Menu

SUORATOISTO­PALVELUT

Suoratoistopalvelut ovat tänä päivänä erittäin suosittuja niiden helppokäyttöisyyden ja mukavuuden takia. Monet televisiokanavatkin ovat alkaneet pitämään yllä kirjastoa ohjelmistostaan, josta palvelua käyttävät voivat nauttia suoraan netissä silloin, kun se heille parhaiten sopii.

Olemme listanneet tälle sivulle parhaat ilmaiset sekä maksulliset suoratoistopalvelut, joiden käytöstä VPN:n omistajat hyötyvät eniten!

Huomaa myös sivut:

VPN avaa koko maailman tv-tarjonnan!

SUORATOISTOPALVELUT TOIMIVAT SEURAAVASTI

Vaihe 1:

Valitse suoratoistopalveluiden listalta se, jonka ohjelmistoa haluat katsoa ja lue ohjeet.

Vaihe 2:

Ota käyttöön suosittelemamme VPN-sovellus.

Vaihe 3:

Yhdistä VPN siihen maahan, jossa kyseinen palvelu toimii.

Vaihe 4:

Nauti ilmaisesta, maarajoitetusta tai laajennetusta ohjelmatarjonnasta kaikkialla maailmassa. Seuraa meitä myös Facebookissa, jonne päivitämme uusinta tietoa VPN:n mahdollisuuksista!

PARAS VPN SUORATOISTOPALVELUIDEN KATSELUUN

NordVPN

VPN-SUOMI suosittelee
✓ Loistava hinta-laatusuhde
✓ Maailman nopein ja turvallisin VPN
✓ Formulat & MotoGP
✓ Mestarien liiga
✓ NHL & Jääkiekon MM
✓ Kaikki Suomi-kanavat
✓ Netflix ja muut suoratoistot
✓ Tenniksen Grand Slam
✓ Pyöräily & jenkkifutis

Tarjous!

MAKSULLISET SUORA­TOISTO­PALVELUT

Maksullisten suoratoistopalveluiden hintaan emme voi vaikuttaa, mutta VPN-yhteyden avulla saat enemmän samalla rahalla!

Lyhyesti VPN:n hyödyt maksullisten suoratoistopalveluiden osalta:

1. Katsele maasuojattua sisältöä mistä maasta käsin tahansa.

Esimerkiksi C Moren ja Viaplayn saat näkymään myös matkustellessasi tai asuessasi ulkomailla. Yhdistä suositeltu VPN Suomen sijaintiin ja palvelut toimivat samoin kuin Suomessa ollessasi.

2. Saat suuremman ohjelmavalikoiman näkyviin mistä maasta tahansa.

Esimerkiksi vaihtamalla Suomesta Yhdysvaltojen Netflixiin, näet tuhansia elokuvia ja tv-sarjoja lisää. Vaihda vain suositellun VPN-yhteyden sijainniksi USA ja näet USA:n ohjelmavalikoiman.
 

Netflix

Netflix

Netflix tavoittaa lähes 200 miljoonaa tilaajaa ympäri maailmaa. Laajenna ohjelmiston valikoimaa VPN:n avulla. Saat tuhansia elokuvia ja sarjoja Netflix valikoimaasi käyttämällä VPN-yhteyttä.

Lue lisää Netflixin tarjonnasta →

 

HBO Max

HBO Max

HBO-kanava tunnetaan kautta maailman laadukkaista alkuperäissarjoistaan ja sillä on myös oma suoratoistopalvelu HBO Max. Katso ohjelmia mistä vain VPN:llä ja katso sijainnissasi estettyjä ohjelmia!

Lue lisää HBO Maxin tarjonnasta →

 

Amazon Prime (USA)

Amazon Prime Video

Amazonin oma suoratoistopalvelu, joka toimii myös Suomessa. VPN-yhteyden avulla voit saada pääsyn myös ulkomaiden maarajoitettuun ohjelmistoon.

