Menu

Cyber Monday tarjoukset 2021 – Osta VPN nyt!

Cyber Monday

VPN-SUOMI LISTAA 2021 PARHAAT CYBER MONDAY VPN-TARJOUKSET

Verkkokauppojen alepäivä Cyber Monday koittaa heti Black Friday -viikonloppua seuraavana maanantaina 29.11.2021.

Lue myös Cyber Mondayn historiasta sivun lopusta.

CYBER MONDAY TARJOUKSET

Hyödynnä hullunhalvat hinnat maanataina!


Surfshark VPN

Surfshark VPN

Surfshark VPN tarjoaa huiman 83% alennuksen. Saat kahden vuoden tilauksen + kolme lisäkuukautta loistohintaan 1,91 €/kk, joka tekee vain alle 23 €/vuosi!

Ylivoimaisesti paras VPN suomalaisille ja ulkomaalaisille tv-kanaville, urheilulle ja suoratoistopalveluille!

Siirry Surfsharkille

CyberGhost VPN

CyberGhost VPN

CyberGhost VPN tarjoaa 84% alennuksen. Saat kahden vuoden tilauksen ja kaksi lisäkuukautta nyt uskomattomaan hintaan 1,9 €/kk, eli alle 23 €/vuosi!

Siirry CyberGhostille

ZenMate VPN

ZenMate VPN

ZenMate VPN tarjoaa 80% alennuksen 18 kuukauden tilauksesta kaikille laitteille asennettavasta Ultimate-sovelluksesta, jolle hinnaksi muodostuu 2,22 €/kk, eli vain 39,96 €/18kk!

Pelkälle nettiselaimelle saatavilla oleva Pro-versio lähtee vuoden sopimuksella 76% alella hintaan 1,69 €/kk, eli 20,28 €/vuosi!

Siirry ZenMatelle

NordVPN

NordVPN

NordVPN tarjoaa 72% alennuksen 24kk tilauksille. Tarjouksen hinnaksi muodostuu 2,80 €/kk, eli 67,15 €/24kk.

Siirry Nordille

ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN tarjoaa 49% alennuksen. Saat 12kk tilaukseen vielä 3kk kaupan päälle. Hinnaksi muodostuu 5,94 €/kk eli 89,10 €/15kk.

Siirry Expressille

Freedome VPN

FreedomeVPN ja F-Secure Total

F-Secure tarjoaa 20% alennuksen FREEDOME VPN:stä yhdeksi vuodeksi. Hintaa tarjoukselle tulee yhteensä 39,90 €/vuosi!

Siirry F-Securelle

Mikä on Cyber Monday ja mistä se sai alkunsa?

Alta löydät tietoa, mistä Cyber Monday on peräisin sekä hieman historiaa.

Cyber Monday on verkkokauppojen kehittämä alennuspäivä, joka sijoittuu Black Fridayta seuraavan viikon maanantaille, eli alennuksia on vielä luvassa runsaasti lisää. Sen idean kehittivät Ellen Davis sekä Scott Siverman. Davis on NRF:n (National Retail Federation) päästrategisti ja NRF on itsessään maailman suurin myyntialan yhdistys. Cyber Mondaysta tuli nopeasti vuoden suurin online-myyntipäivä. Se on myös harvoja päiviä vuodessa, jolloin pienemmillä verkkokaupoilla on todellinen mahdollisuus kilpailla megakorporaatioiden kanssa myynnissä ja sen vuoksi sitä vietetäänkin lähes jokaisella mantereella. Se toimii myös samalla verkkokauppojen joulusesongin alkuna.

Vuoden 2020 Cyber Monday osuu maanantaille 29.11.2021. Koska se päättää Black Friday -viikonlopun, niin monet edeltävänä viikonloppuna alennuksia tarjonneet kaupat tekevät Cyber Mondayna viimeisen rypistyksen, jolloin tarjoukset saattavat olla parhaimmillaan, erityisesti tuotteiden kohdalla, joita ei olla myyty loppuun Black Fridayna. Tuona päivänä verkko-ostoksilla surffailevien kannattaakin olla ahkerina, koska seuraavana tiistaina alennukset virallisesti loppuvat ja seuraava Black Friday ja Cyber Monday ovat vasta vuoden päässä!

Cyber Mondayn tarjouksia harvemmin kuulutetaan etukäteen, joten silloin kannattaa aikaisin liikkeellä jo sunnuntain ja maanantain välisenä yönä, jos haluaa löytää parhaimmat tarjoustärpit. Suosituimpia perinteisiä alennuskohteita ovat turismi (lentoliput, majoitus sekä matkapaketit), muoti, online-viihde (streaming-palvelut) sekä kodin elektroniikka (televisiot, videopelit ja konsolit, puhelimet sekä tietokoneet).

Älä siis missaa tämän vuoden Cyber Mondayn parhaita tarjouksia ja ole aikaisin liikenteessä, kun kello vaihtuu maanantaille 29.11.2021!

Vastaa

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi tai arvostellaksesi.

Formulat
Cyber Monday
Mestarien liiga