraava: USA, Englanti, Alankomaat, Australia, Brasilia, Espanja, Etelä-Korea, Intia, Italia, Japani, Kanada, Ranska, Saksa, Singapore ja Turkki.

Ilmaiset elokuvat ja tv-sarjat

Ulkomaalaisilta tv-kanavilta on mahdollista seurata lähes, mitä vain tv-sarjoja ilmaiseksi. Samoilta kanavilta löydät myös laajat valikoimat elokuvia. Katso VPN:llä ilmaiseksi supersuorsittuja ulkomaineden netti-tv kanavia, kuten: CBC, FOX, NBC, Yahoo view, SBS, Sony Cracle, Tubi TV, Pluto TV, The CW, Popcornflix, TVNZ, Citytv, STV, IMDb Freeview, CBS, Crunchyroll.

Jääkiekon MM

Jääkiekon vuosittaisten MM-kisojen ilmaisissa televisiolähetyksissä on ollut viime vuosina rajoituksia, ja pelit on voinut katsoa mobiilissa ainoastaan VPN-yhteyttä hyödyntämällä. Surfshark avaa Youtuben maaestot moitteetta ja voit seurata kaikki MM-pelit jatkossa IIHF:n viralliselta Youtube-kanavalta täydellisellä kuvanlaadulla täysin maksutta.

Formula 1

Formula 1 -lähetykset ovat olleet Suomessa jo hyvän aikaa maksukanavien takana. MTV omistaa lähetysoikeudet vielä 2021 ajan ja Viaplay siitä lähtien, mutta olemme julkaisseet listan ulkomaalaisia ilmaiskanavista ja ohjeet niiden katseluun VPN-yhteyden avulla. Kanavien kautta voit VPN-yhteydellä katsoa kaikki 2023 F1-kauden kisat ilmaiseksi ja joidenkin kanavien kautta myös täysipitkät jälkikähetykset VODeina.

MotoGP

Moottoripyörien kuninkuussarja MotoGP näkyy ensimmäisestä kisasta viimeiseen tälläkin kaudella ulkomaiden ilmaiskanavilta VPN:n avulla.

NHL

Kanadalainen CBC-kanava esittää ympäri kauden ilmaiseksi suoria NHL-otteluita melkein jokaisena viikonloppuna. NHL:n pudotuspeleistä näytetään valitut otteluparit ja tietysti finaali.

KHL

Maailman toiseksi arvostetuinta kiekkosarjaa voit seurata ilmaiseksi vain Venäjän MatchTV:ltä. Surfshark on yksi harvoista VPN-palveluntarjoajista, joilta löytyy Venäjän palvelin. MatchTV-kanava kannattaakin pitää mielessä, sillä kanavalta näkyy paljon muutakin huippuluokan urheilua, ajoittain jopa ilmaisia Pay Per View-lähetyksiä kamppailulajien saralla!

Mestarien Liiga

UEFA Mestarien Liiga on  Suomessa maksumuurin takana. Surfsharkin avulla voi katsoa otteluita ilmaiseksi ulkomaalaisilta televisiokanavilta. Venäjän sijainti on tärkeä myös Mestarien Liigan kohdalla.

Avaa ulkomaiden kanavat Surfsharkilla

Asiakastuki ja ohjeet

Surfshark ylläpitää ympärivuorokautista asiakaspalvelua ja isännöi sivuillaan kattavaa käyttöopasta sekä tutoriaaleja uusille käyttäjille. Sivustolta löytyy myös auttava ongelmahaku, josta löytyy apua yleisimpiin kysymyksiin. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, niin voit ottaa suoraan yhteyttä heidän live-chattinsa kautta tai jättää suoran yhteydenottopyynnön sivujen kautta. Heidän bloginsa tarjoaa myös usein hyviä vinkkejä uusiin ja parempiin VPN:n käyttömahdollisuuksiin netissä.