Lue lisää Amazon Primen tarjonnasta →

 

C More (Suomi)

C More

Ruotsalaisen Telia Companyn omistama C More on Pohjoismaissa toimiva maksullinen tv-kanava ja suoratoistopalvelu. Avaa ohjelmatarjonta kaikkialta maailmasta VPN:n avulla!

Lue lisää C Moren tarjonnasta →

 

Viaplay (Suomi)

Viaplay

Ruotsalaisomisteinen Viaplay toimii myös Suomessa, mutta ei näy EU:n ulkopuolella. Tämä ongelma ratkeaa kuitenkin VPN-yhteyttä käyttämällä!

Lue lisää Viaplayn tarjonnasta →

 

SF Anytime (Ruotsi)

SF Anytime

SF Anytime on ruotsalaisen Telian omistama, vuonna 2002 perustettu On-demand -suoratoistopalvelu, joka julkaisee uusimmat Hollywood-hitit vain neljä kuukautta teatteriesityksestä!

Lue lisää SF Anytimen tarjonnasta →

 

Telia Play (Ruotsi)

Telia Play

Telia play on maksullinen suoratoistoportaali Telian TV-asiakkaille, jossa voi katsoa mm. C Moren, Dplayn, FOXin ja HBO:n ohjelmistoa. Asenna VPN ja katso mistä tahansa!

Lue lisää Telia Playn tarjonnasta →

 

Boxer Play (Ruotsi)

Boxer Play

Ruotsalainen suoratoistopalvelu, jonka kautta voi seurata maksukanavien tarjontaa. Tilaajat voivat katsoa lähetyksiä kaikkialla maailmassa VPN-yhteyttä käyttämällä!

Lue lisää Boxer Playn tarjonnasta →

 

Comhem Play (Ruotsi)

Comhem Play

Erittäin kattava ruotsalainen, maksullinen suoratoistopalvelu, jonka listoilla on jopa yli 135 tv-kanavan tarjonta. Voit katsoa myös mobiilisovelluksen kautta kätevästi!

Lue lisää Comhem Playn tarjonnasta →

 

ILMAISET SUORA­TOISTO­PALVELUT

VPN avaa koko maailman suoratoistopalvelut käyttöösi. Löydät alta listattuna täysin ilmaiset palvelut, joista voit katsella tv-sarjoja, elokuvia ja myös liveurheilua VPN-yhteyden avulla!

ILMAISET ULKOMAISET SUORA­TOISTO­PALVELUT

VPN-yhteyden avulla voit katsella lukuisia ulkomaalaisia suoratoistopalveluita täysin ilmaiseksi netissä. Vaihda vain virtuaalinen sijaitisi, eli internetyhteytesi kulkemaan kanavan kotimaan kautta. Tämä hoituu niinkin helposti, että valitset VPN-sovelluksesta kyseisen maan listalta ja yhdistät siihen.

Ukomaalaisten palveluiden katseleminen VPN-yhteydellä on kaiken muun hyvän lisäksi täysin laillista.

 

Youtube (USA)

Youtube

Youtube on maailman suosituin videoiden suoratoistopalvelu. Sen kautta voit myös katsoa jääkiekon MM-kisat kokonaisuudessaan ilmaiseksi VPN:ää käyttämällä.

Lue lisää Youtuben tarjonnasta →

 

IMDb TV (USA)

IMDb TV

IMDB, eli Internet Movie Database, pyörittää myös omaa suoratoistopalveluaan Amazonin kanssa. Toimii tällä hetkellä vain USA:ssa, näkyy VPN-yhteydellä!

Lue lisää IMDb TV:n tarjonnasta →

 

Sony Crackle (USA)

Sony Crackle

Crackle on Sonyn oma suoratoistopalvelu. Toimintaperiaate perustuu mainostuloille, joten se on täysin ilmainen. Näkyy vain Yhdysvalloissa, joten VPN käyttöön!

Lue lisää Sony Cracklen tarjonnasta →

 

Tubi TV (USA)

TubiTV

Tubi TV on Sonyn Cracklen tavoin täysin ilmainen suoratoistopalvelu, jonka kirjastosta löytyy paljon katsottavaa. VPN käyttöön USA:n ulkopuolelta katsottaessa!

