Menu

TV-KANAVAT

VPN-yhteys mahdollistaa suomalaisien ja lukuisten ulkomaisien tv-kanavien katselemisen ilmaiseksi ja laillisesti netissä kaikkialla maailmassa.

Useissa maissa on Suomen tv-kanavien tyyppisiä ilmaiskanavia, joita voi katsella myös netissä. Useimmiten kanavien ohjelmakirjasto on rajoitettu näkymään vain kanavan kotimaassa, joten tarvitset VPN-yhteyden videon toistoon.

Vaihtamalla virtuaalisen sijaintisi kanavan kotimaahan VPN-sovelluksen avulla, saat kanavat näkymää mistä päin maailmaa tahansa. Sama koskee myös Suomen kanavien katselua ulkomailta.

Listasimme omalle sivulle parhaat kanavat ohjeineen elokuvien ja tv-sarjojen katseluun!

Ilmaisten uheilulähetysten katsomiseen löydät ohjeet myös omalta sivulta.

Maksulliset ja ilmaiset suoratoistopalvelut, joihin saat lisää valikoimaa tai joiden katselu on mahdollista vain VPN-yhteydellä löydät täältä.

VPN avaa koko maailman tv-tarjonnan!

TV-LÄHETYKSET TOIMIVAT NÄIN

Vaihe 1:

Valitse listasta tv-kanava, jonka lähetyksiä haluat katsoa ja lue ohjeet.

Vaihe 2:

Ota käyttöön suosittelemamme VPN-sovellus.

Vaihe 3:

Yhdistä VPN kyseisen tv-kanavan maahan.

Vaihe 4:

Katso elokuvia ja tv-sarjoja kaikkialta maailmasta. Seuraa meitä myös Facebookissa, jossa uutisoimme kuumimmista lähetyksistä!

PARAS VPN ULKOMAIDEN TV-KANAVIEN KATSELUUN

Paras myös Suomen kanavien katseluun ulkomailta!

NordVPN

VPN-SUOMI suosittelee
✓ Loistava hinta-laatusuhde
✓ Maailman nopein ja turvallisin VPN
✓ Formulat & MotoGP
✓ Mestarien liiga
✓ NHL & Jääkiekon MM
✓ Kaikki Suomi-kanavat
✓ Netflix ja muut suoratoistot
✓ Tenniksen Grand Slam
✓ Pyöräily & jenkkifutis

Tarjous!

VPN-YHTEYDELLÄ NÄKYVÄT TV-KANAVAT

SUOMEN TV-KANAVAT

Varsinkin monet ulkomailla asuvat suomalaiset haluavat katsoa kotimaan tv-lähetyksiä netissä Areenasta, Katsomosta ja Ruudusta. Se onnistuu helposti VPN-sovelluksien avulla! Olit sitten missä päin maailmaa tahansa, niin saat suomalaiset tv-kanavat näkyviin netissä yhdistämällä suosittelemamme VPN-sovelluksen suomalaiselle palvelimelle, joka poistaa maarajoitukset ulkomailta lähetyksiä katsovilta.

mtv.fi

MTV3 Katsomo (mtv.fi)

MTV3 Katsomo (nykyisin pelkkä mtv) sisältää mtv-televisioyhtiön ilmaislähetykset, joita voit katsoa suosittelemillamme VPN-yhteyksillä laillisesti kaikkialla maailmassa.

Lue lisää MTV3 Katsomon lähetysten katselusta →

 

yle areena

Yle Areena

Yle Areena on blokattu useimmilta VPN-sovelluksilta, mutta VPN-SUOMEN suosittelemat VPN-yhteydet toimivat Areenan lähetysten kanssa moitteetta ja täysin laillisesti.

Lue lisää Yle Areenan lähetysten katselusta →

 

Ruutu.fi

Ruutu

Ruutu.fi sisältää Nelosen, Jimin, Livin ja Heron tv-tarjontaa livenä ja arkistoina. Pystyt katsomaan heidän ohjelmatarjontaansa laillisesti VPN-yhteydellä ulkomailta.

