Katso Super Bowl ilmaiseksi netissä!

Super Bowl LII 2019 Suomi

SUPER BOWL ON TAAS TÄÄLLÄ!

Maailman suurin vuosittainen urheilutapahtuma on taas ovella! Amerikkalaisen jalkapallon 53. loppuottelu Super Bowl LIII pelataan 3. helmikuuta, sunnuntain ja maanantain välisenä yönä!

Puolustava mestari New England Patriots kohtaa Los Angeles Ramsin ja hype on kova! Suomalaisille urheilun ystäville on luvassa herkkua, sillä Suomessa Viafree esittää tapahtuman kokonaisuudessaan ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

Valitettavasti monille ulkomailla oleville suomalaisille Suomen lähetyksen striimaaminen on mahdotonta ilman VPN-yhteyttä lähetyksen maarajoituksista johtuen! VPN:n avulla voit kuitenkin katsella Super Bowl LIII lähetyksen kolmella eri tavalla, joista kaikki ovat 100% laillisia. Tässä artikkelissa kerromme ytimekkäästi kolme tapaa, joilla nauttia Super Bowl 2019 urheiluspektaakkeli livenä netissä laitteesta riippumatta.


1. Viafree

Ilmainen | Suomenkielinen selostus | Suoralähetys | HD-kuvanlaatu

Suomessa ollessasi, voit vain avata Viafreen, kirjautua sisään ja katsella ottelun ilmaiseksi. Ehdottomasti paras ja helpoin tapa striimata Super Bowl kokonaisuudessaan Suomesta!

Ulkomailla sinun tulee käyttää VPN-yhteyttä:

  1. Avaa tai asenna VPN-sovellus laitteellesi (tietokone, tablet tai puhelin), me suosittelemme lämpimästi CyberGhost VPN:ää!
  2. Yhdistä CyberGhost VPN Suomen sijaintiin
  3. Avaa Viafree ja katso lähetys kuin olisit Suomessa!
cyberghost vpn
CyberGhost on VPN joka sopii kaikkiin käyttötarkoituksiin.
+ Halpa ja turvallisin VPN!
+ Pa...

2. NFL Mobile (Virallinen) ja Yahoo Sports mobiililähetykset

Ilmainen | Virallinen NFL Super Bowl lähetys | Englanninkielinen selostus | Suoralähetys | HD-kuvanlaatu

Yhdysvaltalainen Verizon Network esittää myös Super Bowlin ilmaiseksi suorana lähetyksenä. Tässä on valitettavasti pieni koukku: lähetys on katsottavissa vain mobiililaitteilla ja USA:n sijainnissa (tablet tai puhelin). Jos haluat katsoa virallisen NFL sovelluksen kautta Super Bowlin seuraa meidän ohjeita.

  1. Asenna tai avaa mobiililaitteesi CyberGhost VPN
  2. Yhdistä VPN Yhdysvaltojen sijaintiin
  3. Asenna ilmainen NFL Mobile- tai Yahoo Sports-applikaatio
  4. Nauti virallisesta NFL Super Bowl LIII lähetyksestä!

CyberGhost VPN-, NFL Mobile- ja Yahoo Sports-sovellukset toimivat Android-ja iOS-käyttöjärjestelmillä!


3. Muut ilmaiskanavat

Ilmainen | Englanninkielinen selostus | Suoralähetys

Brittiläinen BBC One-kanava esittää myös Super Bowlin ilmaiseksi suorana lähetyksenä netissä. Tätä kautta katsoessasi sinun tulee asettaa CyberGhostin sijainti Yhdistyneisiin Kuningaskuntiin. Lähetyksen pystyy striimaamaan kolmesta eri netti-tv-palvelusta: TVPlayer, TVCatchup ja BBC iPlayer. Näistä palveluista valitset katsottavaksi BBC One-kanavan ja olet valmis!

Britti-kanavien lähetyksessä on vain se harmittava puoli, että he eivät näytä ottelun legendaarista puoliaikanäytöstä tai mainoksia, mutta ottelu esitetään kokonaisuudessaan.


Lataa CyberGhost VPN ja liity kanssamme Super Bowl LIII:n pariin! VPN-SUOMI toivottaa loistavaa viikonloppua ja nautinnollisia urheiluhetkiä kaikille lukijoilleen!

Vastaa

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi tai arvostellaksesi.