Menu

VPN-SUOMI LISTASI NETIN ILMAISET TV-KANAVAT!

KATSO 16 SUORATOISTO­PALVELUA, JOISTA NÄET ELOKUVIA JA SARJOJA ILMAISEKSI VUONNA 2022

Ilmaiset suoratoistopalvelut netissä

ULKOMAALAISET ILMAISKANAVAT NÄYTTÄVÄT ELOKUVIA JA SARJOJA SUORATOISTO­PALVELUISSAAN

Netflix ja HBO ovat varmasti tuttuja suoratoistopalveluita meille kaikille, mutta tiesitkö, että voit katsoa netistä elokuvia ja sarjoja myös täysin ilmaiseksi erinomaisella kuvanlaadulla?

Kyllä! Tämä on laillista!

Nyt ei puhuta laittomista torrent latauksista tai hämäristä sivustoista, joiden kautta saat tietokoneellesi vähintään sen seitsemänsataa virusta, vaan ihan laillisista suoratoistopalveluista. Kanavat toimivat samoin kuin Ruutu, Katsomo ja Areena, mutta ulkomailla.

Esittelemämme suoratoistopalvelut ovat saatavilla ainoastaan tietyissä maissa. Kanavat saavat tulonsa mainoksien kautta tai ovat Ylen tapaan rahoitettuja. Ne ovat siis täysin ilmaisia, kunhan sinulla on toimiva VPN, että pääset vaihtamaan virtuaalisijaintiasi. Mutta, totta kai sinulla on jo NordVPN tai Surfshark VPN? Lue eteen päin ja katso ilmaiset suoratoistopalvelut.


JOS SINULLA EI VIELÄ OLE LAADUKASTA VPN-YHTEYTTÄ – TILAA SE TÄSTÄ

NordVPN

VPN-SUOMI suosittelee
✓ Loistava hinta-laatusuhde
✓ Maailman nopein ja turvallisin VPN
✓ Formulat & MotoGP
✓ Mestarien liiga
✓ NHL & Jääkiekon MM
✓ Kaikki Suomi-kanavat
✓ Netflix ja muut suoratoistot
✓ Tenniksen Grand Slam
✓ Pyöräily & jenkkifutis

Tarjous!

Tässä sinulle 16 ilmaista suoratoistopalvelua. Voit katsoa elokuvia, sarjoja ja urheilua ilmaiseksi VPN-palvelun avulla.

Nämä ilmaiset elokuvakanavat näyttävät ilmaisia elokuvia, sarjoja ja urheilua netissä 2022!

CBC – Kanada

Erittäin hyvä valikoima tv-sarjoja ja urheilua ilmaiseksi netissä. CBC Kanada, eli Gem suoratoisto. Ohjelmat sisältävät mainoksia, mutta onneksi ne ovat laadukkaita. Mainokset ovat uusinta uutta, jotka ovat ns. Suberbowl -laatua. Näet mm. NHL-otteluita suorana ja kaikki tv-sarjat ovat kokonaisuudessaaan, ensimmäisestä jaksosta viimeiseen katseltavissa ilmaiseksi. Tämä on mahtavaa, kun valikoimakin on erittäin laaja. Erityisesti suosittelemme supersuositun Leijonan Luolan Kanadan version Dragon’s Denin katselelmista.

Valitse sijainneksesi Kanada ja aloita katseleminen. Myös Live-TV on hyvää vaihtelua Suomen peruskanaville!

Linkit: https://www.cbc.ca/ ja https://gem.cbc.ca/


FOX – USA

FOX televisioyhtiön nettisivuilla on paljon sarjoja sekä ilmaisia elokuvia. Suomalaiset eivät kuitenkaan pääse käsiksi aivan kaikkeen. Näet VPN:llä kuitenkin uusimmat sarjat, jotka on vasta esitetty FOX -televisiokanavalla. Sarjat ovat katsottavissa viikon verran, niiden televisio ensi-illan jälkeen.

Täysi palvelu vaatii voimassa olevaa sopimusta joltakin yhdysvaltalaiselta televisiokanavien palveluntarjoajalta. Kaikki FOXin omat elokuvat ja tv-ohjelmat ovat katsottavissa kuitenkin viiden viimeisimmän jakson verran.

