Menu

MIKÄ ON VPN?

Meiltä on kysytty usein, mikä on VPN? Vaikka kerroimme sen jo perusteellisesti etusivulla, haluamme vielä avata asiaa yksityiskohtaisemmin.

Mikä on vpn?

”VPN suojaa internetissä yksityisyyttäsi, samoin kuin palomuuri suojaa tietojasi tietokoneellasi.”

VPN kirjainyhdistelmä tulee englanninkielen sanoista ”Virtual Private Network”, mikä suomeksi tarkoittaa virtuaalista erillisverkkoa ja ruotsiksi ”Virtuellt Privat Nätverk”.

VPN mahdollistaa käyttäjille turvallisen pääsyn yksityiseen verkkoon ja jakamaan tietoja etäyhteyden kautta julkisissa verkoissa. VPN suojaa käyttäjien tietoja netissä, samalla tavalla, kuin palomuuri suojaa käyttäjän tietoja tietokoneessa.

Käytännössä VPN-yhteys muodostaa suojatun tunnelin internet yhteydellesi, jolloin kukaa ei tiedä kuka olet tai pääse sinun ja verkkosivujen tai -palveluiden väliseen yhteyteen käsiksi.

Mikä VPN on ja mitä se tekee?

VPN suojaa sinun yksityisyyttäsi netissä. VPN piilottaa oikean IP-osoitteesi ja korvaa sen eri IP-osoitteella. Näin tekemiäsi internet-toimia ei voida yhdistää sinuun. VPN suojelee sinua niiltä tahoilta, jotka haluavat paikallistaa ja jäljittää sinut netissä IP-osoitteesi perusteella.

VPN salaa viestintäsi mahdollisilta tietojen urkkijoilta. Voit käyttää julkisia Wi-Fi -verkkoja turvallisesti ilman pelkoa siitä, että joku pääsee käsiksi tietoihisi.

VPN kiertää ärsyttävät maarajoitukset ja sensuurin. Suoratoistopalveluiden, kuten Netflixin koko sisältö on käytettävissäsi helposti sijaintia vaihtamalla. Ohjelma mahdollistaa myös suomalaisten suoratoistopalveluiden, (Yle Areena, Katsomo, Ruutu) käytön ulkomailta.

Mitä hyötyjä VPN tuo juuri sinulle?

Mikäli ajattelet, että eihän minulla ole mitään salattavaa, niin mietihän toisen kerran.

Käyttämäsi laitteet sisältävät sinusta todella paljon tietoa, mikä etenkin julkisissa verkoissa on vapaata riistaa monelle asiansa osaavalle rikolliselle.

VPN pitää sinut turvassa hakkereilta sekä muilta verkkorikollisilta. Näin netissä tekemäsi toimet pysyvät turvassa, eivätkä hakkerit pääse sieppaamaan salasanojasi, sähköpostejasi, verkkopankkitunnuksiasi, luottokorttitietojasi tai muita netissä tekemiäsi toimia. Lue lisää VPN turvallisuus -sivultamme.

VPN-palvelun avulla voit katsoa myös elokuvia, sarjoja sekä urheilua useiden ulkomaalaisten netti-tv palveluiden kautta ja vieläpä täysin ilmaiseksi ja tietenkin laillisesti.

TESTATUSTI PARHAAT VPN-YHTEYDET

1.
Surfshark VPN

VPN-SUOMI suosittelee
✓ Paras VPN 2022
✓ Kaikki Suomikanavat!
✓ 15+ maan Netflix
✓ Formulat
✓ Mestarien liiga
✓ Kaikki suoratoistot
✓ Salamannopea asiakaspalvelu
✓ Paras suojaus

Ominaisuuksiltaan paras VPN-yhteys. Turvaa netin selaamisen 100% varmuudella. Avaa kaikki Suomen tv-kanavat ulkomailta ja ulkomaiden tv-kanavat Suomesta. Yli 15 maan Netflixin kanssa yhteensopiva. Nopein asiakaspalvelu, mitä olemme nähneet. Rajattomasti laitteita samalla tilauksella.

VPN-SUOMI suosittelee Surfsharkin valitsemista VPN-yhteydeksesi!

2.
CyberGhost VPN

✓ Edullinen
✓ Kaikki suoratoistot
✓ Paras mobiilisovellus
✓ Mainosten ja haitallisten sivustojen torjunta
✓ Nopea VPN-yhteys ja asiakaspalvelu

CyberGhost on VPN joka sopii kaikkiin käyttötarkoituksiin.
+ Halpa ja turvallisin VPN!
+ Paras mobiilisovellus!
+ Ei kerää lokitietoja!

3.
ZenMate VPN

✓ Halpa VPN
✓ Smart Locations

Loistava VPN-sovellus, joka tarjoaa erittäin nopeat yhteydet, tehokkaan suojan ja toimii suoratoistojen kanssa. Nyt uskomattomaan hintaan: 2,22 € / kk!

NHL
Olympialaiset
Australian Open