FORMULA 1 -LÄHETYKSET

Tervetuloa VPN-SUOMI.fi Formula 1 -sivulle. Me kerromme tuttuun tapaan, miten voit katsoa kaikki kauden 2020 Formula 1 -lähetykset ilmaiseksi ja laillisesti netissä!

VPN-SUOMI Formula 1 -lähetykset 2020

KATSO KAUDEN 2020 FORMULA 1 TV-LÄHETYKSET ILMAISEKSI NETISSÄ ULKOMAALAISILTA ILMAISKANAVILTA VPN-PALVELUN AVULLA

Formula 1 -kausi 2020 starttaa Australian GP:llä 15. maaliskuuta ja päättyy 29. marraskuuta Abu Dhabissa. Suomalaisista tälläkin kaudella ovat mukana mestaruudesta taisteleva, viime kauden kakkonen, Mercedeksen #77 Valtteri Bottas ja ailahtelevaa Alfa Romeota kyydittävä #7 Kimi Räikkönen.

Pärjääkö kukaan ylivoimaisesti mestaruuteen kaudella 2019 ajaneelle Lewis Hamiltonille kaudella 2020? Hallitseeko Mersu tallien tilastokärkeä tälläkin kaudella? Sekoittavatko uudet Vietnamin ja Hollannin osakilpailut pakkaa? Kävi miten kävi, niin tältä sivulta löydät vaihtoehdot kauden 2020 Formula 1 -lähetysten katsomiseen Suomesta.

🙁 Suomessa Formulat näkyvät normaalisti ainoastaan maksukanavilta ja tällä hetkellä suosituin vuoden tilaus maksaa 359,40 euroa.

🙂 VPN puolestaan maksaa alkaen 1,64 euroa kuukaudessa.

Osta Zenmate VPN ja katso Formulat

Pikalinkit:
Ohjeet
Kanavat ja Formula 1 -lähetykset
Kisakalenteri 2020
Pistetilanne
Australian F1 -kisaviikonlopun aikataulu

AIKAA AUSTRALIAN F1 -OSAKILPAILUN STARTTIIN

Katso seuraavaa kisaa odotellessa Formula 1 -jälkilähetykset GloboPlayltä.

Formula 1 auto McLaren

VAIHTOEHDOT FORMULA 1 -LÄHETYSTEN KATSELUUN SUOMESSA 2020

VPN-YHTEYS

VPN-yhteydellä voit katsoa kaikki Formula 1 -osakilpailut ilmaiseksi netissä ulkomaiden tv-kanavilta suorina lähetyksinä. Tältä sivulta löydät kaikki F1 -ilmaiskanavat.

Löysimme useita ulkomaalaisia tv-kanavia, jotka näyttävät Formula 1 -lähetykset ilmaiseksi netissä. Lähetykset näkyvät ainostaan kanavan ”kotimaassa”, joten sinun tulee yhdistää VPN kanavan maahan, jotta saat lähetykset näkymään. Ulkomaalaiset kanavat ovat saman tasoisia palveluita, kuin esim. mtv, Ruutu tai Areena. Huomaathan, että VPN:llä näet myös paljon muutakin kuin Formulat.

Hinta: 1,64 € / kk | Tilaa VPN >>

KANAVAPAKETIT

F1-kanavapaketteja tarjoavat lähes kaikki teleoperaattorit, mutta niiden kanssa on yksi suuri ongelma, nimittäin järjetön hinta.

Maksukanavien tarjonta on hyvä ja selostukset mukavia kuunnella. Aivan virallisen F1 TV:n lähetyksen tasolle suomenkieliset kisalähetykset eivät kuitenkaan yllä. Valitettavasti F1 TV ei ole saatavilla Suomessa vielä pariin vuoteen, sillä MTV:llä on oikeudet Formula ykkösten televisiointiin Suomessa vuoteen 2021 saakka. Tällä hetkellä vaihtoehdoiksi jää maksaa kanavapaketista tai katsella Formulat VPN:n avulla.

