Menu

Parhaat Netflix sarjat

Parhaat Netflix sarjat

Netflixin parhaat sarjat

Ultimaattinen Netflix sarjojen lista on vihdoin valmis! Parhaat Netflix sarjat trailereineen ja esittelyineen löytyvät tältä sivulta.

Lista ei perustu katsojalukuihin, voitettuihin palkintoihin tai muuhun tilastotietoon, vaan se on kerätty kasaan toimituksen porukalla. Kaikilla on eri maku, mutta tältä listalta löydät 100% varmuudella mielenkiintoista katsottavaa aivan jokaiselle.


Kaikki listatut Netflix sarjat eivät löydy Suomen valikoimasta, mutta VPN-yhteydellä voit katsoa myös sarjat, mitkä ovat tarjolla vain USA:ssa. Lue tarkemmat ohjeet Netflix sivultamme.


Parhaiden sarjojen lisäksi listaamme myös Netflixin julkaisemat uudet elokuvat ja sarjat. Päivitämme Netflix uutuudet joka kuukausi, ennen niiden julkaisua, löydät ne myös blogimme Netflix uutisista!


Ultimaattinen lista Netflix sarjasuosituksia

Parhaat Netflix sarjat!

Esittelemme 47 VPN-SUOMI.fi toimituksen mielestä parasta Netflix sarjaa.

Huomaathan, että sarjat eivät ole järjestettynä parhaimmasta alkaen, vaan toimituksen valinnan jälkeen sarjat ovat sekalaisessa järjestyksessä.


The Carbonaro Effect

Street magic, komedia, taikuri, piilokamera

Paras Netflix sarja (Toimituksen valinta)

The Carbonaro Effect on VPN-SUOMI toimituksen mielestä paras Netflix sarja. Piilokamera tyyliin toteutettu taikashow laittaa uskomaan uskomattomaan! Uskomattomat taikatemput ja erittäin hauska Michael Carbonaro tekevät tästä showsta täydellisen. Ohjelma sopii aivan kaikille ja taikatemput vaikuttavat oikeilta, eikä ainoastaan kamerakikkailuilta.

Suomen valikoimasta The Carbonaro Effect sarjaa ei tällä hetkellä löydy, mutta Netflix USA:ssa on täysi kausi, eli täydet 26 jaksoa.

The Carbonaro Effect traileri:


Avaa Netflix USA:n valikoima


The Last O.G.

Komedia, sitcom

The Last O.G. on koomikko Jordan Peelen tuottama komediasarja, jonka pääosaa esittää (myöskin koomikko) Tracy Morgan. Trey Barker palaa vankilasta New Yorkin Queensiin 15 vuoden vankilatuomion jälkeen huomatakseen, että kotilähiö on ehtinyt muuttua paljon. Hänen ex-tyttöystävänsä on löytänyt uuden miehen, jonka kanssa hän kasvattaa Treyn kaksosia ja omassa naapurustossa on havaittavissa gentrifikaation merkkejä.

The Last O.G. on saanut todella positiivisen vastaanoton ensiesityksestään lähtien, eikä vähiten sen tähden Tracy Morganin kantokyvyn ansiosta. Loistava picki lämminmielisen draamakomedian ystäville!

The Last O.G. traileri:


Avaa Netflix USA:n valikoima


Black Mirror

Tech, draama, trilleri, spekulatiivinen fiktio, Scifi-antologia

Black Mirror on ehkäpä paras Brittien koskaan tuottama sarja! Nykyinen Netflix Original on alun perin Channel4 kanavan tuotantoa. Tulevaisuutta ja sen mahdollisuuksia oivalluksellisesti esittävä sarja tarjoaa jokaisessa jaksossa jotain uutta. Sarjan pohjalta julkaistiin joulukuussa 2018 myös interaktiivinen elokuva Black Mirror Bandersnatch. Älkää antako ensimmäisen jakson hämätä, se on suoraan sanottuna outo, toinen jakso antaakin sitten jo oikean kuvan, siitä mistä Black Mirrorissa on oikeasti kyse.

Black Mirror Netflix sarjan kaikki tuotantokaudet ja elokuva löytyvät myös Netflixin Suomen valikoimasta.

Black Mirror traileri:


Avaa Netflix USA:n valikoima


The Umbrella Academy

Musta komedia, fantasia, scifi, draama

Samanimiseen sarjakuvaan pohjautuva The Umbrella Academy on tuoreimpia Netflixin originaaleja hittisarjoja. Laajalla näyttelijäkaartilla varustettu humoristinen scifi-fantasia kertoo toimintahäiriöisistä supersankarisisaruksista, jotka kokoontuvat yhteen selvittämään isänsä kuolemaa ja yrittämään estämään uhkaavan maailmanlopun.

The Umbrella Academyn ensimmäisen tuotantokauden katsoi Netflixin raportin mukaan huimat 45 miljoonaa tilaajaa ensimmäisen esityskuukauden aikana, jonka vuoksi sen jatko onkin jo taattu. Jos kaipaat vähän erilaisempaa supersankarimeininkiä perinteisen Marvelin kylkeen, niin tämä sarja kannattaa laittaa korvan taakse!

The Umbrella Academy traileri:


Avaa Netflix USA:n valikoima


One Piece

Seikkailu, fantasia, anime

Jos klassinen Dragonball on nuorille suunnatun shōnen-mangan isoisä, niin sen jälkimainingeissa genren kolme titaania muodostivat Naruto, Bleach sekä merirosvoseikkailu One Piece. One Piece onkin näistä mainituista animesarjoista viimeinen, jota sen luoja Eiichirō Oda kirjoittaa edelleen yli 23 vuotta myöhemmin.

