Menu

CBC (Kanada)

Kanadalainen CBC ja sen suoratoistopalvelu Gem ovat paras tapa katsoa ilmaisia NHL-otteluita!

CBC (Kanada)

CBC on Kanadan kansallinen televisio- ja radioyhtiö, jonka toimintaa rahoitetaan verovaroin ja mainostuloin. Palveluna CBC ja Gem ovat täysin ilmaisia ja ne tarjoavatkin ison määrän urheilua ja englanninkielistä tv-ohjelmaa jokaiseen makuun. CBC esitti esimerkiksi hittisarja Schitt’s Creekin viimeisen tuotantokauden ennen Netflixiä ja kyseinen sarja on katsottavissa kokonaisuudessaan ilmaiseksi Gemin palvelussa.

Gemin ehdottomana valttikorttina ovat ilmaiset NHL-ottelulähetykset, joita lähetetään pitkin kautta, yleensä pari ottelua viikossa runkosarjan aikana ja valikoituja ottelupareja pudotuspelien aikaan.

CBC:n tai Gemin ohjelmisto ei vaadi mitään rekisteröitymistä, vaan niiden livelähetykset ja kirjastot näkyvät heti, kun yhdistät suosittelemamme VPN-sovelluksen Kanadan palvelimelle. CBC:n toimintaperiaate on siis hyvin samanlainen, kuin Suomi-kanavien suoratoistopalvelut. CBC:n ohjelmiston katsominen VPN-yhteydellä on 100% laillista ja ilmaista.

CBC:n katseluun suositeltava VPN-yhteys

Cyberghost VPN

Nyt vain 2,75 € kuukaudessa!
Tarjoushinnat VPN-SUOMI.fi linkkien kautta.

Tarjous!

Ohjeet CBC:n katseluun

Vaihe 1:

Ota CBC:lle suosittelemamme VPN käyttöön.

Vaihe 2:

Valitse sovelluksesta Kanadan sijainti ja yhdistä VPN Kanadaan.

Vaihe 3:

Siirry CBC:n tai Gemin sivustolle ja nauti tarjonnasta!

CBC:n ja Gemin ohjelmatarjonta

Urheilu NHL

NHL

Pohjois-Amerikan suurimman ja kovatasoisimman jääkiekkoliigan NHL:n otteluita voi katsoa pitkin kautta laillisesti ja ilmaiseksi kanadalaisen CBC-kanavan kautta. Katso lähetysajat sivuiltamme!

Lue lisää NHL-lähetysten katselusta →

 

Suoratoistopalvelu netissä

Elokuvat ja tv-sarjat

Internetistä löytyy useita ilmaisia suoratoistopalveluita, jotka lähettävät korkealaatuista tv-viihdettä sekä elokuvia täysin ilmaiseksi. Pystyt katsomaan näitä lähetyksiä laillisesti VPN:n avulla!

Lue lisää ilmaisten leffojen ja sarjojen katselusta →

 

 

Cyberghost VPN

Nyt vain 2,75 € kuukaudessa!
Tarjoushinnat VPN-SUOMI.fi linkkien kautta.

Tarjous!
Formulat
Big Brother
MotoGP