Hinta: 299,40 – 419,40 € / vuosi

LATAA NYT PARAS FORMULA 1 VPN!

Tilaa nyt ja katso kaikki 2020 Formula 1 -kauden osakilpailut ilmaiseksi netissä!

ZenMate VPN

✓ Vain 1,64 € / kk
+ Helppo käyttää
+ Venäjän sijainti

Tarjous!


 
VPN avaa koko maailman tv tarjonnan

OHJEET FORMULA 1 -LÄHETYSTEN KATSOMISEEN VPN-YHTEYDELLÄ

1. Avaa VPN-sovellus

2. Yhdistä VPN ilmoitettuun maahan

3. Siirry jollekin suositelluista kanavista ja katso Formula 1 -lähetykset suorana netissä

Formula 1 -lähetykset VPN-yhteydellä ohjeet

Instruktioner på svenska (ohjeet ruotsiksi): VPN-Sverige.se: Se Formula 1 stream gratis på nätet med VPN

Instructions in English (ohjeet englanniksi): F1 English: Watch all Formula 1 broadcasts free of charge online!

LATAA NYT VPN JA KATSO FORMULA 1 -LÄHETYKSET!

Tilaa nyt ja katso kaikki 2020 Formula 1 -kauden osakilpailut ilmaiseksi netissä!

ZenMate VPN

Halpa VPN Venäjän sijainnilla!

30 päivän rahat takaisin takuu!

Ota ZenMate testiin


CyberGhost VPN

Nyt myös Venäjän sijainti!

45 päivän rahat takaisin takuu!

Ota CyberGhost testiin


FORMULA 1 ROLEX AUSTRALIAN GRAND PRIX 2020

AIKAA STARTTIIN

AUSTRALIAN FORMULA 1 2020 GP:n AIKATAULU

Perjantaina 13.3.

03:00 – 04:30 ⋆ 1. Vapaat harjoitukset

07:00 – 08:30 ⋆ 2. Vapaat harjoitukset

Lauantaina 14.3.

05:00 – 06:00 ⋆ 3. Vapaat harjoitukset

08:00 – 09:00 ⋆ Aika-ajot

Sunnuntaina 15.3.

07:10 – 09:10 ⋆ FORMULA 1 ROLEX AUSTRALIAN GRAND PRIX 2020 -osakilpailu

SUOSITELTAVAT KANAVAT

Network Ten

Yhdistä ZenMate VPN tai CyberGhost VPN Australian sijaintiin ja siirry kanavalle!

Linkki: https://tenplay.com.au/live

MatchTV

Yhdistä ZenMate VPN tai CyberGhost VPN Venäjän sijaintiin ja siirry kanavalle!

Linkki: https://matchtv.ru/on-air

SRF

Yhdistä VPN Sveitsin sijaintiin ja siirry kanavalle!

Linkki: https://www.srf.ch/play/tv/live

GloboPlay

Yhdistä VPN Brasilian sijaintiin ja siirry kanavalle!

Linkki: https://globoplay.globo.com/agora-na-globo/

Zenmate VPN osta ja katso

FORMULOIDEN LISÄKSI VPN:LLÄ NÄET MUUTAKIN ILMAISEKSI!

Katso VPN 2020 tapahtumakalenteri >>

2020 VPN tapahtumakalenteri

Netflix VPN

NHL ilmaiseksi

Ilmaiset elokuvat ja tv-sarjat

Katso jalkapallon Mestarien Liigaa ilmaiseksi netissä VPN avulla

KAIKKI FORMULA 1 KANAVAT JA OHJEET

Alta löydät listattuna kaikki kanavat, joilta voit katsoa Formula 1 -lähetykset ilmaiseksi ja laillisesti kaudella 2020.