Lue lisää Ruudun lähetysten katselusta →

 


 

ULKOMAISET TV-KANAVAT

Listaamme aktiivisesti ulkomaisia ilmaiskanavia, joiden livelähetykset ja ohjelmakirjastot saat näkyviin VPN-yhteydellä yhdistämällä sovelluksen kyseisen kanavan lähetysmaahan. Tämä avaa sinulle suuren määrän hittisarjoja sekä elokuvia katsottavaksi, eikä sovi tietenkään unohtaa urheilua!

CBC (Kanada)

CBC (Kanada)

Kanadalainen tv-kanava, jolta näkyy paljon tv-sarjoja sekä urheilua, esim. Dragon’s Den sekä NHL-otteluita. Saat kanavan näkymään laillisesti VPN:llä yhdistämällä Kanadan palvelimeen.

Lue lisää CBC:n lähetysten katselusta →

 

FOX (USA)

FOX (USA)

FOX on yksi Yhdysvaltojen suurimpia tv-yhtiöitä. FOXin kautta pystyt katsomaan monien sarjojen tuoreimmat jaksot väliaikaisesti täysin ilmaiseksi ja laillisesti.

Lue lisää FOXin lähetysten katselusta →

 

The CW (USA)

The CW (USA)

Yhdysvaltalainen, CBS Corpin ja Warnerin yhteisomistuksessa oleva kanava. Valikoimasta löytyy paljon kaikenlaista moneen makuun. VPN:llä täysin ilmainen ja laillinen.

Lue lisää The CW:n lähetysten katselusta →

 

TVNZ (Uusi-Seelanti)

TVNZ (Uusi-Seelanti)

TVNZ on Uuden-Seelannin valtiollinen tv-verkko. Paljon kansainvälisiä hittisarjoja briteistä, jenkeistä, ausseista, Kanadasta, ja tietenkin Uudesta-Seelannista.

Lue lisää TVNZ:n lähetysten katselusta →

 

Citytv (Kanada)

Citytv (Kanada)

Kanadan suurimmilla metropolialueilla operoiva tv-verkko. Valikoima ei ole erityisen suuri, mutta löytyvän kirjaston laatu on sitäkin korkeampi!

Lue lisää Citytv:n lähetysten katselusta →

 

STV (Skotlanti)

STV (Skotlanti)

Skottien oma tv-kanava. Lähetyskieleltään englanninkielinen ja esittää varsinkin perheelle sopivaa ohjelmaa visailusta saippuadraamoihin.

Lue lisää STV:n lähetysten katselusta →

 

MatchTV (Venäjä)

MatchTV (Venäjä)

Venäläinen MatchTV on paras ilmaiskanavista urheilufaneille! Ilman rekisteröintiä näet kanavalta mm. Formula-lähetykset, Mestarien Liigaa, KHL-otteluita, kamppailulajeja ja paljon muuta.

Lue lisää MatchTV:n lähetysten katselusta →

 

SRF (Sveitsi)

SRF (Sveitsi)

Sveitsiläinen ilmaiskanava, jolla on täydet oikeudet F1-lähetyksiin. Loistava kuva- ja äänenlaatu lähetyksissä, helpoimpia kanavia Formuloiden seuraamiseen.

Lue lisää SRF:n lähetysten katselusta →

 

ORF (Itävalta)

ORF (Itävalta)

Itävaltalainen ORF lähettää kaikki F1-kauden aika-ajot ja kisat suorana. Lähettää myös paljon muuta urheilua Formuloiden ohella.

Lue lisää ORF:n lähetysten katselusta →

 

Network Ten (Australia)

Network Ten (Australia)

Australian Network Ten omistaa oikeudet ainakin Australian F1 GP:n lähetyksiin. Toimii helposti VPN:llä ja tarjoaa paljon muutakin katsottavaa.

Lue lisää Network Tenin lähetysten katselusta →

 

TF1 (Ranska)

TF1 (Ranska)

Ranskan TF1 omistaa yleensä lähetysoikeudet muutamaan F1 GP:hen per kausi. Yleisimmät lähetykset ovat Monacon, Ranskan, Belgian ja Italian GP:t.

Lue lisää TF1:n lähetysten katselusta →

 

TV8 (Italia)

TV8 (Italia)

TV8:lla on oikeudet viiteen F1 GP:hen ja lähettää muut osakilpailut jälkilähetyksinä. Sen kautta pystyt myös katsomaan kokonaisuudessaan MotoGP-kauden!

