Menu

URHEILU – Katso ilmaiset urheilulähetykset netissä

VPN-yhteys mahdollistaa useiden urheilulähetysten katselemisen ilmaiseksi ja laillisesti netissä.
Urheilulähetykset

Useissa maissa urheilua näytetään ilmaisilla tv-kanavilla ja nettitv:n puolella, mutta useimmiten lähetykset näkyvät vain kanavan kotimaassa.

Vaihtamalla virtuaalisen sijaintisi pois Suomesta, eli vaihtamalla internet yhteytesi kulkemaan toisen maan kautta VPN-yhteyden avulla, saat kierrettyä maarajoitukset ja näet livelähetykset ilmaiseksi netissä.

Ajankohtaiset liveurheilulähetykset:

Huomaa myös sivut:

VPN avaa koko maailman tv-tarjonnan!

HOMMA TOIMII NÄIN

Vaihe 1:

Valitse mitä urheilua haluat katsoa ja lue ohjeet.

Vaihe 2:

Ota käyttöön suositeltu VPN-sovellus.

Vaihe 3:

Yhdistä VPN tv-kanavan maahan.

Vaihe 4:

Katso liveurheilua kaikkialta maailmasta ja seuraa meitä Facebookissa, niin et missaa mitään!

PARAS VPN URHEILUN KATSELUUN ILMAISKANAVILTA

Formulat, Mestarien Liiga, KHL, tennis, Timanttiliiga, MotoGP, Jääkiekon MM ja paljon muuta urheilua ilmaiseksi samalla edullisella VPN-yhteydellä!

NordVPN

VPN-SUOMI suosittelee
✓ Loistava hinta-laatusuhde
✓ Maailman nopein ja turvallisin VPN
✓ Formulat & MotoGP
✓ Mestarien liiga
✓ NHL & Jääkiekon MM
✓ Kaikki Suomi-kanavat
✓ Netflix ja muut suoratoistot
✓ Tenniksen Grand Slam
✓ Pyöräily & jenkkifutis

Tarjous!

VPN-YHTEYDELLÄ NÄKYVÄT URHEILULÄHETYKSET

MOOTTORIURHEILU

Urheilu Formula1

Formula 1

VPN-yhteys mahdollistaa Formula 1 -lähetysten katselun ulkomaalaisilta tv-kanavilta ilmaiseksi. Suorat lähetykset hyvällä kuvanlaadulla ja täysin laillisesti.

Lue lisää Formula 1 -lähetysten katselusta →

 

Urheilu MotoGP

MotoGP

Ratamoottoripyöräilyn kuninkuussarjan MotoGP:n kauden kaikki kisat ovat Formuloiden tavoin nähtävissä ilmaiseksi ja laillisesti VPN-yhteydellä, kattaen neljä eri kilpasarjaa.

Lue lisää MotoGP -lähetysten katselusta →

 

JÄÄKIEKKO

Urheilu NHL

NHL

Pohjois-Amerikan suurimman ja kovatasoisimman jääkiekkoliigan NHL:n otteluita voi katsoa pitkin kautta laillisesti ja ilmaiseksi kanadalaisen CBC-kanavan kautta. Katso lähetysajat sivuiltamme!

Lue lisää NHL-lähetysten katselusta →

 

Urheilu KHL

KHL

Itä-Euroopan ja Aasian vastine NHL:lle on monikansallinen KHL, jonka otteluita voit myös katsoa täysin laillisesti VPN-yhteyttä käyttäen. Katso suosittelemamme kanavat lähetyksille!

Lue lisää KHL-lähetysten katselusta →

 

Urheilu Jääkiekon MM-kisat

Jääkiekon MM-kisat

Joka vuosi järjestettävät jääkiekon MM-kisat eivät enää näy kokonaisuudessaan Suomen ilmaiskanavilta, mutta VPN-yhteydellä voit katsoa jokaisen ottelun IIHF:n Youtube-kanavalta!

Lue lisää jääkiekon MM-kisalähetysten katselusta →

 

Urheilu CHL

CHL

CHL, eli Champions Hockey League on 32 joukkueen kansainvälinen jääkiekkoturnaus, johon ottavat osaa kansallisten sarjojen huiput. Suomessa voit katsoa ottelut VPN:llä ilman maksupakettia.