Formula 1 2019 Ferrari

MatchTV Venäjä

MatchTV ⋆ Venäjä

Formula 1 -lähetykset: Australia, Bahrain, Vietnam, (Kiina), Hollanti, Espanja, Monaco, Azerbaidzhan, Kanada, Ranska, Itävalta, Britannia, Unkari, Belgia, Italia, Singapore, Venäjä, Japani, Yhdysvallat, Meksiko, Brasilia, Abu Dhabi

VPN-sijainti: Venäjä

Linkki: https://matchtv.ru/on-air

MatchTV ohjeet

MatchTV on venäläinen urheilukanava ja yksi parhaista ilmaiskanavista Formuloiden katseluun. Kanava on katseltavissa vain Venäjän sijainnista, joten sinun kannattaa valita ZenMate VPN. MatchTV näyttää kaikki F1 -osakilpailut, aika-ajot ja osan vapaista harjoituksista suorina lähetyksinä. MatchTV ei vaadi kirjautumista. Ainoana miinuksena kanavalla on venäläinen selostus. Suuria plussia puolestaan kuvanlaatu ja muu tv-tarjonta, etenkin urheilulähetysten osalta. MatchTV:ltä voit katsella myös jääkiekon ja jalkapallon huippusarjoja.

Yhdistä VPN Venäjälle, klikkaa kanavalle ja katso Formulat sekä muuta urheilua!


SRF Sveitsi

SRF ⋆ Sveitsi

Formula 1 -lähetykset: Australia, Bahrain, Vietnam, Kiina, Hollanti, Espanja, Monaco, Azerbaidzhan, Kanada, Ranska, Itävalta, Britannia, Unkari, Belgia, Italia, Singapore, Venäjä, Japani, Yhdysvallat, Meksiko, Brasilia, Abu Dhabi

VPN-sijainti: Sveitsi

Linkki: https://www.srf.ch/play/tv/live

SRF ohjeet

SRF on sveitsiläinen ilmainen tv-kanava. SRF näkyy myös netissä ja heillä on oikeudet näyttää kaikki Formula 1 osakilpailut kaudella 2020. SRF tv-kanavan nettilähetyksen kuvan- sekä äänenlaatu on erinomainen ja kanavalta voi halutessaan seurata myös muita Sveitsin televisio-ohjelmia. SRF toimii loistavasti ja on yksi helpoimmista Formuloita näyttävistä kanavista.

Yhdistä VPN Sveitsiin, klikkaa kanavalle ja katso Formulat!


GloboPlay Brasilia

GloboPlay ⋆ Brasilia

Formula 1 -lähetykset: Australia, Bahrain, Vietnam, (Kiina), Hollanti, Espanja, Monaco, Azerbaidzhan, Kanada, Ranska, Itävalta, Britannia, Unkari, Belgia, Italia, Singapore, Venäjä, Japani, Yhdysvallat, Meksiko, Brasilia, Abu Dhabi

VPN-sijainti: Brasilia

Linkki: https://globoplay.globo.com/agora-na-globo/

GloboPlay ohjeet

GloboPlay on brasilialainen tv-kanava, jolla on formula1.comin mukaan oikeudet näyttää kaikki 22 F1-osakilpailua suorina lähetyksinä kaudella 2020. Edellis vuosina Azerbaidzhan, Kanada, Yhdysvallat ja Meksiko eivät ole kuuluneet oikeuksien piirii ja epäilemme, että näin on tälläkin kaudella formula1.comin ilmoittamista tiedoista huolimatta. Nähtäväksi jää myös näytetäänkö uudet kisat Vitnamin ja Hollanti. Formula 1 -lähetykset alkavat aina noin 10 minuuttia ennen starttia. Kanava näyttää vain osakilpailut, ei aika-ajoja tai harjoituksia. Ennen katselua tulee rekisteröidä GloboPlay -tili joko Facebookin tai sähköpostin kautta. Rekisteröinti on nopea, mutta Chromen kääntäjä lisäosasta on apua.

GloboPlayltä näet myös Formula 1 -jälkilähetykset!

Yhdistä VPN Brasiliaan, klikkaa kanavalle ja katso Formulat!