Lue lisää TV8:n lähetysten katselusta →

 

RTSH (Albania)

RTSH Sport (Albania)

Tämä albanialainen kanava omistaa myös täydet oikeudet F1-lähetyksiin ja esittää kaikki osakilpailut sekä aika-ajot suorina lähetyksinä.

Lue lisää RTSH:n lähetysten katselusta →

 

Laola1 (Itävalta)

Laola1 (Itävalta)

Itävaltalainen Laola1 esittää useita urheilulajeja livestriimeinä ilmaiseksi. Lähetyksissä on nähty mm. jalkapalloa (Bundesliiga) sekä jääkiekkoa (CHL ja KHL).

Lue lisää Laola1:n lähetysten katselusta →

 

TV3 Media (Slovenia)

TV3 Media (Slovenia)

Slovenialainen TV3 Media on lähetysten suhteen vielä hieman hämärän peitossa, mutta heidän streaminsa toimii ja heillä on täydet F1-lähetysoikeudet.

Lue lisää TV3 Median lähetysten katselusta →

 

GloboPlay (Brasilia)

GloboPlay (Brasilia)

GloboPlay on brasilialainen tv-kanava, jonka kautta voi katsoa koko F1-kauden lisäksi myös jälkilähetykset kisoista, jos missasit jonkun kisaviikonlopun!

Lue lisää GloboPlayn lähetysten katselusta →

 

Channel 4 (UK)

Channel 4 (UK)

Brittien Channel 4:lla on oikeudet Britannian Formula 1 GP:n lähetyksiin. Vaatii pientä kikkailua postinumeroiden kanssa toimiakseen, mutta laadultaan loistava kanava.

Lue lisää Channel 4:n lähetysten katselusta →

 

Nippon TV (Japani)

Nippon TV (Japani)

Japanin Nippon TV vaatii brittien Channel 4:n tavoin pientä kikkailua syntymäajan ja paikallisen postinumeron kanssa, mutta streamit pitäisi toimia hyvin.

Lue lisää Nippon TV:n lähetysten katselusta →

 

NOS (Alankomaat)

NOS (Alankomaat)

NOS-korsernilla on myös oikeudet MotoGP-lähetyksiin. Yhdistä Alankomaiden palvelimelle nähdäksesi lähetykset, käyttäjätiliä ei tarvitse luoda.

Lue lisää NOSin lähetysten katselusta →

 

First Channel (Venäjä)

First Channel (Venäjä)

Venäläisen First Channelin kautta on lähetetty mm. UFC 242 -tapahtuma, jossa mestaruudesta ottivat yhteen Khabib Nurmagomedov ja Dustin Poirier. Suomessa lähetys oli maksumuurin takana, mutta Venäjän VPN-serverin kautta pystyi katsomaan koko ottelun laillisesti pelkän VPN:n hinnalla.

Lue lisää First Channelin lähetysten katselusta →

 

9Now (Australia)

9Now (Australia)

9Now omistaa oikeudet jokavuotiseen Australian avoimeen tennisturnaukseen, joka lukeutuu tenniksen suurimpiin vuosittaisiin Grand Slam -turnauksiin. Katso ottelut suorana VPN:n avulla!

Lue lisää 9Now:n lähetysten katselusta →

 

7Mate (Australia)

7Mate (Australia)

Vuonna 2010 perustettu australialainen ilmaiskanava. Lähettää kauden aikana kolme NFL-ottelua viikossa, pleijarit sekä Super Bowlin.

Lue lisää 7Maten lähetysten katselusta →

 

ProSieben (Saksa)

ProSieben (Saksa)

ProSieben ja sen tytärkanava ProSieben MAXX lähettävät NFL-otteluita läpi runkosarjan, pudotuspelit sekä kauden finaalin, Super Bowlin.

Lue lisää ProSiebenin lähetysten katselusta →

 

Puls 4 (Itävalta)

Puls 4 (Itävalta)

Itävaltalainen Puls 4 lähettää NFL-kauden aikana otteluita aina sunnuntain pelikierroksella. Ei vaadi rekisteröitymistä ja toimii helposti VPN:llä.

