Menu

Katso Super Bowl ilmaiseksi netissä!

Super Bowl LII 2019 Suomi

SUPER BOWL LV PELATAAN 7.2.2021

Vaikka pandemia on koetellut urheiluliigoja ympäri maailmaa, 55. NFL:n loppuottelu Super Bowl LV pelataan kaikesta huolimatta sunnuntain ja maanantain välisenä yönä 7. helmikuuta 2021 klo. 1:30 Suomen aikaa!

Sijaitsit sitten Suomessa tai ulkomailla, niin VPN:n käyttäjät voivat nauttia tästä urheilun megatapahtumasta tänäkin vuonna ilmaiseksi ja täysin laillisesti!

NFL:n pudotuspelit alkavat 9. tammikuuta ja finaali pelataan Tampassa, Floridassa. Ilmoitamme otteluparin ja enemmän tietoa finaalista lähempänä ajankohtaa, kun pudotuspelit on pelattu. Muistutamme myös, että pandemiasta johtuen ajankohdat voivat muuttua tai peruuntua!

Alta löydät listan tavoista, joilla voit katsoa Super Bowl LV:n netissä.

Osta Surfshark VPN ja katso


1. Ilmaiskanavat

7Mate (Australia): Ilmainen | Englanninkielinen selostus | Suora lähetys

Australialainen 7Mate on ollut Suomen jenkkifutisfaneille loistava tärppi, sillä he ovat esittäneet aktiivisesti otteluita läpi kauden, sisältäen runkosarjan, playoffit ja tietysti Super Bowlin. 7Maten streami toimii helposti, kun laitat sijainniksi Australian palvelimen. Muista sulkea Ad Blocker!

 1. Asenna tai avaa laitteessasi Surfshark VPN, CyberGhost VPN tai ZenMate VPN
 2. Yhdistä Australian sijaintiin
 3. Avaa 7Mate Live Stream
 4. Nauti virallisesta NFL Super Bowl LV -lähetyksestä!

ProSieben MAXX (Saksa & Sveitsi): Ilmainen | Saksankielinen selostus | Suora lähetys

Saksalainen ProSieben on 7Maten tavoin esittänyt jenkkfutiksen ystäville otteluita ilmaiseksi läpi kauden ja myös Super Bowl on esityslistalla. Ei vaadi rekisteröintiä, VPN-sijainniksi joko Saksa tai Sveitsi. Selostus tosin on oletettavasti saksan kielellä, mutta siitä huolimatta laadukas streami.

 1. Asenna tai avaa laitteessasi Surfshark VPN, CyberGhost VPN tai ZenMate VPN
 2. Yhdistä Saksan tai Sveitsin sijaintiin
 3. Avaa ProSieben MAXX Live Stream
 4. Nauti virallisesta NFL Super Bowl LV -lähetyksestä!

BBC One (Yhdistynyt Kuningaskunta): Ilmainen | Englanninkielinen selostus | Suora lähetys

Brittiläinen BBC One-kanava esittää myös Super Bowlin ilmaiseksi suorana lähetyksenä netissä. Tätä kautta katsoessasi sinun tulee asettaa VPN:n sijainti Yhdistyneisiin Kuningaskuntiin. Lähetyksen pystyy striimaamaan kolmesta eri netti-tv-palvelusta: TVPlayer ja BBC iPlayer. Näistä palveluista valitset katsottavaksi BBC One-kanavan ja olet valmis!

Britti-kanavien lähetyksessä on vain se harmittava puoli, että he eivät näytä ottelun legendaarista puoliaikanäytöstä tai mainoksia, mutta ottelu esitetään kokonaisuudessaan.


Lue lisää runkosarjan sekä playoff-otteluiden lähetyksistä NFL:n pääsivultamme!

2. NFL Mobile (Virallinen) ja Yahoo Sports mobiililähetykset

Ilmainen | Virallinen NFL Super Bowl lähetys | Englanninkielinen selostus | Suoralähetys | HD-kuvanlaatu

Yhdysvaltalainen Verizon Network esittää myös Super Bowlin ilmaiseksi suorana lähetyksenä. Tässä on valitettavasti pieni koukku: lähetys on katsottavissa vain mobiililaitteilla ja USA:n sijainnissa (tablet tai puhelin). Jos haluat katsoa Super Bowlin virallisen NFL-sovelluksen kautta, seuraa meidän ohjeita.

