Menu

Ruotsin tv-kanavat Suomesta

RUOTSIN TV-KANAVAT SAAT NÄKYMÄÄN SUOMESSA VPN-YHTEYDELLÄ

Ruotsin TV-kanavat tarjoavat ilmaiseksi todella paljon katsottavaa samaan tyyliin, kuin Yle Areena, mtv Katsomo ja Ruutu Suomessa. Kanavien katselu ei kuitenkaan onnistu Suomesta ilman VPN-yhteyttä, koska ohjelmat ovat rajoitettu näkymään vain Ruotsissa.

Kun haluat katsoa Ruotsin TV-kanavia Suomesta tai muualta maailmasta, tarvitset laadukkaan VPN-yhteyden. Ja ei, sen käyttö ei ole vaikeaa vaan todella yksinkertaista!

Me testasimme VPN-yhteydet! Joten jatka lukemista ja nauti Ruotsin TV-viihteestä mistä päin maailmaa tahansa!

Testatusti parhaan VPN-yhteyden avulla voit katsoa seuraavia Ruotsin TV-kanavia ilmaiseksi Suomessa:

Ruotsin tv-kanavat Suomessa ja ulkomailla saa näkyviin VPN:llä

Testatusti paras VPN-yhteys Ruotsin TV-kanavien katseluun ulkomailta.

Saat NordVPN:n avulla Ruotsin kanavat näkymään lukuisilla laitteilla: tietokoneet, tabletit, kännykät, pelikonsolit, äly-tv:t, Chromecast ym!

NordVPN logo valkoinen
Lataa NordVPN tai lue ensin arvostelumme!

Kun luot VPN-yhteyden Ruotsiin, pystyt katsomaan esimerkiksi SVT-kanavat Suomessa, sekä katsoa tilaamiasi suoratoistopalveluja, kuten Netflix, C More, Viaplay ja HBO. Usein suoratoistopalveluiden sisältöä voi myös laajentaa entuudestaan, sillä ohjelmalisenssit vaihtelevat maittain. Yhdistämällä VPN vaikkapa Yhdysvaltoihin, ohjelmatarjonta Netflixissä laajenee Pohjoismaihin verrattuna jopa tuhansilla elokuvilla ja tv-sarjoilla.

Kerromme tällä sivulla ohjeet, kuinka voit avata Ruotsin tv-kanavat Suomessa ja muualla ulkomailla.

AVAA RUOTSIN TV-KANAVAT SUOMESSA NETIN KAUTTA SEURAAVASTI

Vaihe 1:

Valitse alla olevalta listalta ruotsalainen tv-kanava tai suoratoistopalvelu, jonka lähetyksiä haluat katsoa ja lue ohjeet.

Vaihe 2:

Tilaa ja asenna suosittelemamme VPN-sovellus käyttämällesi laitteelle.

Vaihe 3:

Käynnistä VPN-sovellus ja yhdistä se ruotsalaiseen VPN-palvelimeen.

Vaihe 4:

Nauti ruotsalaisista tv-lähetyksistä ja suoratoistopalveluista kaikkialta maailmassa. Jos haluat lisätietoa ruotsinkielellä, niin katso myös VPN-SVERIGE.se-sivusto, josta myös löytyy tietoa urheilusta, viihteestä ja muista VPN-yhteyden tuomista eduista!

PARAS VPN RUOTSALAISTEN TV-KANAVIEN KATSELUUN ULKOMAILLA

Paras VPN myös Suomessa oleville/asuville!

NordVPN

VPN-SUOMI suosittelee
✓ Loistava hinta-laatusuhde
✓ Maailman nopein ja turvallisin VPN
✓ Formulat & MotoGP
✓ Mestarien liiga
✓ NHL & Jääkiekon MM
✓ Kaikki Suomi-kanavat
✓ Netflix ja muut suoratoistot
✓ Tenniksen Grand Slam
✓ Pyöräily & jenkkifutis

Tarjous!

VPN-YHTEYDELLÄ NÄKYVÄT RUOTSALAISET TV-KANAVAT

RUOTSIN TV-KANAVAT NETISSÄ

Näet esimerkiksi STV-kanavat Suomessa netissä vaivattomasti VPN-yhteyden kautta, täysin laillisesti. SVT-kanavien ohella myös tilaamasi ruotsalaiset suoratoistopalvelut toimivat VPN-yhteyden kautta. Löydät lisää tietoa näiden kanavien tarjonnasta sekä ohjeet striimaukseen kanavakohtaisilta sivuilta, muista vain Suomen palvelimen sijasta käyttää Ruotsin VPN-sijaintia tarpeen mukaan!

