Menu

KATSO RUGBYA ILMAISEKSI NETISSÄ VPN-YHTEYDELLÄ

Rugby

❤️ VPN + Ulkomaiset tv-kanavat = Rugbya ilman kanavapaketteja!

VPN avaa rugby-otteluiden lähetykset netissä! VPN-yhteyden avulla katsot muun muassa Australian rugbyn pääsarjaa NRL:ää sekä Rugby World Cupin, Rugby League World Cupin ja Six Nations Championshipin otteluita.

Suomessa rugbyn tv-lähetykset ovat käytännössä olemattomat, mutta monet fanittavat lajia sen fyysisyyden vuoksi. Vaikka rugby muistuttaakin periaatteeltaan amerikkalaista jalkapalloa, monille laji tuntuu paljon intensiivisemmältä jo pelkän suojavarusteiden puutteiden vuoksi. Lajilla on käytännössä kaksi muotoa: rugby union sekä rugby league, joista union-muotoa pidetään yleisesti lajin aitona variaationa, joka näkyy myös näiden kahden välisessä suosiossa.

Rugby on tänä päivänä kansallislaji seitsemässä maassa: Uusi-Seelanti, Wales, Fidži, Samoa, Tonga, Georgia ja Madagaskar, mutta se nauttii myös huomattavaa suosiota Etelä-Afrikassa, Australiassa, Englannissa, Irlannissa, Skotlannissa ja Brittien vanhoissa siirtokunnissa.


Rugbyn lähetykset ulkomaisilla tv-kanavilla

9Now (Australia): ilmaiskanava, joka on osa Nine Networkia. Kanavalla on myös ilmainen suoratoistopalvelu, joka kautta voi katsoa kuuden aussikanavan lähetyksiä ja ohjelmatarjontaa. Kanavalla on oikeudet Australian NRL:n (National Rugby League) lähetyksiin sekä Six Nations Championship ja Rugby World Cup -turnauksiin.

ITV (Yhdistynyt Kuningaskunta): briteissä toimiva ilmaiskanava, joka toimii yleisradiokanava BBC suorana kilpailijana. Heillä on oikeudet mm.  seuraaviin rugbyn kansainvälisiin turnauksiin: Six Nations Championship, Rugby World Cup sekä Rugby League World Cup.

Zattoo (Sveitsi): ilmainen netti-tv, jonka kautta voi ilmaisella tilillä katsoa ohjelmaa livenä jopa yli 120 sveitsiläiseltä ja muulta ulkomaiselta tv-kanavalta. Ilmaisen käyttäjätilin avulla voit surffailla kanavia rajoituksetta 30 tuntia kuukaudessa. Kanaviin sisältyy myös brittien yleisradiokanava BBC, jolla on oikeudet Rugby League World Cupiin.

Lue lisää kanavien katselusta

Mitä muuta saan tilaamalla VPN-sovelluksen?

Surfshark VPN on ykkövalinta testaamistamme VPN-sovelluksista. Vaikka sen hinta on vain pari euroa kuussa, se tarjoaa paljon ominaisuuksia ja etuja tilaajilleen – erityisenä huomiona rajoittamattoman laitemäärän yhdellä tilauksella! Sovellus on yhteensopiva kaikkien laittaiden kanssa; pöytäkoneet, läppärit, nettiselaimet, tabletit, älypuhelimet ja -televisiot…

Ulkomaisten ilmaiskanavien ja suoratoistopalvelujen tarjonta on aina vain parin hiirenklikkauksen päässä ja voit luonnollisesti katsoa sen avulla myös suomalaisia tv-kanavia missä tahansa, vaikka Areena, Ruutu ja mtv ovat blokattuja ulkomaisista IP-osoitteista!

Olemme listanneet myös eri urheilulajeja sekä -liigoja, joita VPN-yhteyttä käyttävät voivat katsoa ilmaiseksi netissä listaamiltamme ilmaiskanavilta ja streamauspalveluista. Lähetyksiin sisältyvät muun muassa Jääkiekon MM-kisat, Formula 1, Mestarien Liiga ja muut jalkapallosarjat, NFL ja Superbowl, NHL– ja KHL-ottelut, MotoGP, tennis, pyöräily, Timanttiliiga ja niin edelleen! Ilmoitamme tulevista ilmaislähetyksistä myös  blogissamme.

Surfshark VPN

VPN-SUOMI suosittelee
✓ Erittäin halpa hinta
✓ Formulat
✓ Jääkiekon MM-kisat
✓ Kaikki Suomen kanavat (Yle Areena, MTV, Ruutu)
✓ No logs
✓ Paras yksityisyydensuoja
✓ 15+ maan Netflix yhteensopivuus
✓ 65 sijaintia

Tarjous!