ORF Itävalta

ORF ⋆ Itävalta

Formula 1 -lähetykset: Australia, Bahrain, Vietnam, (Kiina), Hollanti, Espanja, Monaco, Azerbaidzhan, Kanada, Ranska, Itävalta, Britannia, Unkari, Belgia, Italia, Singapore, Venäjä, Japani, Yhdysvallat, Meksiko, Brasilia, Abu Dhabi

VPN-sijainti: Itävalta

Linkki: https://tvthek.orf.at/live

ORF ohjeet

Itävaltalainen ORF -televisiokanava lähettää kaikki Formula 1 aika-ajot ja kisat suorina lähetyksinä netissä. Kanavia on kaikkiaan neljä kappaletta; ORF Eins, ORF 2, ORF sekä ORF Sport. ORF:n kanavilta voit seurata koko Formulakauden ilmaiseksi VPN:llä! Kanavalta voit seurata myös muuta urheilua, kuten koripalloa, jalkapalloa, käsipalloa sekä koosteita eri urheilutapahtumista.

Yhdistä VPN Itävaltaan, klikkaa kanavalle ja katso Formulat sekä muuta urheilua!


Channel 4 Iso-Britannia

Channel 4 ⋆ Iso-Britannia

Formula 1 -lähetykset: Iso-Britannian GP (suora) | Highlights: Australia, Bahrain, Vietnam, (Kiina), Hollanti, Espanja, Monaco, Azerbaidzhan, Kanada, Ranska, Itävalta, Unkari, Belgia, Italia, Singapore, Venäjä, Japani, Yhdysvallat, Meksiko, Brasilia, Abu Dhabi

VPN-sijainti: Iso-Britannia

Linkki: https://www.channel4.com/now/C4

Channel 4 ohjeet

Channel 4 -kanava oli varmasti vielä kaudella 2018 kaikkien Formula 1 VPN-fanien suosikkikanavista. Viime vuoden tapaan kanava on menettänyt oikeudet suoriin lähetyksiin, mutta koosteet on silti katsottavissa kanavalta. Iso-Britannian FORMULA 1 ROLEX BRITISH GRAND PRIX 2020 näkyy kuitenkin suorana lähetyksenä. Silverstonen kisaviikonloppu onkin mielenkiintoinen, sillä aika-ajot ja jopa harjoituksetkin tulevat suorana ja englanniksi selostettuina Neloselta. Channel4 kanavalle rekisteröityminen edellyttää nimen, sähköpostin sekä postinumeron syöttämistä. Postinumeroksi kelpaa mikä tahansa Iso-Britannian postinumero, joka löytyy helposti esimerkiksi Google Mapsista. Formuloiden lisäksi kanavalta voi katsoa suorana Channel 4:n televisio-ohjelmia.

Yhdistä VPN Iso-Britanniaan, klikkaa kanavalle ja katso Formulat!

OHJEET ANDROID LAITTEILLE CHANNEL 4

Käyttääksesi Channel Nelosta Android laitteella sinun tulee asentaa All 4 -mobiilisovellus. Tämä on kuitenkin useille tuottanut ongelmia, koska sovellus ei ole asennettavissa esimerkiksi Suomen Google Play Storesta.

Näillä ohjeilla saat kuitenkin sovelluksen asennettua ja näet Formula 1 -lähetykset myös mobiilissa ja voit jakaa ne televisioon Android-laitteeltasi.

Toimi seuraavasti ja saat Channel 4 kanavan näkymään Androidilla:

1. Yhdistä VPN-yhteys United Kingdom sijaintiin

2. Mene puhelimen asetuksiin ja valitse sovellukset

3. Poista Google Play Storen muistiin ladatut tiedostot ”Poista tiedot” ja ”Tyhjennä välimuisti” (kaikki säilyy ennallaan nämä ovat turhaa kamaa muistissasi)

4. Pakota sovellus pois päältä (Force Stop)

5. Avaa Play Store sovellus uudestaan

6. Hae ”All 4” asenna sovellus ja avaa se

7. Kirjaudu sisään Channel 4:lle

8. Katso Formula 1 livelähetykset ja muuta kivaa, mitä Channel 4 näyttää


Tenplay Australia

Network Ten ⋆ Australia

Formula 1 -lähetykset: Australia GP (suora) | Highlights: Bahrain, Vietnam, (Kiina), Hollanti, Espanja, Monaco, Azerbaidzhan, Kanada, Ranska, Itävalta, Britannia, Unkari, Belgia, Italia, Singapore, Venäjä, Japani, Yhdysvallat, Meksiko, Brasilia, Abu Dhabi