FOXin ilmaisten ohjelmien katsomiseksi VPN sijainti täytyy asettaa Yhdysvaltoihin.

Linkki: https://www.fox.com/


NBC – USA

Ilmainen suoratoistopalvelu NBC toimii netissä näytettävän ohjelmiston suhteen samalla tapaa, kuin FOX. Ohjelmat ovat siis katsottavissa ainoastaan tietyn ajan verran. Ohjelmalistalta löytyy kuitenkin kelpo määrä viihdettä täysin ilmaiseksi, kuten muun muassa The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Ohjelmat ovat katsottavissa ainoastaan Yhdysvalloissa, joten aseta VPN USA:n sijaintiin ja siirry kanavalle.

Linkki: https://www.nbc.com/


Yahoo View – USA

Yahoo View palvelussa on tarjolla sarjoja sekä elokuvia ilmaiseksi verkossa. Kaikkia ohjelmia koskevat katselurajoitukset, ihan kuten FOXilla sekä NBC:llä. NBC:n sarjat ovat katsottavissa Yahoo View palvelussa päivä tv ensi-illan jälkeen ja muut sarjat tulevat näytettäväksi 8 päivää niiden televisio ensi-illasta. Kaikista sarjoista on katsottavissa niiden viisi uusinta jaksoa. Yahoo View -palvelu edellyttää VPN-sijainnin asettamista Yhdysvaltoihin.

Linkki: https://view.yahoo.com/

HUOM! Yahoo View lakkautti toimintansa 30.6.2019!


SBS – Australia

SBS on Australialainen televisiokanava, jonka ohjelmalistalta löytyy sarjoja, elokuvia, dokumentteja, uutisia sekä urheilua. Netissä katsottavana on erittäin laadukkaita televisiosarjoja, uusia elokuvia sekä koosteita urheilutapahtumista, kuten jalkapallosta. Myös Valioliigaa voi katsella suorina lähetyksinä mobiilissa. Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja se edellyttää ainoastaan käyttäjätilin luomista, mikä onnistuu helposti parissa minuutissa. SBS -sivuston kanavat ovat saatavilla ainoastaan Australiassa, joten VPN-sijainti pitää asettaa johonkin päin Australiaa.

SBS:n sisältö on siis ilmaista, ja tästä syystä ohjelmien välissä on mainoskatkoja. Monilla sarjoilla sekä elokuvilla on myös aikarajoitus, eli ne ovat katsottavissa sivustolla vain tietyn ajan verran, jonka jälkeen ne poistetaan SBS:n valikoimista.

Linkki: https://www.sbs.com.au/


Sony Crackle – USA / Australia

Crackle on Sonyn vastine Netflixille. Cracklesta löytyy todella paljon laadukkaita sarjoja sekä Hollywood elokuvia täysin ilmaiseksi. Ilmaisia elokuvia pääset katsomaan rekisteröinnin jälkeen. Sinun tulee syöttää ainoastaan nimi, sähköpostiosoite sekä syntymäaika. Tämän jälkeen tili onkin valmis ja sarjat sekä elokuvat ovat ilmaiseksi katsottavissa. Crackle toimii Australian tai USA:n VPN-sijainnin kautta. Tällä hetkellä Cracklen elokuvista löytyy esimerkiksi Zombieland, Django Unchained, Halloween VI, Zero Dark Thirty, The Green Hornet ja paljon muita huippuleffoja.

Linkki: https://www.crackle.com/


Tubi TV – USA

Tubi TV (tunnetaan myös ihan nimellä Tubi) on ilmainen suoratoistopalvelu, joka toimii vaihtoehtona Netflixille. Palvelu sisältää tällä hetkellä yli 50000 yksittäistä elokuvaa ja sarjajaksoa. Tubin kirjastoa kasvatetaan jatkuvasti ja sen suurimpia yhteistyökumppaneita ovat mm. Lionsgate-, Paramount-, MGM- ja Starz-studiot. Tubin toiminta rahoitetaan mainostuloilla, joten ohjelmat sisältävät mainoskatkoja. Tästä johtuen sivun sisällön katsominen on täysin ilmaista ja sitä ei voi katsoa Euroopassa, joten toimiakseen täydellisesti selaimesi vaatii yhdysvaltalaisen VPN-sijainnin. Elokuvien ja sarjojen listalta löytyy katsottavaa Hollywood-tuotannosta (True Grit) ja brittikomediasta (Spaced) aasialaisiin kulttielokuviin (Battle Royale, Oldboy) ja animesarjoihin (Cowboy Bepop).