OHJEET RUGBYN KATSOMISEEN VPN-YHTEYDELLÄ

1. Ota VPN-yhteys käyttöön

Surfshark VPN

Testatusti paras VPN!

Hinta vain pari euroa kuukaudessa

30 päivän rahat takaisin -takuu

Hyödynnä tarjous


2. Yhdistä VPN tv-kanavan kotimaan palvelimeen

Kun luot VPN-yhteyden ulkomaille, ulospäin näkyvä IP-osoitteesi muuttuu samalla kyseisen palvelimen sijainniksi. Kryptauksella suojatun VPN-yhteyden ansiosta voit katsoa ulkomaiden tv-lähetyksiä ja streameja laillisesti ja turvallisesti.


3. Siirry ilmoitetulle kanavalle ja katso rugbyn NRL:ää sekä arvoturnauksia kaikkialla maailmassa

Jotkut tv-kanavat ja suoratoistopalvelut saattavat vaatia käyttäjätilin rekisteröintiä sähköpostin kautta, mutta ne ovat katsojille täysin ilmaisia. Joidenkin palveluiden kohdalla AdBlockin kaltaiset mainostenesto-ohjelmat voivat vaikuttaa lähetyksien toistoon, joten ne saattaa joutua ottamaan pois päältä!

Surfshark VPN

VPN-SUOMI suosittelee
✓ Erittäin halpa hinta
✓ Formulat
✓ Jääkiekon MM-kisat
✓ Kaikki Suomen kanavat (Yle Areena, MTV, Ruutu)
✓ No logs
✓ Paras yksityisyydensuoja
✓ 15+ maan Netflix yhteensopivuus
✓ 65 sijaintia

Tarjous!

KANAVAT RUGBY-LÄHETYKSIIN

9Now (Australia)

9Now (Australia)

9Now on osa Australian katsotuinta tv-verkkoa, Nine Networkia. Rugbyn lisäksi voit katsoa sen kautta myös hyviä tv-sarjoja englanninkielisellä audiolla sekä jokavuotisen Australian avoimen tennisturnauksen.

Yhdistä VPN Australiaan ja luo sivustolla käyttäjätili lähetyksiä varten. Ota AdBlockerit varmuudeksi pois päältä, sillä ne saattaavat estää toistot!

Siirry 9Now-kanavalle →

Lue lisää 9Nowin lähetysten katselusta →

ITV (UK)

ITV (UK)

ITV:n kautta voi katsoa laadukasta ohjelmaa livenä ja heidän suoratoistopalvelussaan. ITV:llä on oikeudet rugbyn arvokisaturnauksiin: Rugby World Cup, Rugby League World Cup ja Six Nations Championship.

Palvelun rekisteröinti vaatii paikallisen postinumeron syöttämistä, jonka voi googlata esimerkiksi Englannista. AdBlockerit voivat vaikuttaa streamien toimivuuteen.

Siirry ITV-kanavalle →

Lue lisää ITV:n lähetysten katselusta →

Zattoo (Sveitsi)

Zattoo (Sveitsi)

Zattoo on sveitsiläinen netti-tv-palvelu, joka esittää jopa yli 120 kanavan tarjontaa ilmaiseksi. Se näkyy Sveitsin lisäksi Saksassa ja Itävallassa. Palvelussa näkyy myös BBC, jolla on oikeudet Rugby League World Cupiin!

Palvelun käyttö vaatii käyttäjäntilin rekisteröintiä ja ilmaistili oikeuttaa katsomaan ohjelmaa 30 tunnin ajan kuukaudessa. Kuukauden vaihduttua ajastin nollaantuu.

Siirry Zattoo-palveluun →

Lue lisää Zattoo-palvelusta →


RUGBYN TAPAHTUMAKALENTERI 2021

AjankohtaLiiga / TapahtumaTapahtumapaikka
11. maaliskuuta – 3. lokakuuta 2021 NRL-kausi Australia
18. syyskuuta – 16. lokakuuta Rugby World Cup 2021 Uusi-Seelanti
23. lokakuuta – 27. marraskuuta Rugby League World Cup 2021 Englanti
Surfshark VPN

VPN-SUOMI suosittelee
✓ Erittäin halpa hinta
✓ Formulat
✓ Jääkiekon MM-kisat
✓ Kaikki Suomen kanavat (Yle Areena, MTV, Ruutu)
✓ No logs
✓ Paras yksityisyydensuoja
✓ 15+ maan Netflix yhteensopivuus
✓ 65 sijaintia

Tarjous!

Katso täysi lista muista urheilulajeista VPN-SUOMEN urheilusivulta!

VPN avaa koko maailman tv tarjonnan

NHL
Olympialaiset
Australian Open