Menu

Katso uusin Survivor-kausi ilmaiseksi netissä

Survivor

Survivor: Winners at War

Survivorin 40. tuotantokausi on katsottavissa netistä ilmaiseksi!

Survivorin viisi viimeisintä jaksoa on katsottavissa ilman rekisteröitymistä CBS-kanavalta.

Yhdysvaltalainen CBS-kanava esittää suoratoistopalvelussaan kansalaisilleen viimeisimmät Survivor-jaksot ilmaiseksi, joita myös sinä voit katsoa VPN:n avulla!

OHJEET SURVIVORIN UUSIMMAN KAUDEN KATSOMISEEN VPN-YHTEYDELLÄ

  1. Avaa tai tilaa CyberGhost VPN tai ZenMate VPN
1.
Surfshark VPN

VPN-SUOMI suosittelee
✓ Paras VPN 2021
✓ Kaikki Suomikanavat!
✓ 15+ maan Netflix
✓ Formulat
✓ Mestarien liiga
✓ Kaikki suoratoistot
✓ Salamannopea asiakaspalvelu
✓ Paras suojaus

Ominaisuuksiltaan paras VPN-yhteys. Turvaa netin selaamisen 100% varmuudella. Avaa kaikki Suomen tv-kanavat ulkomailta ja ulkomaiden tv-kanavat Suomesta. Yli 15 maan Netflixin kanssa yhteensopiva. Nopein asiakaspalvelu, mitä olemme nähneet. Rajattomasti laitteita samalla tilauksella.

VPN-SUOMI suosittelee Surfsharkin valitsemista VPN-yhteydeksesi!

2.
CyberGhost VPN

✓ Edullinen
✓ Kaikki suoratoistot
✓ Paras mobiilisovellus
✓ Mainosten ja haitallisten sivustojen torjunta
✓ Nopea VPN-yhteys ja asiakaspalvelu

CyberGhost on VPN joka sopii kaikkiin käyttötarkoituksiin.
+ Halpa ja turvallisin VPN!
+ Paras mobiilisovellus!
+ Ei kerää lokitietoja!

  1. Laita VPN-sijainniksi Yhdysvaltojen palvelin
  2. Siirry CBS:n Survivorin sivulle (https://www.cbs.com/shows/survivor/)
  3. Sulje Adblock, jos käytät sellaista.
  4. Katso Survivorin uusin tuotantokausi ilmaiseksi netissä!

Survivor kausi 39 sallistujat

Survivor (suom. Selvitytyjät) on maailman kuuluisin reality tv-sarja

Survivor – tai Suomessa myös Selviytyjät-nimellä tunnettu reality tv-sarja on ollut television vakiotarjontaa jo 20 vuotta. Vuonna 2000 ensimmäisellä tuotantokaudellaan debytoinyt kilpailu on kehittynyt vuosien saatossa maailman kuuluisimmaksi ja aidosti mielenkiintoisimmaksi tosi tv-kilpailuksi, jossa ei haise ennalta käsikirjoitetut juonenkäänteet ja jossa pärjäävät parhaiten viekkaimmat ja vahvimmat. Sen yksinkertainen, mutta todella koukuttava premissi on pitänyt katsojat innokkaina ruudun ääressä vuodesta toiseen ja sillä on edelleen laaja katsojakunta 20 vuoden ja 39 tuotantokauden jälkeen.

Kisan ideana on laittaa kaksi haaksirikkoutuvaa joukkuetta autiolle saarelle, jossa molempien joukkueiden tulee pystyä hankkimaan itsenäisesti ruokaa, sytyttämään tuli ja rakentamaan katto pään päälle. Tasaisin väliajoin juontaja Jeff Probst kutsuu joukkueet kilpailemaan keskenään fyysisiin ja psyykkisiin haasteisiin, joissa voittaja voivat saada arkielämää helpottavia etuja sekä immuniteetin joukkueelleen kilpailijan putoamisäänestyksessä.