Tubi Tv on yksi helpoimmista laillisista ja ilmaisista suoratoistopalveluista. Ei kirjautumista! Yhdistät vain CyberGhostin USA:n ”Streaming Optimized” serverille ja katsot mitä haluat!

Linkki: https://tubitv.com/


Pluto TV – USA

Pluto TV on Internet-pohjainen TV-palvelu. Se perustettiin vuonna 2013 ja toimii 14 eri sovellusalustalla, mukaan lukien Apple TV, Android TV, Amazon Fire TV, Chromecast, Roku sekä PlayStation-konsolit. PlutoTV on yhteistyössä yli 75 ohjelmatuottajan kanssa, sen tarjonta sisältää 100 ilmaiskanavaa ja tavoittaa yli kuusi miljoonaa katsojaa kuukausittain. Pluto TV pyörittää toimintaansa mainoksilla, joita esitetään ohjelmien välissä, mikä tarkoittaa että kaikki sen lähetykset ovat täysin ilmaisia eivätkä vaadi rekisteröitymistä. Yhdysvaltalainen televisiokonsernijätti Viacom ilmoitti tammikuussa aikeista ostaa Pluto.tv tammikuussa 2019 ja sen lähetykset siirtyvät lähitulevaisuudessa myös Euroopan puolelle.

Tällä hetkellä ohjelmien katsominen vaatii kuitenkin VPN:n yhdistämisen Yhdysvaltoihin. Yhdistä USA:n Streaming serverille ja siirry kanavalle.

Linkki: https://pluto.tv/on-demand


The CW – USA

The CW Network on CBS Corpin ja Warnerin omistuksessa oleva ilmaiskanava, joiden alkukirjaimmista se saa nimensäkin. Heidän ohjelmistossaan on katsottavissa komea nippu ison profiilin sarjoja, kuten esimerkiksi DC:n Batwoman, Flash, Supergirl sekä Legends of Tomorrow. Tarjolla on myös komediaa, realitya ja paljon muuta. Kannattaa ehdottomasti tsekata tämä kanava!

The CW:n ohjelmisto on katsottavissa ilmaiseksi ja ilman rekisteröintiä heti pelkällä Yhdysvaltojen IP-osoitteella, joten yhdistä VPN USA:n serverille, and you’re good to go!

Linkki: https://www.cwtv.com/shows/


Popcornflix – USA / Kanada

Popcornflix on vuonna 2010 perustettu ilmainen ja rekisteröitymisvapaa suoratoistopalvelu, joka keskittyy klassikko- sekä indie-elokuviin ja omistamiinsa originaaleihin web-sarjoihin. Kanavan omistaa Screen Media Ventures, joka omistaa oikeudet moniin kanavalla esitettäviin ohjelmiin. Popcornflix toimii 12 sovellusalustalla, mm. Xbox One & 360, PlayStation 3 & 4, Roku ja iPhone. Popcornflix suunnittelee tulevaisuudessa laajentavansa kattavuuttaan Yhdysvaltojen ja Kanadan ulkopuolelle.

Kanava toimii sekä Kanadan ja Yhdysvaltojen rajojen sisällä, joten valitse jompikumpi sijainniksesi ja siirry kanavalle.

Linkki: https://www.popcornflix.com/


TVNZ – Uusi-Seelanti

TVNZ (Television New Zealand) on Uusi-Seelantilainen valtiollinen televisioverkosto, jonka lähetyksiä esitetään kotimaassaan ja Tyynenmeren alueella. Kanava tarjoaa satoja TV-ohjelmia ja –sarjoja Yhdysvalloista, Uudesta-Seelannista, Australiasta, Yhdistyneestä Kuningaskunnasta ja Kanadasta. Ohjelmisto sisältää myös suuren ja monipuolisen valikoiman elokuvia uusista vanhoihin.

