KOKEMUKSIA VPN-SUOMI SIVUSTOSTA JA PALVELUSTA

VPN-SUOMI kokemuksia

VPN-SUOMI on nopeasti suomalaisten suosioon noussut VPN-vertailusivusto. Me pyrimme aina tekemään sisällöistämme mahdollisimman kattavia sisällytään kaikki tarpeelliset tiedot mukaan, jotta sivustomme vierailijat saisivat helposti kaiken hyödyn VPN:stä irti.

Suomalaisten ollessa urheilukansaa, on meidän Formula 1 -lähetysten, Mestarien Liigan ja Jääkiekon MM-kisojen katseluun rakennetut ohjeet olleet kaikista suosituimpia sivujamme. Myös Netflixin suurkuluttajat ovat ottaneet meidän Netflix uutuudet ja Parhaat sarjat listaukset ilolla vastaa.

Vaikka sivustollamme on yritetty tuoda ohjeet mahdollisimman selkeästi ja helposti esille, ei hommat aina pyöri täysin ongelmitta. Ongelmat yleensä selviävät meille vasta sitten, kun joku meille niistä ilmoittelee. Saatuamme sähöpostin, pyrimme poikkeuksetta auttaamaan, vaikka asia olisikon meidäkin ulottumattomissa.

Listasimme muutaman tapauksen ja käyttäjien kokemuksia VPN-SUOMI asikaspalvelusta

Toivomme, että sivustostamme jää kaikille mukava kokemus ja vieläpä sellaisia kokemuksia, joista on sitten kiva kertoa myös kavereille. Älkää siis jatkossakaan epäröikö ottaa meihin yhteyttä!


MTV3 eli entinen MTV Katsomo on välillä hankala

Käyttäjällä oli ongelmia MTV:n katsomisen kanssa ulkomailta ja tukemme hoiti homman ilmeisesti ihan hyvin:

”Kiitos pikaisesta vastauksesta! Kiitos! Toimii taas täälläkin :-)”

Kokemukseen liittyvä sivu: https://vpn-suomi.fi/mtv-katsomo/


Jääkiekon MM-kisat näkymään

Myös Jääkiekon MM-kisat näkyivät mainiosti neuvoillamme ja kokemukset olivat käyttäjälle erittäin positiivisia, saimme jopa positiivista palautetta mainiosta palvelusta 🙂

”Kiitos vastauksesta ja samalla kiitokset mainiosta palvelusta!”

Kokemukseen liittyvä sivu: https://vpn-suomi.fi/jaakiekko/mm/


Netflix USA:n valikoima on mahtava, kun se vain toimii

Netflixin kanssa tulee joskus vastaan ongelmia, kun Netflix päivittää estettyjen IP-osoitteiden lista. Tästä selviää ihan serveriä vaihtamalla.

”Vaihdoin serverin ja taas näkyy. Kiitos olipas ratkaisu helppo, ois voinu itekin tajuta :)”

Kokemukseen liittyvä sivu: https://vpn-suomi.fi/netflix-vpn/


Joskus ongelmat on mystisiä

iPadin bootti auttoi Formula 1 kisojen aikaan, välillä ongelmat ovat jossain näkymättömissä, mutta perus nikseillä nekin yleensä saadaan kuntoon.

”Sammutin padin ja perhana Formulat lähti toimimaan. Kiitos!”

Kokemukseen liittyvä sivu: https://vpn-suomi.fi/f1/


Hups ja kiitos palautteesta!

Mekin teemme virheitä tai ainakin osaamme olla ajattelemattomia. Jääkiekon MM-kisojen aikaan saimme useita kysymyksiä IIHF Youtuben kuvanlaadusta, koska olimme unohtaneet kertoa sen olevan HD-laatua.

”Okei, kiitoksia ripeästä vastauksesta. Teidän kannattaa mainostaa tätä kuvanlaatua myös nettisivuillanne. Tai en tiedä, olenko vaan hieman vanha tajuamaan, että Youtubessa kuva on HD.”

Kokemukseen liittyvä sivu: https://vpn-suomi.fi/jaakiekko/mm/


Ehkä hankalin suoratoistopalvelu Yle Areena

Yle Areena tuottaa usein harmaita hiuksia, kun sitä koitetaan katsella ulkomailta. Valitettavasti kaikki VPN-yhteydet eivät kierrä Ylen systeemiä ja ohjelmat eivät näy.

”Harmi, kun pitää olla toinen sovellus vain Ylen takia, mutta kiitos kuitenkin kyllä se nyt tällä uudella VPNllä näkyy.”

Kokemukseen liittyvä sivu: https://vpn-suomi.fi/yle-areena/


Mestarien Liigaa kannattaa katsoa Venäjältä

Tätä olemme pyrkineet tuomaankin esille, mutta NordVPN:n Venäjän serverin sulkemisen jälkeen alkoi aikamoinen palautemyrsky. Useat käyttäjät olivat syystäkin pettyneitä, sillä olimme suositelleet Nordia Mestarien Liigan katseluun. Saimme kuitenkin sovittua erinomaisen tarjouksen Zenmaten kanssa (yksi harvoista turvallisista VPN-yhteyksistä, missä on Venäjän serveri). Suosittelimme tätä 21€ / vuosi tarjous hinnalla ja useat käyttäjät ymmärsivät, että me emme sulkeneet Nordin Venäjän serveriä, mutta halusimme ratkaista ongelman pikimmiten.

