Menu

JÄÄKIEKKO – Katso jääkiekkoa netistä ilmaiseksi VPN-yhteyden avulla

VPN-yhteyden avulla näet ilmaiseksi useiden maiden jääkiekko-otteluita netissä. Lue alta lisää miten näet kiekkolähetykset ilman kallista kanavapakettia. Tälle sivulle olemme listanneet suosituimmat jääkiekkosarjat, joiden otteluita voit katsella ilmaiseksi netissä VPN-yhteyden avulla!

Jääkiekkoa ilmaiseksi netistä

Jääkiekon livelähetysten katselu vaatii VPN-yhteyden

Testatusti paras VPN on NordVPN.

NordVPN logo valkoinen
Lataa NordVPN tai lue arvostelu

VALITSE LIIGA:

 

Urheilu NHL

NHL

Pohjois-Amerikan suurimman ja kovatasoisimman jääkiekkoliigan NHL:n otteluita voi katsoa pitkin kautta laillisesti ja ilmaiseksi kanadalaisen CBC-kanavan kautta. Katso lähetysajat sivuiltamme!

Lue lisää NHL-lähetysten katselusta →

 

Urheilu KHL

KHL

Itä-Euroopan ja Aasian vastine NHL:lle on monikansallinen KHL, jonka otteluita voit myös katsoa täysin laillisesti VPN-yhteyttä käyttäen. Katso suosittelemamme kanavat lähetyksille!

Lue lisää KHL-lähetysten katselusta →

 

Urheilu Jääkiekon MM-kisat

Jääkiekon MM-kisat

Joka vuosi järjestettävät jääkiekon MM-kisat eivät enää näy kokonaisuudessaan Suomen ilmaiskanavilta, mutta VPN-yhteydellä voit katsoa jokaisen ottelun IIHF:n Youtube-kanavalta!

Lue lisää jääkiekon MM-kisalähetysten katselusta →

 

Urheilu CHL

CHL

CHL, eli Champions Hockey League on 32 joukkueen kansainvälinen jääkiekkoturnaus, johon ottavat osaa kansallisten sarjojen huiput. Suomessa voit katsoa ottelut VPN:llä ilman maksupakettia.

Lue lisää CHL-lähetysten katselusta →

 

Urheilu SM-Liiga

SM-liiga

SM-liiga (tai nykyisin pelkästään Liiga) on suomalaisen jääkiekon ykkössarja. Sen otteluita lähetetään ajoittain myös kotimaisilla ilmaiskanavilla, jotka näet VPN:llä mistä vain!

Lue lisää SM-liiga -lähetysten katselusta →

 

Olympialaiset jääkiekko

Olympialaiset: Jääkiekko

Voit katsoa kaikki miesten ja naisten Pekingin 2022 talviolympiakisojen jääkiekko-ottelut ilmaiseksi suorina lähetyksinä netistä.

Lue lisää Olympiakiekon katselusta →

 

Jääkiekon katselu ilmaiseksi netissä VPN-yhteydenavulla

Jääkiekkolähetysten katselu ilmaiseksi netissä on yksinkertaista silloin, kun lähetyksiä näytetään ulkomaalaisilla ilmaiskanavilla. Yhdistät vain VPN-yhteyden kanavan kotimaahan ja voit katsella lähetystä kuin olisit kyseisessä maassa. Tästä helpoin esimerkki on Kanada, missä näytetään NHL:ää ilmaiseksi läpi kauden. Toinen loistava esimerkki on Jääkiekon MM-kisat, joita ei näytetä Suomessa netin puolella, mutta jokainen kisojen ottelu lähetetään ilmaiseksi IIHF:n eli virallisen jääkiekkoliiton YouTube kanavalla. Nämä lähetykset ovat estetty Suomesta, mutta yhdistämällä VPN-yhteyden johonkin muuhun maahan näet kaikki Jääkiekon MM-kisojen ottelut suorina lähetyksinä Youtubesta. Lue tarkemmat ohjeet jääkiekon MM-kisojen katseluun netissä.

Monien muiden urheilulajien tapaan, myös jääkiekko on siirtynyt lähestulkoon kokonaan maksukanavien puolelle. NHL sekä kotimainen Liiga näkyvät Suomessa nykyisin pääosin maksukanavilta.

Jääkiekkoa onkin nykyään lähes mahdoton katsoa Suomessa ilmaiseksi. Ainoastaan jääkiekon MM-kisat ovat toistaiseksi vielä ilmaista katseltavaa MTV3 kanavalla, mutta Katsomo lopetti niidenkin näyttämisen netissä. Joka kevät voit kuitenkin katsella MM-kisat netissä ilmaiseksi kaikilla laitteillasi VPN-yhteyden avulla.

Vaikka SM-liiga pelit ovat maksukanavien takana, niin NHL pelejä voit katsella ilmaiseksi netistä VPN-yhteyden avulla.

Ulkomaalaiset tv-kanavat näyttävät omia ja kansainvälisiä jääkiekkosarjoja verkkosivustoillaan ilmaiseksi. Verkkosivustot käyttävät kuitenkin ilmaisissa netti-tv lähetyksissään geoblokkausta, eli ne ovat nähtävissä ainoastaan kyseisen maan asukkaille. Nämä maaestot voit poistaa VPN:n avulla, vieläpä täysin laillisesti.

PARHAITEN TOIMIVAT VPN-YHTEYDET

1.
NordVPN

VPN-SUOMI suosittelee
✓ Arvostelumme paras VPN
✓ Markkinoiden nopein VPN
✓ Huipputason asiakaspalvelu
✓ Turvallisin
✓ Kaikki suoratoistot

VPN-SUOMI suosittelee NordVPN:ää ensisijaiseksi VPN-palveluksi!

2.
Surfshark VPN

✓ Monipuolinen ja toimiva VPN
✓ Kaikki Suomikanavat!
✓ 15+ maan Netflix
✓ Formulat
✓ Mestarien liiga
✓ Kaikki suoratoistot
✓ Salamannopea asiakaspalvelu
✓ Paras suojaus

Ominaisuuksiltaan monipuolinen VPN-yhteys. Turvaa netin selaamisen 100% varmuudella. Avaa kaikki Suomen tv-kanavat ulkomailta ja ulkomaiden tv-kanavat Suomesta. Yli 15 maan Netflixin kanssa yhteensopiva. Nopein asiakaspalvelu, mitä olemme nähneet. Rajattomasti laitteita samalla tilauksella.

EURO 2024
Wimbledon
Timanttiliiga