KATSO JALKAPALLON EUROOPPA-LIIGAA ILMAISEKSI NETISTÄ

Jalkapallon Eurooppa liiga ilmaiseksi netissä 

NÄIN KATSOT JALKAPALLON EUROOPPA-LIIGA TV-LÄHETYKSET NETISSÄ


Jalkapallon Eurooppa-liiga (UEFA Europa League) on UEFA:n järjestämä seurajoukkueiden kansainvälinen turnaus. Eurooppa-liiga on toiseksi arvostetuin seurajoukkuekilpailu heti jalkapallon Mestarien Liigan jälkeen.

Suomessa Eurooppa-liigan lähetykset tulevat vain maksukanavilta. Maksukanaville on myyty tv-oikeudet jalkapallon mestarien liigan otteluihin, sopimus kestää kevääseen 2021 saakka.

Katso laillisesti ja ilmaiseksi VPN-yhteydellä!

UEFA Eurooppa-liiga karsintapelit, lohkopelit, pudotuspelit ja finaali ovat kuitenkin katsottavissa monien ulkomaalaisten netti-tv kanavien kautta VPN-yhteyden avulla. Myös Mestarien Liiga, LaLiga ja Bundesliiga näkyvät ilmaiseksi netissä VPN:n kautta.


Ota VPN käyttöön ja siirry katselemaan!

zenmate vpn

✓ Vain 2,22 € / kk
+ Helppo käyttää
+ Venäjän sijainti

Tarjous!

KATSO EUROOPPA-LIIGAA ILMAISEKSI NETISTÄ NÄILLÄ OHJEILLA:

1. Avaa VPN-ohjelma

2. Muodosta VPN-yhteys ilmoitetun netti-tv kanavan sijaintiin

3. Siirry kanavan sivulle suoraan sivuillamme olevan linkin kautta

Huom! Lue tarkemmat ohjeet alapuolelta!

ZENMATE ON PARAS VPN EUROOPPA-LIIGAN KATSELUUN

ZenMate VPN:ssä on Venäjän sijainti, joka avaa tyylillä MatchTV:n lähetykset. Ehdottomasti paras VPN urheilun katseluun. Nappaa ZenMate nyt 30 päiväksi testiin ja päätä vasta sitten haluatko pitää sen!

ZenMatella näet ilmaiseksi myös Mestarien Liigaa, La Ligaa, Bundesliigaa ja Formula 1 -livelähetykset.

zenmate vpn

✓ Vain 2,22 € / kk
+ Helppo käyttää
+ Venäjän sijainti

Tarjous!

JALKAPALLON EUROOPPA-LIIGAN LÄHETYKSET NETISSÄ

UEFA:n Eurooppa-liigan lohkovaiheessa on mukana 48 joukkuetta, jotka pelaavat 12. neljän joukkueen lohkossa. Jokaisen lohkon kaksi parasta jatkaa pudotuspelivaiheeseen. Myös Mestarien liigan lohkoissa kolmanneksi jääneet joukkueet pääsevät mukaan pudotuspelikierrokselle.

Eurooppa-liiga alkaa syyskuussa ja finaali pelataan toukokuussa. Alta löydät parhaat netti-tv kanavat, joista näet Eurooppa-liigan ottelut suorana lähetyksenä netissä VPN-yhteyden avustuksella.

EUROOPPA-LIIGAN LÄHETYKSET NÄYTTÄVÄT NETTI-TV KANAVAT

1. Venäjä MatchTV

MatchTV

Venäjän MatchTV näyttää joitakin jalkapallon Eurooppa Liigan pelejä suorana lähetyksenä netissä. Pääsääntöisesti MatchTV keskittyy ainoastaan niihin Europa-league peleihin, joissa pelaa jokin venäläinen jalkapalloseura. Kanava näyttää myös Mestarien liigaa, Formuloita, nyrkkeilyä, jääkiekkoa sekä muuta urheilua. MatchTV ei edellytä kirjautumista. Muista yhdistää VPN Venäjän sijaintiin ennen kanavalle siirtymistä!

Linkki: https://matchtv.ru/

Suositellut VPN-yhteydet: ZenMate VPN


2. Itävalta Puls 4

Puls 4

Puls 4 on itävaltalainen televisiokanava, joka näyttää ohjelmat suorana lähetyksenä myös netissä. Kanavalla on oikeudet jalkapallon Eurooppa liigan otteluihin kaudelle 2018-2021. Puls 4 tv-kanavan ohjelmat ovat saksaksi, joten luonnollisesti myös Eurooppa-liigan ottelut selostetaan saksankielellä. Kanavan katselu ei edellytä rekisteröitymistä. Muista yhdistää VPN Itävallan sijaintiin ennen kanavalle siirtymistä!

Linkki: https://www.puls4.com/live-551

Suositellut VPN-yhteydet: CyberGhost VPN, ZenMate VPN, NordVPN, ExpressVPN


3. Irlanti Virgin Media One (entinen TV3)

Irlanti TV3

Irlantilaisella TV3 televisiokanavalla on Eurooppa-liiga tv oikeudet. TV3 näyttää Europa League ottelut suorana lähetyksenä myös nettisivuillaan. Kaikki pelit on selostettu englanniksi eikä sivusto edellytä kirjautumista. Irlannin TV3 näyttää myös muutamia jalkapallon Mestarien liigan otteluita. Muista yhdistää VPN Irlannin sijaintiin ennen kanavalle siirtymistä!

Linkki: https://www.virginmediatelevision.ie/player/live/virgin-media-one/

Suositellut VPN-yhteydet: CyberGhost VPN

SUOSITTELEMME MATCHTV:TÄ JA ZENMATE VPN:ÄÄ

ZenMate VPN:ssä on Venäjän sijainti, joka avaa tyylillä MatchTV:n lähetykset. Ehdottomasti paras VPN urheilun katseluun. Nappaa ZenMate nyt 30 päiväksi testiin ja päätä vasta sitten haluatko pitää sen!

zenmate vpn

✓ Vain 2,22 € / kk
+ Helppo käyttää
+ Venäjän sijainti

Tarjous!
VPN
Formula 1
Netflix
live dstat graph