Menu

Black Friday tarjoukset 2020 – Osta VPN vuoden halvimpaan hintaan!

Black Friday

VPN-SUOMI LISTASI 2020 PARHAAT BLACK FRIDAY VPN-TARJOUKSET

Black Friday, eli musta perjantai, on jälleen täällä! Vuonna 2020 Black Fridayta vietetään 27. marraskuuta. Vuoden parhaat VPN alennukset löydät tältä sivulta. Valitse omasi ja säästä samalla, kun turvaat netin selaamisen ja avaat kaikki maarajoitetut sivustot!

Lue myös Black Fridayn historiasta sivun lopusta.

BLACK FRIDAY TARJOUKSET


Surfshark VPN

Surfshark VPN

Surfshark VPN tarjoaa huiman 83% alennuksen. Saat kahden vuoden tilauksen + kolme lisäkuukautta loistohintaan 1,86€/kk, joka tekee vain reilu 22€/vuosi!

Ylivoimaisesti paras VPN suomalaisille ja ulkomaalaisille tv-kanaville, urheilulle ja suoratoistopalveluille!

Siirry Surfsharkille

CyberGhost VPN

CyberGhost VPN

CyberGhost VPN tarjoaa 83% alennuksen. Saat kolmen vuoden tilauksen ja kolme lisäkuukautta nyt uskomattomaan hintaan 2€/kk eli ainoastaan 24€/vuosi!

Siirry CyberGhostille

ZenMate VPN

ZenMate VPN

ZenMate VPN tarjoaa 80% alennuksen vuoden tilauksesta, johon saat kuusi kuukautta lisää ilmaiseksi, eli 18 kuukautta! Hinnaksi muodostuu 2,22€/kk eli vain 39,96€/36kk!

Siirry ZenMatelle

NordVPN

NordVPN

NordVPN tarjoaa 68% alennuksen 24kk tilauksille, johon tulee vielä 3kk päälle ilmaiseksi. Hinnaksi muodostuu 3,15€/kk eli 75,65€/24kk.

Siirry Nordille

SaferVPN

SaferVPN

SaferVPN tarjoaa jopa 81% alennuksen. Saat 12kk tilaukseen hintaan 30,00$ (2,5$/kk) tai 3-vuoden tilauksen hintaan 89,99$ (2,5$/kk).

Siirry Saferille

ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN tarjoaa 49% alennuksen. Saat 12kk tilaukseen vielä 3kk kaupan päälle. Hinnaksi muodostuu 6,67$/kk eli 99,95$/15kk.

Siirry Expressille

Freedome VPN

FreedomeVPN ja F-Secure Total

F-Secure tarjoaa 50% alennuksen F-Secure TOTAL + Freedome VPN -kombinaatiosta alennuskoodilla BLACKWEEK yhdeksi vuodeksi. Tämä tekee yhteensä 29,99€/vuosi!

Siirry F-Securelle

Mikä on Black Friday ja mistä se sai alkunsa?

Alta löydät tietoa, mistä Black Friday hulluus on peräisin sekä hieman historiaa.

Black Friday on Yhdysvalloissa alkanut epävirallinen merkkipäivä, joka tapahtuu joka vuosi kiitospäivän jälkeisenä perjantaina (kiitospäivää vietetään marraskuun neljäntenä torstaipäivänä). Jo vuodesta 1952 lähtien kiitospäivästä seuraavaa päivää on pidetty Yhdysvalloissa joulusesongin – ja joulukulutuksen – alkuna.

Mustana perjantaina yhdysvaltalaiset liikkeet ja yrittäjät polkaisevat joulukampanjansa toden teolla käyntiin, promoten vuoden parhaita erityistarjouksiaan saadakseen ihmiset aikaisin liikkeelle. Vaikka Black Friday ei olekaan kotimaassaan virallinen pyhäpäivä, niin monet työpaikat ja koulut tunnustavat sen lähes sellaiseksi, koska se on kiitospäivästä seuraava ja sen vuoksi usein vapaapäivä. Se onkin tämän vuoksi monille yrittäjille iso myyntiviikko, koska monet opiskelijat ja työssä käyvät ihmiset viettävät neljän päivän pitkää viikonloppua.

CyberGhost Black Friday shopping

Black Friday on ollut virallisesti vuoden kiireisin ostospäivä Yhdysvalloissa vuodesta 2005 lähtien, vaikka monet arvioivat näin olleen jo paljon kauemmin. Mustan perjantain kulttuuri on viime vuosina rantautunut muualle maailmaan, myös Suomeen. Monet verkkokaupat sekä perinteisen kivijalkakaupat ovat lähteneet joka vuosi kasvavissa määrin kotimaisen joulusesongin avaukseen, jolloin monille on mahdollista hoitaa jouluostoksensa hyvissä ajoin ja potentiaalisesti erittäin halvalla. Jopa 70% suomalaisista ostoskeskuksissa sijaitsevista liikkeistä osallistuu omalta osaltaan mustan perjantain kiihkeään ostovimmaan.

Vaikka parhaat Black Friday -tarjoukset löytävät usein pääpäivänä, eli perjantaina 27.11.2020, niin monet liikkeet jatkavat tarjouksiaan koko viikon ja vielä viikonlopun yli ja maanantaina 30.11.2020 vietetään vielä Black Friday-viikonlopun jälkeistä verkkokauppojen Cyber Monday -myyntipäivää, jolloin netissä voi kauttaaltaan löytää kaikenlaisia huimia alennuksia!

Muistakaanhan olla varovaisia, kun juoksette parhaiden tarjousten perässä kaupan ovista sisään! Yhdysvalloissa alennuksista innoissaan olleet jenkit ovat vuosi toisensa jälkeen lähtien onnistuneet aiheuttamaan useita fataalejakin onnettomuuksia ja tappeluita tuotteiden luokse juoksiessaan, joten pidetäänhän päät kylmänä, kun ovet aukeavat!

Vastaa

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi tai arvostellaksesi.

KHL
TV
Mestarien Liiga