Lue lisää CHL-lähetysten katselusta →

 

Urheilu SM-Liiga

SM-liiga

SM-liiga (tai nykyisin pelkästään Liiga) on suomalaisen jääkiekon ykkössarja. Sen otteluita lähetetään ajoittain myös kotimaisilla ilmaiskanavilla, jotka näet VPN:llä mistä vain!

Lue lisää SM-liiga -lähetysten katselusta →

 

Olympialaiset jääkiekko

Olympialaiset: Jääkiekko

Voit katsoa kaikki miesten ja naisten Pekingin 2022 talviolympiakisojen jääkiekko-ottelut ilmaiseksi suorina lähetyksinä netistä.

Lue lisää Olympiakiekon katselusta →

 

PYÖRÄILY

Italian ympäriajot

Giro d’Italia

Italian ympäriajot, viralliselta nimeltään Giro d’Italia (tai simppelimmin vain ”Giro”) on vuotuinen eliittitason pyöräilykisa, joka ajetaan pääasiassa Italiassa, mutta koukkaa muidenkin maiden kautta.

Lue lisää Giro d’Italian katselusta →

 

Ranskan ympäriajot

Tour de France

Ranskan ympäriajot, viralliselta nimeltään Tour de France, on jokavuotinen huipputason pyöräilykisa, jota pidetään useiden mielestä ”maailman suurimpana urheilutapahtumana”.

Lue lisää Tour de Francen katselusta →

 

Espanjan ympäriajot

La Vuelta

Espanjan ympäriajot, viralliselta nimeltään Vuelta a España (tai tutummin ”La Vuelta”) on viimeinen kolmesta pyöräilyn suurkisasta, jotka ajetaan vuosittain Ranskan ja Italian ympäriajojen ohella.

Lue lisää La Vueltan katselusta →

 

JALKAPALLO

Urheilu Champions League

Mestarien liiga

Suomessa jalkapallon Mestarien liigan lähetykset ovat maksukanavien takana, mutta ulkomailla otteluita lähetetään ilmaiseksi. Näet pelit laillisesti suosittelemillamme VPN-sovelluksilla!

Lue lisää Mestarien liigan lähetysten katselusta →

 

Urheilu LaLiga

La Liga

La Liga on espanjalaisen jalkapallon ykkössarja, jossa ottelevat mm. Real Madridin ja FC Barcelonan kaltaiset huippujoukkueet. Voit katsoa otteluita laillisesti VPN-yhteyden avulla.

Lue lisää La Liga -lähetysten katselusta →

 

Urheilu Bundesliga

Bundesliiga

Bundesliiga on Saksan korkein jalkapallon sarjataso ja samalla yksi maailman kovatasoisimpia lajin liigoja. Voit katsoa otteluita laillisesti netissä VPN:ää käyttämällä.

Lue lisää Bundesliiga-lähetysten katselusta →

 

Urheilu Europa League

Eurooppa-liiga

Eurooppa-liiga on Euroopan toiseksi arvostetuin seurajoukkueiden jalkapalloturnaus Mestarien liigan jälkeen. VPN:llä näet ottelut laillisesti netissä, etkä tarvitse maksukanavaa niiden katsomiseen.

Lue lisää Eurooppa-liigan lähetysten katselusta →

 

Urheilu Premier League

Valioliiga

Englannin Valioliiga on yksi maailman kovatasoisimmista jalkapallosarjoista. Suosittelemamme televisiokanavat esittävät otteluita laillisina ilmaislähetyksinä, jotka näkyvät VPN:n avulla.

Lue lisää Valioliiga-lähetysten katselusta →

 

Konferenssi-liiga

Konferenssi-liiga on Euroopan kolmanneksi arvostetuin seurajoukkuieiden jalkapalloturnaus Mestarienliigan ja Eurooppaliigan jälkeen. VPN:llä näet ottelut laillisesti netissä, etkä tarvitse maksukanavaa niiden katsomiseen.

Lue lisää Konferenssi-liigan lähetysten katselusta →

 

MUUT LAJIT

Urheilu NFL

NFL

Amerikkalaisen jalkapallon ykkössarja NFL on yksi maailman seuratuimmista urheilusarjoista. VPN:n avulla voit katsoa otteluita ilmaiseksi ja laillisesti läpi kauden!

