6 SUORATOISTO­PALVELUA, JOISTA NÄET ELOKUVIA JA SARJOJA ILMAISEKSI VUONNA 2018

Ilmaiset suoratoistopalvelut netissä

ULKOMAALAISET ILMAISKANAVAT NÄYTTÄVÄT ELOKUVIA JA SARJOJA SUORATOISTOPALVELUISSAAN

Netflix ja HBO ovat varmasti tuttuja suoratoistopalveluita meille kaikille, mutta tiesitkö, että voit katsoa netistä elokuvia ja sarjoja myös täysin ilmaiseksi erinomaisella kuvanlaadulla?

Kyllä! Tämä on laillista!

Nyt ei puhuta laittomista torrent latauksista tai hämäristä sivustoista, joiden kautta saat tietokoneellesi vähintään sen seitsemänsataa virusta, vaan ihan laillisista suoratoistopalveluista.

Esittelemämme suoratoistopalvelut ovat saatavilla ainoastaan tietyissä maissa ja ne saavat tulonsa mainoksien kautta, joten ne on täysin ilmaisia, kunhan sinulla on toimiva VPN. Mutta, totta kai sinulla on jo CyberGhost VPN? Lue eteen päin ja katso ilmaiset suoratoistopalvelut.


JOS SINULLA EI VIELÄ OLE LAADUKASTA VPN-YHTEYTTÄ – TILAA SE TÄSTÄ

45 päivän rahat takaisin takuulla kokeilet parasta VPN/yhteytt’ riskittä!

#1 CyberGhost VPN

Säästä meidän kautta jopa -77%!

CyberGhost VPN

Nyt vain 2,75 € kuukaudessa!
Tarjoushinnat vain VPN-SUOMI.fi linkkien kautta.

Tarjous!

Tässä sinulle kuusi suoratoistopalvelua, joista voit katsoa elokuvia sekä sarjoja ilmaiseksi VPN-palvelun avulla.

Nämä ilmaiset elokuvakanavat näyttävät ilmaisia elokuvia ja sarjoja netissä 2018!

Sony Crackle – USA / Kanada

Crackle on Sonyn vastine Netflixille. Cracklesta löytyy todella paljon laadukkaita sarjoja sekä Hollywood elokuvia täysin ilmaiseksi. Ilmaisia elokuvia pääset katsomaan rekisteröinnin jälkeen. Sinun tulee syöttää ainoastaan nimi, sähköpostiosoite sekä syntymäaika. Tämän jälkeen tili onkin valmis ja sarjat sekä elokuvat ilmaiseksi katsottavissa. Crackle toimii Kanadan tai USA:n VPN-sijainnin kautta täydellisesti. Tällä hetkellä Cracklen elokuvista löytyy esimerkiksi Zombieland, Django Unchained, Halloween VI, Zero Dark Thirty, The Green Hornet ja paljon muita huippuleffoja.

Linkki: https://www.crackle.com/

Suositellut VPN-yhteydet: CyberGhost VPN, NordVPN, ExpressVPN


FOX – USA

FOX televisioyhtiön nettisivuilla on paljon sarjoja sekä ilmaisia elokuvia, mutta suomalaiset eivät kuitenkaan pääse käsiksi, kuin niihin sarjoihin, jotka on vasta esitetty FOX televisiokanavalla. Nämä sarjat ovat katsottavissa viikon verran, niiden televisio ensi-illan jälkeen. Täysi palvelu vaatii voimassa olevaa sopimusta joltakin yhdysvaltalaiselta televisiokanavien palveluntarjoajalta. Kaikki FOXin omat ilmaisia elokuvia 2018 sarjat ovat katsottavissa kuitenkin viiden viimeisimmän jakson verran. FOXin ilmaisten ohjelmien katsomiseksi VPN sijainti täytyy asettaa Yhdysvaltoihin.

Linkki: https://www.fox.com/

Suositellut VPN-yhteydet: CyberGhost VPN, NordVPN, ExpressVPN


NBC – USA

Ilmainen suoratoistopalvelu NBC toimii netissä näytettävän ohjelmiston suhteen samalla tapaa, kuin FOX. Ohjelmat ovat siis katsottavissa ainoastaan tietyn ajan verran. Ohjelmalistalta löytyy kuitenkin kelpo määrä viihdettä täysin ilmaiseksi, kuten muun muassa The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Ohjelmat ovat katsottavissa ainoastaan Yhdysvalloissa, joten aseta VPN, USA:n sijaintiin.