VPN-sijainti: Australia

Linkki: https://tenplay.com.au/live

Network Ten ohjeet

Australialainen TV yhtiö Network Ten näyttää Formula 1 Australian osakilpailun täysin ilmaiseksi verkkosivuillaan. Palvelu ei vaadi rekisteröitymistä ja kanava näkyy ainoastaan Australiassa. VPN-sijainti täytyy siis asettaa Australian suuntaan. Channel Ten ja Channel One kanavilta voi katsoa myös Australian TV-ohjelmia. Kyseessä on erinomainen ilmaiskanava myös muuhun, kuin Formuloiden katseluun.

Yhdistä VPN Australiaan, klikkaa kanavalle ja katso Formulat sekä muuta urheilua!


TF1 Ranska

TF1 ⋆ Ranska

Formula 1 -lähetykset: ??? (ilmoita meille, jos tiedät lähetettävät kilpailut)

VPN-sijainti: Ranska

Linkki: https://www.tf1.fr/tf1/direct

TF1 ohjeet

TF1 on yksityinen, ranskalainen täysin ilmainen tv-kanava. TF1 on useilla kausilla näyttänyt osan Formula 1 -kilpaiuista suorina lähetyksinä. Usein nämä ovat olleet Monaco, Ranska, Belgia ja Italia. Valitettavasti emme löytänee mistään kauden 2020 tietoja, vaikka heillä on lähetysoikeudet omistuksessaan. Jos joku tietää TF1:n F1-ohjelman tälle kaudelle, niin arvostaisimme, jos ilmoittaisitte siitä meille palautekavakkeella.

Yhdistää VPN Ranskaan ja klikkaa kanavalle!


ABC Yhdysvallat

ABC ⋆ Yhdysvallat

Formula 1 -lähetykset: Kanada, USA, Meksiko

VPN-sijainti: Yhdysvallat

Linkki: https://abc.com/watch-live

ABC ohjeet

ABC on ESPN:n ilmainen kanava, josta tulee huippu-urheilua ja paljon muuta viihdettä. Kaikki F1 -lähetykset eivät kuitenkaan näy ABC:lta. Tänä vuonna ABC näyttää kolme osakilpailua ilmaiseksi livenä (Kanada, USA ja Meksiko) ja yhden koko kisan jälkilähetyksen (Monaco). Kanavan lähetykset näkyvät vain Yhdysvaltojen sijainnista.

Yhdistä VPN jenkkeihin, siirry ABC:lle ja katso Formulat englanninkielisellä selostuksella!


TV8 Italia

TV8 ⋆ Italia

Formula 1 -lähetykset: 5 osakilpailua suorana (näytettäviä osakilpailuita ei ole vielä vahvistettu), loput kilpailut näytetään jälkilähetyksinä. Päivitämme tilanteen, jos se selviää. Jos tiedät enemmän kuin me ilmoita siitä meille palautelomakkeella.

VPN-sijainti: Italia

Linkki: https://tv8.it/streaming.html

TV8 ohjeet

Italialainen TV8 on Sky Italian omistama ilmaiskanava ja se lähettää F1-kaudella 2020 viisi osakilpailua suorana ja loput kisat jälkilähetyksinä. Suoria lähetyksiä ei ole vielä vahvistettu, joten kannattaa kurkkkia TV8:n ohjelmistoa. TV8 esittää tänä vuonna livenä myös kaikki MotoGP-osakilpailut, joten moottoriurheilun ystävien kannattaa ehdottomasti tutustua kanavaan!

Yhdistä VPN Italiaan, siirry TV8:lle ja katso Formuloita suorana lähetyksenä tai jälkkäreinä!


