Menu

KATSO GOLFIA ILMAISEKSI NETISSÄ VPN-YHTEYDELLÄ

Golf

❤️ VPN + Ulkomaiset tv-kanavat = Golfin huipputurnauksia ilmaiseksi!

VPN-yhteys mahdollistaa golfin arvoturnauksien katsomisen livenä netissä! Listaamamme ilmaiskanavat esittävät muun muassa The U.S. Masters -turnauksen sekä muita lajin turnauksia!

Golf on lähes poikkeuksetta maksumuurin takana Suomessa ja ulkomailla, mutta joitain turnauksia pystyy ajoittain näkemään eri maiden ilmaiskanavilta. Katso tv-kanavat alta!

VAIHTOEHDOT GOLF-TURNAUKSIEN KATSELUUN SUOMESSA

VPN-YHTEYS

VPN-yhteyden avulla on mahdollista seurata golf-turnauksia ulkomaisilta ilmaiskanavilta. Kanavapaketin tilatessa maksat hyvin usein myös ohjelmatarjonnasta, jota et katso, joten paketin tilaaminen ei välttämättä ole aina kannattavin ratkaisu.

Mikäli haluat kuitenkin ajoittain katsoa esimerkiksi golfia, listaamme tälle sivulle löytämämme ulkomaiset ilmaiskanavat, jotka lähettävät turnauksia ilmaiseksi kotimaassaan. Nämä lähetykset on kuitenkin useimmiten blokattu lähetysalueen ulkopuolisista IP-osoitteilta (erityisesti ulkomailta), mutta VPN-yhteyden avulla nämä maarajoitukset pystyy kiertämään täysin laillisesti ja turvallisesti. Listaamme ainoastaan luotettavia kanavia ja suoratoistopalveluja, joiden lähetysten laadun olemme todenneet hyväksi ja eivät vaadi enää mitään extrakuluja VPN-sovelluksen tilauksen lisäksi.

VPN on viihteen ja urheilun ystävän apuri, joka samalla suojaa myös yksityisyytesi verkossa. Kun luot VPN-yhteyden, turvaat samalla oman dataliikenteesi niin, että edes oma Internet-palveluntarjoajasi ei pysty seuraamaan selaamistasi. Et siis saa VPN:llä pelkästään enemmän viihdettä, mutta myös paremman turvan verkossa!

Hinta: Edullisimmillaan vain pari euroa / kuukausi | Tilaa VPN >>

KANAVAPAKETIT

Golfin kaltaiset urheilulajit ovat lähes poikkeuksetta maksumuurin takana Suomessa. Vaikka kanavapaketit ovat luotettavia ja hyvälaatuisia lähetyksiltään, niissä maksetaan usein myös turhasta ohjelmatarjonnasta ja tulevat jo kuukaudessa kalliimmaksi, kuin mitä VPN maksaa vuodessa.

Laaja ohjelmakirjasto ja suomenkieliset selostukset eivät mielestämme välttämättä oikeuta korkeaa hintaa, sillä nämä eivät ole monille katsojille välttämättömiä vaatimuksia. Kanavapaketit olisivatkin hyvä valinta, jos niiden ohjelmatarjontaa voisi räätälöidä tarkemmalla kädellä, mutta valitettavasti tämä ei ole vielä mahdollista.

VPN-sovelluksen hinnalla pystyt myös laajentaamaan jo käyttämiesi maksullisten suoratoistopalvelujen ohjelmatarjontaa, sillä niitä rajoitetaan monissa tapauksissa maakohtaisesti. Esimerkiksi USA:n Netflix on paljon kattavampi sisällöltään Suomen omaan verrattuna, joten jos olet jo tilaaja, pystyt katsomaan paljon kattavammin viihdettä vaihtamalla virtuaalista sijaintiasi VPN:n avulla. Ulkomaisten kanavien kautta on myös mahdollista katsoa esimerkiksi Formulat, MotoGP, Jääkiekon MM-kisat ja Mestarien Liigaa ilmaiskanavilta täysin laillisesti!

Hinta: Kymmeniä euroja / kuukausi

OHJEET GOLFIN KATSOMISEEN VPN-YHTEYDELLÄ

1. Ota VPN-yhteys käyttöön

NordVPN logo

Testatusti paras VPN!

30 päivän rahat takaisin -takuu

Hyödynnä tarjous


2. Yhdistä VPN tv-kanavan kotimaan palvelimeen

VPN-yhteys hyödyntää ympäri maailmaa sijaitsevia palvelimia, joiden kautta dataliikenteen ohjaamalla voit muuttaa verkossa ulospäin näkyvää laitekohtaista IP-osoitettasi. Tämä mahdollistaa sen, että voit seurata täysin laillisesti muissa maissa lähetettävää ohjelmaa, joka on todennäköisesti blokattu ulkopuolisilta IP-osoitteilta.


3. Siirry ilmoitetulle kanavalle ja katso golf-turnauksia kaikkialla maailmassa

Suurin osa ilmaiskanavista ja suoratoistopalveluista vaatii käyttäjätilin luomista omalla sähköpostiosoitteella, siinä kaikki! Jos kanavat ovat mainosrahoitteisia, ne todennäköisesti vaativat mainostenesto-ohjelmien ottamista pois päältä toimiakseen. Tarkista siis, ettei AdBlock tai muu ohjelma estä toistoa!

