Menu

KATSO NYRKKEILYÄ JA MUITA KAMPPAILULAJEJA ILMAISEKSI NETISTÄ VPN-YHTEYDEN AVULLA

Katso nyrkkeilyä ja muita kamppailulajeja ilmaiseksi

KATSO NYRKKEILYÄ, VAPAAOTTELUA SEKÄ MUITA KAMPPAILULAJEJA HUIPPULAADULLA NETISSÄ ILMAISEKSI VPN-SOVELLUKSEN AVULLA

Kamppailulajit ovat olleet huikeassa suosiossa kuluneen vuosikymmenen ajan. Conor McGregor ja Ronda Rousey veivät UFC-vapaaottelujärjestön suosion uudelle tasolle, Floyd Meyweather Jr. oli vuosikymmenen profiiloitunein nyrkkeilijä jääden eläkkeelle voittamattomana ja korkeimman kilpatason Pay-Per-View-otteluillat maksavat kymmeniä euroja per tapahtuma. Koska maksullisia PPV-tapahtumia järjestetään kuukausittain, voi niiden seuraaminen olla lajien ystäville hyvin kallista.

Esimerkki: Joshua vs. Ruiz raskaansarjan mestaruusottelu maksoi Suomessa 49,95 €, mutta näkyi VPN:llä ilmaiseksi Venäjältä.

Suomalaiset ilmaiskanavat lähettävät näitä otteluita hyvin harvoin, jos koskaan. Mutta on olemassa ulkomaalaisia kanavia, jotka lähettävät lajin tapahtumia usein ja ilmaiseksi. Ongelmaksi useimmiten on se, että nämä lähetykset ovat rajoitettuja ainoastaan kotimaahansa, joten suomalaiset eivät näistä lähetyksistä pääsee automaattisesti nauttimaan.

Esimerkiksi venäläinen urheilukanava Match TV lähettää ilmaisella pääkanavallaan usein kamppailulajeihin keskittyneitä tapahtumia, jotka kattavat ammattilaisnyrkkeilyä, vapaaottelua ja potkunyrkkeilyä sekä kansainvälisiä, että kansallisia turnauksia esimerkiksi judossa ja taekwondossa. Myös alankomaalainen KIJK-suoratoistopalvelu esittää mm. UFC-tapahtumat livenä, joita Suomessa ei näkisi ilmaiseksi.

Koska Match TV:n ja KIJK:n lähetykset on tarkoitettu katsottavaksi vain kotimaidensa rajojen sisällä, ne on rajoitettu ulkopuolisilta IP-osoitteilta. Tähän ratkaisu on VPN-sovellus, jotka auttaa sinua kiertämään maarajoitukset valitemalla virtuaalisesti sijainniksesi kohdemaan, jonka lähetyksiä haluat katsoa.


TOIMI SEURAAVASTI!

1. Ota VPN käyttöön

Huomaa, että VPN-sovelluksessa tulee olla Venäjän tai Alankomaiden sijainti, jolla saat kanavat näkymään netissä. Alta löydät parhaat vaihtoehdot VPN-yhteyksille.

1.
NordVPN

VPN-SUOMI suosittelee
✓ Arvostelumme paras VPN
✓ Markkinoiden nopein VPN
✓ Huipputason asiakaspalvelu
✓ Turvallisin
✓ Kaikki suoratoistot

VPN-SUOMI suosittelee NordVPN:ää ensisijaiseksi VPN-palveluksi!

2.
Surfshark VPN

✓ Monipuolinen ja toimiva VPN
✓ Kaikki Suomikanavat!
✓ 15+ maan Netflix
✓ Formulat
✓ Mestarien liiga
✓ Kaikki suoratoistot
✓ Salamannopea asiakaspalvelu
✓ Paras suojaus

Ominaisuuksiltaan monipuolinen VPN-yhteys. Turvaa netin selaamisen 100% varmuudella. Avaa kaikki Suomen tv-kanavat ulkomailta ja ulkomaiden tv-kanavat Suomesta. Yli 15 maan Netflixin kanssa yhteensopiva. Nopein asiakaspalvelu, mitä olemme nähneet. Rajattomasti laitteita samalla tilauksella.

2. Yhdistä Venäjän sijaintiin

Valitse VPN-ohjelmiston serverilistasta Venäjä ja yhdistä siihen.

3. Siirry MatchTV:lle tai KIJK:lle katsomaan PPV-otteluita ilmaiseksi!

Mene osoitteeseen https://matchtv.ru/live tai https://www.kijk.nl/programmas/ufc/ ja valitse lähetys, jota haluat katsella.

Voit lukea myös KIJK:n tulevista UFC-lähetyksistä blogistamme!


…JA TÄMÄ ON TÄYSIN LAILLISTA!

Ulkomaiset ilmaiskanavat ja suoratoistopalvelut esittävät nyrkkeilyn ja MMA:n lisäksi paljon muuta urheilua ja viihdettä. Ilmaiskanavien kautta on mahdolista katsoa myös muita suomalaisten suosikkilajeja, kuten NHL-otteluita, Mestarien Liigan pelit, Formula 1 -kilpailut ja Jääkiekon MM-kisat. Kaikki tämä ja paljon muuta on mahdollista pelkän VPN-yhteyden hinnalla!

MatchTV ja KIJK ovat tällä hetkellä paras vaihtoehto kamppailulajien ilmaistelevisiointiin, mutta VPN avaa myös kymmeniä muita ilmaiskanavia ympäri maailmaa. Elokuvat ja tv-sarjat ilmaiseksi netissä -sivullamme kerromme muista suoratoistopalveluista ja kanavista, joilta voit katsoa lähes mitä tahansa ilmaiseksi. Säästä -osiossa kerromme ohjeet, joilla esim. varaat hotellin tai lennot halvemmalla VPN-yhteyden avulla!

Formula 1
Jalkapallo
Timanttiliiga