Lue lisää Tubi TV:n tarjonnasta →

 

Popcornflix (USA)

Popcornflix

USA:ssa ja Kanadassa toimiva ilmainen suoratoistopalvelu, josta löytyy paljon klassikoita ja indie-tuotantoa. Yhdistä VPN Kanadaan tai jenkkeihin!

Lue lisää Popcornflixin tarjonnasta →

 

Crunchyroll (USA)

Crunchyroll

Animelle ja animaatiolle omistettu ilmainen suoratoistopalvelu. Voit laajentaa näkyvää kirjastoa tuntuvasti yhdistämällä VPN:n esim. USA:n palvelimeen!

Lue lisää Crunchyrollin tarjonnasta →

 

Pluto TV (USA)

Pluto TV

Internet-pohjainen televisiopalvelu, joka toimii lukuisilla alustoilla. Saat sisällön näkymään yhdistämällä VPN:n Yhdysvaltojen serverille!

Lue lisää Pluto TV:n tarjonnasta →

 

CBC Gem (Kanada)

CBC Gem

Kanadalaisen CBC-kanavan oma suoratoistopalvelu, josta löytyy kaikkea tv-sarjoista huippu-urheiluun. Yhdistä VPN Kanadan serverille ja nauti!

Lue lisää CBC Gemin tarjonnasta →

 

The CW (USA)

The CW

CBS- ja Warner-medioiden yhteinen ilmaiskanava, jolla on myös suoratoistokirjasto. Napauta VPN:ssä kohteeksi Yhdysvaltojen serveri ja nauti huippusarjoista ilmaiseksi!

Lue lisää The CW:n tarjonnasta →

 

TVNZ (Uusi-Seelanti)

TVNZ

TVNZ on vähän kuin Uuden-Seelannin Yle Areena. Paljon ohjelmia englanninkielisistä maista, jotka näet VPN:llä laillisesti ja ilmaiseksi.

Lue lisää TVNZ:n tarjonnasta →

 

STV (Skotlanti)

STV

Skottien STV toimii myös suoratoistopalveluna. Kanavan kieli on englanti ja sen saa näkyviin suht helposti, kun jaksaa vain sivuston käyttäjäprofiilista vaihtaa postinumeron Skotlantiin ja yhdistää VPN:n Yhdistyneisiin Kuningaskuntiin.

Lue lisää STV:n tarjonnasta →

 

SBS (Australia)

SBS

Aussien SBS tarjoaa ilmaiseksi paljon sarjoja, dokkareita ja joskus myös huippu-urheilua. Valitse VPN-sijainniksi Australian serveri, niin saat ohjelmat näkyviin!

Lue lisää SBS:n tarjonnasta →

 

Network Ten (Australia)

Network Ten

Australialainen, kaupallinen tv-verkko, jolla on myös suoratoistomahdollisuuksia. Paljon laadukkaita sarjoja nähtävillä ilmaiseksi VPN:n hinnalla!

Lue lisää Network Tenin tarjonnasta →

 

9Now (Australia)

9Now

9Now on myöskin australialainen tv-kanava, jolla on suoratoistokatalogi tarjottavana ausseille. Yhdistä VPN Australiaan ja nauti heidän tarjonnastaan ilmaiseksi!

Lue lisää 9Now:n tarjonnasta →

 

Spotify

Spotify

Spotify on ruotsalainen musiikin suoratoistopalvelu, jota käyttää yli 200 miljoonaa aktiivista musadiggaria. Laajenna musiikkivalikoimaasi VPN:llä!

Lue lisää Spotifyn tarjonnasta →

 

7Mate (Australia)

7Mate

Australialainen ilmaiskanava, jonka kautta voit seurata jenkkifutisliiga NFL:n kauden sekä katsoa suoratoistopalvelusta useamman viimeisimmän jakson tv-sarjoista.

