Menu

VARAA VUOKRA-AUTO HALVEMMALLA VPN-SOVELLUKSEN AVULLA

Vuokra-auto halvemmalla

Halpa autovuokraus on mahdollista VPN-sovelluksen avulla

Jos sinulla on tapana matkustella paljon työssäsi tai vapaa-ajallasi ja käytät paljon vuokra-autoja, niin voit säästää tuhansia vuosittain tällä vinkillä. Tällä sivulla me kerromme sinulle, miten pystyt säästämään vuokra-autojen hinnoissa VPN-yhteyden avulla.

Miten voi varata vuokra-auton halvemmalla?

VPN-sovelluksen käyttö auton vuokraukseen on loistava keino säästää rahaa reissussa. Vuokra-autojen hinnat voivat olla hintavia, mutta aivan kuten hotellien ja lentojen hinnoissa, myös autovuokraamot suhteuttavat hintatarjouksiaan varaajan fyysisen sijainnin perusteella ja hinnat voivat vaihdella sadoilla euroilla. VPN-sovelluksen avulla voi vertailla autovuokraamoiden hintoja maittain. Pystyt nopeasti huomaamaan maiden väliset hintaerot ja säästämään selvää rahaa!

Jotta pystyisit säästämään auton vuokraamisessa, niin ensimmäisenä askeleena on peittää alkuperäinen IP-osoitteesi, koska suomalaisesta IP-osoitteesta saatavat tarjoukset ovat selvästi korkeampia verrattuna halvimpiin maihin. Eli yhdistä VPN esimerkiksi Kaakkois-Aasian maahan ja tarkastele hintoja uusiksi. Sinun pitäisi saada nyt selvästi halvempia tarjouksia.

Miten autovuokraamot säätelevät hintojaan?

Autovuokraamot säätelevät hintojaan osittain sen perusteella, mistä päin maailmaa teet varaustasi. He keräävät paljon käyttäjien tietoja sivustojensa käyttäjistä ja näiden tietojen perusteella tarjoavat palvelujaan käyttäjilleen. Maasijainti on yksi tärkeimmistä tiedoista, koska luonnollisesti eri mailla on keskimäärin käytettävissäään eri verran ostovoimaa. Maasijainti määräytyy IP-osoitteen perusteella, ja kun sivusto saa sen selville, ne alkavat heti säätämään hintojaan jo tämän tiedon perusteella.

Tällainen maasijainnin perusteella hinnoittelu on bookkausagentuurien kannalta järkevää, koska jos he tarjoavat kalliimpia paketteja rikkaammista maista tuleville asiakkaille, he myös tekevät isompia kommissiotienestejä. Samojen kalliimpien palveluiden tarjoaminen ei ole järkevää köyhemmästä maasta saapuvalle, koska heillä on suuremmalla todennäköisyydellä vähemmän ostovoimaa näihin tuotteisiin.

Jos vertailet vaikkapa Suomen, Indonesian tai Irlannin hintoja, niin näiden maiden välillä pitäisi olla selviä eroja hintatarjouksissa. Kuinka paljon voit mahdollisesti säästää, riippuu vuokra-ajan pituudesta ja auton mallista, mutta yleisesti puhuttaessa säästöt eivät ole mitättömiä.

Oletetaan esimerkiksi, että lennät Suomesta Australiaan ja tarvitset paikan päällä auton käyttöösi seuraavaksi pariksi viikoksi. Voimme mennä alkuperäisellä kotimaisella IP-osoitteella suositun autovuokraamon sivuille, valita Australian kohteeksi ja vilkaista hintoja.

Tämän jälkeen voimme vaihtaa VPN-sovelluksen avulla laillisesti netissä näkyvämme maasijainnin toisen maan palvelimen kautta ja vertailla uudestaan meille annettavia hintoja uudelleen.

Yksinkertaiset ohjeet halpaan autovuokraukseen

1. Käynnistä käyttämäsi tai tilaa ja asenna suosittelemamme VPN-sovellus.

2. Valitse käyttöösi halvemman hintatason maan palvelin ja avaa selaimesi Incognito-tilassa.

3. Vertaile autovuokraamoiden hintoja kohdemaassasi.

Vaikka hintaerot saattavat olla joissakin tapauksissa marginaalisia, niin on kuitenkin aina suositeltavaa kokeilla tehdä hintavertailua VPN-yhteyden avulla, koska autovuokraus ei ole ainoa asia, jossa voi tehdä tuntuvia säästöjä matkustelussa. Halpa autovuokraus on vain yksi monista mahdollisuuksista, jonka VPN-sovellus tarjoaa. Lue lisää VPN:n tuomista mahdollisuuksista VPN-SUOMI etusivulta.

PARAS VPN-YHTEYS

Nordvpn

VPN-SUOMI suosittelee
✓ Arvostelumme paras VPN
✓ Markkinoiden nopein VPN
✓ Huipputason asiakaspalvelu
✓ Turvallisin
✓ Kaikki suoratoistot

VPN-SUOMI suosittelee NordVPN:ää ensisijaiseksi VPN-palveluksi!

Formula 1
Jääkiekon MM
Timanttiliiga