SVT

STV Play

SVT Play on ruotsin kansallisen tv-verkon suoratoistopalvelu, jonka kautta näet SVT-kanavat Suomessa suosittelemillamme VPN-yhteyksillä laillisesti missä päin maailmaa tahansa.

Lue lisää SVT Playn lähetysten katselusta →

 

TV4 Play

TV4 Play

TV4 Play on ilmainen suoratoistopalvelunsa, jossa käyttäjät voivat katsoa TV4:n ohjelmia kirjastosta tai livenä. Laadukas ohjelmatarjonta avautuu VPN:llä käyttäjätilin rekisteröinnin jälkeen.

Lue lisää TV4 Playn lähetysten katselusta →

 

Pluto TV

Pluto TV

Pluto TV on ilmainen suoratoistopalvelu, joka tarjoaa Ruotsissa mm. TV3:n, TV6:n, TV8:n ja Kanal 10:n sisältöä. Saat ruotsinkielisen sisällön näkyviin yhdistämällä VPN Ruotsin palvelimeen.

Lue lisää Pluto TV:n lähetysten katselusta →

 

Viaplay

Viaplay

Viaplay on maksullinen suoratoistopalvelu, joka toimii Pohjoismaissa. Viaplayn ruotsalaiset tilaajat pystyvät katsomaan palvelun kautta huippuluokan viihteen ja urheilun ohella useita ruotsalaiskanavia.

Lue lisää Viaplayn lähetysten katselusta →

 

C More

C More

C Moren maksullinen suoratoistopalvelu ja tv-kanavat toimivat Pohjoismaissa. Jos sinulla on Ruotsin C Moren tilaus, pystyt katsomaan lähetyksiä sen palvelussa VPN-yhteyden kautta.

Lue lisää C Moren lähetysten katselusta →

 

Discovery Plus

Discovery

WarnerMedian omistama kansainvälinen suoratoistopalvelu esittää tilaajilleen myös ruotsalaisten tv-kanavien tarjontaa, joita ovat TV4, Kanal 5, Sjuan, Kanal 9, Kanal 11 sekä Kanal 12.

Lue lisää Discovery+:n tarjonnan katselusta →

 

VPN:n avulla on mahdollista katsoa elokuvia, tv-sarjoja ja urheilua ruotsalaiskanavien ohella myös muilta ulkomaisilta kanavilta ilmaiseksi netissä. Katso lista ulkomaisista tv-kanavista, jotka saat näkyviin pelkän VPN-sovelluksen hinnalla.

Katso myös täysi lista ilmaisista ja maksullisista suoratoistopalveluista, joiden täyden tarjonnan VPN-yhteys tuo verkkoyhteytesi ulottuviin!


 

PARHAAT VPN:T, JOLLA NÄET RUOTSIN TV-KANAVAT SUOMESSA JA MUUALLA

Avaa esimerkiksi SVT-kanavat Suomessa täysin laillisesti!

1.
NordVPN

VPN-SUOMI suosittelee
✓ Arvostelumme paras VPN
✓ Markkinoiden nopein VPN
✓ Huipputason asiakaspalvelu
✓ Turvallisin
✓ Kaikki suoratoistot

VPN-SUOMI suosittelee NordVPN:ää ensisijaiseksi VPN-palveluksi!

2.
Surfshark VPN

✓ Monipuolinen ja toimiva VPN
✓ Kaikki Suomikanavat!
✓ 15+ maan Netflix
✓ Formulat
✓ Mestarien liiga
✓ Kaikki suoratoistot
✓ Salamannopea asiakaspalvelu
✓ Paras suojaus

Ominaisuuksiltaan monipuolinen VPN-yhteys. Turvaa netin selaamisen 100% varmuudella. Avaa kaikki Suomen tv-kanavat ulkomailta ja ulkomaiden tv-kanavat Suomesta. Yli 15 maan Netflixin kanssa yhteensopiva. Nopein asiakaspalvelu, mitä olemme nähneet. Rajattomasti laitteita samalla tilauksella.

EURO 2024
Formula 1
Timanttiliiga