Menu

Katso Super Bowl ilmaiseksi netissä!

Super Bowl LII 2019 Suomi

SUPER BOWL LIV PELATAAN 3.2.2020

Jenkkifutiskausi alkaa olla takanapäin, mutta suurin koitos on vielä jäljellä: NFL:n 54. loppuottelu Super Bowl LIV pelataan tänäkin vuonna sunnuntain ja maanantain välisenä yönä 3. helmikuuta klo. 1:30 Suomen aikaa!

Tänä vuonna on luvassa uusi mestari, sillä kahden aikaisemman kauden hallitseva mestari New England Patriots ei yltänyt finaaliin, vaan yhteen ottavat tänä vuonna San Francisco 49ers sekä Kansas City Chiefs. Suomessa Viafree on esittää tänäkin vuonna lähetyksen ilmaiseksi, mutta netissä on tarjolla myös useita suoratoistopalveluita heille, joilla ei ole televisiota tai sattuvat sijaitsemaan ulkomailla.

Oli lähtetyksen suhteen tilanne mikä tahansa kotimaassa tai ulkomailla, niin VPN:n käyttäjät voivat nauttia tästä urheilun megatapahtumasta tänäkin vuonna ilmaiseksi ja täysin laillisesti! Alta löydätte listan tavoista, joilla voitte katsoa Super Bowl LIV:n netissä.


1. Ilmaiskanavat

7Mate (Australia): Ilmainen | Englanninkielinen selostus | Suora lähetys

Australialainen 7Mate on ollut Suomen jenkkifutisfaneille loistava tärppi, sillä he ovat esittäneet aktiivisesti otteluita läpi kauden, sisältäen runkosarjan, playoffit ja tietysti Super Bowlin. 7Maten streami toimii helposti, kun laitat sijainniksi Australian palvelimen. Muista sulkea Ad Blocker!

 1. Asenna tai avaa laitteessasi CyberGhost VPN tai ZenMate VPN
 2. Yhdistä Australian sijaintiin
 3. Avaa 7Mate Live Stream
 4. Nauti virallisesta NFL Super Bowl LIV lähetyksestä!

ProSieben MAXX (Saksa & Sveitsi): Ilmainen | Saksankielinen selostus | Suora lähetys

Saksalainen ProSieben on 7Maten tavoin esittänyt jenkkfutiksen ystäville otteluita ilmaiseksi läpi kauden ja myös Super Bowl on esityslistalla. Ei vaadi rekisteröintiä, VPN-sijainniksi joko Saksa tai Sveitsi. Selostus tosin on oletettavasti saksan kielellä, mutta siitä huolimatta laadukas streami.

 1. Asenna tai avaa laitteessasi CyberGhost VPN tai ZenMate VPN
 2. Yhdistä Saksan tai Sveitsin sijaintiin
 3. Avaa ProSieben MAXX Live Stream
 4. Nauti virallisesta NFL Super Bowl LIV lähetyksestä!

BBC One (Yhdistynyt Kuningaskunta): Ilmainen | Englanninkielinen selostus | Suora lähetys

Brittiläinen BBC One-kanava esittää myös Super Bowlin ilmaiseksi suorana lähetyksenä netissä. Tätä kautta katsoessasi sinun tulee asettaa VPN:n sijainti Yhdistyneisiin Kuningaskuntiin. Lähetyksen pystyy striimaamaan kolmesta eri netti-tv-palvelusta: TVPlayer ja BBC iPlayer. Näistä palveluista valitset katsottavaksi BBC One-kanavan ja olet valmis!

Britti-kanavien lähetyksessä on vain se harmittava puoli, että he eivät näytä ottelun legendaarista puoliaikanäytöstä tai mainoksia, mutta ottelu esitetään kokonaisuudessaan.


Lue lisää runkosarjan sekä playoff-otteluiden lähetyksistä NFL:n pääsivultamme!

2. NFL Mobile (Virallinen) ja Yahoo Sports mobiililähetykset

Ilmainen | Virallinen NFL Super Bowl lähetys | Englanninkielinen selostus | Suoralähetys | HD-kuvanlaatu

Yhdysvaltalainen Verizon Network esittää myös Super Bowlin ilmaiseksi suorana lähetyksenä. Tässä on valitettavasti pieni koukku: lähetys on katsottavissa vain mobiililaitteilla ja USA:n sijainnissa (tablet tai puhelin). Jos haluat katsoa virallisen NFL sovelluksen kautta Super Bowlin seuraa meidän ohjeita.

 1. Asenna tai avaa mobiililaitteesi CyberGhost VPN
 2. Yhdistä VPN Yhdysvaltojen sijaintiin
 3. Asenna ilmainen NFL Mobile- tai Yahoo Sports-applikaatio
 4. Nauti virallisesta NFL Super Bowl LIII lähetyksestä!

CyberGhost VPN-, NFL Mobile- ja Yahoo Sports-sovellukset toimivat Android-ja iOS-käyttöjärjestelmillä!


3. Viafree

Ilmainen | Suomenkielinen selostus | Suora lähetys | HD-kuvanlaatu
Lähetys alkaa keskiyöllä 3.2.2020 klo. 00:00

Suomessa ollessasi voit vain avata Viafreen, kirjautua sisään ja katsella ottelun ilmaiseksi. Ehdottomasti paras ja helpoin tapa striimata Super Bowl kokonaisuudessaan Suomesta!

Ulkomailla sinun tulee käyttää VPN-yhteyttä:

 1. Avaa tai asenna VPN-sovellus laitteellesi (tietokone, tablet tai puhelin), me suosittelemme lämpimästi CyberGhost VPN:ää!
 2. Yhdistä CyberGhost VPN Suomen sijaintiin
 3. Avaa Viafree ja katso lähetys kuin olisit Suomessa!
cyberghost vpn
CyberGhost on VPN joka sopii kaikkiin käyttötarkoituksiin.
+ Halpa ja turvallisin VPN!
+ Pa...

Lataa CyberGhost VPN ja liity kanssamme Super Bowl LIII:n pariin! VPN-SUOMI toivottaa loistavaa viikonloppua ja nautinnollisia urheiluhetkiä kaikille lukijoilleen!


Lue miten Super Bowl LIII päättyi vuonna 2019!

SUPER BOWL ON TAAS TÄÄLLÄ!

Super Bowl LII 2019 Suomi
Maailman suurin vuosittainen urheilutapahtuma on taas ovella! Amerikkalaisen jalkapallon 53. loppuottelu Super Bowl LIII pelataan 3. helmikuuta, sunnuntain ja maanantain välisenä yönä!

Puolustava mestari New England Patriots kohtaa Los Angeles Ramsin ja hype on kova! Suomalaisille urheilun ystäville on luvassa herkkua, sillä Suomessa Viafree esittää tapahtuman kokonaisuudessaan ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

Valitettavasti monille ulkomailla oleville suomalaisille Suomen lähetyksen striimaaminen on mahdotonta ilman VPN-yhteyttä lähetyksen maarajoituksista johtuen! VPN:n avulla voit kuitenkin katsella Super Bowl LIII lähetyksen kolmella eri tavalla, joista kaikki ovat 100% laillisia. Tässä artikkelissa kerromme ytimekkäästi kolme tapaa, joilla nauttia Super Bowl 2019 urheiluspektaakkeli livenä netissä laitteesta riippumatta.

New England Patriots voitti Super Bowl LIII:n pistein 13-3


Vastaa

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi tai arvostellaksesi.

VPN
Formula 1
Tv-kanavat