Lue lisää Puls 4:n lähetysten katselusta →

 

Virgin Media (Irlanti)

Virgin Media (Irlanti)

Irlantilainen Virgin Media Television lähettää suorana viihdettä kolmelta ilmaiskanavaltaan. Yhdistä VPN Irlannin palvelimeen ja nauti!

Lue lisää Virgin Median lähetysten katselusta →

 

ZDF (Saksa)

ZDF (Saksa)

ZDF on saksalainen ilmaiskanava, joka lähettää monenlaista viihdettä suorana. Voit nähdä myös Bundesliigan ja Mestarien liigan otteluita heidän palvelussaan!

Lue lisää ZDF:n lähetysten katselusta →

 

HRT (Kroatia)

HRT (Kroatia)

Kroatialainen HRT ei ehkä ole ensimmäinen vaihtoehto Mestarien liigan matseille, mutta heidän streaminsa laatu on loistava. Vaatii rekisteröinnin.

Lue lisää HRT:n lähetysten katselusta →

 

SBS (Australia)

SBS (Australia)

Aussien SBS-kanavalla on oikeudet Mestarien liigan ja Valioliigan peleihin. Heidän The World Game -sovelluksensa toimii hyvin myös mobiilissa ja tabletilla.

Lue lisää SBS:n lähetysten katselusta →

 

RTE (Irlanti)

RTE (Irlanti)

Irlannin RTE-kanava esittää myös ajoittain Mestarien liigan otteluita. Streami toimii helposti VPN-sovelluksen avulla, täysin laillisesti!

Lue lisää RTE:n lähetysten katselusta →

 

TVPlayer (UK)

TVPlayer (Iso-Britannia)

Brittien TVPlayer on pikkuisen mutkikkaampi ratkaisu, kuin MatchTV, mutta se toimii loistavasti käyttäjätilin rekisteröinnin jälkeen. Voit katsoa sen kautta esimerkiksi futista sekä lätkää!

Lue lisää TVPlayerin lähetysten katselusta →

 

ARD (Saksa)

ARD (Saksa)

Saksalainen ARD lähettää Bundesliigan otteluita ZDF:ää aktiivisemmin, myös sen kakkosliigaa, Saksa Cupia ja maajoukkueen pelejä. Älä unohda myöskään Formuloita ja lätkää!

Lue lisää ARD:n lähetysten katselusta →

 

Sport1 (Saksa)

Sport1 (Saksa)

Sport1 on saksalainen tv-kanava, jolla on kattava ohjelmisto. Lähetyksissä näkyvät mm. Bundesliga 2, Saksan jääkiekkosarja DEL, CHL ja lätkän MM-kisat, monia muita lajeja unohtamatta!

Lue lisää Sport1:n lähetysten katselusta →

 

SVT (Ruotsi)

SVT (Ruotsi)

Ruotsalainen SVT on länsinaapurin suurin kansallinen tv-palveluntarjoaja. Loistava kanava heille, jotka haluavat seurata yleisurheilun Timanttiliigaa!

Lue lisää SVT:n lähetysten katselusta →

ABC (USA)

ABC (USA)

Amerikkalainen televisiojätti, jolta löytyy kattava ohjelmisto. Livelähetykset eivät enää valitettavasti onnistu VPN:llä, mutta kirjastosta löytyy katsottavaa ilmaiseksi, esim. Shark Tankin uusimmat jaksot!

Lue lisää ABC:n lähetysten katselusta →

 

DMAX (UK)

DMAX (Iso-Britannia)

Yksi Dplay-suoratoistopalvelun ilmaiskanavista. Ohjelmistosta löytyy mm. lifestyle-ohjelmia, joissa aiheena ovat harrastukset, matkailu, ruoka ja ajoneuvot.

Lue lisää DMAXin lähetysten katselusta →

 

Food Network (USA)

Food Network (USA)

Jenkkien Food Network kuuluu myös Dplayn kanaviin. Opettele kokkaamaan maailman kuuluisimpien julkkiskokkien seurassa. Täysin ilmaiset ja lailliset lähetykset VPN-yhteyden avulla!

Lue lisää Food Networkin lähetysten katselusta →

 

HGTV (USA)

HGTV (USA)

HGTV on kotona puurtavien kanava. Sen ohjelmisto keskittyy kodin ja puutarhan remontoitiin sekä sisutamiseen. Katso ohjelmat laillisesti VPN:llä Dplay-palvelussa!

