ILMAINEN VPN

Ilmainen VPN

Maksatko VPN-yhteytesi yksityisillä tiedoillasi?

Markkinoilta löytyy useita ilmaisia VPN-yhteyksiä, mutta me VPN-SUOMI.fi sivustolla emme neuvo käyttämään niitä.

Syy tähän on yksinkertainen – ilmaisesta palvelusta maksat jollain muulla kuin rahalla.

Kaikki meidän tiedossa olevat ilmaiset VPN-yhteydet keräävät dataa käyttäjistään. Tämä on siis ilmiselvä tietoturvariski ja et voi ikinä tietää, minne henkilökohtaiset tietosi tullaan myymään.

VPN-yhteyden tärkein ominaisuus on suojata identiteettisi verkossa ja turvata verkon selaaminenIlmainen VPN toimii päinvastoin.

Voisipa ilmainen olla paras, mutta lisääkin syitä ilmaisten palveluiden välttelemiseen valitettavasti löytyy:

1. Useat ilmaiset VPN-palvelut eivät kerro, miten palvelu rahoitetaan – Tämä antaa sen kuvan, että taustalla on jotain hämärää.

2. Ilmaiset VPN-palvelut myyvät tietosi eteenpäin – Etenkin arkaluontoiset tiedot menevät hyvin kaupaksi ja valitettavan usein ne myydään eniten tarjoavalle, käyttötarkoitusta sen enempää kyselemättä.

3. Tämä ei valitettavasti ole vain meidän arvauksemme – Alla pari luotettavaa lähdettä, mistä voit lukea pelottavia uutisia ilmaisten VPN-palveluiden toiminnasta.

– Tekniikkatalous.fi: Etenkin ilmaiset vpn-palvelut myyvät ja jakavat käyttäjädataansa röyhkeästi

– Kyberturvallisuuskeskus: Hola! VPN-sovelluksessa useita vakavia haavoittuvuuksia

4. Usein ilmainen VPN otetaan käyttöön lukematta käyttäjäehtoja – Ilmaisten palveluiden käyttäjäehdoista löytyy aivan päättömiä lauseita. Alla muutama varoittava esimerkki.

“You may be a peer on the Luminati network…”

“Some our products and services include third-party technology or code that may use the collected data. We may share anonymized data and/or aggregated sets of data with our partners…”

“We may share with third parties certain pieces of aggregated information…”

5. Ilmaiset VPN-yhteydet tallentavat ja vuotavat tietoja – Ilmaisilla VPN-palveluilla on hyvin usein tapana vuotaa käyttäjien DNS-tietoja ja säilyttää käyttäjän lokitiedot.

Maksulliset VPN-palvelut tekevät sinusta oikeasti anonyymin internetissä ja suojaavat internetin selaamisen

Parhaat VPN-yhteydet suojaavat yksityisyytesi verkossa ja tuhoavat välittömästi lokitiedot. Tämä tarkoittaa, että kukaan ei enää koskaan saa tietää, mitä teet verkossa, kun laitat VPN-yhteyden päälle!

Moni myös osaa arvostaa laadukkaiden VPN-yhteyksien kykyä kiertää hankalimmatkin maarajoitukset. Tästä hyvä esimerkki on Neflix, jonka palvelua voi käyttää esimerkiksi CyberGhost VPN -palvelulla USA:n sijainti päällä. Tämä tarkoittaa, että saat käyttöösi moninkertaisen ohjelma tarjonnan Suomen valikoimaan verrattuna.

Lataa nyt paras VPN, kokeile sitä 45 päivää riskittä ja turvaa internetin käyttö pysyvästi!

CyberGhost VPN

✓ Edullinen
✓ Kaikki suoratoistot
✓ Paras mobiilisovellus
✓ Mainosten ja haitallisten sivustojen torjunta
✓ Nopea VPN-yhteys ja asiakaspalvelu

CyberGhost on VPN joka sopii kaikkiin käyttötarkoituksiin.
+ Halpa ja turvallisin VPN!
+ Pa...