– Saimme noin 30 negatiivista palautetta ja noin 30 positiivista palautetta tässä tilanteessa.

Sovelluspäivitysten yhteydessä vanha versio ei aina enää toimikkaan. Tämän sai huomata myös ärtynyt Netflixin suurkuluttaja, joka laittoi meille suht äkäistä viestiä. Selvisi, että käytössä oli vanha sovellusversio ja sen päivityksen jälkeisen kommentin voitte lukea alta.

”Ha ha, kiitos. Netflix USA rokkaa taas!”

Kokemukseen liittyvä sivu: https://vpn-suomi.fi/netflix-vpn/


Apua peruutusten ja tilausten kanssa

Tämä herra halusi vaihtaa toiseen suosittelemaamme VPN-yhteyteen ja peruuttaa tekemänsä tilauksen toiselta palveluntarjoajalta. Niks naks, yhteys auki nykyiseen palveluntarjoajaan, peruutuspyyntö asiakaspalveluun, rahat takaisin ja uusi VPN alle. Näin helposti se hoituu, mutta usein näissä tilanteissa on kivempi kysyä ensin. Saa ja kannattaa kysellä! Saimme myös palautetta meidän asiakaspalvelusta 🙂

”Asia selvä. Hyvin toimii teillä asiakaspalvelu. Kiitoksia”

Kokemukseen liittyvä sivu: https://vpn-suomi.fi/


Ei, ei ja ei – Ei se Freedome usein toimi

F-Securen Freedome VPN:llä haluttiin katsella Formuloita. Mielestämme olemme selkeästi kertoneet, että Freedome on muuten toimiva, mutta sillä useat suoratoistot ei vain toimi. Netflixiin ei ole asiaa, eikä useimpiin urheilulähetyksiin. Tätä kysytään silti usein ja valitettavasti vastaus on se, että emme voi auttaa ongelman kanssa. Onneksi monet ymmärtävät tämän ja vaihtavat suoratoistojen kanssa toimiviin palveluihin.

”Okei, kiitos vastauksesta. Pitääpä ottaa Formuloille suosittelemanne VPN käyttöön.”

Kokemukseen liittyvä sivu: https://vpn-suomi.fi/arvostelu/f-secure-freedome-vpn/


Ikäihmiset – Autamme mielellämme

Jostain syystä ikäihmisillä on enemmän ongelmia. Ei se tosin haittaa, erään sedän kanssa kävimme 33 viestiä pitkän keskusten ja uskokaa tai älä, mutta nyt tältä vanhalta herralta sujuu VPN:n käyttö koneella, mobiilissa ja tabletilla.

”Tämä toimii myös tabletilla. Eikä kysynyt mitään maksuja lisää. Nyt toimii.” (Huomatkaa, että tästä kommentista on korjattu pahimmat kirjoitusvirheet pois)

Kokemukseen liittyvä sivu: https://vpn-suomi.fi/mika-on-vpn/


Jumittunut VPN-yhteys

Kokemuksia siitä, kun VPN ei toimi on varmasti monilla, mutta usein kyseessä on käyttäjän virhe. VPN-yhteys jäi jumiin. No ei se oikeasti jäänyt jumiin vaan näytti, että yhteys on yhdistetty Englantiin. Kehotimme avaamaan selaimen ja katselemaan nyt Englannin ohjelmatarjontaa. Avasimme myös hieman VPN:n toimintaa ja kerroimme, että nyt yhteytesi kulkee Englannin kautta ja näyttää kaikille sivustoille, siltä kuin käyttäisit nettiä Englannissa.

”Aivan, ei se jumissa ollutkaan. Kiitos.”

Kokemukseen liittyvä sivu: https://vpn-suomi.fi/


Kun Yle Areena onnistui estämään VPN:n käytön

Areenan kanssa oli alkuvuodesta tilanne, milloin mikään VPN ei pystynyt toistamaan Ylen ohjelmia ulkomailta tai edes suomesta, jos VPN oli päällä. Ilmoittelimme tästä rehellisesti kaikille kysyjille ja tietysti myös sivuillamme. Juttelimme VPN -palveluntarjoajien kanssa ja kerroimme ongelmista Ylen kanssa. Saimme muutaman palveluntarjoajan korjaamaan tilanteen ja myös ulkosuomalaiset pääsivät taas katselemaan Areenan täyttä tarjontaa! Joku jopa kiitti meitä!

”Kiitos ystävällisestä ja ripeästä vastauksesta. Hyvää Vuotta 2019 VPN-SUOMI!”

Kokemukseen liittyvä sivu: https://vpn-suomi.fi/yle-areena/


Toivomme, että myös jatkossa pystymme tarjoamaan mukavia kokemuksia kaikille VPN-SUOMI.fi sivuston käyttäjille!

VPN
Kalenteri
Netflix
live dstat graph