ZenMate VPN

Yhteensopivuus: Jääkiekon MM-kisatFormula 1NHLNetflix USAKHLMestarien LiigaYoutube

ZenMate VPN:n perusti saksalainen Simon Specka vuonna 2013. Speckan matkustaessa maailmalla hän törmäsi jatkuvasti epäluotettaviin avoimiin WiFi-verkkoihin. Tämän ongelman ratkaistakseen, hän päätti luoda ZenMate VPN -sovelluksen.

ZenMaten taustalla on selainturvallisuustuotteisiin erikoistunut ZenGuard -yritys, joka on kehittänyt myös palomuuripalveluita ja selaimen identiteettisuojauksia. ZenMate VPN on heidän päätuotteensa.

Sovellus suojaa käyttäjän ja verkkosivuston tai -palvelun välisen verkkoliikenteen, niin ettei käyttäjää voida koskaan tunnistaa. Tämä tarkoittaa täysin anonyymiä internetin selaamista, sekä mahdollisuutta kiertää maarajoitukset VPN:n avulla.

ZenMate VPN suoratoistopalveluiden kanssa

Olet luultavasti klikannut ZenMate VPN -arvostelun sivulle, suojataksesi netin selaamisesi, katsoaksesi urheilua ulkomaalaisilta ilmaiskanavilta tai Netflix USA:n valikoiman avaamiseksi. Saatat myös olla lukemassa, miten ZenMate toimii Suomen tv-kanavien kanssa ulkomailta käsin.

Tässä nopea yhteenveto suoratoistoista:

KHL – ZenMate on paras VPN KHL-otteluiden katsomiseen netissä. KHL-ottelut tulevat Venäjän MatchTV kanavalta ja ZenMate on yksi harvoista VPN-sovelluksista, joista Venäjän sijainti löytyy. Jos haluat katsoa Venäjän MatchTV:tä on ZenMate VPN valintasi. Venäjältä näet myös Formultat HD -kuvanlaadulla.

NHL – VPN avaa NHL-faneille kaksi rahanarvoista mahdollisuutta. Ensimmäinen näistä on ilmaiset Hockey Night in Canada -lähetykset jokaisena viikonloppuna runkosarjan ajan ja Playoffeista valikoidut otteluparit. Toinen on virallinen NHL.tv, minkä ostaminen tai katselu ei ole mahdollista Suomesta ilman VPN-yhteyttä.

Formulat – Formula 1 -lähetykset ovat jo vuosien ajan pyörineet Suomessa maksukanavilla. Mtv:n omistaessa Formula ykkösten lähetysoikeudet, näillä näkymin vuoteen 2021 saakka, ei tähän ole muutosta näköpiirissä. Voit kuitenkin katsoa kaikki Formula 1 -osakilpailut ilmaiseksi ja suorina lähetyksinä netissä VPN:n avulla. ZenMate on hyvä F1 VPN, sillä siitä löytyy Venäjän sijainti. Lue tarkemmat ohjeet Formula 1 -sivultamme.

Netflix – Supersuosittu Netflix on hieman epäreilu käyttäjiään kohtaan, sillä esimerkiksi Suomen Netflix valikoimassa on useita tuhansia elokuvia ja yli 1300 sarjaa vähemmän sisältöä kuin USA:n valikoimassa, vaikka hinta on sama. Voit avata Netflix USA:n valikoiman yksinkertaisesti yhdistämällä ZenMaten Yhdysvaltojen sijaintiin. Yksi klikki tuo tuhansia tunteja lisää katsottavaa!

Mestarien Liiga – Mestarien Liigan lähetysoikeudet ovat Suomessa maksukanavilla. Et siis näe normaalitelevisiosta ainuttakaan kauden ottelua ilmaiseksi. Voit kuitenkin katsoa jokaisen Mestarien Liigan ottelun ilmaiseksi ZenMatella. Seuraa vain ohjeita Mestarien Liiga -sivullamme.

Youtube – Maailman suosituin videopalvelu Youtube rajoittaa julkaistavaan sisältöön pääsyä maakohtaisesti. Et siis näe Suomesta läheskään kaikkea, mitä Youtubessa on tarjolla. ZenMate VPN kiertää maaestot yhdellä klikkauksella. Näin voit katsoa esimerkiksi Jääkiekon MM-kisat suorina lähetyksinä suoraan Youtubesta.

Ruutu, mtv, Yle Areena – Ruutu.fi toimii ZenMatella ketterästi, mutta Areenan ja mtv:n (ent. Katsomo) kanssa on ongelmia, kuten lähes kaikilla VPN-yhteyksillä on ollut vuonna 2019.

ZenMate VPN

Paketit ja hinnat

1,75 € / kk

Vain 21 € / vuosi!

12kk tilauksella säästät 82%!
Tilaa tästä ja säästä >>

3,49 € / kk

6kk tilauksella.
Tilaa tästä ja säästä >>

9,99 € / kk

Kuukausi kerrallaan normaalihintaan.
Tilaa tästä ja säästä >>

 • Ei lokitietoja
 • Yli 30 maata
 • Rajaton nopeus ja data
 • Toimii kaikilla laitteilla
 • Älykkäät sijainnit
 • Viidelle laitteeelle samaan hintaan
 • P2P ja torrent-tuki
 • Ei mainoksia
 • Asiakastuki
 • OpenVPN
 • Suoratoistotakuu
 • Palvelinoptimointi
 • Identiteettisuoja
 • 30 päivän rahat takaisin-takuu
Siirry ZenMaten sivustolle

Maksuvaihtoehdoista löytyy myös verkkopankit, PayPal ja Bitcoinit

ZenMate -tilauksen voit maksaa joustavasti. Maksutavoista löytyvät oikeastaan kaikki vaihtoehdot. Verkkopankkimaksuille on listattuna maksujen välittäjät, joiden joukossa on muun muassa suomalaisten suosima Trustly.