RTSH Albania

RTSH Sport ⋆ Albania

Formula 1 -lähetykset: Australia, Bahrain, Vietnam, (Kiina), Hollanti, Espanja, Monaco, Azerbaidzhan, Kanada, Ranska, Itävalta, Britannia, Unkari, Belgia, Italia, Singapore, Venäjä, Japani, Yhdysvallat, Meksiko, Brasilia, Abu Dhabi

VPN-sijainti: Albania

Linkki: https://www.rtsh.al/

RTSH Sport ohjeet

RTSH on Albanian yleisradio, eli saman tyylinen kanava kuin YLE Suomessa. Kanava näkyy Albanian VPN-sijainista. RTSH näyttää kaikki Formula 1 -osakilpailut ja aika-ajot suorina lähetyksinä.

Yhdistä Albaniaan, klikkaa kanavalle ja katso Formuloita livenä!


Tencent Sports Kiina

Tencent Sports ⋆ Kiina

Formula 1 -lähetykset: Australia, Bahrain, Vietnam, (Kiina), Hollanti, Espanja, Monaco, Azerbaidzhan, Kanada, Ranska, Itävalta, Britannia, Unkari, Belgia, Italia, Singapore, Venäjä, Japani, Yhdysvallat, Meksiko, Brasilia, Abu Dhabi

VPN-sijainti: Kiina

Linkki: https://sports.qq.com/

Tencent Sports ohjeet

Kiinalainen Tencent Sports näyttää kaikki kauden tapahtumat harjoitusajoista lähtien. Sivuston kielen kääntäminen onnistuu Chrome selaimella. Lähetyksen näkeminen vaatii kiinalaisen VPN-sijainnin, joten kaikilla sovelluksilla se ei toimi. Kanava on myös hyvin ailahtelevainen; kiinalaiseen tapaan kanava toimii, jos haluaa. Itse Kiinan GP 2020 saattaa jopa peruuntua Koronaviruksen seurauksena.

Yhdistä Kiinaan ja kokeile toimiiko kanava tänään!


TV3 Media Slovenia

TV3 Media ⋆ Slovenia

Formula 1 -lähetykset: Kauden 2020 lähetyksiä ei ole vahvistettu

VPN-sijainti: Slovenia

Linkki: https://4d.rtvslo.si/zivo/tvs3

TV3 Media ohjeet

Slovenian televisiossa toimivan serbialaisen mediatalon Pinkin omistama TV3 Media Slovenija on hieman arvaamaton kanava ja kukaan ei varmaankaan pysty vielä varmuudella sanomaan, mitkä Formula-kisat näytetään suorana ja mitä ylipäätään näytetään ollenkaan. Kuitenki TV3 Medialla on täydet lähetysoikeudet. Lähetyksen seuraaminen vaatii sijainniksi Slovenian VPN:ssä, eikä vaadi rekisteröitymistä.

Yhdistä Sloveniaan, klikkaa kanavalle ja katso Formuloita ehkä jopa livenä!


OSTA VPN-YHTEYS NYT SUPERHINTAAN!

Tilaa nyt ja katso kaikki 2020 Formula 1 -kauden osakilpailut ilmaiseksi netissä!