One Piecen keskipisteessä on merirosvo Monkey D. Luffy ja hänen miehistönsä Olkihattupiraatit. Legendaarinen merirosvokuningas Gol D. Roger tunnustaa ennen julkista teloitustaan maailmalle, että hänen aarteensa One Piece on edelleen haudattuna jossain kaukana merellä ja hän joka löytää sen, on oikeutettu kruunaamaan itsensä merirosvojen uudeksi kuninkaaksi. Tämä aloittaa uuden merirosvojen kulta-ajan, jossa mitä eriskummallisemmat merirosvokoplat ja maailmanhallituksen merivoimat ottavat yhteen. Luffyn joutuu usein keskelle tapahtumia samalla, kun hänen miehistönsä seuraa mukana omat motiivit mielessään ja tietämättään, että mikä One Piecen aarre oikeastaan onkaan.

One Piece nauttii edelleen fanaattista suosiota lukijoidensa ja katsojiensa kesken ja yli 20 vuoden jälkeen näyttää siltä, että sarjan luoja alkaa pikkuhiljaa pääsemään tarinan loppusuoralle. Jos et ole kuitenkaan aikaisemmin tutustunut tähän jo yli 900 jaksoa sisältävään eeppiseen tarinaan, niin Netflix on nyt eksklusiivisesti julkaissut animen neljä ensimmäistä tuotantokautta USA:n kirjastossaan. VPN:llä siis näkyy!

One Piece traileri:


Avaa Netflix USA:n valikoima


The Good Place

Fantasiakomediasarja

Hauska ja koukuttava The Good Place kuuluu ehdottomasti parhaat Netflix sarjat listalle. Käsikirjoitus on hauska ja vaikka koko tarina on täysin kuvitteellinen, pääsee siihen helposti mukaan ja alkaa ymmärtämään, mistä sarjassa on kyse. Sarjan pääosissa nähdään muun muassa kuuluisia nimiä, kuten Kristen Bell, William Jackson Harper ja Jameela Jamil.

Netflix tarjoaa maasta riippuen 1-3 tuotantokautta hyvää fantasiakomediaa.

The Good Place traileri:


Avaa Netflix USA:n valikoima


Our Planet

Luontodokumentti

Our Planet on legendaarisen Sir David Attenborough’n juontama 8-osainen luontodokumenttisarja, jota kuvattiin neljän vuoden ajan yli 50 maassa ja sen parissa työskenteli yli 600 hengen tuotantoryhmä. Dokkari sukeltaa lähestulkoon maailman jokaiseen kolkkaan, arktisilta jäätiköiltä meren syvyyksiin ja Afrikan tasangoilta Etelä-Amerikan viidakkoon.

Henkeäsalpaavan kauniisti kuvatusta Our Planetista tuli virallisesti ensimmäinen valtakunnallisessa televisiossa esitetty Netflix-originaali sarja, kun se sai ensiesityksensä indonesialaisella TVRI-kanavalla. Toimituksessa olemme sitä mieltä, että tämä dokumenttisarja ansaitsee esityksen jokaisella julkisella tv-kanavalla!

Our Planet traileri:


Avaa Netflix USA:n valikoima


F Is for Family (P niin kuin per…)

Animaatio, tilannekomedia

F Is for Family, jonka nimen joku on suomentanut ”P niin kuin per…”, on hauska Family Guyn ja Simpsonien tyylinen animaatio. Sarja sijoittuu 70-luvulle ja siinä seurataan Murphyn perheen arkea. Vaikka kyseessä on animaatio, on sarja suunnattu aikuisille. Kyseessä ei ole Neflix alkuperäissarja eikä paras Netflixistä löytyvä sarja, mutta rattoisaa viihdettä on silti luvassa ensimmäisestä jaksosta kolmannen kauden viimeiseen jaksoon saakka. 27 kappaletta 30 minuutin mittaisia jaksoja tulee helposti tuijotettua yhden viikonlopun aikana, joten pitkäksi aikaa huovia ei kuitenkaan ole tarjolla.

Netflixissä on (maasta riippuen) tarjolla kaikki F is for Familyn jaksot, eli yhteensä kolme tuotantokautta. Neljännen kauden tuotanto on vahvistunut ja se julkaistaan Netflixissä 2020.

F is for Family traileri:


Avaa Netflix USA:n valikoima


Instant Hotel

Reality, matkustelu, hotellit, tosi-tv-draama

Netflix parhaat sarjat lista ei olisi täydellinen ilman realityä. Instant Hotellissa kisaavat viisi tiimiä kerrallaan. Joukkueiden tulee vuorotellen tehdä talostaan hotelli ja majoittaa muut kuusi henkeä yhdeksi yöksi. Kilpailijat arvioivat muiden kodit ja hotellikokemuksen, talon, sijainnin sekä nähtävyyksien, yöunien laadun ja hinta-laatusuhteen perusteella. Instant Hotel Australiassa vieraillaan ensimmäisen viiden jakson eli ensimmäisten kilpailijoiden kanssa matkataan Bondi Beachille, Humpty Doohon, Port Douglasiin, North Byron Bayhin ja Barossa Valleyhin.

Sarjasta on julkaistu vain yksi tuotantokausi, missä on yhteensä 12 jaksoa. Nämä kaikki löytyvät Netflixistä!

Instant Hotel traileri:


Avaa Netflix USA:n valikoima


Magic for Humans

Street Magic, katutaikuri, reality, komedia

Magic for Humans sarjan taikuri ja päätähti on Justin Willman. Justin vie katutaikuuden äärimmäisyyksiin, mutta mukana on myös ”How to do” -tyyppisiä kohtauksia. Yksi parhaista on yleisön avustuksella avustajalle uskottelu, että hän on oikeasti näkymätön. Osa tempuista vaikuttaa kameratempuilta, mutta kovasti väitetään, että näin ei ole. Joka tapauksessa huumoria pursuava taikashow on erittäin hauska ja yksi Netflixin parhaista sarjoista tällä hetkellä. Kyseessä on Neflix alkuperäissarja vuodelta 2018.

Sarjasta on julkaistu vain kuusi jaksoa, mutta ne kaikki löydät Netflixin valikoimasta.