Linkki: https://www.nbc.com/

Suositellut VPN-yhteydet: CyberGhost VPN, NordVPN, ExpressVPN


Yahoo View – USA

Yahoo View palvelussa on tarjolla sarjoja sekä elokuvia ilmaiseksi verkossa. Kaikkia ohjelmia koskevat katselurajoitukset, ihan kuten FOXilla sekä NBC:llä. NBC:n sarjat ovat katsottavissa Yahoo View palvelussa päivä tv ensi-illan jälkeen ja muut sarjat tulevat näytettäväksi 8 päivää niiden televisio ensi-illasta. Kaikista sarjoista on katsottavissa niiden viisi uusinta jaksoa. Yahoo View -palvelu edellyttää VPN-sijainnin asettamista Yhdysvaltoihin. Freedomella Yahoo View ei kuitenkaan toimi.

Linkki: https://view.yahoo.com/

Suositellut VPN-yhteydet: CyberGhost VPN, NordVPN, ExpressVPN


SBS – Australia

SBS on Australialainen televisiokanava, jonka ohjelmalistalta löytyy sarjoja, elokuvia, dokumentteja, uutisia sekä urheilua. Netissä katsottavana on erittäin laadukkaita televisiosarjoja, uusia elokuvia sekä koosteita urheilutapahtumista, kuten jalkapallosta. Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja se edellyttää ainoastaan käyttäjätilin luomista, mikä tapahtuu helposti jo parissa minuutissa. SBS -sivuston kanavat ovat saatavilla ainoastaan Australiassa, joten VPN-sijainti pitää asettaa johonkin päin Australiaa.

SBS:n sisältö on siis ilmaista, ja tästä syystä ohjelmien välissä on mainoskatkoja. Monilla sarjoilla sekä elokuvilla on myös aikarajoitus, eli ne ovat katsottavissa sivustolla vain tietyn ajan verran, jonka jälkeen ne poistetaan SBS:n valikoimista.

Linkki: https://www.sbs.com.au/

Suositellut VPN-yhteydet: CyberGhost VPN, NordVPN, ExpressVPN


CBC – Kanada

Erittäin hyvä valikoima tv-sarjoja netissä. ja urheilua ilmaiseksi ja rekisteröitymättä katsottavissa. Ohjelmat sisältävät mainoksia, mutta onneksi ne ovat laadukkaita. Mainokset ovat uusinta uutta, jotka ovat ns. Suberbowl -laatua. Näet mm. NHL-otteluita suorana ja kaikki tv-sarjat ovat kokonaisuudessaaan ensimmäisestä jaksosta viimeiseen katseltavissa ilmaiseksi. Tämä on mahtavaa, kun valikoimakin on erittäin laaja. Erityisesti suosittelemme supersuositun Leijonan Luolan Kanadan version Dragon’s Denin katselelmista.

Valitse sijainneksesi Kanada ja aloita katseleminen. Myös Live-TV on hyvää vaihtelua Suomen peruskanaville.

Linkki: http://www.cbc.ca/

Suositellut VPN-yhteydet: CyberGhost VPN, NordVPN, ExpressVPN


VPN-YHTEYDEN YHTEYDEN MUITA HYÖTYJÄ

Netflix VPN
Katso formula 1 lähetykset ilmaiseksi netissä
Katso jalkapallon Mestarien Liigaa ilmaiseksi netissä VPN avulla
Suojaa netin käyttö VPN-yhteydellä


Kokeile nyt parasta VPN-palvelua 45 päivää riskittä!

1.
CyberGhost VPN

✓ Halvin VPN
✓ Kaikki suoratoistot
✓ Paras mobiilisovellus
✓ Mainosten ja haitallisten sivustojen torjunta
✓ Nopea VPN-yhteys ja asiakaspalvelu

VPN joka sopii kaikkiin käyttötarkoituksiin. Toimii kaikkien suoratoistojen kuten urheilun, Netflixin, Torrenttien ja Suomi tv-kanavien kanssa.
Halvin VPN!
Paras mobiilisovellus!

2.
NordVPN

✓ Nopea VPN-yhteys
✓ Kaikki suoratoistot

Loistava VPN-yhteys suojauksen, yksityisyyden, hinnan ja maavalikoiman puolesta. Toimii aina.
Netflix yhteensopiva!
Alkaen $ 6,99 / kk!

3.
ExpressVPN

✓ Paras asiakaspalvelu
✓ Offshore-yksityisyydensuoja
✓ Lähes kaikki suoratoistot

Varmatoiminen ja maailman laajuisesti yksityisyydensuojastaan ylistetty VPN-palveluntarjoaja.
Hinta alk. $8,32 / kk