Menu

ABC (USA)

Yhdysvaltalainen ABC-kanava esittää paljon hittisarjoja ilmaiseksi!

ABC (USA)

ABC, eli American Broadcasting Company, on Disneyn omistama monikansallinen ja kaupallinen tv-kanava. Sen livelähetykset ovat nykyään siirtyneet maksumuurin taakse (lähetykset sisältivät Pohjois-Amerikassa pidettävät F1-osakilpailut) ja vaativat täten jenkkien kaapeliverkkosopimuksen.

He kuitenkin esittävät edelleen hittisarjoistaan viimeisimpiä jaksoja verkkosivustollaan, jotka voit nähdä VPN:llä ilmaiseksi ja laillisesti! Muista vain tarkistaa suositeltu VPN-sovellus, sillä he ovat blokanneet useiden VPN-palveluntarjoajien palvelimien IP-osoitteet. Tällä hetkellä ainakin ZenMaten pitäisi toimia heidän ilmaisohjelmistonsa kanssa.

ABC:n ilmaisohjelmat eivät vaadi rekisteröintiä, kunhan toimiva VPN on yhdistetty USA:n palvelimeen. Ohjelmat sisältävät mm. realitya, tv-kilpailuja sekä Agents of S.H.I.E.L.D:in kaltaisia hittisarjoja. Toistaiseksi F1-lähetykset eivät siis enää valitettavasti näy, mutta onneksi niitä varten on olemassa kattavampia kanavia, kuten Venäjän MatchTV.

ABC:n katseluun suositeltava VPN-yhteys

Zenmate VPN

✓ Vain 2,22 € / kk
+ Helppo käyttää
+ Venäjän sijainti

Tarjous!

Ohjeet ABC:n katseluun

Vaihe 1:

Ota ABC:lle suosittelemamme VPN käyttöön.

Vaihe 2:

Valitse sovelluksesta USA:n sijainti ja yhdistä VPN Yhdysvaltoihin.

Vaihe 3:

Siirry ABC:n suoratoistopalveluun ja nauti ohjelmistosta!

ABC:n ohjelmatarjonta

Suoratoistopalvelu netissä

Elokuvat ja tv-sarjat

Internetistä löytyy useita ilmaisia suoratoistopalveluita, jotka lähettävät korkealaatuista tv-viihdettä sekä elokuvia täysin ilmaiseksi. Pystyt katsomaan näitä lähetyksiä laillisesti VPN:n avulla!

Lue lisää ilmaisten leffojen ja sarjojen katselusta →

 

Zenmate VPN

✓ Vain 2,22 € / kk
+ Helppo käyttää
+ Venäjän sijainti

Tarjous!
Formulat
Big Brother
MotoGP