Magic for Humans traileri:


Avaa Netflix USA:n valikoima


The Witcher

Seikkailu, fantasia

The Witcher on eeppinen fantasiaseikkailu, joka perustuu puolalaisen Andrzej Sapkowskin samannimiseen kirjasarjaan. Kirjoista luotiin ennen tv-sarjaa puolalaisen pelinkehittäjän CD Projekt Redin toimesta kolmiosainen roolipelisarja, joka ehti vajaassa kymmenessä vuodessa kerätä taakseen suuren fanilauman. Pelisarjan kolmatta osaa pidetäänkin yleisesti yhtenä kaikkien aikojen parhaimmista roolipeleistä, jonka vuoksi tv-sarja saikin valtavan hypen taakseen.

The Witcherin maailma perustuu laajalti perinteisiin puolalaisiin kansantaruihin, jossa päähenkilönä on Geralt; mutatoitunut ja erakoitunut hirviönmetsästäjä (”witcher”), joka kulkee ympäri maailmaa tappaen hirviöitä rahaa vastaan. Tässä maailmassa usein kuitenkin ihmiset tuntuvat olevan paljon vaarallisempia, kuin hirviöt.

Kirsikkana päälle päähenkilö Geraltin rooliin sainattiin Teräsmiehenä muistettava Henry Cavill, joka onkin täyttänyt kyseisen hahmon saappaat loistavasti.

The Witcher traileri:


Avaa Netflix USA:n valikoima


Luther

Rikos, draama, mysteeri, toimita

Luther sarjassa Idris Elba esittää rikosylikomisario John Lutheria. Hän on neuroottinen ja väkivaltainen työnarkomaani, joka ei osaa pitää omaa siviilielämäänsä erossa työstään. Hänen pakkomielteinen omistautuminen työlleen vahingoittaa häntä ja läheisiään. Sarjan ensimmäisessä jaksossa Luther jahtaa psykopaattista murhaajaa Alice Morgania (Ruth Wilson), jota Luther ei kuitenkaan pysty vangitsemaan ja Wilsonista tulee hänen arkkivihollinen ja kumppani läpi sarjan. Sarja on ollut arvostelumenestys alusta asti, erityisesti Elban roolisuorituksen ansiosta.

Viides tuotantokausi sai ensi-iltansa tammikuussa 2019 ja Netflix esittää kaikki sarjan jaksot.

Luther traileri:


Avaa Netflix USA:n valikoima


Dark

Jännitys, mysteeri, scifi

Saksalainen Dark on Netflixin vähemmän puhuttuja helmiä. Fiktionaalisessa Windenin kaupungissa alkaa kadota lapsia, joka tuo neljän perheen hämärät menneisyydet valoon. Vaikka tarina sijoittuukin vuoteen 2019, niin sen tarina palaa aikamatkustuksen kautta aina vuoteen 1953, kun päänäyttelijät löytävät madonreiän paikallisen ydinvoimalan alla olevasta luolastosta.

Pohjimmiltaan Dark tutkii ajan konseptia ja sen vaikutuksia ihmisten luonteeseen ja käyttäytymiseen. Sitä on ylistetty sekä kriitikoiden, että katsojien toimesta mitä tulee sen sävyyn, visuaaliseen ilmeeseen, näyttelijöihin ja juonen monimutkaisuuteen. Suosittelemme ehdottomasti tsekkaamaan tämän sarjan!

Dark traileri:


Avaa Netflix USA:n valikoima


The Suits (Pukumiehet)

Komedia, draama, laki

The Suits (Pukumiehet) kertoo kuvitteellisesta Pearson Hardman -asianajotoimistosta New Yorkissa. Päähenkilö on Michael Ross (Patrick J. Adamns), valokuvamuistilla siunattu huippuoppilas, jonka haaveet Harvardista murenevat hänen jäätyä kiinni matematiikan kokeen vastausten myymisestä. Sattumusten kautta hän kuitenkin päätyy työhaastatteluun Pearson Hardmanilla työskentelevän Harvey Specterin (Gabriel Macht) eteen. Ross saa paikan ja sarjan keskittyy hänen ja Specterin yhteistyöhön lakitapausten parissa, heidän samalla yrittäessä salata Rossin tutkinnon puuttetta.

The Suits on saanut jo kahdeksan tuotantokautta ja Netflix esittää jokaisen jakson. Tammikuussa 2019 sen ilmoitettiin saavan vielä yhden uuden tuotantokauden, joka tulee jäämään viimeiseksi. Sarja on myös saanut spin-off-sarjan Pearson ja The Suits on saanut eteläkorealaisen ja japanilaisen version.

The Suits traileri:


Avaa Netflix USA:n valikoima


Supernatural

Draama, fantasia, kauhu

Supernatural traileri:

Jo vuodesta 2005 jatkunut Supernatural sai tuulta alleen, kun Lostin kaltaiset yliluonnollisuuksiin keskittyvät sarjat menestyivät. Veljekset Sam ja Dean metsästävät sarjan edetessä demoneja ja muita urbaaneista legendoista tuttuja yliluonnollisia olentoja, taistellen jopa enkelien kanssa. Heidän liittolaisenaan toimii enkeli nimeltään Castiel.

Alun perin vain kolmen tuotantokauden mittaiseksi suunnitellun Supernaturalin vahvistettiin saavan 15. ja viimeinen tuotantokausi 2019 tammikuussa. Sarjasta on tällä hetkellä 13 kautta Netflix USA:n listoilla ja 14. kausi tulee sinne toukokuussa 2019.


Avaa Netflix USA:n valikoima


Parks and Recreation (Puisto-osasto)

Komedia

Mockumentaari-tyyliin kuvattu Parks and Recreation on nokkelaa ja satiirista huumoria vuotava komediasarja, jota esitettiin seitsemän tuotantokautta vuosina 2009 – 2015. Se ottaa vaikutteita The Officen ja Arrested Developmentin kaltaisista sarjoista ja kantaa itsensä näiden kulttistatuksen omaavien komediasarjojen keskuudessa kunnialla. Sarja kertoo kaupunkisuunnittelun byrokraateista kuvitteellisessa Pawneen kaupungissa Indianan osavaltiossa, joiden viraston ammattipätevyys on vähintäänkin kyseenalainen.

