Menu

KATSO NYRKKEILYÄ JA MUITA KAMPPAILULAJEJA ILMAISEKSI NETISTÄ VPN-YHTEYDEN AVULLA

Katso nyrkkeilyä ja muita kamppailulajeja ilmaiseksi

KATSO NYRKKEILYÄ, VAPAAOTTELUA SEKÄ MUITA KAMPPAILULAJEJA HUIPPULAADULLA NETISSÄ ILMAISEKSI VPN-SOVELLUKSEN AVULLA

Kamppailulajit ovat olleet huikeassa suosiossa kuluneen vuosikymmenen ajan. Conor McGregor ja Ronda Rousey veivät UFC-vapaaottelujärjestön suosion uudelle tasolle, Floyd Meyweather Jr. oli vuosikymmenen profiiloitunein nyrkkeilijä jääden eläkkeelle voittamattomana ja korkeimman kilpatason Pay-Per-View-otteluillat maksavat kymmeniä euroja per tapahtuma. Koska maksullisia PPV-tapahtumia järjestetään kuukausittain, voi niiden seuraaminen olla lajien ystäville hyvin kallista.

Esimerkki: Joshua vs. Ruiz raskaansarjan mestaruusottelu maksoi Suomessa 49,95 €, mutta näkyi VPN:llä ilmaiseksi Venäjältä.

Suomalaiset ilmaiskanavat lähettävät näitä otteluita hyvin harvoin, jos koskaan. Mutta on olemassa ulkomaalaisia kanavia, jotka lähettävät lajin tapahtumia hyvinkin usein ja ilmaiseksi. Ongelmaksi usein muodostuu vain se, että nämä lähetykset ovat rajoitettuja ainoastaan kotimaahansa, joten suomalaiset eivät näistä lähetyksistä pääsee automaattisesti nauttimaan.

Venäläinen urheilukanava Match TV lähettää Match! Fighter-kanavallaan pelkästään kamppailulajeihin keskittyneitä tapahtumia, jotka sisältävät huippuluokan ammattilaisnyrkkeilyä, vapaaottelua ja potkunyrkkeilyä sekä kansainvälisiä, että kansallisia turnauksia esimerkiksi judossa ja taekwondossa.

Koska Match TV:n lähetykset on tarkoitettu katsottavaksi vain Venäjän rajojen sisällä, ne on rajoitettu rajojen ulkopuolisilta katsojilta. Tähän ratkaisu on VPN-sovellus, jotka auttaa sinua kiertämään maarajoitukset valitemalla virtuaalisesti sijainniksesi kohdemaan, jonka lähetyksiä haluat katsoa.

TOIMI NÄIN!

1. Ota VPN käyttöön

Huomaa, että VPN-yhteydessä tulee olla Venäjän sijainti, minkä avulla MatchTV:n tv-lähetykset näkyvät netissä. Alta löydät parhaat vaihtoehdot.

zenmate vpn

✓ Vain 2,22 € / kk
+ Helppo käyttää
+ Venäjän sijainti

Tarjous!
SaferVPN F1

Yhteensopivuus:
✓ Formula 1
✓ PPV-ottelut
✓ KHL & NHL
Yksi ainoista yhteyksistä Venäjän sijainnilla!
Testattu 6/2019.
Kokeile ilmaiseksi!

Tarjous!

2. Yhdistä Venäjän sijaintiin

Valitse VPN-ohjelmiston serverilistasta Venäjä ja yhdistä siihen.

3. Siirry MatchTV:lle katsomaa PPV-otteluita ilmaiseksi!

Mene osoitteeseen https://matchtv.ru/live ja valitse lähetys, mitä haluat katsella.

JA TÄMÄ ON TÄYSIN LAILLISTA!

Match TV:n massiiviset 12 kanavaa näyttävät live nyrkkeilyn ja MMA:n lisäksi paljon muuta tenniksestä vesipooloon. Match Tv näyttää myös muita suomalaisten suosikkilajeja, kuten KHL-otteluita, Mestarien Liiga pelit, Formula 1 -kilpailut ja Jääkiekon MM-kisat. Kaikki tämä ja paljon muuta, on tarjolla VPN-yhteyden avulla!

Match TV on ehdoton ykkönen mitä tulee kamppailulajien televisiointiin, mutta VPN avaa myös muita ilmaiskanavia ympäri maailmaa. Elokuvat ja tv-sarjat ilmaiseksi netissä sivullamme kerromme muista suoratoistopalveluista ja kanavista, mistä voit katso lähes mitä tahansa ilmaiseksi ja säästä osiossa käymme läpi ohjeet, miten varaat hotellin tai lennot halvemmalla VPN-yhteyden avulla!

Formulat
Big Brother
MotoGP