Menu

Katso Super Bowl 2021 ilmaiseksi netissä!

Super Bowl

SUPER BOWL LV PELATAAN 8.2.2021

Vaikka pandemia on koetellut urheiluliigoja ympäri maailmaa, 55. NFL:n loppuottelu Super Bowl LV (2021) pelataan kaikesta huolimatta sunnuntain ja maanantain välisenä yönä 8. helmikuuta klo. 1:30 Suomen aikaa!

Sijaitsit sitten Suomessa tai ulkomailla, niin VPN:n käyttäjät voivat nauttia tästä urheilun megatapahtumasta tänäkin vuonna ilmaiseksi ja täysin laillisesti!

Super Bowlissa vuonna 2021 yhteen ottavat Tampa Bay Buccaneers, jota johtaa legendaarinen pelinrakentaja Tom Brady, sekä vuoden 2020 NFL-mestari Kansas City Chiefs. Koska finaali pelataan Tampassa, Floridassa, Buccaneers on ensimmäinen joukkue NFL:n historiassa, joka pelaa loppuottelussa kotikentällään. Katsojien määrä ollaan rajoitettu koronatoimenpiteistä johtuen 22 000:een.

Alta löydät listan tavoista, joilla voit katsoa Super Bowl LV:n ilmaiseksi netissä VPN-yhteyden avulla

HUOM! Super Bowl -lähetys ei tule Viafreeltä vuonna 2021, vaan maksulliselta Viaplaylta!

Tilaa siis VPN ja nauti koko maailman ilmaisesta tv-tarjonnasta ja urheilulähetyksistä jatkossakin!

Osta Surfshark VPN ja katso


1. Ilmaiskanavat

7Mate (Australia): Ilmainen | Englanninkielinen selostus | Suora lähetys

Australialainen 7Mate on ollut Suomen jenkkifutisfaneille loistava tärppi, sillä he ovat esittäneet aktiivisesti otteluita läpi kauden, sisältäen runkosarjan, playoffit ja tietysti Super Bowlin. 7Maten streami toimii helposti, kun laitat sijainniksi Australian palvelimen.

 1. Asenna tai avaa laitteessasi Surfshark VPN tai CyberGhost VPN
 2. Yhdistä Australian sijaintiin
 3. Avaa 7Mate Live Stream
 4. Nauti livenä NFL Super Bowl LV -lähetyksestä!

ProSieben MAXX (Saksa & Sveitsi): Ilmainen | Saksankielinen selostus | Suora lähetys (tai jäkilähetys aamulla)

Saksalainen ProSieben on 7Maten tavoin esittänyt jenkkifutiksen ystäville otteluita ilmaiseksi läpi kauden ja myös Super Bowl 2021 on esityslistalla. Kanava vaatii käyttäjätilin rekisteröinnin ja VPN-sijainniksi joko Saksan tai Sveitsin. Selostus tosin on oletettavasti saksan kielellä, mutta siitä huolimatta laadukas streami. Lähetysaika on ilmoitettu epäselvästi ja voi olla, että livelähetys ei näy ja vain jälkilähetys on katsottavissa aamulla.

 1. Asenna tai avaa laitteessasi Surfshark VPN tai CyberGhost VPN
 2. Yhdistä Saksan tai Sveitsin sijaintiin
 3. Avaa ProSieben MAXX Live Stream ja luo käyttäjätili
 4. Nauti NFL Super Bowl LV -lähetyksestä!

BBC One (Yhdistynyt Kuningaskunta): Ilmainen | Englanninkielinen selostus | Suora lähetys
HUOM! BBC Onen Super Bowl -lähetys vaatii tällä hetkellä brittiläisen, maksullisen tv-luvan!

Brittiläinen BBC One-kanava esittää myös Super Bowlin ilmaiseksi suorana lähetyksenä netissä. Tätä kautta katsoessasi sinun tulee asettaa VPN:n sijainti Yhdistyneisiin Kuningaskuntiin. Lähetyksen pystyy striimaamaan kahdesta eri netti-tv-palvelusta: TVPlayer ja BBC iPlayer. Näistä palveluista valitset katsottavaksi BBC One-kanavan ja olet valmis!

Britti-kanavien lähetyksessä on vain se harmittava puoli, että he eivät näytä ottelun legendaarista puoliaikanäytöstä tai mainoksia, mutta ottelu esitetään kokonaisuudessaan.


Lue lisää runkosarjan sekä playoff-otteluiden lähetyksistä NFL:n pääsivultamme!