Kaikki sarjan jaksot löytyvät Netflixin valikoimasta, mutta Suomen valikoimasta sarjaa ei tällä hetkellä löydy. Yhdistä siis VPN jenkkeihin ja katso Netflix USA:n kautta.

Parks and Recreation traileri:


Avaa Netflix USA:n valikoima


Supergirl

Toiminta, supersankari, seikkailu, draama

DC-sarjakuviin perustuva Supergirl jatkaa edelleen kulkuaan. Supersankarien universumiin keskittyvässä sarjassa Kryptonista Maahan lähetetty Kara on nyt aikuistunut ja hän yrittää tulla sinuiksi voimiensa kanssa maailmassa, jossa Teräsmies on jo vakiinnuttanut asemansa yhtenä kotiplaneettansa sankareista. Supersankareille ominaisesti Terästyttö taistelee sarjakuvista tuttuja superroistoja vastaan, mutta kirsikkana päällä sarja on myös saanut paljon ylistystä roolisuorituksistaan, teemoistaan ja käsikirjoituksestaan.

Supergirlin 4. tuotantokausi jatkuu tällä hetkellä toukokuun puoleenväliin asti ja 5. tuotantokausi on jo varmistettu. Netflix USA esittää tällä hetkellä kolme ensimmäistä kautta ja loput seuraavat varmasti perässä televisioensi-iltojen jälkeen.

Supergirl traileri:


Avaa Netflix USA:n valikoima


Get Shorty

Komedia, rikos

Get Shorty on nimikkoromaanin ja 90-luvulla julkaistun toimintakomedian reboot. Se tosin ei lainaa novellista henkilöitä, lähinnä asetelman. Miles Daly on nevadalaisen rikosjärjestön gangsteri, joka haluaa päästä eroon elämäntavoistaan. Hän ottaa irtioton Hollywoodiin tullakseen elokuvatuottajaksi ja yrittää pestä rahojaan elokuvien kautta. Daly lyöttäytyy yhteen tasottomien elokuvien tuottajan Rickin kanssa ja he joutuvat hankaliin tilanteisiin Los Angelesin elokuvabisneksen syövereissä. Chris O’Dowd nimettiin IFTA Awardsin Best Actor in a Lead Role – Drama” -kategorian ehdokkaaksi vuonna 2018.

Get Shortyn ensimmäinen tuotantokausi löytyy Netflixistä. Sarjan toisen tuotantokausi on juuri päättynyt, joten sekin ilmestynee Netflixin listoille lähiaikoina.

Get Shorty traileri:


Avaa Netflix USA:n valikoima


Anthony Bourdain – Parts Unknown (Kohti Tuntematonta)

Dokumettisarja, draama, ruoka, matkustaminen

Maailmankuulu kokki ja maailmanmatkaaja Anthony Bourdain tutkii hänen tuttuun tapaansa maailman eri kulttuureja ja keittiöitä. Kymmenen Primetime Emmy-palkintoa pokannut Anthony Bourdain: Parts Unknown -matkailusarja jäi valitettavasti Bourdainin viimeiseksi ennen hänen ennenaikaista menehtymistään vuonna 2018.

Parts Unknown sai viiden vuoden aikana kunnioitettavat 12 tuotantokautta, joista Netflix esittää kaudet 7 – 11.

Anthony Bourdain – kohti tuntematonta traileri:


Avaa Netflix USA:n valikoima


The Vampire Diaries (Vampyyripäiväkirjat)

Draama, kauhu, fantasia

The Vampire Diaries (Vampyyripäiväkirjat) sijoittuu fiktionaaliseen Mystic Fallsin kaupunkiin Virginiassa, jossa on ollut yliluonnollisia ilmiöitä uudisraivaajien asutuksesta lähtien. Teini-ikäinen Elena rakastuu 162-vuotiaaseen vampyyriin Stefaniin ja heidän suhteensa monimutkaistuu, kun Stefanin isoveli Damon palaa kaupunkiin tavoitteenaan ylösnostaa edesmennyt rakkaansa Katherine, jota Elena kovasti muistuttaa. Veljeksien menneisyyttä ja kaupungin mytologiaa valotetaan flashbackeilla pitkin sarjaa.

The Vampire Diaresin lähetys päättyi televisiossa vuonna 2017 kahdeksan tuotantokauden jälkeen. Kaikki jaksot voit löytää Netflixistä.

Vampyyripäiväkirjat traileri:


Avaa Netflix USA:n valikoima

NordVPN

VPN-SUOMI suosittelee
✓ Loistava hinta-laatusuhde
✓ Maailman nopein ja turvallisin VPN
✓ Formulat & MotoGP
✓ Mestarien liiga
✓ NHL & Jääkiekon MM
✓ Kaikki Suomi-kanavat
✓ Netflix ja muut suoratoistot
✓ Tenniksen Grand Slam
✓ Pyöräily & jenkkifutis

Tarjous!

Schitt’s Creek

Komedia

Jo neljä kautta kestänyt Schitt’s Creek kertoo varakkaasta Rosen perheestä, jotka menettävät varansa heidän managerinsa kavallettua heidät. Roset joutuvat vetäytymään asumaan vitsillään perheen pojalle synttärilahjaksi ostettuun Schitt’s Creekin kylään, josta he joutuvat alkamaan ponnistelemaan elämäänsä takaisin raiteilleen. Tätä tehdessä he joutuvat yrittämään tulla toimeen kylän omaperäisten asukkaiden kanssa.

Schitt’s Creekin viidennen tuotantokauden televisioesitykset ovat juuri päättyneet, joten sen voidaan odottaa saapuvan Netflixin neljän tuotantokauden jatkeeksi lähiaikoina.