ZenMate VPN

✓ Vain 1,64 € / kk
+ Helppo käyttää
+ Venäjän sijainti

Tarjous!
FORMULA 1 -KISAKALENTERI 2020
OsakilpailuKisapäivät
Australia
FORMULA 1 ROLEX AUSTRALIAN GRAND PRIX 2020
Australia Melbourne Grand Prix Circuit, Melbourne
13.-15.3.2020
Kisa: 15.3.
Bahrain
FORMULA 1 GULF AIR BAHRAIN GRAND PRIX 2020
Bahrain Bahrain International Circuit, Sakhir
20.-22.3.2020
Kisa: 22.3.
Vietnam
FORMULA 1 VINFAST VIETNAM GRAND PRIX 2020
Vietnam Hanoi Street Circuit, Hanoi
3.-5.4.2020
Kisa: 5.4.
Kiina
FORMULA 1 HEINEKEN CHINESE GRAND PRIX 2020
China Shanghai International Circuit, Shanghai
17.-19.4.2020
Kisa: 19.4.
Hollanti
FORMULA 1 HEINEKEN DUTCH GRAND PRIX 2020
Netherlands Circuit Zandvoort, Zandvoort
1.-3.5.2020
Kisa: 3.5.
Espanja
FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2020
Spain Circuit de Barcelona-Catalunya, Barcelona
8.-10.5.2020
Kisa: 10.5.
Monaco
FORMULA 1 GRAND PRIX DE MONACO 2020
Monaco Circuit de Monaco, Monte Carlo
22.-24.5.2020
Kisa: 24.5.
Azerbaidžan
FORMULA 1 AZERBAIJAN GRAND PRIX 2020
Azerbaijan Baku City Circuit, Baku
5.-7.6.2020
Kisa: 7.6.
Kanada
FORMULA 1 GRAND PRIX DU CANADA 2020
Canada Circuit Gilles Villeneuve, Montréal
12.-14.6.2020
Kisa: 14.6.
Ranska
FORMULA 1 GRAND PRIX DE FRANCE 2020
France Circuit Paul Ricard, Le Castellet
26.-28.6.2020
Kisa: 28.6.
Itävalta
FORMULA 1 MYWORLD GROßER PREIS VON ÖSTERREICH 2020
Austria Red Bull Ring, Spielberg
3.-5.7.2020
Kisa: 5.7.
Britannia
FORMULA 1 BRITISH GRAND PRIX 2020
United Kingdom Silverstone Circuit, Silverstone
17.-19.7.2020
Kisa: 19.7.
Unkari
FORMULA 1 MAGYAR NAGYDÍJ 2020
Hungary Hungaroring, Mogyoród
31.7.-2.8.2020
Kisa: 2.8.
Belgia
FORMULA 1 BELGIAN GRAND PRIX 2020
Belgium Circuit de Spa-Francorchamps, Stavelot
28.8.-30.8.2020
Kisa: 30.8.
Italia
FORMULA 1 GRAN PREMIO HEINEKEN D’ITALIA 2020
Italy Autodromo Nazionale Monza, Monza
4.-6.9.2020
Kisa: 6.9.
Singapore
FORMULA 1 SINGAPORE AIRLINES SINGAPORE GRAND PRIX 2020
Singapore Marina Bay Street Circuit, Singapore
18.-20.9.2020
Kisa: 20.9.
Venäjä
FORMULA 1 VTB RUSSIAN GRAND PRIX 2020
Russia Sochi Autodrom, Sochi
25.-27.9.2020
Kisa: 27.9.
Japani
FORMULA 1 JAPANESE GRAND PRIX 2020
Japan Suzuka International Racing Course, Suzuka
9.-11.10.2020
Kisa: 11.10.
Yhdysvallat
FORMULA 1 UNITED STATES GRAND PRIX 2020
United States Circuit of the Americas, Austin, Texas
23.-25.10.2020
Kisa: 25.10.
Meksiko
FORMULA 1 GRAN PREMIO DE LA CIUDAD DE MÉXICO 2020
Mexico Autódromo Hermanos Rodríguez, Mexico City
30.10.-1.11.2020
Kisa: 1.11.
Brasilia
FORMULA 1 HEINEKEN GRANDE PRÊMIO DO BRASIL 2020
Brazil Autódromo José Carlos Pace, São Paulo
13.-15.11.2020
Kisa: 15.11.
Abu Dhabi
FORMULA 1 ETIHAD AIRWAYS ABU DHABI GRAND PRIX 2020
United Arab Emirates Yas Marina Circuit, Abu Dhabi
27.11.-29.11.2020
Kisa: 29.11.