Lue lisää HGTV:n lähetysten katselusta →

 

Quest (UK)

Quest (Iso-Britannia)

Brittiläinen ilmaiskanava Quest esittää Dplayssa informatiivisia ohjelmia raskaan työn raatajille. Ohjelmien aiheina ovat mm. raksaduunit, raskas kalusto, käden taidot ja moottoriurheilu.

Lue lisää Questin lähetysten katselusta →

 

Quest Red (UK)

Quest Red (UK)

Quest Red keskittyy Questin tavoin ihmisiin, mutta suoremmin. Ohjelmien aiheena ovat esimerkiksi ihmisen psykologia, murhamysteerit ja muut vastaavanhenkiset realityohjelmat sekä dokumentit.

Lue lisää Quest Redin lähetysten katselusta →

 

Really (UK)

Really (Iso-Britannia)

Really on brittiläinen reality-kanava, jonka ohjelmat keskittyvät pääosin arjen sankareihin: palomiehet, poliisit, sairaanhoitajat, pelastustyöntekijät… Katso ilmaiseksi VPN:llä!

Lue lisää Reallyn lähetysten katselusta →

 

TV4 (Ruotsi)

TV4 PLay (Ruotsi)

Suosittu ruotsalainen ilmaiskanava, jonka kautta voit katsoa sekä ruotsin-, että englanninkielistä ohjelmaa. Tilaa VPN ja lue ohjeet lähetysten ja ohjelmakirjaston katsomiseen laillisesti!

Lue lisää TV4:n lähetysten katselusta →

 

Kanal 5 (Ruotsi)

Kanal 5 (Ruotsi)

Suosittu maksullinen tv-kanava länsinaapurissa, jonka lähetykset näkyvät tilaajilleen kaikkialta VPN:llä. Osa ohjelmistosta näkyy myös ilmaisen käyttäjätilin avulla!

Lue lisää Kanal 5:n lähetysten katselusta →

 

NRK1 (Norja)

NRK1 (Norja)

NKR1 on Norjan yleisradioyhtiö ja NKR1 on heidän pääkanavansa. Lähetykset sisältävät myös huomattavan määrän ohjelmia englanninkielisistä maista, esimerkiksi USA:sta, Briteistä ja Australiasta.

Lue lisää NKR1:n lähetysten katselusta →

 

RTVE (Espanja)

RTVE (Espanja)

RTVE on Espanjan valtion yleisradioyhtiö, joka lähettää vuosittain Espanjan ympäriajot pyöräilyn ystäville. Lähetykset näkyvät kätevästi kaikkialla maailmassa VPN-yhteyden avulla.

Lue lisää RTVE:n lähetysten katselusta →

 

RSI (Sveitsi)

RSI (Sveitsi)

RSI on sveitsiläinen ilmaiskanava, joka tuottaa ja lähettää Sveitsin italiankielisille asukkaille tv-ohjelmia. Sieltä pyöräilyn ystävät voivat katsoa esimerkiksi Italian ympäriajot ilmaiseksi VPN:llä.

Lue lisää RSI:n lähetysten katselusta →

 

Sat.1 (Saksa)

Sat.1 (Saksa)

Sat.1:en kautta pystyy katsomaan aktiivisesti saksalaisen jalkapallon kuninkuussarjaa, Bundesligaa, sillä kanava on yksi tuoreimmista lisäyksistä sen virallisiin lähetyskanaviin.

Lue lisää Sat.1:n lähetysten katselusta →

 

RTL (Luxemburg)

RTL (Luxemburg)

RTL on Luxemburgin päätelevisiokanava, jolla on oikeudet Formula 1 -kauteen ja he lähettävät aika-ajot sekä kisat livenä läpi kauden. Kanava ei vaadi käyttäjätilin rekisteröintiä.

Lue lisää RTL:n lähetysten katselusta →

 

ITV (Yhdistynyt Kuningaskunta)

ITV (Iso-Britannia)

ITV on brittiläinen tv-verkko, joka esittää urheilun ystäville rugbya, jonka arvokisoihin sillä on oikeudet. Turnauksiin lukeutuvat mm. Rugby World Cup, Rugby League World Cup ja Six Nations Championship.