NordVPN

VPN-SUOMI suosittelee
✓ Loistava hinta-laatusuhde
✓ Maailman nopein ja turvallisin VPN
✓ Formulat & MotoGP
✓ Mestarien liiga
✓ NHL & Jääkiekon MM
✓ Kaikki Suomi-kanavat
✓ Netflix ja muut suoratoistot
✓ Tenniksen Grand Slam
✓ Pyöräily & jenkkifutis

Tarjous!

KANAVAT JA SUORATOISTOPALVELUT GOLF-LÄHETYKSIIN

9Now (Australia)

9Now (Australia)

9Now ja sitä pyörittävä mediaverkko Nine Network lukeutuvat Australian katsotuimpiin viihdekanaviin – eikä syyttä, sillä Nine Networkin kanavat ja suoratoistopalvelu esittävät vuoden ympäri huippuluokan tv-viihdettä ja urheilua täysin ilmaiseksi. Elokuvien ja tv-sarjojen lisäksi 9Now esittää vuosittain myös Australian avoimen tennisturnauksen sekä U.S. Masters -golfturnauksen.

Yhdistä VPN Australiaan ja rekisteröi ilmainen käyttäjätili sivustolla. AdBlockerit kannattaa ottaa varmuudeksi pois päältä, sillä ne saattaavat vaikuttaa streamien toimivuuteen!

Siirry 9Now-kanavalle →

Lue lisää 9Nowin lähetysten katselusta →

Tilaa VPN ja katso

Youtube

Youtube

Maailman suosituin suoratoistopalvelu tarjoaa Yhdysvaltojen sisällä oleville ilmaiseksi PGA-kiertueen uuden haastajan LIV Golfin koko kauden ilmaiseksi, joka kattaa vuonna 2022 yhteensä kahdeksan turnausta. Palvelu esittää myös vuosittain suomalaisten iloksi ilmaiseksi jääkiekon MM-kisat joka vuosi Kansainvälisen jääkiekkoliiton virallisella kanavalla, joka myös vaatii suurimmassa osassa maailmaa VPN-yhteyden.

Yhdistä VPN Yhdysvaltoihin ja katso LIV Golf -kiertue livenä suoraan viralliselta Youtube-kanavalta!

Siirry LIV Golfin Youtube-kanavalle →

Lue lisää Youtuben tarjonnasta →

Tilaa VPN ja katso

NordVPN on paras VPN-sovellus suomalaisen käyttöön!

NordVPN on mielestämme tällä hetkellä ylivoimaisesti paras valinta suomalaisten käyttöön VPN-yhteyksissä! Tilaus maksaa vain muutaman euron kuukaudessa (tarjouksesta riippuen, katso tarjous tästä), joka on paljon edullisempi, kuin kanavapaketti. Sovelluksen avulla voit myös seurata ohjelmaa melkein miltä tahansa laitteelta, jossa on nettiselain. Voit myös asentaa samalla tilauksella NordVPN:n kuudelle eri laitteelle!

VPN-SUOMI listaa aktiivisesti sivustolleen ulkomaisia ja kotimaisia ilmaiskanavia sekä suoratoistopalveluja, joiden tarjontaa pystyt seuraamaan VPN-yhteyden avulla vaivatta. Myös kotimaiset kanavapalvelut, kuten Areena, Ruutu ja mtv toimivat vaikka ne ovat blokattuja ulkomaisista IP-osoitteista ja monet VPN-yhteydetkään ei niitä pysty toistamaan.

Katso täysi lista urheilulajeista sekä -liigoista, joita pystyt seuraamaan vuosittain VPN-yhteyttä käyttämällä. Ilmoitamme aktiivisesti myös blogissamme tulevista urheilutapahtumista sekä kuukausittain julkaistavista Netflix-uutuuksista, jotka eivät välttämättä olet nähtävissä sijainnissasi.

NordVPN

VPN-SUOMI suosittelee
✓ Loistava hinta-laatusuhde
✓ Maailman nopein ja turvallisin VPN
✓ Formulat & MotoGP
✓ Mestarien liiga
✓ NHL & Jääkiekon MM
✓ Kaikki Suomi-kanavat
✓ Netflix ja muut suoratoistot
✓ Tenniksen Grand Slam
✓ Pyöräily & jenkkifutis

Tarjous!

Eikö golf riitä? Katso, mitä kaikkea muuta VPN:n avulla näkee VPN-SUOMEN urheilusivulta!

VPN avaa koko maailman tv tarjonnan

MENNEET GOLF-TAPAHTUMAT


GOLFIN TAPAHTUMAKALENTERI 2022
AjankohtaTapahtumaTapahtumapaikka
7. – 10. huhtikuuta U.S. Masters Augusta, Georgia, Yhdysvallat
9. – 11. kesäkuuta LIV Golf Invitational London 2022 Lontoo, Iso-Britannia
30. kesäkuuta – 2. heinäkuuta LIV Golf Invitational Portland 2022 Porland, Oregon, Yhdysvallat
29. – 31. heinäkuuta LIV Golf Invitational Bedminster 2022 Bedminster, New Jersey, Yhdysvallat
2. – 4. syyskuuta LIV Golf Invitational Boston 2022 Boston, Massachusetts, Yhdysvallat
16. – 18. syyskuuta LIV Golf Invitational Chicago 2022 Chicago, Illinois, Yhdysvallat
7. – 9. lokakuuta LIV Golf Invitational Bangkok 2022 Bangkok, Thaimaa
14. – 16. lokakuuta LIV Golf Invitational Jeddah 2022 Jeddah, Saudi-Arabia
27. – 30. lokakuuta LIV Golf Invitational Miami 2022 Miami, Florida, Yhdysvallat

Formula 1
Jalkapallo
Timanttiliiga