Menu

Black Friday tarjoukset 2021 – Osta VPN vuoden halvimpaan hintaan!

Black Friday

VPN-SUOMI LISTASI 2021 PARHAAT BLACK FRIDAY VPN-TARJOUKSET

Black Friday, eli musta perjantai, on jälleen täällä! Vuonna 2021 Black Fridayta vietetään 26. marraskuuta. Vuoden parhaat VPN alennukset löydät tältä sivulta. Valitse omasi ja säästä samalla, kun turvaat netin selaamisen ja avaat kaikki maarajoitetut sivustot!

Lue myös Black Fridayn historiasta sivun lopusta.

BLACK FRIDAY TARJOUKSET


Surfshark VPN

Surfshark VPN

Surfshark VPN tarjoaa huiman 83% alennuksen. Saat kahden vuoden tilauksen + kolme lisäkuukautta loistohintaan 1,91 €/kk, joka tekee vain alle 23 €/vuosi!

Ylivoimaisesti paras VPN suomalaisille ja ulkomaalaisille tv-kanaville, urheilulle ja suoratoistopalveluille!

Siirry Surfsharkille

CyberGhost VPN

CyberGhost VPN

CyberGhost VPN tarjoaa 84% alennuksen. Saat kahden vuoden tilauksen ja kaksi lisäkuukautta nyt uskomattomaan hintaan 1,9 €/kk, eli alle 23 €/vuosi!

Siirry CyberGhostille

ZenMate VPN

ZenMate VPN

ZenMate VPN tarjoaa 80% alennuksen 18 kuukauden tilauksesta kaikille laitteille asennettavasta Ultimate-sovelluksesta, jolle hinnaksi muodostuu 2,22 €/kk, eli vain 39,96 €/18kk!

Pelkälle nettiselaimelle saatavilla oleva Pro-versio lähtee vuoden sopimuksella 76% alella hintaan 1,69 €/kk, eli 20,28 €/vuosi!

Siirry ZenMatelle

NordVPN

NordVPN

NordVPN tarjoaa 72% alennuksen 24kk tilauksille. Tarjouksen hinnaksi muodostuu 2,80 €/kk, eli 67,15 €/24kk.

Siirry Nordille

ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN tarjoaa 49% alennuksen. Saat 12kk tilaukseen vielä 3kk kaupan päälle. Hinnaksi muodostuu 5,94 €/kk eli 89,10 €/15kk.

Siirry Expressille

Freedome VPN

F-Secure FREEDOME

F-Secure tarjoaa 20% alennuksen FREEDOME VPN:stä yhdeksi vuodeksi. Hintaa tarjoukselle tulee yhteensä 39,90 €/vuosi!

Siirry F-Securelle

Mikä on Black Friday ja mistä se sai alkunsa?

Alta löydät tietoa, mistä Black Friday hulluus on peräisin sekä hieman historiaa.

Black Friday on Yhdysvalloissa alkanut epävirallinen merkkipäivä, joka tapahtuu joka vuosi kiitospäivän jälkeisenä perjantaina (kiitospäivää vietetään marraskuun neljäntenä torstaipäivänä). Jo vuodesta 1952 lähtien kiitospäivästä seuraavaa päivää on pidetty Yhdysvalloissa joulusesongin – ja joulukulutuksen – alkuna.

Mustana perjantaina yhdysvaltalaiset liikkeet ja yrittäjät polkaisevat joulukampanjansa toden teolla käyntiin, promoten vuoden parhaita erityistarjouksiaan saadakseen ihmiset aikaisin liikkeelle. Vaikka Black Friday ei olekaan kotimaassaan virallinen pyhäpäivä, niin monet työpaikat ja koulut tunnustavat sen lähes sellaiseksi, koska se on kiitospäivästä seuraava ja sen vuoksi usein vapaapäivä. Se onkin tämän vuoksi monille yrittäjille iso myyntiviikko, koska monet opiskelijat ja työssä käyvät ihmiset viettävät neljän päivän pitkää viikonloppua.

CyberGhost Black Friday shopping

Black Friday on ollut virallisesti vuoden kiireisin ostospäivä Yhdysvalloissa vuodesta 2005 lähtien, vaikka monet arvioivat näin olleen jo paljon kauemmin. Mustan perjantain kulttuuri on viime vuosina rantautunut muualle maailmaan, myös Suomeen. Monet verkkokaupat sekä perinteisen kivijalkakaupat ovat lähteneet joka vuosi kasvavissa määrin kotimaisen joulusesongin avaukseen, jolloin monille on mahdollista hoitaa jouluostoksensa hyvissä ajoin ja potentiaalisesti erittäin halvalla. Jopa 70% suomalaisista ostoskeskuksissa sijaitsevista liikkeistä osallistuu omalta osaltaan mustan perjantain kiihkeään ostovimmaan.

Vaikka parhaat Black Friday -tarjoukset löytävät usein pääpäivänä, eli perjantaina 26.11.2021, niin monet liikkeet jatkavat tarjouksiaan koko viikon ja vielä viikonlopun yli ja maanantaina 29.11.2021 vietetään vielä Black Friday-viikonlopun jälkeistä verkkokauppojen Cyber Monday -myyntipäivää, jolloin netissä voi kauttaaltaan löytää kaikenlaisia huimia alennuksia!

Muistakaanhan olla varovaisia, kun juoksette parhaiden tarjousten perässä kaupan ovista sisään! Yhdysvalloissa alennuksista innoissaan olleet jenkit ovat vuosi toisensa jälkeen lähtien onnistuneet aiheuttamaan useita fataalejakin onnettomuuksia ja tappeluita tuotteiden luokse juoksiessaan, joten pidetäänhän päät kylmänä, kun ovet aukeavat!

Vastaa

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi tai arvostellaksesi.

Formulat
Cyber Monday
Mestarien liiga