Schitt’s Creek traileri:


Avaa Netflix USA:n valikoima


Sick Note

Musta komedia

Brittiläistä mustaa huumoria edustava komediasarja Sick Note kertoo nuoresta miehestä, Danielista, jolla virheellisesti diagnosoidaan kuolemaan johtava syöpä. Diagnoosin saatuaan hän huomaa, että ihmiset ympärillä kohtelevat häntä paljon paremmin, joten hän päättää pitää terveytensä salaisuutena. Tämä ennen pitkää johtaa hänen elämänsä kohti petoksia, kiristystä ja kommelluksia.

Sick Noten molemmat tuotantokaudet voi löytää Netflixistä. Kolmannen tuotantokauden sopimista ei olla vielä varmistettu.

Sick Note traileri:


Avaa Netflix USA:n valikoima


Master of None

Draama, komedia

Emmy- ja Golden Globe-palkittu Netflixin originaali komediasarja Master of None kertoo kolmekymppisestä näyttelijästä Devistä. Sarja seuraa hänen elämäänsä uran ja romanttisen elämän – tai lähinnä niiden yrittämisen – parissa. Aziz Ansari tekee sarjassa uransa ehdottomasti parhaan roolisuorituksen. Tämä Netflix sarja on pakko katsoa!

Kriitikoiden ja katsojien ylistämän sarjan kaikki tuotantokaudet löytyvät Netlixistä.

Master of None traileri:


Avaa Netflix USA:n valikoima


Arrested Development (Sukuvika)

Komedia, sitcom

Dysfunktionaalisen, mutta rikkaan kiinteistöperheen patriarkka George Bluth joutuu talousrikosten vuoksi vankilaan ja perheen pojan Michaelin täytyy ottaa perheyrityksen ohjat käsiinsä. Hänellä on täysi työ yrittäessään pitää mielestään idyllistä suhdetta poikaansa ja muuhun perheeseensä, kun hemmoteltuun elämäntapaan tottuneet Bluthit aiheuttavat hänelle kilpaa päänvaivaa.

Arrested Development on alkuperäisen lähetyksensä jälkeen noussut kulttistatukseen The Officen, Parks and Recreationin ja Modern Familyn kaltaisten, mockumentaari- ja hand held-tyyliin kuvattujen komediasarjojen ohella. Se ei alun perin kuitenkaan saanut kaipaamaansa katsojakuntaa taakseen ja sarja jäi lähinnä kulttifaniensa suosikiksi, kunnes Netflix osti oikeudet sarjaan ja on nyt tarjonnut sarjan ystäville kaksi uutta tuotantokautta, antaen sille uuden tuulen alleen. Monet sarjan näyttelijöistä ovat myös olleet osana Archerin näyttelijäkaartia.

Voit katsoa Arrested Developmentin kaikki kauden Netflixistä. Toimitukselta vahva suositus!

Arrested Development traileri:


Avaa Netflix USA:n valikoima


Big Mouth

Animaatio, komedia

Big Mouth on animaatiokomediasarja aikuiseen makuun, joka seuraa 7-luokkaisten nuoria murrosiän tuomien ongelmien parissa. Heidän ajatuksiensa takapiruina toimivat hormonihirviöt Maurice ja Connie, jotka ovat kunnollinen manifesti murrosikäisen nuoren aivotoiminnasta.

Big Mouth on saanut kasvavaa suosiota sen kaunistelemattoman huumorintajun ansiosta ja saa sen ansiosta kolmannen tuotantokauden vielä tänä vuonna. Erittäin hyvä netflix sarja, jonka kaikki jaksot löytyvät tällä hetkellä myös Suomen Netflix valikoimasta.

Big Mouth traileri:


Avaa Netflix USA:n valikoima


Better Call Saul

Draama, komedia, rikos

Better Call Saul oli oitis jättimenestys sen saatua oma spin-off legendaarisen Breaking Badin jälkeen. Katsojien ja kriitikoiden suosikkihahmoksi nousseen kieron lakimiehen Saul Goodmanin oma sarja kantaa Breaking Badin soihtua, sijoittumalla aikaan ennen kun Saul tutustui Walter Whiteen. Monet ovat kehuneet sarjaa jopa paremmaksi, kuin emonsa Breaking Bad, jota itsessään pidetään ehkä parhaana televisiosarjana koskaan. Ei siis ole varmaan kenellekkän yllätys, että Better Call Saul löytyy Netflixin parhaat sarjat listalta.

Better Call Saulin 4. kausi päättyi viime vuoden lopulla ja sen viides kausi saa ensi-iltansa vuoden 2019 jälkimmäisellä puoliskolla. Netflix esittää sarjan kaikki tähän mennessä ilmestyneet jaksot.

Better Call Saul traileri:


Avaa Netflix USA:n valikoima


Norsemen

Komedia, historia

Norjan television lahja maailmalle, Norsemen (Vikigane) sijoittuu Norjan viikinkikaudelle vuoteen 790. Useista keskiaikaisista sarjoista poiketen se kuitenkin ottaa humoristisen otteen lähdemateriaalistaan, seuraten Norheimin viikinkien päivittäistä elämää ja konflikteja. Jos aivan sekopäinen viikinki meininki saa sinut nauramaan, on tässä sinulle täydellinen sarja katsottavaksi.

Norsemenin kaksi tähän mennessä ilmestynyttä kautta löytyy Netflixistä. Uuden tuotantokauden julkaisusta ei olla vielä saatu varmaa tietoa.

Norsemen traileri:


Avaa Netflix USA:n valikoima


How to Get Away With Murder

Rikos, draama

Viola Davis esittää Annalise Keatingia, menestyvää asianajajaa ja lakiprofessoria arvostetussa Philadelphian yliopistossa. Hän palkkaa viisi opiskelijaa firmaansa ja ajan kuluessa he sekaantuvat murhajuoneen, kun kampukselta löytyy kadonneen opiskelijan ruumis ja Keating pelkää miehensä liittyvän tapaukseen. Kuviot vain mutkistuvat jakso jaksolta, mutta katsoja pysyy silti hyvin kärryillä ja saa toistamiseen arvuutella tulevaa.