Pankkikortit:

VISA Electron

MasterCard Debit

MasterCard

VISA

American Express

Diners Club

JCB

E-lompakot:

PayPal

Cryptovaluutat:

Bitcoin

Verkkopankit:

Trustly

SEPA Bank Transfer

UnionPay

ZenMate VPN:n ominaisuudet pähkinänkuoressa

ZenMate VPN ominaisuudet

Viiden laitteen lisenssi:
Saat samalla kuukausimaksulla ZenMaten käyttöön viidelle laitteelle. Jos tarvitset vieläkin enemmän laitteita, valitse vain lisäpaketti, esim 10 laittetta lisää irtoaa 9,99 eurolla.

Ei lokitietoja:
ZenMate VPN ei pidä jäljitettävää lokia selaus- tai lataushistoriastasi, joten voit selata turvallisesti

Anonyymit torrenttiyhteydet:
Lataa huoletta ilman, että kukaan näkee tietoliikennettäsi. Torrentit ja muut ladattavat tiedostot salataan kryptauksella latauksen päätteeksi.

Suoratoisto:
ZenMate helpottaa elokuvien, urheilun ja TV: n suoratoistoa useista eri maista. Katso ulkomaalaisia ohjelmia Suomessa ja kotimaiset lähetykset ulkomailla.

Protokolla:
ZenMate tukee kaikkia yleisiä VPN-protokollia, mukaan lukien OpenVPN (TCP, UDP), L2TP-IPsec ja PPTP.

Palvelinvalikoima:
Yli 30 maan palvelimet pitävät huolen siitä, että serverit eivät ole ylikuormitettuja. Maakohtainen palvelimen valinta helpottaa maarajoituksien kiertämistä.

256-bittinen AES-salaus:
Yhteytesi salataan 256-bittisellä AES-kryptauksella, jota myös asevoimat käyttävät tietoliikenteen salaamiseen. Arkaluontoiset tiedot, kuten esimerkiksi salasanat, pankkitiedot ja muut henkilötiedot ovat aina suojattuja.

Kill Switch:
Automaattinen yhteyden tappokytkin sulkee Internet-yhteyden, jos VPN-suojaus menee pois päältä. Se pitää henkilökohtaisen IP-osoitteesi aina turvattuna. Se myös suojaa DNS-vuotoja vastaan.

EverSecure:
Osa sovelluksista katkaisee VPN-yhteyden joissain tapauksissa, kuten puhelimen mennessä lepotilaan. EverSecure -ominaisuus pitää huolen, että yhteytesi on aina sojattu..

Smart Location:
Smart location takoittaa sääntöjä, joita voit luoda haluamillesi verkkosivustoille. Esim. yhdistä aina CBC:lle Kanadan -sijainnista.

Palvelimien ja sijaintien valikoima on riittävä

ZenMate VPN maavalikkoZenMate VPN tarjoaa nopeita palvelimia yli 30 maasta. Palvelimet sijaitsevat Pohjois-Amerikassa, Etelä-Amerikassa, Euroopassa, Aasiassa, Afrikassa ja Oseaniassa. ZenMate VPN palvelinsijaintien tarjonta on siis täysin riittävä, mutta ei aivan yllä CyberGhost VPN:n tasolle.

Venäjän sijainnin kuuluessa palvelinvalikoimaan, toisin kuin monissa muissa VPN-palveluissa on kyseessä erittäin hyvä valita VPN-yhteydeksesi.

ZenMate on paras valinta, jos haluat seurata Formuloita tai KHL:ää Venäjältä.

Nykyiset palvelinsijainnit: Australia, Itävalta, Belgia, Brasilia, Bulgaria, Kanada, Tšekki, Suomi, Ranska, Saksa, Hong Kong, Israel, Italia, Japani, Latvia, Luxemburg, Moldova, Alankomaat, Norja, Puola, Moldova, Venäjä, Singapore, Etelä-Afrikka, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Ukraina, Iso-Britannia, Yhdysvallat

Yhteensopiva kaikkien laitteiden kanssa

ZenMate VPN on yhteensopiva kaikkien yleisten laitetyyppien, selainten ja käyttöjärjestelmien kanssa. ZenMaten sovellus voidaan asentaa esimerkiksi Windows-, Mac OS-, iOS-, Android-, Linux-, Chromium- ja Raspberry Pi -järjestelmiin. Nettiselaimista VPN-yhteyttä tukevat Chrome, Firefox ja Opera. Suosituimpia ovat Android- ja Apple-mobiilisovellukset sekä Windows- ja Mac-ohjelmistot.

Laitteet ja käyttöjärjestelmät:

Windows

Mac, iPad, iPhone

Android

Linux

Firestick TV

Apple TV

Pelikonsolit

Chromebook

Rasperry Pi

Smart TV

Selaimet:

Chrome

Firefox

Opera

Sovelluksen kielet:

Englanti

Espanja

Saksa

Venäjä

Turkki

Korea

ZenMate VPN

✓ Halvin VPN
✓ Vain 1,75 € / kk
✓ Smart Locations

Tarjous