Menu

Näin katsot Big Brother Suomi 2020 lähetykset ulkomailta

Big Brother Suomi 2020

Katso Big Brother Suomi 2020 ulkomailta laillisesti VPN-yhteydellä

Nelosen Ruutu-suoratoistopalvelu esittää Big Brother-jaksot ilmaiseksi netissä päivittäin. Pystyt myös katsomaan Nelosen livelähetystä ja seuraamaan häätöäänestyksiä reaaliajassa. Voit siis katsoa kaikki jaksot ja livelähetykset täysin laillisesti ulkomailtakin käsin, VPN-yhteyden avulla!


Suomen Big Brother 2020 on alkanut!

Big Brother on suosittu reality-ohjelma, jossa joukko toisistaan poikkeavia ihmisiä laitetaan asumaan saman katon alle. Talosta ei saa lähteä pois, paitsi jos haluaa luovuttaa kisan tai tulee häädetyksi. Kisaajille annetaan viikkobudjetti, joka heillä on käytettävään Big Brotherin ohjeiden mukaisesti. Heidän on tultava toimeen sillä, mitä Big Brother heille antaa.

Osallistujille annetaan erilaisia tehtäviä, joissa he voivat lyödä vetoa viikkobudjetistaan. Tasaisin väliajoin joku asukkaista äänestetään katsojaäänestyksellä ulos talosta ja kisaajalla on häädön saatuaan minuutti aikaa poistua asunnosta. Viimeisenä taloon jäävä on voittaja, jolle on luvassa maukas rahapalkinto.

Big Brotheria esitettiin alunperin MTV:n Sub-kanavalla vuosina 2005-2014. Nelonen osti sarjan oikeudet vuonna 2019 ja samasta vuodesta lähtien sarja on alkanut pyörimään uudelleen. Ohjelmalla on myös ympärivuorokautiset kanavat BB 24/7 – 1 ja BB 24/7 – 2, mutta ne sisältyvät vain Ruutu plussaan, eli maksulliseen tilauspakettiin. Kaikki viralliset jaksot ovat kuitenkin katsottavissa Ruudussa ilmaisella käyttäjätilillä.


OHJEET SUOMEN BIG BROTHERIN KATSOMISEEN ULKOMAILTA

  1. Avaa tai tilaa Surfshark VPN
  2. Laita VPN-sijainniksi Suomen palvelin
  3. Siirry Ruutu-palveluun ja kirjaudu sisään tai rekisteröi käyttäjätunnus
  4. Katso Suomen Big Brother ilmaiseksi ja laillisesti netissä!

Extra vinkki (toimii myös suomessa): Jos katsot jakson Nelosen livekanavan puolelta Ruudussa samana päivänä, mutta lähetysajankohdan jälkeen, niin kelaamalla takaisin Big Brother lähetyksen alkamisajankohtaan, voit skipata mainostauot kelaamalla niistä ohi 🙂

Surfshark VPN

✓ 2,13 € / kk
✓ Formulat
✓ Kaikki Suomen kanavat (Yle Areena, MTV, Ruutu)
✓ No logs
✓ Paras yksityisyydensuoja
✓ 15+ maan Netflix yhteensopivuus
✓ Yli 60 sijaintia
✓Erittäin halpa hinta!

Tarjous!

BIG BROTHER 2020 LÄHETYKSET

Big Brotheria voit seurata Ruudusta silloin kuin se sinulle sopii. Kaikki tulleet lähetykset löytyvät Ruutu.fi:n arkistosta.

Puolentoista tunnin mittaiset päiväkoostelähetykset näet päivittäin kello 21:00 tai 22:00 alkaein. Lauantaina lähetys vartin pidempi (1 tunti 45 minuuttia) ja sunnuntain suora häätöäänestys alkaa kello 21:00.

 

LÄHETYSAJAT:

Normaalit lähetysajat (voivat vaihdella päiväkohtaisesti).

Päiväkoosteet Ma, Ti, Ke ja Pe: 21:00 – 22:30

Päiväkooste To: 22:00 – 23:30

Päiväkooste La: 21:00 – 22:45

Häätöäänestys Su: 21:00 – 22:30


VPN-YHTEYDELLÄ NÄET PALJON MUUTAKIN SUOMESTA JA ULKOMAILTA

Tutustu blogimme vinkkeihin!

Vastaa

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi tai arvostellaksesi.

VPN
Formula 1
Tv-kanavat