Menu

KATSO ENGLANNIN VALIOLIIGA-LÄHETYKSET VPN-YHTEYDELLÄ

Katso Englannin Valioliiga lähetykset netissä ilmaiseksi

NÄET ENGLANNIN VALIOLIIGA-OTTELUITA ILMAISEKSI NETISTÄ NÄILLÄ OHJEILLA

Kyllä. VPN-yhteyden avulla Valioliiga-otteluiden katsominen on laillista ja ilmaista!

Ainoa ilmainen ja laillinen keino Premier Leaguen katseluun!


Englannin Valioliiga, eli Premier League, on Englannin korkein jalkapallon sarjataso ja se on yksi maailman arvostetuimmista ja katsotuimmista jalkapallosarjoista kautta maailman. Englannin liiga on tunnettu sen kovuudesta, tasokkuudesta sekä viihdyttävyydestä ja tästä syystä Valioliigan tv-oikeudet onkin myyty yli 100 eri maahan.


Pääosin Valioliiga TV-lähetykset tulevat jokaisessa maassa maksukanavilta ja Suomessakin ottelut ovat katsottavissa suurimmilta osin ainoastaan maksullisista palveluista.

Tulevalla kaudella mtv Katsomo sekä jotkin ulkomaalaiset televisioyhtiöt kuitenkin näyttävät Englannin Valioliigan otteluita myös ilmaiseksi. Nämä ottelut ovat katsottavissa myös heidän netti-tv-kanaviensa kautta.

VPN-yhteydellä näet Suomen sekä ulkomaiden ilmaiskanavat ilmaiseksi mistä päin maailmaa tahansa!

VPN-yhteydellä näet Englannin Valioliiga-otteluita ilmaiseksi netistä suorana lähetyksenä ja loistavalla kuvanlaadulla. Katso alta ohjeet ja otteluiden lähetysajat sekä kanavat.

PARAS VPN VALIOLIIGAN KATSOMISEEN

NordVPN

VPN-SUOMI suosittelee
✓ Loistava hinta-laatusuhde
✓ Maailman nopein ja turvallisin VPN
✓ Formulat & MotoGP
✓ Mestarien liiga
✓ NHL & Jääkiekon MM
✓ Kaikki Suomi-kanavat
✓ Netflix ja muut suoratoistot
✓ Tenniksen Grand Slam
✓ Pyöräily & jenkkifutis

Tarjous!

VALIOLIIGAN ILMAISET TV-LÄHETYKSET

Kausi 2023/2024

Tällä kaudella Valioliigan otteluiden seuraaminen on suhteellisen vähäistä, koska ilmaisia otteluita lähettävien kanavien määrä on vain pari ja otteluita lähettävät kanavat esittävät niitä konservatiivisesti. Kompensaationa esimerkiksi Belgian RTBF auvio, Itävallan ServusTV sekä useat saksalaiset ilmaiskanavat esittävät aktiivisesti muun muassa Mestarien Liigan, Bundesliigan, Eurooppa-liigan, LaLigan, Serie A:n ja Englannin Cupin otteluita.


Katso Englannin Valioliiga-ottelut ilmaiseksi netistä näiden netti-tv-kanavien kautta

Koska Englannin Valioliiga on todella kovatasoinen ja samalla maailman arvokkain jalkapallosarja, niin suurin osa Englannin liigan tv-oikeuksista on maksukanavilla. Joidenkin maiden julkiset ja mainosrahoitteiset televisiokanavat näyttävät kuitenkin Valioliiga-pelejä myös ilmaiseksi.

VALITSE NYT, MITÄ HALUAT KATSOA!

Urheilu Champions League

Mestarien liiga

Suomessa jalkapallon Mestarien liigan lähetykset ovat maksukanavien takana, mutta ulkomailla otteluita lähetetään ilmaiseksi. Näet pelit laillisesti suosittelemillamme VPN-sovelluksilla!

Lue lisää Mestarien liigan lähetysten katselusta →

 

Urheilu Europa League

Eurooppa-liiga

Eurooppa-liiga on Euroopan toiseksi arvostetuin seurajoukkuieiden jalkapalloturnaus Mestarien liigan jälkeen. VPN:llä näet ottelut laillisesti netissä, etkä tarvitse maksukanavaa niiden katsomiseen.

Lue lisää Eurooppa-liigan lähetysten katselusta →

 

Konferenssi-liiga

Konferenssi-liiga on Euroopan kolmanneksi arvostetuin seurajoukkuieiden jalkapalloturnaus Mestarienliigan ja Eurooppaliigan jälkeen. VPN:llä näet ottelut laillisesti netissä, etkä tarvitse maksukanavaa niiden katsomiseen.

Lue lisää Konferenssi-liigan lähetysten katselusta →

 

Urheilu LaLiga

La Liga

La Liga on espanjalaisen jalkapallon ykkössarja, jossa ottelevat mm. Real Madridin ja FC Barcelonan kaltaiset huippujoukkueet. Voit katsoa otteluita laillisesti VPN-yhteyden avulla.

Lue lisää La Liga -lähetysten katselusta →

 

Urheilu Bundesliga

Bundesliiga

Bundesliiga on Saksan korkein jalkapallon sarjataso ja samalla yksi maailman kovatasoisimpia lajin liigoja. Voit katsoa otteluita laillisesti netissä VPN:ää käyttämällä.

Lue lisää Bundesliiga-lähetysten katselusta →

 

Formula 1
Jalkapallo
Timanttiliiga