Menu

NFL -LÄHETYKSET

NFL eli National Football League on amerikkalaisen jalkapallon kuninkuussarja. VPN-SUOMI tarjoaa tällä sivulla ohjeet, miten voit katsoa NFL:n tv-lähetykset laillisesti ja ilmaiseksi netissä!

NFL lähetykset

KATSO NFL-PELIT NETISSÄ VPN-YHTEYDEN AVULLA ILMAISEKSI ULKOMAALAISILTA TELEVISIOKANAVILTA

Amerikkalaisen jalkapallon NFL:n kausi 2019 alkaa virallisesti 7. syyskuuta ja runkosarjan viimeinen ottelu käydään 30. joulukuuta. Tämän jälkeen koittavat 6. tammikuuta alkavat pudotuspelit, jotka huipentuvat maailman suurimpaan yksittäiseen urheilufinaaliin – Super Bowliin!

Kauden 2019-2020 runkosarja päättyi 29.12.2019. Pudotuspeleistä Super Bowliin selviytyivät San Francisco 49ers ja Kansas City Chiefs, joka pelataan 3.2.2020 klo 1:30 Suomen aikaa! VPN-SUOMI kiittää kuluneesta kaudesta ja päivitämme tulevan 2020-2021 kauden lähetyksistä tietoa heti, kun niistä ilmoitetaan!

🙁 Suomessa NFL -lähetykset näkyvät vain maksukanavilta, hintaan 29,99 €/kk.

🙂 VPN-yhteys maksaa vuodessa alle kanavapaketin kuukausihinnan verran!

🙂 Katso NFL -lähetykset jopa alle 2 eurolla kuukaudessa!

→ Kyllä! Tämä on laillista!

Tällä sivulla tarjoamme ohjeet ilmaisten ja laillisten NFL-jenkkifutiskauden tv-lähetysten katsomiseen. Samat ohjeet toimivat, olitpa sitten Suomessa tai ulkomailla.

PIKALINKIT:
Ohjeet
NFL-kanavat

VAIHTOEHDOT NFL -LÄHETYSTEN KATSELUUN SUOMESSA KAUDELLA 2019-2020

VPN-YHTEYS

VPN-palvelu mahdollistaa nähdä suurimman osan tulevan kauden otteluista, mukaan lukien runkosarjan, play offit ja Super Bowlin. VPN tulee näin monta kertaa halvemmaksi, kuin kanavapaketti.

Listasimme tälle sivulle ilmaiset ulkomaalaiset tv-kanavat, joilla on esitysoikeudet NFL-sarjan otteluihin tulevalla kaudella. Kyseisillä kanavilla on lupa esittää lähetykset ainoastaan kotimaassaan, joten streamit on estetty Suomesta katsoville, mutta tämän eston voi kiertää täysin laillisesti VPN-sovelluksen avulla. Näiden kanavien lähetyksien laatu on testattu toimestamme ja todettu toimiviksi ja laadukkaiksi.

VPN avaa uusia mahdollisuuksia netissä – ei maarajoituksia, enemmän ilmaisia urheilu- ja tv-lähetyksiä!

Hinta: 21 € / vuosi | Tilaa VPN >>

KANAVAPAKETIT

Tulevalla kaudella Suomessa jenkkifutista esittää vain maksukanavat. Kanavapaketin lähetykset ovat hyviä, mutta hinta on jo kuukaudessa kalliimpi, kuin VPN-yhteys vuodessa.

Kotimaisten kanavapakettien etuna on hyvä ohjelmaselektio ja suomenkielinen selostus, mutta usein tämä ei mielestämme oikeuta moninkertaista hintaa. Kanavapaketeissa ei ole mahdollista räätälöidä omaa ohjelmatilausta tarpeiden mukaan, eli tilatessasi paketin maksat myös sellaisesta ohjelmasta, jota et katso.

VPN-sovellus puolestaan tarjoaa monien kanavien tarjonnan pelkällä parin euron kuukausihinnalla ja laajentaa entisestään esimerkiksi Netflixin tarjontaa sekä mahdollistaa ilmaiset Formula, MotoGP, Jääkiekon MM-kisojen ja Mestarien Liigan -lähetykset, jotka ovat maarajoitettuja.

Hinta: Vähintään 359,88 € / vuosi

LATAA NYT HALVIN NFL VPN!