KULJETTAJIEN PISTETILANNE

Pisteet jakautuvat kisasijoituksista seuraavasti:

1. sija: 25 pistettä
2. sija: 18 pistettä
3. sija: 15 pistettä
4. sija: 12 pistettä
5. sija: 10 pistettä
6. sija: 8 pistettä
7. sija: 6 pistettä
8. sija: 4 pistettä
9. sija: 2 pistettä
10. sija: 1 piste

Lisäksi jokaisen kisan nopeimman kierroksen ajaneelle kuljettajalle annetaan yksi lisäpiste.

2020

KuljettajaPisteet
Lewis Hamilton
Mercedes
Valtteri Bottas
Mercedes
Charles Leclerc
Ferrari
Sebastian Vettel
Ferrari
Max Verstappen
Red Bull
Alex Albon
Red Bull
Carlos Sainz
McLaren
Lando Norris
McLaren
Daniel Ricciardo
Renault
Esteban Ocon
Renault
Sergio Perez
Racing Point
Lance Stroll
Racing Point
Kimi Raikkonen
Alfa Romeo
Antonio Giovinazzi
Alfa Romeo
Kevin Magnussen
Haas
Romain Grosjean
Haas
Nicholas Latifi
Williams
George Russell
Williams
Daniil Kvyat
AlphaTauri
Pierre Gasly
AlphaTauri

2019

KuljettajaPisteet
Lewis Hamilton
Lewis Hamilton
Mercedes
MAAILMANMESTARI 2019!
413
Valtteri Bottas
Valtteri Bottas
Mercedes
326
Max Verstappen
Max Verstappen
Red Bull
278
Charles Leclerc
Ferrari
264
Sebastian Vettel
Ferrari
240
Carlos Sainz
McLaren
96
Pierre Gasly
Red Bull / Toro Rosso
95
Alexander Albon
Toro Rosso / Red Bull
92
Daniel Ricciardo
Renault
54
Sergio Perez
Racing Point
52
Lando Norris
McLaren
49
Kimi Raikkonen
Alfa Romeo
43
Nico Hulkenberg
Renault
37
Daniil Kvyat
Toro Rosso
37
Lance Stroll
Racing Point
21
Kevin Magnussen
Haas
20
Antonio Giovinazzi
Alfa Romeo
14
Romain Grosjean
Haas
8
Robert Kubica
Williams
1
George Russell
Williams
-

F1-TALLIEN PISTETILANNE

2020

TalliPisteet
Mercedes
Mercedes AMG Petronas Motorsport
Ferrari
Scuderia Ferrari Mission Winnow
Red Bull
Aston Martin Red Bull Racing
McLaren
McLaren F1 Team
Renault
Renault F1 Team
AlphaTauri
Red Bull Toro Rosso Honda
Racing Point
SportPesa Racing Point F1 Team
Alfa Romeo Racing
Alfa Romeo Racing
Haas
Rich Energy Haas F1 Team
Williams
ROKiT Williams Racing

2019

TalliPisteet
Mercedes
Mercedes AMG Petronas Motorsport
739
Ferrari
Scuderia Ferrari Mission Winnow
504
Red Bull
Aston Martin Red Bull Racing
417
McLaren
McLaren F1 Team
145
Renault
Renault F1 Team
91
Toro Rosso
Red Bull Toro Rosso Honda
85
Racing Point
SportPesa Racing Point F1 Team
73
Alfa Romeo Racing
Alfa Romeo Racing
57
Haas
Rich Energy Haas F1 Team
28
Williams
ROKiT Williams Racing
1

PARHAAT VPN-YHTEYDET FORMULOIDEN KATSELUUN

ZenMate VPN

✓ Vain 1,64 € / kk
+ Helppo käyttää
+ Venäjän sijainti

Tarjous!
CyberGhost VPN

Nyt vain 2,64 € kuukaudessa!
Tarjoushinnat VPN-SUOMI.fi linkkien kautta.

Tarjous!
SaferVPN F1

Yhteensopivuus:
✓ Formula 1
✓ PPV-ottelut
✓ KHL & NHL
Yksi ainoista yhteyksistä Venäjän sijainnilla!
Testattu 6/2019.
Kokeile ilmaiseksi!

Tarjous!
VPN
Kalenteri
Netflix