Lue lisää ITV:n lähetysten katselusta →

 

Rai Sport (Italia)

Rai (Italia)

Rai esittää UEFA Nation Leaguen Italian maajoukkueen ottelut ilmaiseksi. Katso myös muut ilmaiskanavat, jotka lähettävät Nations Leaguen otteluita liigan pääsivulta.

Lue lisää Rain lähetysten katselusta →

 

Rai Sport (Italia)

Rai Sport (Italia)

Rai Sportin kautta on mahdollista katsoa livenä esimerkiksi jalkapalloa, koripalloa, lentopalloa, rugbya, tennistä, pyöräilyä ja moottoriurheilua. Yksi isoista tapahtumista on Italian ympäriajot.

Lue lisää Rai Sportin lähetysten katselusta →

 

ServusTV (Itävalta)

ServusTV (Itävalta)

ServusTV lähettää tällä hetkellä puolet F1-kaudesta yhteistyössä toisen itävaltalaiskanavan ORFin kanssa. Katso kauden lähetykset ServusTV:lle ja ORFille F1-sivultamme.

Lue lisää ServusTV:n lähetysten katselusta →

 

France TV (Ranska)

France TV (Ranska)

France TV on Ranskan yleisradiokanava, jonka kautta voi katsoa vuosittain pyöräilyn Ranskan ympäriajot livenä VPN-yhteyttä käyttämällä. Lue lisää Tour de Francen lähetyksistä täältä.

Lue lisää France TV:n lähetysten katselusta →

 

TVP Sport (Puola)

TVP Sport on Puolalainen julkinen kanava, minkä kautta voi katsoa Eurooppa-liigaa ja Konferenssi-liigaa livenä VPN-yhteyttä käyttämällä. Lue lisää Eurooppa-liigan lähetyksistä täältä.

Lue lisää TVP Sportin lähetysten katselusta →

 

<

RTBF auvio (Belgia)

RTBF auvio on Belgialainen kanava, minkä kautta voi katsoa Eurooppa-liigaa ja Konferenssi-liigaa, F1:stä, MotoGP:tä, rallia ja NBA:ta livenä VPN-yhteyttä käyttämällä. Huom! sinun tulee luoda ilmaiset käyttäjätunnukset ennen katselua.

Lue lisää RTBF auvion lähetysten katselusta →

 

Česká televize (Tsekki)

Česká televize on Tsekkiläinen kanava, minkä kautta voit katsoa muun muassa Eurooppa-liigaa livenä VPN-yhteyttä käyttämällä. Kanavalta näkyy myös paljon paikallista urheilua!

Lue lisää Česká televizen lähetysten katselusta →

 

Uol TV Cultura (Brasilia)

Brasilialainen Uol TV Cultura tarjoaa Eurooppa -liigan otteluiden lisäksi lastenohjelmia ja paikallisia uutisohjelmia. Portugalin kielellä tietenkin.

Lue lisää Uol TV Culturan lähetysten katselusta →

 

RTVS (Slovakia)

Slovakialaiselta yleisradioyhtiö RTVS:ltä näet jalkapallon Konferenssi -liigan otteluita pelipäivinä sekä lisäksi muun muassa WTA -tennistä ja koripallon eurocuppia.

Lue lisää RTVS:n lähetysten katselusta →

vrt max (Belgia)

vrt maxilta näet jalkapallon Konferenssi liigan otteluita pelipäivinä. Painotus Belgialaisilla joukkueilla.

Lue lisää vrt maxin lähetysten katselusta →

PARAS VPN ULKOMAIDEN TV-KANAVIEN KATSELUUN

Paras myös Suomen kanavien katseluun ulkomailta!

NordVPN

VPN-SUOMI suosittelee
✓ Loistava hinta-laatusuhde
✓ Maailman nopein ja turvallisin VPN
✓ Formulat & MotoGP
✓ Mestarien liiga
✓ NHL & Jääkiekon MM
✓ Kaikki Suomi-kanavat
✓ Netflix ja muut suoratoistot
✓ Tenniksen Grand Slam
✓ Pyöräily & jenkkifutis

Tarjous!
Formula 1
Jääkiekon MM
Timanttiliiga