Tilaa nyt ja katso NFL:ää ilmaiseksi netissä!

ZenMate VPN

✓ Vain 2,22 € / kk
+ Helppo käyttää
+ Venäjän sijainti

Tarjous!

OHJEET NFL -LÄHETYSTEN KATSOMISEEN VPN-YHTEYDELLÄ

1. Avaa VPN-sovellus

2. Yhdistä VPN-yhteys maahan, josta ohjelman lähetys tulee

3. Avaa kanava selaimessa annettujen ohjeiden mukaisesti

NFL logo

TILAA PARAS NFL VPN!

CyberGhost VPN

Nyt vain 2,75 € kuukaudessa!
Tarjoushinnat VPN-SUOMI.fi linkkien kautta.

Tarjous!

KAIKKI NFL -KANAVAT JA KANAVAKOHTAISET OHJEET

Seuraavat kanavat lähettävät amerikkalaisen jalkapallon NFL:n lähetyksiä ilmaiseksi kaudella 2019-2020.

7Mate, Australia

7Mate on australialainen ilmaiskanava, joka aloitti toimintansa vuonna 2010. Kanava kuuluu Seven Networkiin. CyberGhost VPN ja ZenMate VPN toimivat kanavan kanssa moitteettomasti, kun yhdistät VPN:n Australian palvelimelle.

Suoratoiston katsominen ei vaadi rekisteröitymistä, mutta voi vaatia Ad Blockerin sulkemista sivulla katsomisen ajaksi.

NFL -lähetykset: Kolme ottelua viikossa, kaikki play off-ottelut, finaali (Super Bowl).

Linkki: https://7plus.com.au/live-tv?channel-id=7Mate


ProSieben MAXX & ProSieben, Saksa & Sveitsi

ProSieben MAXX on saksalainen ilmaiskanava, jonka omistaa ProSiebenSat. 1, toiseksi suurin yksityinen televisioyhtiö Saksassa. Se lähettänyt ohjelmaa vuodesta 2013. ProSieben on heidän ensimmäinen kanavansa, ja ollut toiminnassa vuodesta 1989.

NFL -lähetykset: Kick off-ottelu, runkosarja, pudotuspelit, finaali (Super Bowl)

Ei ole vielä täysin varmaa, että mitkä kaikki ottelut ProSieben MAXX ehtii lähettämään runkosarjan aikana, koska peliviikonloppuna on niin monta ottelua. Näillä näkymin MAXX tulee lähettämään ainakin yhden ottelun jokaisella sunnuntain pelikierroksella runkosarjan päättymiseen asti.

Kauden avaava, seremoniallinen kick off-ottelu Chicago Bears – Greenbay Packers pelataan torstaina 5.9.2019 (03:20 Suomen aikaa) ProSiebenilla (ei MAXX:illa), jonka lisäksi kanava lähettää osan pudotuspeleistä ja Super Bowlin. Lähetykset toimivat sekä CyberGhost VPN:llä, että ZenMate VPN:llä. Valitse VPN:ssä sijainniksesi joko Saksan, tai Sveitsin palvelin. Suoran lähetyksen katsominen ei vaadi katsojalta rekisteröintiä.

Linkki 1: https://www.prosiebenmaxx.de/livestream

Linkki 2: https://www.prosieben.de/livestream


Puls 4, Itävalta

Puls 4 on Itävallan neljäs valtakunnallinen televisiokanava ORF einsin, ORF 2:n ja ATV:n ohella. CyberGhost VPN ja ZenMate VPN toimivat molemmat palvelussa ja kanava ei vaadi rekisteröitymistä.

NFL -lähetykset: Runkosarjaotteluita tulee sunnuntain pelikierroksilla.

Linkki: https://www.puls4.com/live-551


PARHAAT VPN-YHTEYDET NFL -LÄHETYSTEN KATSELUUN

HALVIN VAIHTOEHTO

ZenMate VPN

✓ Vain 2,22 € / kk
+ Helppo käyttää
+ Venäjän sijainti

Tarjous!

PARAS VAIHTOEHTO

CyberGhost VPN

Nyt vain 2,75 € kuukaudessa!
Tarjoushinnat VPN-SUOMI.fi linkkien kautta.

Tarjous!
VPN
Formula 1
Tv-kanavat
live dstat graph