Valitsemalla VPN:ssä sijainniksesi Uuden-Seelannin ja rekisteröimällä sähköpostisi heidän sivuilleen TVNZ:n valikoima on nähtävissäsi ilmaiseksi.

Linkki: https://www.tvnz.co.nz/


Citytv – Kanada

Citytv (tai yksinkertaisemmin City) on kanadalainen televisioverkosto. Se koostuu kuudesta kanavasta, jotka sijaitsevat Kanadan metropolialueilla (Toronto, Montreal, Winnipeg, Calgary, Edmonton, Vancouver ja kaapelikanava joka toimii Saskatchewanin provinssissa), sekä kolmesta pienemmästä yksityisesti omistetusta yhteistyökanavasta jotka palvelevat pienempiä kaupunkeja Albertassa ja British Columbiassa. Citytv:llä on oma Play-palvelu, joka esittää televisio-, keskustelu- ja lastenohjelmia. Valikoiman kattavuus ei ole massiivinen, mutta sisältää monia suosittuja sarjoja.

Kanavan tarjonnan katsominen ei vaadi rekisteröintiä, riittää että vaihdat CyberGhost VPN:n sijainnin Kanadaan ja olet valmis!

Linkki: https://www.citytv.com/toronto/


STV – Skotlanti

STV on skotlantilainen televisiokanava, joka kattaa koko maan pohjoisen ylämaata myöten. Lähetyskielenä toimii englanti, joten se sopii hyvin myös kasuaaliin katseluun. Sen viikottaiseen ohjelmistoon kuuluu visailuohjelmia (esimerkiksi hupaisa tietokisa The Chase), saippuadraamaa (esimerkkinä Emmerdale, joten sitä voi tarvittaessa käyttää Katsomon vaihtoehtona) ja viikonloppuisin se esittää perjantai- ja lauantai-iltaisin tunnettuja elokuvia. STV saa myös välillä listoilleen urheilua, esimerkiksi vuoden 2018 lopulla se sai yhteistyösopimuksen esittää 14 La Liga- ja Seria A-jalkapallo-ottelua.

STV live stream on tasoltaan loistava. Sen käyttö vaatii Yhdistyneen Kuningaskunnan sijainnin VPN-sovelluksessa ja nimellisen sähköpostirekisteröinnin Skotlannin postinumerolla. Postinumeroksi kelpaa mikä tahansa skotlantilainen postinumero (esimerkiksi googleta ”glasgow scotland zip codes”, joka tuo listan postinumeroita) ja voit nauttia ohjelmatarjontaa maksutta!

Linkki: https://www.stv.tv/


IMDb TV – USA

IMDb TV on IMDb:n ja Amazonin yhteistyössä kehittämä suoratoistopalvelu, joka tarjoaa monia elokuvia ja TV-ohjelmia ilmaiseksi verkossa. IMDb TV:n ohjelmatarjonta on toistaiseksi nähtävissä vain Yhdysvalloissa. Katselu onnistuu ulkomailta vain VPN-palvelun avulla. Sen katsominen on ilmaista, mutta vaatii rekisteröitymisen sähköpostilla.

Yhdistä USA:n Streaming Optimized serverille ja siirry katselemaan. Suosittelemme vain CyberGhostia koska siinä on erilliset Streaming Serverit ja IMDb TV:n kanssa on usein ollut ongelmia muiden VPN-palveluntarjoajien kohdalla.

Linkki: https://www.imdb.com/tv/


CBS – USA

CBS (Columbia Broadcasting System) – joka tunnetaan logostaan johtuen myös Eye Networkina – on yksi Yhdysvaltojen suurimmista radio- ja televisioyhtiöistä. Sen juuret juontavat jopa 90 vuoden päähän menneisyyteen, ja sitä ennen se tunnettiin nimellä United Independent Broadcasters, joka pyöritti lukuisia radioasemia. Se onkin yksi USA:n televisioyhtiöiden ”isosta kolmesta” ABC:n ja NBC:n ohella.

