Menu

KATSO RUGBYA ILMAISEKSI NETISSÄ VPN-YHTEYDELLÄ

Rugby

❤️ VPN + Ulkomaiset tv-kanavat = Rugbya ilman kanavapaketteja!

VPN avaa rugby-otteluiden lähetykset netissä! VPN-yhteyden avulla katsot muun muassa Australian rugbyn pääsarjaa NRL:ää sekä Rugby World Cupin, Rugby League World Cupin ja Six Nations Championshipin otteluita.

Suomessa rugbyn tv-lähetykset ovat käytännössä olemattomat, mutta monet fanittavat lajia sen fyysisyyden vuoksi. Vaikka rugby muistuttaakin periaatteeltaan amerikkalaista jalkapalloa, monille laji tuntuu paljon intensiivisemmältä jo pelkän suojavarusteiden puutteiden vuoksi. Lajilla on käytännössä kaksi muotoa: rugby union sekä rugby league, joista union-muotoa pidetään yleisesti lajin aitona variaationa, joka näkyy myös näiden kahden välisessä suosiossa.

Rugby on tänä päivänä kansallislaji seitsemässä maassa: Uusi-Seelanti, Wales, Fidži, Samoa, Tonga, Georgia ja Madagaskar, mutta se nauttii myös huomattavaa suosiota Etelä-Afrikassa, Australiassa, Englannissa, Irlannissa, Skotlannissa ja Brittien vanhoissa siirtokunnissa.


Rugbyn lähetykset ulkomaisilla tv-kanavilla

9Now (Australia): ilmaiskanava, joka on osa Nine Networkia. Kanavalla on myös ilmainen suoratoistopalvelu, joka kautta voi katsoa kuuden aussikanavan lähetyksiä ja ohjelmatarjontaa. Kanavalla on oikeudet Australian NRL:n (National Rugby League) lähetyksiin sekä Six Nations Championship ja Rugby World Cup -turnauksiin.

ITV (Yhdistynyt Kuningaskunta): briteissä toimiva ilmaiskanava, joka toimii yleisradiokanava BBC suorana kilpailijana. Heillä on oikeudet mm.  seuraaviin rugbyn kansainvälisiin turnauksiin: Six Nations Championship, Rugby World Cup sekä Rugby League World Cup.

Zattoo (Sveitsi): ilmainen netti-tv, jonka kautta voi ilmaisella tilillä katsoa ohjelmaa livenä jopa yli 120 sveitsiläiseltä ja muulta ulkomaiselta tv-kanavalta. Ilmaisen käyttäjätilin avulla voit surffailla kanavia rajoituksetta 30 tuntia kuukaudessa. Kanaviin sisältyy myös brittien yleisradiokanava BBC, jolla on oikeudet Rugby League World Cupiin.

Lue lisää kanavien katselusta

Mitä muuta saan tilaamalla VPN-sovelluksen?

NordVPN on ykkövalinta testaamistamme VPN-sovelluksista. Vaikka sen hinta on vain pari euroa kuussa, se tarjoaa paljon ominaisuuksia ja etuja tilaajilleen – erityisenä huomiona rajoittamattoman laitemäärän yhdellä tilauksella! Sovellus on yhteensopiva kaikkien laittaiden kanssa; pöytäkoneet, läppärit, nettiselaimet, tabletit, älypuhelimet ja -televisiot…

Ulkomaisten ilmaiskanavien ja suoratoistopalvelujen tarjonta on aina vain parin hiirenklikkauksen päässä ja voit luonnollisesti katsoa sen avulla myös suomalaisia tv-kanavia missä tahansa, vaikka Areena, Ruutu ja mtv ovat blokattuja ulkomaisista IP-osoitteista!