Lue lisää 7Maten tarjonnasta →

 

Zattoo (Sveitsi)

Zattoo

Sveitsiläinen Zattoo lähettää jopa yli 120 tv-kanavan ohjelmia suorana. Sivuston käyttö on ilmaista, mutta ilmaistilit ovat rajoitettu 30 tunnin katsomiseen kuukaudessa.

Lue lisää Zattoon tarjonnasta →

 

TV3 / Viafree (Ruotsi)

TV3 / Viafree

Ruotsalainen, Viacomin omistama Viafree esittää ohjelmia sekä Suomessa, että Ruotsissa. Voit katsoa paljon laadukasta ohjelmaa molempien maiden portaaleissa!

Lue lisää TV3:n ja Ruotsin Viafreen tarjonnasta →

 

KIJK (Alankomaat)

KIJK

KIJK on alankomaalainen suoratoistopalvelu, joka tarjoaa katsojilleen laadukasta tv-viihdettä ja urheilua myös englanninkielellä. Kanava on myös lähettänyt UFC-tapahtumia ilmaiseksi.

Lue lisää KIJK:n tarjonnasta →

 

Discovery+ (USA)

Discovery+

Discovery+ on amerikkalainen suoratoistopalvelu, jonka kautta on mahdollista katsoa kuutta ilmaiskanavaa Iso-Britannian VPN-palvelimen kautta, jotka olivat ennen Dplay-suoratoistopalvelussa.

Lue lisää Discovery+:n tarjonnasta →

 

 

ILMAISET SUOMALAISET SUORA­TOISTO­PALVELUT

Suomalaisillakin tv-kanavilla on suoratoiston mahdollisuus netissä. Areena, Katsomo ja Ruutu ovatkin suuressa käytössä sekä kotimaassa, että ulkomailla asuvilla suomalaisilla.

Vaikka Suomi-kanavien suoratoistopalvelut ovatkin ilmaisia, niin ne on estetty Suomen rajojen ulkopuolella lisensointisyistä. Näiden kanavien ohjelmakirjastot saa kuitenkin näkyviin täysin laillisesti VPN-sovelluksella, mistä päin maailmaa tahansa!

 

mtv.fi

MTV3 Katsomo

MTV3 Katsomo, nykyään mtv, sisältää paljon suomalaisten suosikkiohjelmia täysin ilmaiseksi. Katso suosittelemamme VPN-yhteydet mtv-palveluun!

Lue lisää MTV3 Katsomon ohjelmiston katselusta →

 

yle areena

Yle Areena

Yle Areenan ohjelmisto aukeaa näppärästi ulkomailta VPN-yhteydellä. Muista vain tarkistaa sivustomme kautta parhaiten sen kanssa toimivat sovellukset!

Lue lisää Yle Areenan ohjelmiston katselusta →

 

Ruutu.fi

Ruutu

Ruudun ohjelmakatalogi palvelee VPN-yhteyden avulla jokaisessa maailmankolkassa. Katso parhaat VPN-sovellukset Ruudun ohjelmiston seuraamiseen!

Lue lisää Ruudun ohjelmiston katselusta →

 

Viafree (Suomi)

Viafree

Viafreen Suomen portaali esittää mm. Super Bowlin sekä Suomen miesten A-maajoukkueen kaikki ottelut, muiden ohjelmien ohella! Katso VPN:llä mistä vain!

Lue lisää Suomen Viafreen tarjonnasta →

 

PARAS VPN SUORATOISTOPALVELUIDEN KATSELUUN

NordVPN

VPN-SUOMI suosittelee
✓ Loistava hinta-laatusuhde
✓ Maailman nopein ja turvallisin VPN
✓ Formulat & MotoGP
✓ Mestarien liiga
✓ NHL & Jääkiekon MM
✓ Kaikki Suomi-kanavat
✓ Netflix ja muut suoratoistot
✓ Tenniksen Grand Slam
✓ Pyöräily & jenkkifutis

Tarjous!
Formula 1
Jääkiekon MM
Timanttiliiga