 1. Asenna tai avaa mobiililaitteesi Surfshark VPN
 2. Yhdistä VPN Yhdysvaltojen sijaintiin
 3. Asenna ilmainen NFL Mobile- tai Yahoo Sports-applikaatio
 4. Nauti virallisesta NFL Super Bowl LV -lähetyksestä!

Surfshark VPN-, NFL Mobile- ja Yahoo Sports-sovellukset toimivat Android-ja iOS-käyttöjärjestelmillä!


3. Viafree

Ilmainen | Suomenkielinen selostus | Suora lähetys | HD-kuvanlaatu
Lähetys alkaa keskiyöllä 7.2.2021 klo. 00:00

Suomessa ollessasi voit vain avata Viafreen, kirjautua sisään ja katsella ottelun ilmaiseksi. Ehdottomasti paras ja helpoin tapa striimata Super Bowl kokonaisuudessaan Suomesta!

Ulkomailla sinun tulee käyttää VPN-yhteyttä:

 1. Avaa tai asenna VPN-sovellus laitteellesi (tietokone, tablet tai puhelin), me suosittelemme lämpimästi Surfshark VPN:ää!
 2. Yhdistä Surfshark VPN Suomen sijaintiin
 3. Avaa Viafree ja katso lähetys kuin olisit Suomessa!
surfshark vpn
Ominaisuuksiltaan paras VPN-yhteys. Turvaa netin selaamisen 100% varmuudella. Avaa kaikki Suomen tv-kanavat ulkomailta ja ...

Lataa Surfshark VPN ja liity kanssamme Super Bowl LV:n pariin! VPN-SUOMI toivottaa loistavaa viikonloppua ja nautinnollisia urheiluhetkiä kaikille lukijoilleen!


Lue, miten Super Bowl LIV päättyi vuonna 2020

SUPER BOWL LIV PELATAAN 3.2.2020

Jenkkifutiskausi alkaa olla takanapäin, mutta suurin koitos on vielä jäljellä: NFL:n 54. loppuottelu Super Bowl LIV pelataan tänäkin vuonna sunnuntain ja maanantain välisenä yönä 3. helmikuuta klo. 1:30 Suomen aikaa!

Tänä vuonna on luvassa uusi mestari, sillä kahden aikaisemman kauden hallitseva mestari New England Patriots ei yltänyt finaaliin, vaan yhteen ottavat tänä vuonna San Francisco 49ers sekä Kansas City Chiefs. Suomessa Viafree on esittää tänäkin vuonna lähetyksen ilmaiseksi, mutta netissä on tarjolla myös useita suoratoistopalveluita heille, joilla ei ole televisiota tai sattuvat sijaitsemaan ulkomailla.

Kansas City Chiefs voitti Super Bowl LIV:n pistein 31-20


Lue, miten Super Bowl LIII päättyi vuonna 2019

SUPER BOWL ON TAAS TÄÄLLÄ!

Maailman suurin vuosittainen urheilutapahtuma on taas ovella! Amerikkalaisen jalkapallon 53. loppuottelu Super Bowl LIII pelataan 3. helmikuuta, sunnuntain ja maanantain välisenä yönä!

Puolustava mestari New England Patriots kohtaa Los Angeles Ramsin ja hype on kova! Suomalaisille urheilun ystäville on luvassa herkkua, sillä Suomessa Viafree esittää tapahtuman kokonaisuudessaan ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

Valitettavasti monille ulkomailla oleville suomalaisille Suomen lähetyksen striimaaminen on mahdotonta ilman VPN-yhteyttä lähetyksen maarajoituksista johtuen! VPN:n avulla voit kuitenkin katsella Super Bowl LIII lähetyksen kolmella eri tavalla, joista kaikki ovat 100% laillisia. Tässä artikkelissa kerromme ytimekkäästi kolme tapaa, joilla nauttia Super Bowl 2019 urheiluspektaakkeli livenä netissä laitteesta riippumatta.

New England Patriots voitti Super Bowl LIII:n pistein 13-3


Vastaa

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi tai arvostellaksesi.

Yle Areena
TV
Urheilu