Testissämme kokeilimme Android tv:n appsia ja aluksi emme saaneet Netflix USA:ta auki. Laitoimme viestin chattiin, missä kysyimme ”eikö Netflix USA tällä hetkellä toimi?”. Saimme vastaukseksi 30 sekunnin kuluttua ehdotuksen toimivasta serveristä ja saimme USA:n ohjelmiston avattua.

Siirry Surfsharkille

Surfshark VPN:n palvelimet maailmanlaajuisesti

Surfsharkilla on yli 3200 yhteyspalvelinta 65 maassa ympäri maailmaa. Palvelimet toimivat kaikilla Surfsharkin tukemilla laitteilla ilman kaistarajoituksia.

Surfshark VPN:llä on palvelimia tällä hetkellä seuraavissa maissa:

Eurooppa

Alankomaat, Albania, Belgia, Bosnia ja Hetsegovina, Bulgaria, Espanja, Irlanti, Islanti, Italia, Itävalta, Kreikka, Kroatia, Kypros, Latvia, Luxemburg, Moldova, Norja, Pohjois-Makedonia, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Serbia, Slovakia, Slovenia, Suomi, Sveitsi, Tanska, Tšekki, Turkki, Ukraina, Unkari, Venäjä, Viro, Yhdistynyt kuningaskunta.

Amerikka

Argentiina, Brasilia, Chile, Costa Rica, Kanada, Kolumbia, Meksiko, Paraguay, Yhdysvallat.

Lähi-Itä ja Afrikka

Etelä-Afrikka, Israel, Nigeria, Yhdistyneet arabiemiirikunnat.

Aasia ja Oseania

Australia, Etelä-Korea, Filippiinit, Hongkong, Indonesia, Intia, Japani, Kazakstan, Malesia, Singapore, Taiwan, Uusi-Seelanti, Vietnam.

Ota Surfshark käyttöön heti

Surfshark VPN kokemukset ja yhteenveto

Surfshark VPN on lajissaan uusi tulokas, mutta silti toiminnoiltaan kattavimpia VPN-sovelluksia, joita tällä hetkellä markkinoilta on saatavilla. Se mainostaa itseään kaikin puolin yleispätevänä VPN-sovelluksena, jota se myös meidän kokemuksiemme mukaan on. VPN-SUOMI ei lisää sovelluksia listoilleen heppoisin perustein ja voimme todeta, että Surfshark on sanojensa mittainen ohjelmistokehittäjä ja tuote, joka tarjoaa käyttäjälleen kaikista VPN-palveluntarjoajista parhaan hinta-laatusuhteen.

Surfshark on ottanut oikean asenteen tuomalla kuluttajille heti alkumetreiltään lähtien laadukkaan VPN-sovelluksen, joka seisoo selkä suorana ja leuka pystyssä maailman tunnetuimpien VPN-brändien vierellä ja tarjoaa monilta osin enemmän kuin kilpailijansa, erityisesti suomalaisille! Kattavat turvaominaisuudet, todella nopea ja osaava asiakastuki, laajat yhteensopivuudet suoratoistojen ja maaestojen kanssa, rajaton laitemäärä sekä kirsikkana päällä yhteensopivuus suomalaisten tv-kanavien kanssa tekee tästä monipuolisen ja hyvän valinnan VPN-yhteydeksesi. Kyseessä on erittäin kovanluokan VPN, jonka ominaisuuksien voidaan odottaa vain paranevat ajan kuluessa heidän huiman hyvän kehitystiimin ansiosta! Kokeile 30 päivän rahat takaisin -takuulla!

Surfshark VPN

✓ Monipuolinen ja toimiva VPN
✓ Kaikki Suomikanavat!
✓ 15+ maan Netflix
✓ Formulat
✓ Mestarien liiga
✓ Kaikki suoratoistot
✓ Salamannopea asiakaspalvelu
✓ Paras suojaus

Tarjous