Menu

ILMAINEN VPN
Maksatko VPN-yhteytesi yksityisillä tiedoillasi?

Ilmainen VPN

Markkinoilta löytyy useita ilmaisia VPN-yhteyksiä, mutta me VPN-SUOMI.fi sivustolla emme neuvo käyttämään niitä.

Syy tähän on yksinkertainen – ilmaisesta palvelusta maksat jollain muulla kuin rahalla.

Kaikki meidän tiedossa olevat ilmaiset VPN-yhteydet keräävät dataa käyttäjistään. Tämä on siis ilmiselvä tietoturvariski ja et voi ikinä tietää, minne henkilökohtaiset tietosi tullaan myymään.

VPN-yhteyden tärkein ominaisuus on suojata identiteettisi verkossa ja turvata verkon selaaminenIlmainen VPN toimii päinvastoin, voit kuitenkin kokeilla laadukasta ja turvallista VPN-yhteyttä ilmaiseksi 30 päivän ajan ja päättää sitten pidätkö sen.


KOKEILE SURFSHARK VPN-SOVELLUSTA 30 PÄIVÄN RAHAT TAKAISIN TAKUULLA!

Surfsahrk on testivoittaja! Meidän testissä turvallisimmaksi ja toimivimmaksi selviytynyt VPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin takuun. Lataa sovellus ja nautui turvallisemmasta internetistä ja maarajoituksettomista streameista, missä ja milloin tahansa.

Surfshark VPN

✓ Paras suojaus (turvallisin VPN)
✓ Kaikki Suomikanavat!
✓ Salamannopea asiakaspalvelu
✓ 15+ maan Netflix
✓ Mestarien liiga
✓ Formulat

Ota Sufshark VPN käyttöön


Voisipa ilmainen olla paras, mutta lisääkin syitä ilmaisten palveluiden välttelemiseen valitettavasti löytyy:

1. Useat ilmaiset VPN-palvelut eivät kerro, miten palvelu rahoitetaan – Tämä antaa sen kuvan, että taustalla on jotain hämärää.

2. Ilmaiset VPN-palvelut myyvät tietosi eteenpäin – Etenkin arkaluontoiset tiedot menevät hyvin kaupaksi ja valitettavan usein ne myydään eniten tarjoavalle, käyttötarkoitusta sen enempää kyselemättä.

3. Tämä ei valitettavasti ole vain meidän arvauksemme – Alla pari luotettavaa lähdettä, mistä voit lukea pelottavia uutisia ilmaisten VPN-palveluiden toiminnasta.

– Tekniikkatalous.fi: Etenkin ilmaiset vpn-palvelut myyvät ja jakavat käyttäjädataansa röyhkeästi

– Kyberturvallisuuskeskus: Hola! VPN-sovelluksessa useita vakavia haavoittuvuuksia

4. Usein ilmainen VPN otetaan käyttöön lukematta käyttäjäehtoja – Ilmaisten palveluiden käyttäjäehdoista löytyy aivan päättömiä lauseita. Alla muutama varoittava esimerkki.

“You may be a peer on the Luminati network…”

“Some our products and services include third-party technology or code that may use the collected data. We may share anonymized data and/or aggregated sets of data with our partners…”

“We may share with third parties certain pieces of aggregated information…”

5. Ilmaiset VPN-yhteydet tallentavat ja vuotavat tietoja – Ilmaisilla VPN-palveluilla on hyvin usein tapana vuotaa käyttäjien DNS-tietoja ja säilyttää käyttäjän lokitiedot.


Maksulliset VPN-palvelut tekevät sinusta oikeasti anonyymin internetissä ja suojaavat internetin selaamisen

Parhaat VPN-yhteydet suojaavat yksityisyytesi verkossa ja tuhoavat välittömästi lokitiedot. Tämä tarkoittaa, että kukaan ei enää koskaan saa tietää, mitä teet verkossa, kun laitat VPN-yhteyden päälle!

Moni myös osaa arvostaa laadukkaiden VPN-yhteyksien kykyä kiertää hankalimmatkin maarajoitukset. Tästä hyvä esimerkki on Neflix, jonka palvelua voi käyttää esimerkiksi Surfshark VPN -palvelulla 15 eri sijainnista. Tämä tarkoittaa, että saat käyttöösi moninkertaisen ohjelmatarjonnan (tuhansia elokuvia ja tv-sarjoja lisää valikoimaan) Suomen valikoimaan verrattuna. Myös VPN:llä ilmaiseksi näkyvatä Formulat ja Mestarien Liiga ovat suomalaisten keskuudessa supersuosittuja.


LATAA NYT PARAS VPN, KOKEILE SITÄ 30 PÄIVÄÄ RISKITTÄ JA TURVAA INTERNETIN KÄYTTÖ PYSYVÄSTI!

Surfshark VPN

VPN-SUOMI suosittelee
✓ Paras VPN 2021
✓ Kaikki Suomikanavat!
✓ 15+ maan Netflix
✓ Formulat
✓ Mestarien liiga
✓ Kaikki suoratoistot
✓ Salamannopea asiakaspalvelu
✓ Paras suojaus

Ominaisuuksiltaan paras VPN-yhteys. Turvaa netin selaamisen 100% varmuudella. Avaa kaikki Suomen tv-kanavat ulkomailta ja ulkomaiden tv-kanavat Suomesta. Yli 15 maan Netflixin kanssa yhteensopiva. Nopein asiakaspalvelu, mitä olemme nähneet. Rajattomasti laitteita samalla tilauksella.

VPN-SUOMI suosittelee Surfsharkin valitsemista VPN-yhteydeksesi!

Formulat
Big Brother
MotoGP