Olemme listanneet myös eri urheilulajeja sekä -liigoja, joita VPN-yhteyttä käyttävät voivat katsoa ilmaiseksi netissä listaamiltamme ilmaiskanavilta ja streamauspalveluista. Lähetyksiin sisältyvät muun muassa Jääkiekon MM-kisat, Formula 1, Mestarien Liiga ja muut jalkapallosarjat, NFL ja Superbowl, NHL– ja KHL-ottelut, MotoGP, tennis, pyöräily, Timanttiliiga ja niin edelleen! Ilmoitamme tulevista ilmaislähetyksistä myös  blogissamme.

NordVPN

VPN-SUOMI suosittelee
✓ Loistava hinta-laatusuhde
✓ Maailman nopein ja turvallisin VPN
✓ Formulat & MotoGP
✓ Mestarien liiga
✓ NHL & Jääkiekon MM
✓ Kaikki Suomi-kanavat
✓ Netflix ja muut suoratoistot
✓ Tenniksen Grand Slam
✓ Pyöräily & jenkkifutis

Tarjous!

OHJEET RUGBYN KATSOMISEEN VPN-YHTEYDELLÄ

1. Ota VPN-yhteys käyttöön

NordVPN

Testatusti paras VPN!

Hinta vain ~3 euroa kuukaudessa

30 päivän rahat takaisin -takuu

Hyödynnä tarjous


2. Yhdistä VPN tv-kanavan kotimaan palvelimeen

Kun luot VPN-yhteyden ulkomaille, ulospäin näkyvä IP-osoitteesi muuttuu samalla kyseisen palvelimen sijainniksi. Kryptauksella suojatun VPN-yhteyden ansiosta voit katsoa ulkomaiden tv-lähetyksiä ja streameja laillisesti ja turvallisesti.


3. Siirry ilmoitetulle kanavalle ja katso rugbyn NRL:ää sekä arvoturnauksia kaikkialla maailmassa

Jotkut tv-kanavat ja suoratoistopalvelut saattavat vaatia käyttäjätilin rekisteröintiä sähköpostin kautta, mutta ne ovat katsojille täysin ilmaisia. Joidenkin palveluiden kohdalla AdBlockin kaltaiset mainostenesto-ohjelmat voivat vaikuttaa lähetyksien toistoon, joten ne saattaa joutua ottamaan pois päältä!

NordVPN

VPN-SUOMI suosittelee
✓ Loistava hinta-laatusuhde
✓ Maailman nopein ja turvallisin VPN
✓ Formulat & MotoGP
✓ Mestarien liiga
✓ NHL & Jääkiekon MM
✓ Kaikki Suomi-kanavat
✓ Netflix ja muut suoratoistot
✓ Tenniksen Grand Slam
✓ Pyöräily & jenkkifutis

Tarjous!

KANAVAT RUGBY-LÄHETYKSIIN

9Now (Australia)

9Now (Australia)

9Now on osa Australian katsotuinta tv-verkkoa, Nine Networkia. Rugbyn lisäksi voit katsoa sen kautta myös hyviä tv-sarjoja englanninkielisellä audiolla sekä jokavuotisen Australian avoimen tennisturnauksen.

Yhdistä VPN Australiaan ja luo sivustolla käyttäjätili lähetyksiä varten. Ota AdBlockerit varmuudeksi pois päältä, sillä ne saattaavat estää toistot!

Siirry 9Now-kanavalle →

Lue lisää 9Nowin lähetysten katselusta →

ITV (UK)

ITV (UK)

ITV:n kautta voi katsoa laadukasta ohjelmaa livenä ja heidän suoratoistopalvelussaan. ITV:llä on oikeudet rugbyn arvokisaturnauksiin: Rugby World Cup, Rugby League World Cup ja Six Nations Championship.

Palvelun rekisteröinti vaatii paikallisen postinumeron syöttämistä, jonka voi googlata esimerkiksi Englannista. AdBlockerit voivat vaikuttaa streamien toimivuuteen.

