Menu

KOKEMUKSIA VPN-SUOMI SIVUSTOSTA JA PALVELUSTA

VPN-SUOMI kokemuksia

VPN-SUOMI on nopeasti suomalaisten suosioon noussut VPN-vertailusivusto. Me pyrimme tekemään sivustomme sisällöstä tiedoiltaan mahdollisimman kattavaa, jotta sivustomme käyttäjät saisivat parhaan hyödyn irti VPN:stä.

Koska suomalaiset ovat urheilukansaa, meidän Formula 1 -lähetysten, Mestarien Liigan ja Jääkiekon MM-kisojen katseluun kootut ohjeet ovat olleet kaikista suosituimpia sivujamme. Netflixin suurkuluttajat ovat myös ottaneet meidän Netflix uutuudet–  ja Parhaat sarjat-listaukset ilolla vastaa.

Sivustollamme on yritetty esittää kaikki ohjeet mahdollisimman selkeästi ja yksinkertaisesti, mutta kaikki ei silti aina suju täysin ongelmitta. Tekniset ongelmat ilmenevät yleensä meille vasta sitten, kun joku ottaa meihin aiheesta yhteyttä. Pyrimme poikkeuksetta auttamaan yhteydenoton saatuamme, vaikka ongelman ratkaisu olisikin meidän vaikutuskykymme ulottumattomissa.

Olemme listanneet erilaisia tapauksia ja käyttäjien kokemuksia VPN-SUOMEN asiakaspalvelusta

Toivomme, että sivustomme käytöstä jää kaikille mukava kokemus – vieläpä sellainen, josta kelpaa kertoa myös kavereille. Älkää siis epäröikö ottaa meihin yhteyttä jatkossakaan!


MTV3 eli entinen MTV Katsomo on välillä hankala

Käyttäjällä oli ongelmia MTV:n katsomisen kanssa ulkomailta ja tukemme hoiti homman ilmeisesti ihan hyvin:

”Kiitos pikaisesta vastauksesta! Kiitos! Toimii taas täälläkin :-)”

Kokemukseen liittyvä sivu: https://vpn-suomi.fi/mtv-katsomo/


Jääkiekon MM-kisat näkymään

Myös jääkiekon MM-kisat näkyivät mainiosti neuvoillamme. Kokemukset olivat käyttäjälle erittäin positiivisia, palvelua myöten 🙂

”Kiitos vastauksesta ja samalla kiitokset mainiosta palvelusta!”

Kokemukseen liittyvä sivu: https://vpn-suomi.fi/jaakiekko/mm/


Netflix USA:n valikoima on mahtava, kun se vain toimii

Netflixin näkyvyyden kanssa tulee joskus vastaan ongelmia, kun Netflix päivittää estettyjen IP-osoitteiden listaa. Tästä tilanteesta selvittiin pelkkää serveriä vaihtamalla.

”Vaihdoin serverin ja taas näkyy. Kiitos olipas ratkaisu helppo, ois voinu itekin tajuta :)”

Kokemukseen liittyvä sivu: https://vpn-suomi.fi/netflix-vpn/


Joskus ongelmat ovat mystisiä

iPadin boottaus auttoi Formula 1 -kisojen aikaan. Välillä ongelmat ovat hankalia paikantaa ja ratkaisut epäloogisia, mutta perusnikseillä nekin yleensä saadaan kuntoon.

”Sammutin padin ja perhana Formulat lähti toimimaan. Kiitos!”

Kokemukseen liittyvä sivu: https://vpn-suomi.fi/f1/


Hups ja kiitos palautteesta!

Mekin teemme virheitä tai ainakin osaamme olla ajattelemattomia. Jääkiekon MM-kisojen aikaan saimme useita kysymyksiä IIHF Youtuben kuvanlaadusta, koska olimme unohtaneet kertoa sen olevan HD-laatua.

”Okei, kiitoksia ripeästä vastauksesta. Teidän kannattaa mainostaa tätä kuvanlaatua myös nettisivuillanne. Tai en tiedä, olenko vaan hieman vanha tajuamaan, että Youtubessa kuva on HD.”

Kokemukseen liittyvä sivu: https://vpn-suomi.fi/jaakiekko/mm/


Ehkä hankalin suoratoistopalvelu: Yle Areena

Yle Areena tuottaa usein harmaita hiuksia, kun sitä koitetaan katsella ulkomailta. Valitettavasti kaikki VPN-yhteydet eivät kierrä Ylen systeemiä ja ohjelmat eivät silloin näy.

”Harmi, kun pitää olla toinen sovellus vain Ylen takia, mutta kiitos kuitenkin kyllä se nyt tällä uudella VPNllä näkyy.”

Kokemukseen liittyvä sivu: https://vpn-suomi.fi/yle-areena/


Mestarien Liigaa kannattaa katsoa Venäjältä

NordVPN:n Venäjän serverin sulkemisen jälkeen alkoi aikamoinen palautemyrsky, vaikka olimmekin pyrkineet tuomaan asiaa esille. Useat käyttäjät olivat syystäkin pettyneitä, sillä olimme suositelleet Nordia Mestarien Liigan katseluun. Saimme kuitenkin sovittua erinomaisen tarjouksen ZenMaten kanssa (yksi harvoista turvallisista VPN-yhteyksistä, jossa on Venäjän serveri). Suosittelimme tätä 21€ / vuosi tarjoushinnalla ja useat käyttäjät ymmärsivät, että me emme sulkeneet Nordin Venäjän serveriä, mutta halusimme ratkaista ongelman pikimmiten.

