Menu

Cyber Monday tarjoukset 2019

Cyber Monday

VPN-SUOMI LISTAA 2019 PARHAAT CYBER MONDAY VPN-TARJOUKSET

Verkkokauppojen alepäivä Cyber Monday koittaa heti Black Friday -viikonloppua seuraavana maanantaina 2.12.2019

Lue myös Cyber Mondayn historiasta sivun lopusta.

CYBER MONDAY TARJOUKSET

Hyödynnä hullunhalvat hinnat maanataina!


CyberGhost VPN

CyberGhost VPN

CyberGhost VPN tarjoaa 77% alennuksen. Saat vuoden tilauksen nyt uskomattomaan hintaan 2,75€/kk eli ainostaan 33€/vuosi!

Siirry CyberGhostille
ZenMate VPN

ZenMate VPN

ZenMate VPN tarjoaa 84% alennuksen kolmen vuoden tilauksesta. Hinnaksi muodostuu 1.64€/kk eli vain 59€/3-vuotta!

Siirry ZenMatelle

SaferVPN

SaferVPN

SaferVPN tarjoaa jopa 84% alennuksen. Saat 12kk tilaukseen hintaan 39,99$ (3,25$/kk) tai 3-vuoden tilauksen hintaan 89,99$ (2,5$/kk).

Siirry Saferille

ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN tarjoaa 49% alennuksen. Saat 12kk tilaukseen vielä 3kk kaupanpäälle. Hinnaksi muodostuu 6,67$/kk eli 99,95$/15kk.

Siirry Expressille

Freedome VPN

FreedomeVPN ja F-Secure Total

F-Secure tarjoaa 50% alennuksen Freedome VPN-yhteydestä ja Total tietoturvapaketista (sis. VPN) alennuskoodilla BLACKWEEK.

Siirry F-Securelle

NordVPN

NordVPN

NordVPN tarjoaa 83% alennuksen. Saat 36kk tilaukseen 3kk kaupanpäälle. Hinnaksi muodostuu 3,17€/kk eli 114,33€/39kk (141,77€, jos valitset Suomen alv:in).

Siirry Nordille

Mikä on Cyber Monday ja mistä se sai alkunsa?

Alta löydät tietoa, mistä Cyber Monday on peräisin sekä hieman historiaa.

Cyber Monday on verkkokauppojen kehittämä alennuspäivä, joka sijoittuu Black Fridayta seuraavan viikon maanantaille, eli alennuksia on vielä luvassa runsaasti lisää. Sen idean kehittivät Ellen Davis sekä Scott Siverman. Davis on NRF:n (National Retail Federation) päästrategisti ja NRF on itsessään maailman suurin myyntialan yhdistys. Cyber Mondaysta tuli nopeasti vuoden suurin online-myyntipäivä. Se on myös harvoja päiviä vuodessa, jolloin pienemmillä verkkokaupoilla on todellinen mahdollisuus kilpailla megakorporaatioiden kanssa myynnissä ja sen vuoksi sitä vietetäänkin lähes jokaisella mantereella. Se toimii myös samalla verkkokauppojen joulusesongin alkuna.

Vuoden 2019 Cyber Monday osuu myöhäisimmälle mahdolliselle päivälle, joka on 2.12.2019. Koska se päättää Black Friday -viikonlopun, niin monet edeltävänä viikonloppuna alennuksia tarjonneet kaupat tekevät Cyber Mondayna viimeisen rypistyksen, jolloin tarjoukset saattavat olla parhaimmillaan, erityisesti tuotteiden kohdallla, joita ei olla myyty. Tuona päivänä verkko-ostoksilla surffailevien kannattaakin olla ahkerina, koska seuraavana tiistaina alennukset virallisesti loppuvat ja seuraava Black Friday ja Cyber Monday ovat vasta vuoden päässä!

Cyber Mondayn tarjouksia harvemmin kuulutetaan etukäteen, joten silloin kannattaa aikaisin liikkeellä jo sunnuntain ja maanantain välisenä yönä, jos haluaa löytää parhaimmat tarjoustärpit. Suosituimpia perinteisiä alennuskohteita ovat turismi (lentoliput, majoitus sekä matkapaketit), muoti, online-viihde (streaming-palvelut) sekä kodin elektroniikka (televisiot, videopelit ja konsolit, puhelimet sekä tietokoneet).

Älä siis missaa tämän vuoden Cyber Mondayn parhaita tarjouksia ja ole aikaisin liikenteessä, kun kello vaihtuu maanantaille 2.12.2019!

Vastaa

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi tai arvostellaksesi.

VPN
Formula 1
Tv-kanavat