Haasteen hävinnyt joukkue äänestää keskenään, kuka joukkueesta lähtee kotiin ja tämä on se, missä Survivorin mielenkiintoisin puoli tulee esiin; Ei ole aina todellakaan itsestäänselvää, että haasteissa heikoiten pärjänneet äänestetään heti pois, koska joukkueessa monien arvostaman tai fyysisesti vahvimman jäsenen ulos äänestäminen voi olla pitkässä juoksussa kannattavampaa.

Suositut jäsenet voivat helpommin saada muut joukkueen jäsenet äänestämään syrjäytynyttä joukkuetoveria, tai fyysisesti heikoimman mukana pitäminen voi olla helppo mukana pysymisen valttikortti myöhemmässä vaiheessa kisaa. Tämä johtaa usein todella kieroihin sosiaalisiin interaktioihin kilpailijoiden kesken, jossa syntyy useita alliansseja esimerkiksi sukupuolen, iän, suosion, fyysisen vahvuuden ja muiden tekijöiden perusteella, joka tekee monesti putoajien ennustamisesta erittäin hankalaa ja hauskaa spekuloitavaa.

Survivorin uusimman tuotantokauden lähtöasetelma

Nyt käytävän 40. tuotantokauden ja ohjelman 20. syntymäpäivän kunniaksi kisaan ollaan kutsuttu pelkästään kilpailun kermaa, sillä ensimmäistä kertaa molemmat joukkueet koostuvat ainoastaan aikaisempien tuotantokausien voittajista. Tämä tarkoittaa aivan erilaista sosiaalista dynamiikkaa kisaan, sillä jokainen osanottaja tietää tarkalleen, miten yrittää pelata omaksi edukseen muiden hyväuskoisuutta käyttäen. Onkin mielenkiintoista nähdä, miten kisaajat pyrkivät luomaan liittoja pysyäkseen mukana kisassa, sillä kaikilla heillä on aikaisempaa kokemusta siitä, miten tärkeää on pystyä luomaan ihmissuhteita pysyäkseen mukana, mutta kisan voittaakseen heidän on myös pystyttävä saamaan kilpakumppaninsa pitämään heistä, jos he haluavat viimeisessä äänestyksessä viedä potin kotiin.

Kisan voittajalle on luvassa tällä tuotantokaudella ennätykselliset kaksi miljoonaa dollaria!


Lue millainen survivorin 39. kausi oli

Survivor: Island of the Idols

Survivorin 39. tuotantokausi on katsottavissa netistä ilmaiseksi!

Nyt käytävällä 39. tuotantokaudella kilpailijat ottavat mittaa toisistaan viimeisen kuuden tuotantokauden tapaan Fidžin saarilla, jonka teemana on jumalkuvat. Aikaisemmista kausista poiketen tämän kauden kisassa ovat mukana legendaariset Survivor-voittajat ”Boston” Rob Mariano ja Sandra Diaz-Twine, jotka toimivat mentoreina antaen salaisesti vinkkejä jokaiselle osanottajalle aina tulenteosta kilpakumppaneiden psykologiseen manipulointiin, sekä he myös tarjoavat mahdollisuuden voittaa putoamisimmuniteetin joukkuetovereidensa tietämättä.

Kisan viimeiselle selvityjälle on luvassa hulppeat miljoona dollaria!

Survivorin 39. tuotantokauden voittajaksi selviytyi Tommy Sheehan.


Katso lisää ilmaiskanavia, joista voit katsoa tv-sarjoja ja elokuvia ilmaiseksi.


VPN-yhteys avaa myös Netflix USA:n mahtavan valikoiman. Lue lisää täältä…


Katso myös NHL-ottelut ilmaiseksi VPN-yhteydellä kaudella 2019-2020!

Vastaa

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi tai arvostellaksesi.

Formula 1
NHL
MM-kisat