KATSO JALKAPALLOA NETISTÄ ILMAISEKSI VPN-YHTEYDEN AVULLA

Katso jalkapalloa ilmaiseksi netissä

NÄIN KATSOT JALKAPALLOLÄHETYKSET NETISTÄ ILMAISEKSI

Suomessa jalkapallolähetykset ovat nähtävissä pääsääntöisesti maksukanavilta, Yleä ja Yle Areenaa lukuun ottamatta, jolla on tällä hetkellä oikeudet jalkapallon EM- ja MM-kisojen lähetyksiin. Kaudella 2018 – 2019 Mestarien Liiga jää kuitenkin pois myös Ylen tarjonnasta.

Englannin valioliigaa ja muita Euroopan jalkapallosarjoja ei siis ilmaiseksi näe oikeastaan mistään, ellei turvaudu netistä löytyviin ilmaisiin jalkapallo live stream lähetyksiin. Nämä sivustot ovat kuitenkin yleensä epävakaita ja ne voivat olla käyttäjälle vaarallisia, puhumattakaan kymmenistä ponnahdusikkunoista sekä mainoksista, jotka lävähtävät ruutuun heti kättelyssä.

Katso laillisesti ja ilmaiseksi VPN-yhteydellä!

VPN-yhteydellä voit kuitenkin katsoa Euroopan huippujalkapalloa netistä ja täysin ilmaiseksi.

Monet ulkomaalaiset televisiokanavat lähettävät oman maansa pääsarjan pelejä (esim. Saksan Bundesliiga ja Espanjan La Liga). Mestarien liigaa sekä muita Euroopan huippusarjojen jalkapallo pelejä voit siis katsella ulkomaalaisilta verkkosivuilta suorina lähetyksinä VPN-yhteyden avulla.

Me teimme jalkapallo lähetysten etsimisestä vieläkin helpompaa ja listasimme sinulle valmiiksi kanavat, joista näet jalkapalloa livenä, kunhan sinulla on käytössä VPN.

TESTATUSTI PARHAITEN TOIMIVAT VPN-YHTEYDET

1.
CyberGhost VPN

✓ Halvin VPN
✓ Kaikki suoratoistot
✓ Paras mobiilisovellus
✓ Mainosten ja haitallisten sivustojen torjunta
✓ Nopea VPN-yhteys ja asiakaspalvelu

VPN joka sopii kaikkiin käyttötarkoituksiin. Toimii kaikkien suoratoistojen kuten urheilun, Netflixin, Torrenttien ja Suomi tv-kanavien kanssa.
Halvin VPN!
Paras mobiilisovellus!

2.
NordVPN

✓ Nopea VPN-yhteys
✓ Kaikki suoratoistot

Loistava VPN-yhteys suojauksen, yksityisyyden, hinnan ja maavalikoiman puolesta. Toimii aina.
Netflix yhteensopiva!
Alkaen $ 6,99 / kk!