How to Get Away With Murder on saanut jo viisi tuotantokautta ja Davis on palkittu sarjan pääosasta Emmyllä. Sarjan viides tuotantokausi on juuri saatu pakettiin ja voimme tällä hetkellä vain arvuutella julkaisupäivää, mutta kohta sen pitäisi ilmestyä myös Netflixiin.

How to Get Away With Murder traileri:


Avaa Netflix USA:n valikoima


Atypical

Komedia, Draama

Atypical sarja ottaa hieman varttuneemman otteen nuorten varttumistarinoihin. Mustaa komediaa sisältävä sarja kertoo 18-vuotiaasta Sam Gardnerista, joka on autistinen ja haluaa aloittaa vakavan seurustelun. Sam ihastuu terapeuttiinsa Juliaan, mutta ennen vakavaa seurustelua hän haluaa löytää harjoittelutyttöystävän. Samin ylisuojeleva perhe joutuu kamppailuun itsensä kanssa hänen itsenäistymisensä kynnyksellä. Mielenkiintoisen Samin roolihahmo tekee koko sarjasta paremman kuin luulisi.

Atypical kuuluu Netflixin originaalien sarjojen kirjoon ja se on saanut suitsutusta arvostelijoilta. Sarja tulee saamaan kolmannen tuotantokautensa lähitulevaisuudessa.

Atypical traileri:


Avaa Netflix USA:n valikoima


Altered Carbon

Scifi, toiminta

360 vuoden päässä San Francisco tunnetaan nimellä Bay City. Teknologia mahdollistaa ihmisen tietoisuuden tai sielun siirtämisen uuteen ruumiiseen ja se on tarjolla vain varakkaimmille ihmisille. Vuosisatoja näin hengissä pysyneen liikemiehen Laurens Bancroftin elämä päättyy hänen murhaansa. 200 vuotta aikaisemmin kuolleen sotilaan Takeshi Kovascsin tietoisuus siirretään kuolleen poliisin ruumiiseen ja hän joutuu selvittämään murhan uutta elämää vastaan. Aluksi hieman liian futuristinen seikkailu nappaa katsojan kuitenkin nopeasti mukaansa. Sarja on kuitenkin niin tuhtia katsottavaa, että yksi jakso illan aikana on usein riittävä ja näin katsottavaa riittää myös hieman pidemmäksi aikaa.

Altered Carbon on Netflixin originaaleista sarjoista kunnianhimoisimpia ja visuaalisesti näyttävimpiä. Sarjaa on esitetty vasta yksi tuotantokausi. Toinen tuotantokausi saa ensi-iltansa Netflixissä vielä tänä vuonna.

Altered Carbon teaseri:


Avaa Netflix USA:n valikoima


The IT Crowd

Komedia

Kulttistatukseen noussut brittiläinen The IT Crowd (IT-porukka) keskittyy kolmeen IT-alan työntekijään, jotka ovat joko sosiaalisesti taidottomia, ammatillisesti epäpäteviä tai molempia. Johtoporras haluaa, että yritys pysyy jatkuvasti alan uusimpien trendien edelläkävijänä, mikä on vähän hankalaa kun henkilökunta ei tunnu tietävän mitä koko yritys ylipäätään tekee. Jos et ole koskaan katsonut IT Crowdia, on erittäin korkea aika tsekata tämä yksi parhaista brittisarjoista (ehkäpä koskaan).

Kaikki sarjan jaksot löytyvät Netflixin valikoimasta. Katso nyt parhaat palat kuitenkin alla olevalta videolta ennen kuin hyppäät Netflixin puolelle.

The IT Crowd Top 5 hauskimmat (Kausi 1):


Avaa Netflix USA:n valikoima


The Blacklist

Rikos, draama, jännitys

James Spader ja Megan Boone ovat tähdittäneet The Blacklistia vuodesta 2013. Entinen laivastoupseeri ”Red” Reddington (Spader) on korkean profiilin rikollinen, joka antautuu vapaaehtoisesti FBI:lle välteltyään vankeutta vuosikymmeniä. Hän kertoo agenteille kasanneensa mustan listan maailman vaarallisimmista rikollisista, jonka hän on valmis luovuttamaan syyteimmuniteettia vastaan. Hänen ehtonaan on, että hän saa työskennellä tapausten parissa tulokasagentti Elizabeth Keenin (Boone) kanssa. Käänteitä mahtuu matkaan ja sarja ei ole ”uskottava”, mutta hyvää viihdettä se on, siitä ei pääse yli eikä ympäri.

The Blacklistin viisi ensimmäistä tuotantokautta voi löytää Netflixistä. Kuudennen tuotantokauden jaksoja lähetetään parhaillaan, joten nekin ilmestynevät listoille ennen pitkää.

The Blacklist traileri:


Avaa Netflix USA:n valikoima


Paradise PD

Komedia, animaatio

Netflixin originaalien joukkoon kuuluva Paradise PD on uusi aikuisille suunnattu humoristinen animaatiosarja. Kevin Crawford liittyy osaksi Paradisen kylän poliisivoimia. Hän saa tehtäväkseen ison huumerikoksen selvittämisen, mutta Paradisen ammattitaidottomien poliisien kanssa työnteko ei ole helppoa. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita sen sijaan riittää.

Netflix varmisti vuoden 2018 lopulla, että Paradise PD saa toisen tuotantokauden. Sarjan ensimmäisen kauden löydät Netflixin useiden maiden valikoimasta.