2. NFL Mobile (virallinen) ja Yahoo Sports mobiililähetykset

Ilmainen | Virallinen NFL Super Bowl lähetys | Englanninkielinen selostus | Suoralähetys | HD-kuvanlaatu

Yhdysvaltalainen Verizon Network esittää myös Super Bowlin ilmaiseksi suorana lähetyksenä. Tässä on valitettavasti pieni koukku: lähetys on katsottavissa vain mobiililaitteilla ja USA:n sijainnissa (tablet tai puhelin). Jos haluat katsoa Super Bowlin virallisen NFL-sovelluksen kautta, seuraa meidän ohjeita.

 1. Tilaa Surfshark VPN ja avaa se mobiililaitteellasi (tai AndroidTV:llä)
 2. Yhdistä VPN Yhdysvaltojen sijaintiin
 3. Asenna ilmainen NFL Mobile- tai Yahoo Sports-applikaatio
 4. Nauti virallisesta NFL Super Bowl LV -lähetyksestä!

Surfshark VPN-, NFL Mobile- ja Yahoo Sports-sovellukset toimivat Android-ja iOS-käyttöjärjestelmillä!


3. Viafree

Ilmainen | Suomenkielinen selostus | Suora lähetys | HD-kuvanlaatu

HUOM! Super Bowl -lähetys ei tule Viafreeltä vuonna 2021, vaan maksulliselta Viaplaylta!

Tilaa siis VPN ja nauti koko maailman ilmaisesta tv-tarjonnasta ja urheilulähetyksistä jatkossakin!

surfshark vpn
Ominaisuuksiltaan paras VPN-yhteys. Turvaa netin selaamisen 100% varmuudella. Avaa kaikki Suomen tv-kanavat ulkomailta ja ...

Ongelmia?
Jos streami ei lähde heti toimimaan, sulje Ad Blocker ja puhdista selaimen evästeet!


Lataa Surfshark VPN ja liity kanssamme Super Bowl LV:n pariin! VPN-SUOMI toivottaa loistavaa viikonloppua ja nautinnollisia urheiluhetkiä kaikille lukijoilleen!


Lue, miten Super Bowl LIV päättyi vuonna 2020

SUPER BOWL LIV PELATAAN 3.2.2020

Jenkkifutiskausi alkaa olla takanapäin, mutta suurin koitos on vielä jäljellä: NFL:n 54. loppuottelu Super Bowl LIV pelataan tänäkin vuonna sunnuntain ja maanantain välisenä yönä 3. helmikuuta klo. 1:30 Suomen aikaa!

Tänä vuonna on luvassa uusi mestari, sillä kahden aikaisemman kauden hallitseva mestari New England Patriots ei yltänyt finaaliin, vaan yhteen ottavat tänä vuonna San Francisco 49ers sekä Kansas City Chiefs. Suomessa Viafree on esittää tänäkin vuonna lähetyksen ilmaiseksi, mutta netissä on tarjolla myös useita suoratoistopalveluita heille, joilla ei ole televisiota tai sattuvat sijaitsemaan ulkomailla.

Kansas City Chiefs voitti Super Bowl LIV:n pistein 31-20


Lue, miten Super Bowl LIII päättyi vuonna 2019

SUPER BOWL ON TAAS TÄÄLLÄ!

Maailman suurin vuosittainen urheilutapahtuma on taas ovella! Amerikkalaisen jalkapallon 53. loppuottelu Super Bowl LIII pelataan 3. helmikuuta, sunnuntain ja maanantain välisenä yönä!

Puolustava mestari New England Patriots kohtaa Los Angeles Ramsin ja hype on kova! Suomalaisille urheilun ystäville on luvassa herkkua, sillä Suomessa Viafree esittää tapahtuman kokonaisuudessaan ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

Valitettavasti monille ulkomailla oleville suomalaisille Suomen lähetyksen striimaaminen on mahdotonta ilman VPN-yhteyttä lähetyksen maarajoituksista johtuen! VPN:n avulla voit kuitenkin katsella Super Bowl LIII lähetyksen kolmella eri tavalla, joista kaikki ovat 100% laillisia. Tässä artikkelissa kerromme ytimekkäästi kolme tapaa, joilla nauttia Super Bowl 2019 urheiluspektaakkeli livenä netissä laitteesta riippumatta.

New England Patriots voitti Super Bowl LIII:n pistein 13-3


Vastaa

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi tai arvostellaksesi.

Formulat
Big Brother
MotoGP