Saimme ~30 negatiivista ja ~30 positiivista palautetta tässä tilanteessa.

Kokemukseen liittyvä sivu: https://vpn-suomi.fi/jalkapallo/mestarien-liiga/


Teknisten ongelmien ratkaisut eivät aina tunnu loogisilta

Sovelluspäivitysten yhteydessä vanha versio ei aina enää toimi. Tämän sai huomata myös ärtynyt Netflixin suurkuluttaja, joka laittoi meille suht äkäistä viestiä. Selvisi, että käytössä oli vanha sovellusversio ja päivittämisen jälkeisen kommentin voitte lukea alta.

”Ha ha, kiitos. Netflix USA rokkaa taas!”

Kokemukseen liittyvä sivu: https://vpn-suomi.fi/netflix-vpn/


Apua peruutusten ja tilausten kanssa

Tämä herra halusi vaihtaa toiseen suosittelemaamme VPN-yhteyteen ja peruuttaa tekemänsä tilauksen toiselta palveluntarjoajalta. Niks naks, yhteys auki nykyiseen palveluntarjoajaan, peruutuspyyntö asiakaspalveluun, rahat takaisin ja uusi VPN alle. Näin helposti se hoituu, mutta usein näissä tilanteissa on kivempi kysyä ensin. Saa ja kannattaa kysellä! Saimme myös palautetta meidän asiakaspalvelusta 🙂

”Asia selvä. Hyvin toimii teillä asiakaspalvelu. Kiitoksia”

Kokemukseen liittyvä sivu: https://vpn-suomi.fi/


Ei, ei ja ei – Ei se Freedome usein toimi

F-Securen Freedome VPN:llä haluttiin katsella Formuloita. Mielestämme olemme selkeästi kertoneet, että Freedome on muuten toimiva, mutta sillä useat suoratoistot ei vain toimi. Netflixiin ei ole asiaa, eikä useimpiin urheilulähetyksiin. Tätä kysytään silti usein ja valitettavasti vastaus on se, että emme voi auttaa ongelman kanssa. Onneksi monet ymmärtävät tämän ja vaihtavat suoratoistojen kanssa toimiviin palveluihin.

”Okei, kiitos vastauksesta. Pitääpä ottaa Formuloille suosittelemanne VPN käyttöön.”

Kokemukseen liittyvä sivu: https://vpn-suomi.fi/arvostelu/f-secure-freedome-vpn/


Ikäihmiset – Autamme mielellämme

Jostain syystä ikäihmisillä on enemmän ongelmia. Se ei kuitenkaan haittaa, erään sedän kanssa kävimme 33 viestiä pitkän keskustelun ja uskokaa tai älkää, mutta nyt tältä varttuneemmalta herralta sujuu VPN:n käyttö koneella, mobiilissa ja tabletilla.

”Tämä toimii myös tabletilla. Eikä kysynyt mitään maksuja lisää. Nyt toimii.” (Huomatkaa, että tästä kommentista on korjattu pahimmat kirjoitusvirheet pois)

Kokemukseen liittyvä sivu: https://vpn-suomi.fi/mika-on-vpn/


Jumittunut VPN-yhteys

Kokemuksia siitä, kun VPN ei toimi,on varmasti monilla. Usein kyseessä on kuitenkin käyttäjän virhe. Tässä tapauksessa VPN-yhteys jäi jumiin. Todellisuudessa se ei oikeasti jäänytkään jumiin, vaan yhteys oli yhdistetty Englantiin. Kehotimme avaamaan selaimen ja katselemaan Englannin ohjelmatarjontaa. Avasimme myös hieman VPN:n toimintaa ja kerroimme, että nyt yhteys kulkee Englannin kautta ja näyttää kaikille sivustoille siltä, kuin käyttäisit nettiä Englannissa.

”Aivan, ei se jumissa ollutkaan. Kiitos.”

Kokemukseen liittyvä sivu: https://vpn-suomi.fi/


Kun Yle Areena onnistui estämään VPN:n käytön

Areenan kanssa oli alkuvuodesta tilanne, jolloin mikään VPN ei pystynyt toistamaan Ylen ohjelmia ulkomailta tai edes Suomesta VPN-yhteyden ollessa päällä. Ilmoitimme tästä rehellisesti kaikille kysyjille ja ilmoitimme aiheesta luonnollisesti myös sivuillamme. Juttelimme VPN -palveluntarjoajien kanssa ja kerroimme ongelmista Ylen kanssa. Saimme muutaman palveluntarjoajan korjaamaan tilanteen ja myös ulkosuomalaiset pääsivät taas katselemaan Areenan täyttä tarjontaa! Joku jopa kiitti meitä!

”Kiitos ystävällisestä ja ripeästä vastauksesta. Hyvää Vuotta 2019 VPN-SUOMI!”

Kokemukseen liittyvä sivu: https://vpn-suomi.fi/yle-areena/


Toivomme, että myös jatkossa pystymme tarjoamaan mukavia kokemuksia kaikille VPN-SUOMI.fi -sivuston käyttäjille!

Formula 1
Jääkiekon MM
Timanttiliiga