Paradise PD traileri:


Avaa Netflix USA:n valikoima


Ozark

Rikos, draama

Martin Byrde (Jason Bateman) joutuu ongelmiin meksikolaisen huumekartellin kanssa. Hän lähtee vaimonsa kanssa Missourin Ozarkiin evakkoon epäonnistuttuaan rahanpesuoperaatiossa, jossa hänen pitää kehittää uusi rahanpesuoperaatio, jolla maksaa miljoonien velkansa rikoskumppaneilleen takaisin. Rahanpesu on kuitenkin Martinille ja hänen perheelleen tuttua hommaa ja alkaakin lukuisista vastoinkäymisistä huolimatta onnistumaan ainakin jotenkuten.

Ozark kuuluu Netflixin originaaleihin sarjoihin ja sitä on positiivisessa valossa verrattu Breaking Badin kaltaisin rikostrillereihin. Sarja tulee saamaan kolmannen tuotantokauden tänä vuonna.

Ozark traileri:


Avaa Netflix USA:n valikoima


Lovesick

Komedia, nuorten

Takaumina laajalti kerrottu brittikomedia Lovesick (sarja kulki aiemmin nimellä Scrotal Recall) kertoo englantilaisista ystävistä, jotka jakavat kämpän ja rakkauselämänsä Skotlannin Glasgowssa. Viiriliinä miehenä tunnetulla Dylanilla diagnosoidaan klamydia ja hän yrittää ottaa yhteyttää kaikkiin elämänsä partnereihin. Takaumina esitetyt jaksot esittävät Dylanin erilaisia tilanteita naisten kanssa ja sitä miten hänen ystävänsä ovat muuttuneet läpi elämän.

Brittiläinen Channel 4 esitti sarjaa ensimmäisen kauden, jonka jälkeen se siirtyi Netflixin omistukseen. Netflix on julkaissut omistajan vaihdon jälkeen kaksi lisäkautta. Sarjan päätöstä ei olla ilmoitettu, joten se tulee suurella mahdollisuudella jatkumaan edelleen.

Lovesick traileri:


Avaa Netflix USA:n valikoima


Love

Romanttinen, komedia, draama

Viime vuonna päättynyt Love tutkiskelee deittailua ja ihmissuhteita ”jalat maassa”-perspektiivillä, kaunistelematta ja yliromantisoimatta molempien sukupuolten näkökulmasta.

Netflixin omiin sarjoihin lukeutuva Love päättyi kolmeen tuotantokauteen. Sarja on kokonaisuudessaan katsottavissa Netflixistä.

Love traileri:


Avaa Netflix USA:n valikoima


Shooter

Toiminta, draama

Vuonna 2007 julkaistuun novelliin Point of Impactiin perustuva Shooter kertoo ekspertti tarkka-ampujasta. Hän asuu maanpaossa ja palaa takaisin työhön saatuaan tietää poliittisesta salamurhasuunnitelmasta, jonka kohteena on Yhdysvaltojen presidentti. Myöhemmin hän huomaa olevansa lavastettuna kyseiseen murhaan ja tästä sarja vasta alkaa. Supersotilas Bob Lee Swagger näyttää selviävän lähes kaikesta, mutta perhe ja ystävät osaavat osaltaan aiheuttaa aina lisää ongelmia. Edessä onkin jännittävä ja mukaansa tempaava selviytymistarina, missä Ryan Phillippe vetää mahtavan roolin.

Shooterin kaikki kolme tuotantokautta löytyvät Netflixin kirjastosta.

Shooter traileri:


Avaa Netflix USA:n valikoima


Marvel’s Luke Cage

Toiminta, draama

Marvel-kustantamon sarjakuvien universumiin sijoittuva Luke Cage sijoittuu New Yorkin Harlemiin, jossa sarjan nimikkosankari laittaa kapuloita paikallisten gangsterien rattaisiin. Sarjassa nähdään myös muita tuttuja Marvel-sankareita, kuten Cagen vaimo Jessica Jones, sekä Daredevil ja Iron Fist. Marvel Cinematic Universen teemaa mukaillen myös näillä tv-sankareilla on omat sarjansa, joiden tapahtumat kulminoituvat The Defenders-sarjassa.

Luke Cagen jaksot esittää yksinoikeudella Netflix USA.

Marvel’s Luke Cage traileri:


Avaa Netflix USA:n valikoima


Archer

Animaatio, aikuisten, komedia

Varttuneempaan makuun animoitu Archer ei jätä ketään kylmäksi. Huippuhauska ja omaperäinen animaatio kertoo alkoholisoituneesta ja itsekeskeisestä superagentista Archerista. Hän työskentelee fiktionaaliselle vakoiluagentuurille ISIS:lle, jota johtaa hänen äitinsä. ISIS:n vähintäänkin outo henkilökunta yrittää parhaansa mukaan suorittaa vakoilutoimeksiantoja ympäri maailmaa, yleensä ei niin onnistuvasti tai laillisesti.

Archer on kestänyt jo 9 kautta ja seuraavan tuotantokauden arvellaan olevan sen viimeinen, joten se on huumorin ystäville täydellinen ”binge watch”-sarja.

Archer DVD:n mainostraileri:


Avaa Netflix USA:n valikoima


Unbreakable Kimmy Schmidt

Komedia, sitcom

Massiiviset 18 Emmya esityksensä aikana haalinut Netflix-originaalin Unbreakable Kimmy Schmidtin on siteerattu olevan ”striimausaikakauden ensimmäinen mahtava tilannekomedia”. Päästään seonnut pappi kidnappaa 8-luokkalaisen Kimmyn ja kaksi muuta naista bunkkeriin 15 vuodeksi uskotellen heille, että ydinsota on tapahtunut ja ulkona olevan laskeuman takia ei saa poistua. Kun heidän pelastetaan, niin Kimmy ei suostu uhriutumaan ja yrittää palata positiivisella asenteella takaisin yhteiskuntaan. Hän muuttaa New Yorkiin, jossa hän tutustuu uusiin ystäviin ja löytää itselleen työn lastenhoitajana.

Netflix esittää sarjan kaikki jaksot.

