KATSO JALKAPALLOA NETISTÄ ILMAISEKSI VPN-YHTEYDEN AVULLA

Katso jalkapalloa ilmaiseksi netissä

NÄIN KATSOT JALKAPALLOA NETISTÄ ILMAISEKSI

Suomessa jalkapallolähetykset ovat nähtävissä pääsääntöisesti maksukanavilta, Yleä ja Yle Areenaa lukuun ottamatta, jolla on tällä hetkellä oikeudet jalkapallon EM- ja MM-kisojen lähetyksiin. Kaudella 2018 – 2019 Mestarien Liiga jää kuitenkin pois myös Ylen tarjonnasta.

Englannin valioliigaa ja muita Euroopan jalkapallosarjoja ei siis ilmaiseksi näe oikeastaan mistään, ellei turvaudu netistä löytyviin ilmaisiin jalkapallo live stream lähetyksiin. Nämä sivustot ovat kuitenkin yleensä epävakaita ja ne voivat olla käyttäjälle jopa vaarallisia, puhumattakaan kymmenistä ponnahdusikkunoista sekä mainoksista, jotka lävähtävät ruutuun heti kättelyssä.

VPN-yhteydellä voit kuitenkin katsoa Euroopan huippujalkapalloa netistä ja täysin ilmaiseksi.

Monet ulkomaalaiset televisiokanavat lähettävät oman maansa pääsarjan pelejä. Mestarien liigaa sekä muita Euroopan huippusarjojen jalkapallo pelejä voit siis katsella heidän verkkosivuiltaan suorina lähetyksinä VPN-yhteyden avulla.

Me teimme jalkapallo lähetysten etsimisestä vieläkin helpompaa ja listasimme sinulle valmiiksi kanavat, joista näet jalkapalloa livenä, kunhan sinulla on käytössä VPN.


PARHAITEN TOIMIVAT VPN-YHTEYDET

nordvpn

✓ Paras VPN-yhteys
✓ Hinnaltaan halvin
✓ Kaikki suoratoistot

Paras VPN-yhteys suojauksen, yksityisyyden, hinnan ja maavalikoiman puolesta. Toimii aina.
Netflix yhteensopiva!
Alkaen $2.75 / kk!

 

expressvpn

✓ Paras asiakaspalvelu
✓ Offshore-yksityisyydensuoja
✓ Kaikki suoratoistot

Varmatoiminen ja maailman laajuisesti yksityisyydensuojastaan ylistetty VPN-palveluntarjoaja.
Hinta alk. $8,32 / kk