Siirry ITV-kanavalle →

Lue lisää ITV:n lähetysten katselusta →

Zattoo (Sveitsi)

Zattoo (Sveitsi)

Zattoo on sveitsiläinen netti-tv-palvelu, joka esittää jopa yli 120 kanavan tarjontaa ilmaiseksi. Se näkyy Sveitsin lisäksi Saksassa ja Itävallassa. Palvelussa näkyy myös BBC, jolla on oikeudet Rugby League World Cupiin!

Palvelun käyttö vaatii käyttäjäntilin rekisteröintiä ja ilmaistili oikeuttaa katsomaan ohjelmaa 30 tunnin ajan kuukaudessa. Kuukauden vaihduttua ajastin nollaantuu.

Siirry Zattoo-palveluun →

Lue lisää Zattoo-palvelusta →


ProSieben MAXX (Saksa)

ProSieben (Saksa)

Saksalaisella ProSieben MAXXilla on oikeudet näyttää 35 ottelua vuosittain pelattavasta Rugby World Cupista. ProSiebein kanavilta voi katsoa ilmaiseksi myös Amerikan NFL:ää sekä Super Bowlin.

Yhdistä VPN Saksaan ja nauti Rugby World Cupista sekä NFL-kaudesta ilmaiseksi!

Siirry ProSieben MAXX-kanavalle →

Lue lisää ProSiebenin katselusta →

France TV (Ranska)

France TV (Ranska)

Ranskalaisella France TV:llä on oikeudet kymmeneen Rugby World Cupin otteluun. Kanava esittää vuosittain myös kotimaansa maailmankuulun pyöräilytapahtuman Tour de Francen, eli Ranskan ympäriajot.

France TV ei vaadi käyttäjätilin rekisteröintiä, eli yhdistä VPN Ranskaan ja siirry palveluun.

Siirry France TV-kanavalle →

Lue lisää France TV:n lähetysten katselusta →

Zattoo (Sveitsi)

TF1 (Ranska)

Ranskalaisella TF1:llä on oikeudet 20:een Rugby World Cupin otteluun. Kanavavalta voi katsoa myös Euroopan kansainvälisen jalkapallon UEFA Nations Leagueta, eli Kansojen Liigaa.

TF1 ei vaadi käyttäjätilin rekisteröintiä, eli se toimii France TV:n tavoin.

Siirry TF1-kanavalle →

Lue lisää TF1:n lähetysten katselusta →


RUGBYN TAPAHTUMAKALENTERI 2023

AjankohtaLiiga / TapahtumaTapahtumapaikka
4. helmikuuta - 18. maaliskuuta Six Nations Championship 2023 Englanti, Ranska, Irlanti, Italia, Skotlanti, Wales
2. maaliskuuta – 1. lokakuuta 2023 NRL-kausi Australia
8. syyskuuta – 28. lokakuuta Rugby World Cup 2023 Ranska
NordVPN

VPN-SUOMI suosittelee
✓ Loistava hinta-laatusuhde
✓ Maailman nopein ja turvallisin VPN
✓ Formulat & MotoGP
✓ Mestarien liiga
✓ NHL & Jääkiekon MM
✓ Kaikki Suomi-kanavat
✓ Netflix ja muut suoratoistot
✓ Tenniksen Grand Slam
✓ Pyöräily & jenkkifutis

Tarjous!

Rugbyn tapahtumakalenteri 2022
AjankohtaLiiga / TapahtumaTapahtumapaikka
2. helmikuuta - 19. maaliskuuta Six Nations Championship 2022 Englanti, Ranska, Irlanti, Italia, Skotlanti, Wales
10. maaliskuuta – 2. lokakuuta 2022 NRL-kausi Australia
8. lokakuuta – 12. marraskuuta Rugby World Cup 2022 Ranska
15. lokakuuta – 19. marraskuuta Rugby League World Cup 2022 Englanti

Katso täysi lista muista urheilulajeista VPN-SUOMEN urheilusivulta!

VPN avaa koko maailman tv tarjonnan

Formula 1
Jalkapallo
Timanttiliiga