CBS tarjoaa paljon huippuluokan tv-ohjelmaa ilmaiseksi ja ilman rekisteröintiä VPN:n avulla. Ohjelmien joukossa on mm. NCIS , Hawaii Five-0 ja maailman kuuluisin reality tv-kilpailu, Survivor!

Linkki: https://www.cbs.com/shows/


Crunchyroll – USA

Amerikkalainen Crunchyroll on ilmainen suoratoistopalvelu, joka erikoistuu anime-, manga-, sekä draamasarjoihin. Sen sivustoilla on animaatiosarjoja yli 900, 200 aasialaista draamasarjaa sekä puolisataa mangaa. Animesarjoja on kuitenkin Suomen rajojen sisällä esitettävissä lisensointisyistä vain reilu 200, mutta VPN-yhteydellä loputkin sarjat ovat katsottavissa helposti

Kun yhdistät sivun VPN:n kautta, niin näkymättömien sarjojen jaksolistat eivät välttämättä avaudu, jos et ensin rekisteröidy käyttäjätilillesi. Käyttäjätili on maksuton ja maksullinen Premium-jäsenyys on heille, jotka haluavat ohjelmilta paremman kuvan resoluution ja ilman mainoksia. Mainoksista ei tosin ole haittaa Ad Blockin käyttäjille ja ohjelmat ovat täysin katsomiskelpoisia ilmaistileiltäkin. Kaikkein kattavin VPN-palvelin löytyy Yhdysvaltojen sijainnista.

Linkki: https://www.crunchyroll.com/


Paras VPN-yhteys

NordVPN

VPN-SUOMI suosittelee
✓ Loistava hinta-laatusuhde
✓ Maailman nopein ja turvallisin VPN
✓ Formulat & MotoGP
✓ Mestarien liiga
✓ NHL & Jääkiekon MM
✓ Kaikki Suomi-kanavat
✓ Netflix ja muut suoratoistot
✓ Tenniksen Grand Slam
✓ Pyöräily & jenkkifutis

Tarjous!

VPN-YHTEYDEN YHTEYDEN MUITA HYÖTYJÄ

Netflix VPN
Katso formula 1 lähetykset ilmaiseksi netissä
Katso jalkapallon Mestarien Liigaa ilmaiseksi netissä VPN avulla
Suojaa netin käyttö VPN-yhteydellä


Ota VPN käyttöön nyt ja avaa koko maailman viihdetarjota!

1.
NordVPN

VPN-SUOMI suosittelee
✓ Arvostelumme paras VPN
✓ Markkinoiden nopein VPN
✓ Huipputason asiakaspalvelu
✓ Turvallisin
✓ Kaikki suoratoistot

VPN-SUOMI suosittelee NordVPN:ää ensisijaiseksi VPN-palveluksi!

2.
Surfshark VPN

✓ Monipuolinen ja toimiva VPN
✓ Kaikki Suomikanavat!
✓ 15+ maan Netflix
✓ Formulat
✓ Mestarien liiga
✓ Kaikki suoratoistot
✓ Salamannopea asiakaspalvelu
✓ Paras suojaus

Ominaisuuksiltaan monipuolinen VPN-yhteys. Turvaa netin selaamisen 100% varmuudella. Avaa kaikki Suomen tv-kanavat ulkomailta ja ulkomaiden tv-kanavat Suomesta. Yli 15 maan Netflixin kanssa yhteensopiva. Nopein asiakaspalvelu, mitä olemme nähneet. Rajattomasti laitteita samalla tilauksella.

3.
CyberGhost VPN

✓ Edullinen
✓ Kaikki suoratoistot
✓ Paras mobiilisovellus
✓ Mainosten ja haitallisten sivustojen torjunta
✓ Nopea VPN-yhteys ja asiakaspalvelu

CyberGhost on VPN joka sopii kaikkiin käyttötarkoituksiin.
+ Halpa ja turvallinen VPN!
+ Paras mobiilisovellus!
+ Ei kerää lokitietoja!

EURO 2024
Formula 1
Timanttiliiga