Lue lisää NFL-lähetysten katselusta →

 

Urheilu Nyrkkeily

Nyrkkeily

Nyrkkeilytapahtumat ovat lähes poikkeuksetta tuntuvan maksumuurin takana. Löydämme kuitenkin ajoittain jopa Pay Per View -mestaruusotteluita laillisina ilmaislähetyksinä!

Lue lisää nyrkkeilylähetysten katselusta →

 

Urheilu UFC

UFC

UFC on maailman seuratuin vapaaottelun organisaatio. VPN-yhteydellä saatat nähdä jopa maksullisia mestaruusotteluita ilmaiseksi ja laillisesti netissä!

Lue lisää UFC-lähetysten katselusta →

 

Urheilu Wimbledon

Wimbledonin tennisturnaus

Vuosittain järjestettävä Wimbledonin tennisturnaus on yksi neljästä tenniksen Grand Slam-turnauksesta. Aikaisempina vuosina turnaus on ollut nähtävissä kokonaisuudessaan VPN-yhteydellä.

Lue lisää Wimbledonin lähetysten katselusta →

Urheilu Australian Open

Australian avoin tennisturnaus

Vuosittain järjestettävä Australian avoin tennisturnaus Wimbledonin tennisturnauksen tavoin yksi neljästä vuosittain järjestettävästä Grand Slam-turnauksesta. Katso koko turnaus VPN:llä!

Lue Australian avointen lähetysten katselusta →

 

Ranskan avoimet

Ranskan avoin tennisturnaus

Ranskan avoimet ovat katsottavissa vuosittain livenä VPN-yhteyden avulla maksutta ranskalaisen France TV:n kautta. Löydät ohjeet turnauksen lähetyksiin Ranskan avoimet -artikkelistamme.

Lue lisää Ranskan avointen lähetysten katselusta →

 

USA:n avoimet

USA:n avoimet

Vuoden neljäs ja järjestyksessä viimeinen tenniksen Grand Slam -turnaus on ollut nähtävissä menneinä vuosina sveitsiläiseltä SRF-kanavalta. Löydät tiedot tulevista ilmaislähetyksistä artikkelistamme.

Lue lisää USA:n avointen lähetysten katselusta →

 

Rugby

Rugby

VPN-yhteyden avulla on mahdollista katsoa Australian eliittitason rugbyliiga NRL:ää, sekä vuosittain järjestettäviä arvoturnauksia. Katso linkit lähetyksiin rugbysivultamme!

Lue lisää rugbyn katselusta →

 

Golf

Golf

Löydät golfsivultamme listan VPN-yhteydellä nähtävistä golfturnauksista, joihin lukeutuu esim. uusi, jokavuotinen LIV Golf -kiertue. Katso tapahtumakalenteri alta!

Lue lisää golfturnausten katselusta →

 

Olympialaiset

Olympialaiset

Suomessa Olympialaisten televisiointi on jaettu Ylen ja Discoveryn välillä, mikä tarkoittaa, että kaikki lähetykset eivät toimi netissä tai puhelimella. VPN-yhteydellä voit katsoa olympialaisten tv-lähetykset myös mobiilissa.

Lue lisää Olympialaisten katselusta →

 

Timattiliiga

Timanttiliiga

Kansainvälisen yleisurheiluliiton järjestämä Timanttiliiga koostuu 15 osakilpailusta ympäri maailmaa. Tarkista kanavat ja suositellut VPN-yhteydet! Katso myös muut yleisurheilutapahtumat yleisurheilu -sivultamme.

Lue lisää Timanttiliigan lähetysten katselusta →

 

PARAS VPN URHEILUN KATSELUUN ILMAISKANAVILTA

Formulat, Mestarien Liiga, KHL, tennis, Timanttiliiga, MotoGP, Jääkiekon MM ja paljon muuta urheilua ilmaiseksi samalla edullisella VPN-yhteydellä!

NordVPN

VPN-SUOMI suosittelee
✓ Loistava hinta-laatusuhde
✓ Maailman nopein ja turvallisin VPN
✓ Formulat & MotoGP
✓ Mestarien liiga
✓ NHL & Jääkiekon MM
✓ Kaikki Suomi-kanavat
✓ Netflix ja muut suoratoistot
✓ Tenniksen Grand Slam
✓ Pyöräily & jenkkifutis

Tarjous!
Formula 1
Jalkapallo
Timanttiliiga