Unbreakable Kimmy Schmidt traileri:


Avaa Netflix USA:n valikoima


The Ranch

Komedia, sitcom

Vuonna 2016 debytoinut The Ranch sijoittuu kuvitteelliseen Garrisonin pikkukylään Coloradossa. Sarja seuraa dysfunktionaalisen Bennettin farmariperheen elämää Iron Riven Ranchilla. Sarja on noussut kaikkien tietoisuuteen pitkälti That 70’s Showsta tuttujen Ashton Kutcherin ja Danny Mastersonin ansiosta.

Positiivisiin arvosteluihin tottunut Netflixin oma sarja saa jatkoa neljännelle kaudelle, jonka pitäisi ilmestyä vuoden 2019 aikana.

The Ranch traileri:


Avaa Netflix USA:n valikoima


Californication

Draama, komedia

David Duchovny esittää Hank Moodya, joka on alkoholisoitunut kirjailija. Hänellä on paha kirjailijan tukos ja hän yrittää pitää yllä suhteitaan tyttäreensä Beccaan ja entiseen rakastettuunsa Kareniin. Hank luopuu monista houkuttelevista tilaisuuksista ja yrittää löytää onnellisuutta elämäänsä. Sarjan teemana on vahvasti seksi, huumeet ja rock’n’roll, siitä on Californication tehty! Monet ovat varmasti jo tämän vanhan sarjan katsoneet, mutta sarjan kaikki tuotantokaudet ovat sen verran viihdyttäviä, että kyllä ne pari kertaan uudestaankin katselee mukisematta.

Californication palkittiin aikanaan mm. Emmylla ja Golden Globella. Sarjan kaikki jaksot löytyvät Netflix USA:n listoilta.

Californication traileri:


Avaa Netflix USA:n valikoima


New Girl

Komedia, sitcom

Sarjassa New Girl (suom. Kolme miestä ja tyttö) opettaja Jess muuttaa soluasuntoon kolmen miehen Nickin, Schmidtin ja Winstonin kanssa. Se seuraa kolmekymppisten elämää solussa draaman ja komedian keinoin.

New Girlin kaikki kuusi tuotantokautta löytyvät Netflixistä.

New Girl traileri:


Avaa Netflix USA:n valikoima


The Indian Detective

Toiminta, komedia

Stand up-koomikko Russell Petersin omassa sarjassa seurataan torontolaisen, intialaistaustaisen konstaapelin Doug D’Mellon unelmaa tulla etsiväksi. D’Mello sen sijaan joutuukin virkavapaalle epäpätevyytensä vuoksi ja matkustaa Mumbaihin tapaamaan perhettään, uskotellen heille olevansa etsivä. Hänen suuret puheensa kuitenkin sekoittavat hänet murhatapaukseen.

The Indian Detective palkittiin vuonna 2018 katsotuinpana kanadalaisena televisiosarjana. Sen ensimmäisen kauden päättyessä cliffhangeriin, voidaan olettaa että sarja tulee saamaan jatkoa lähiaikoina.

The Indian Detective traileri:


Avaa Netflix USA:n valikoima


Marvel’s Jessica Jones

Toiminta, draama

Jessica Jones sijoittuu Luke Cagen tavoin Marvel-sarjakuvakustantamon supersankariuniversumiin. Sarjan tituaarihahmo Jessica on entinen alkoholisoitunut supersankari, joka perustaa etsivätoimiston tullakseen toimeen New Yorkissa. Muut Marvel-sankarit kuten Luke Cage, Daredevil ja Iron Fist esiintyvät myös sarjassa, johtaen kohti The Defenders-sarjaa.

Jessica Jonesia pidetään Netflixin parhaimmista originaaleista sarjoista. Se päättyy kolmanteen tuotantokauteensa tänä vuonna.

Marvel’s Jessica Jones traileri:


Avaa Netflix USA:n valikoima


White Gold

Komedia

White Gold on brittiläinen komediasarja, joka sijoittuu 80-luvun puoliväliin Essexiin. Se seuraa polyvinyyliä kaupittelevia kauppamiehiä, jotka yrittävät ottaa kaiken irti materiaalinsa huikeista tuotoista, keinoja kaihtamatta. Ei ehkä ihan paras Netflix sarja, mutta parhaat sarjat listaukseen se VPN-SUOMI toimituksen mielestä ansaitsee paikan.

Sarjan toista kautta esitetään par aikaa. Jos The Wolf of Wall Streetin kaltaiset kieroilut maistuvat, niin tämä sarja kannattaa laittaa korvan taakse.

White Gold traileri:


Avaa Netflix USA:n valikoima


Halt and Catch Fire

Draama

Halt and Catch Fire on hieman pimentoon jäänyt draamasarja, mutta kuuluu ehdottomasti parhaat Netflix-sarjat listaukseen. Se sijoittuu 80- ja 90-luvun Amerikkaan tietoteknologian murroksen keskellä. 10 vuoden ajanjakson aikana seurataan kuvitteellisen sisäpiiriläisen näkökulmaan 80-luvun kotitietokoneiden yleistymisestä 90-luvun alun www-aikakaudelle.

Sarja sai neljä tuotantokautta ja kriitikoiden ylistys sarjaa kohtaan vain kasvoi sen edetessä. Kaikki sarjan jaksot löytyvät Netflixistä.

Halt and Catch Fire traileri:


Avaa Netflix USA:n valikoima

NordVPN

VPN-SUOMI suosittelee
✓ Loistava hinta-laatusuhde
✓ Maailman nopein ja turvallisin VPN
✓ Formulat & MotoGP
✓ Mestarien liiga
✓ NHL & Jääkiekon MM
✓ Kaikki Suomi-kanavat
✓ Netflix ja muut suoratoistot
✓ Tenniksen Grand Slam
✓ Pyöräily & jenkkifutis

Tarjous!

Vastaa

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi tai arvostellaksesi.

Formula 1
Jääkiekon MM
Timanttiliiga