Menu

Cyber Monday tarjoukset 2020 – Osta VPN nyt!

Cyber Monday

VPN-SUOMI LISTAA 2020 PARHAAT CYBER MONDAY VPN-TARJOUKSET

Verkkokauppojen alepäivä Cyber Monday koittaa heti Black Friday -viikonloppua seuraavana maanantaina 30.11.2020.

Lue myös Cyber Mondayn historiasta sivun lopusta.

CYBER MONDAY TARJOUKSET

Hyödynnä hullunhalvat hinnat maanataina!


Surfshark VPN

Surfshark VPN

Surfshark VPN tarjoaa huiman 83% alennuksen. Saat kahden vuoden tilauksen + kolme lisäkuukautta loistohintaan 1,86€/kk, joka tekee vain reilu 22€/vuosi!

Ylivoimaisesti paras VPN suomalaisille ja ulkomaalaisille tv-kanaville, urheilulle ja suoratoistopalveluille!

Siirry Surfsharkille

CyberGhost VPN

CyberGhost VPN

CyberGhost VPN tarjoaa 83% alennuksen. Saat kolmen vuoden tilauksen ja kolme lisäkuukautta nyt uskomattomaan hintaan 2€/kk eli ainoastaan 24€/vuosi!

Siirry CyberGhostille

ZenMate VPN

ZenMate VPN

ZenMate VPN tarjoaa 80% alennuksen vuoden tilauksesta, johon saat kuusi kuukautta lisää ilmaiseksi, eli 18 kuukautta! Hinnaksi muodostuu 2,22€/kk eli vain 39,96€/36kk!

Siirry ZenMatelle

NordVPN

NordVPN

NordVPN tarjoaa 68% alennuksen 24kk tilauksille, johon tulee vielä 3kk päälle ilmaiseksi. Hinnaksi muodostuu 3,15€/kk eli 75,65€/24kk.

Siirry Nordille

SaferVPN

SaferVPN

SaferVPN tarjoaa jopa 81% alennuksen. Saat 12kk tilaukseen hintaan 30,00$ (2,5$/kk) tai 3-vuoden tilauksen hintaan 89,99$ (2,5$/kk).

Siirry Saferille

ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN tarjoaa 49% alennuksen. Saat 12kk tilaukseen vielä 3kk kaupan päälle. Hinnaksi muodostuu 6,67$/kk eli 99,95$/15kk.

Siirry Expressille

Freedome VPN

FreedomeVPN ja F-Secure Total

F-Secure tarjoaa 50% alennuksen F-Secure TOTAL + Freedome VPN -kombinaatiosta alennuskoodilla BLACKWEEK yhdeksi vuodeksi. Tämä tekee yhteensä 29,99€/vuosi!

Siirry F-Securelle

Mikä on Cyber Monday ja mistä se sai alkunsa?

Alta löydät tietoa, mistä Cyber Monday on peräisin sekä hieman historiaa.

Cyber Monday on verkkokauppojen kehittämä alennuspäivä, joka sijoittuu Black Fridayta seuraavan viikon maanantaille, eli alennuksia on vielä luvassa runsaasti lisää. Sen idean kehittivät Ellen Davis sekä Scott Siverman. Davis on NRF:n (National Retail Federation) päästrategisti ja NRF on itsessään maailman suurin myyntialan yhdistys. Cyber Mondaysta tuli nopeasti vuoden suurin online-myyntipäivä. Se on myös harvoja päiviä vuodessa, jolloin pienemmillä verkkokaupoilla on todellinen mahdollisuus kilpailla megakorporaatioiden kanssa myynnissä ja sen vuoksi sitä vietetäänkin lähes jokaisella mantereella. Se toimii myös samalla verkkokauppojen joulusesongin alkuna.

Vuoden 2020 Cyber Monday osuu maanantaille 30.11.2020. Koska se päättää Black Friday -viikonlopun, niin monet edeltävänä viikonloppuna alennuksia tarjonneet kaupat tekevät Cyber Mondayna viimeisen rypistyksen, jolloin tarjoukset saattavat olla parhaimmillaan, erityisesti tuotteiden kohdalla, joita ei olla myyty loppuun Black Fridayna. Tuona päivänä verkko-ostoksilla surffailevien kannattaakin olla ahkerina, koska seuraavana tiistaina alennukset virallisesti loppuvat ja seuraava Black Friday ja Cyber Monday ovat vasta vuoden päässä!

Cyber Mondayn tarjouksia harvemmin kuulutetaan etukäteen, joten silloin kannattaa aikaisin liikkeellä jo sunnuntain ja maanantain välisenä yönä, jos haluaa löytää parhaimmat tarjoustärpit. Suosituimpia perinteisiä alennuskohteita ovat turismi (lentoliput, majoitus sekä matkapaketit), muoti, online-viihde (streaming-palvelut) sekä kodin elektroniikka (televisiot, videopelit ja konsolit, puhelimet sekä tietokoneet).

Älä siis missaa tämän vuoden Cyber Mondayn parhaita tarjouksia ja ole aikaisin liikenteessä, kun kello vaihtuu maanantaille 30.11.2020!

Vastaa

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi tai arvostellaksesi.

KHL
TV
Mestarien Liiga