Menu

URHEILU

VPN-yhteys mahdollistaa useiden urheilulähetysten katselemisen ilmaiseksi ja laillisesti netissä.
Urheilulähetykset

Useissa maissa urheilua näytetään ilmaisilla tv-kanavilla ja nettitv:n puolella, mutta useimmiten lähetykset näkyvät vain kanavan kotimaassa.

Vaihtamalla virtuaalisen sijaintisi pois Suomesta, eli vaihtamalla internet yhteytesi kulkemaan toisen maan kautta VPN-yhteyden avulla, saat kierrettyä maarajoitukset ja näet livelähetykset ilmaiseksi netissä.

VPN avaa koko maailman tv-tarjonnan!

HOMMA TOIMII NÄIN

Vaihe 1:

Valitse mitä urheilua haluat katsoa ja lue ohjeet.

Vaihe 2:

Ota käyttöön suositeltu VPN-sovellus.

Vaihe 3:

Yhdistä VPN tv-kanavan maahan.

Vaihe 4:

Katso liveurheilua kaikkialta maailmasta ja seuraa meitä Facebookissa, niin et missaa mitään!

VPN-YHTEYDELLÄ NÄKYVÄT URHEILULÄHETYKSET

MOOTTORIURHEILU

 

Urheilu Formula1

Formula 1

VPN-yhteys mahdollistaa Formula 1 -lähetysten katselun ulkomaalaisilta tv-kanavilta ilmaiseksi. Suorat lähetykset hyvällä kuvanlaadulla ja täysin laillisesti.

Lue lisää Formula 1 -lähetysten katselusta →

 

Urheilu MotoGP

MotoGP

Ratamoottoripyöräilyn kuninkuussarjan MotoGP:n kauden kaikki kisat ovat Formuloiden tavoin nähtävissä ilmaiseksi ja laillisesti VPN-yhteydellä, kattaen neljä eri kilpasarjaa.

Lue lisää MotoGP -lähetysten katselusta →

 

JÄÄKIEKKO

 

Urheilu NHL

NHL

Pohjois-Amerikan suurimman ja kovatasoisimman jääkiekkoliigan NHL:n otteluita voi katsoa pitkin kautta laillisesti ja ilmaiseksi kanadalaisen CBC-kanavan kautta. Katso lähetysajat sivuiltamme!

Lue lisää NHL-lähetysten katselusta →

 

Urheilu KHL

KHL

Itä-Euroopan ja Aasian vastine NHL:lle on monikansallinen KHL, jonka otteluita voit myös katsoa täysin laillisesti VPN-yhteyttä käyttäen. Katso suosittelemamme kanavat lähetyksille!

Lue lisää KHL-lähetysten katselusta →

 

Urheilu Jääkiekon MM-kisat

Jääkiekon MM-kisat

Joka vuosi järjestettävät jääkiekon MM-kisat eivät enää näy kokonaisuudessaan Suomen ilmaiskanavilta, mutta VPN-yhteydellä voit katsoa jokaisen ottelun IIHF:n Youtube-kanavalta!

Lue lisää jääkiekon MM-kisalähetysten katselusta →

 

Urheilu CHL

CHL

CHL, eli Champions Hockey League on 32 joukkueen kansainvälinen jääkiekkoturnaus, johon ottavat osaa kansallisten sarjojen huiput. Suomessa voit katsoa ottelut VPN:llä ilman maksupakettia.

Lue lisää CHL-lähetysten katselusta →

 

Urheilu SM-Liiga

SM-liiga

SM-liiga (tai nykyisin pelkästään Liiga) on suomalaisen jääkiekon ykkössarja. Sen otteluita lähetetään ajoittain myös kotimaisilla ilmaiskanavilla, jotka näet VPN:llä mistä vain!

Lue lisää SM-liiga -lähetysten katselusta →

 

JALKAPALLO

 

Urheilu Champions League

Mestarien liiga

Suomessa jalkapallon Mestarien liigan lähetykset ovat maksukanavien takana, mutta ulkomailla otteluita lähetetään ilmaiseksi. Näet pelit laillisesti suosittelemillamme VPN-sovelluksilla!

Lue lisää Mestarien liigan lähetysten katselusta →

 

Urheilu LaLiga

La Liga

La Liga on espanjalaisen jalkapallon ykkössarja, jossa ottelevat mm. Real Madridin ja FC Barcelonan kaltaiset huippujoukkueet. Voit katsoa otteluita laillisesti VPN-yhteyden avulla.

Lue lisää La Liga -lähetysten katselusta →

 

Urheilu Bundesliga

Bundesliiga

Bundesliiga on Saksan korkein jalkapallon sarjataso ja samalla yksi maailman kovatasoisimpia lajin liigoja. Voit katsoa otteluita laillisesti netissä VPN:ää käyttämällä.

Lue lisää Bundesliiga-lähetysten katselusta →

 

Urheilu Europa League

Eurooppa-liiga

Eurooppa-liiga on Euroopan toiseksi arvostetuin seurajoukkueiden jalkapalloturnaus Mestarien liigan jälkeen. VPN:llä näet ottelut laillisesti netissä, etkä tarvitse maksukanavaa niiden katsomiseen.

Lue lisää Eurooppa-liigan lähetysten katselusta →

 

Urheilu Premier League

Valioliiga

Englannin Valioliiga on yksi maailman kovatasoisimmista jalkapallosarjoista. Suosittelemamme televisiokanavat esittävät otteluita laillisina ilmaislähetyksinä, jotka näkyvät VPN:n avulla.

Lue lisää Valioliiga-lähetysten katselusta →

 

MUUT LAJIT

 

Urheilu NFL

NFL

Amerikkalaisen jalkapallon ykkössarja NFL on yksi maailman seuratuimmista urheilusarjoista. VPN:n avulla voit katsoa otteluita ilmaiseksi ja laillisesti läpi kauden!

Lue lisää NFL-lähetysten katselusta →

 

Urheilu Nyrkkeily

Nyrkkeily

Nyrkkeilytapahtumat ovat lähes poikkeuksetta tuntuvan maksumuurin takana. Löydämme kuitenkin ajoittain jopa Pay Per View -mestaruusotteluita laillisina ilmaislähetyksinä!

Lue lisää nyrkkeilylähetysten katselusta →

 

Urheilu UFC

UFC

UFC on maailman seuratuin vapaaottelun organisaatio. VPN-yhteydellä saatat nähdä jopa maksullisia mestaruusotteluita ilmaiseksi ja laillisesti netissä!

Lue lisää UFC-lähetysten katselusta →

 

Urheilu Wimbledon

Wimbledonin tennisturnaus

Vuosittain järjestettävä Wimbledonin tennisturnaus on yksi neljästä tenniksen Grand Slam-turnauksesta. Aikaisempina vuosina turnaus on ollut nähtävissä kokonaisuudessaan VPN-yhteydellä.

Lue lisää Wimbledonin lähetysten katselusta →

 

Urheilu Australian Open

Australian avoin tennisturnaus

Vuosittain järjestettävä Australian avoin tennisturnaus Wimbledonin tennisturnauksen tavoin yksi neljästä vuosittain järjestettävästä Grand Slam-turnauksesta. Katso koko turnaus VPN:llä!

Lue Australian avointen lähetysten katselusta →

 

Timattiliiga logo

Timanttiliiga

Kansainvälisen yleisurheiluliiton järjestämä Timanttiliiga koostuu 15 osakilpailusta ympäri maailmaa. Tarkista kanavat ja suositellut VPN-yhteydet! Katso myös muut yleisurheilutapahtumat yleisurheilu -sivultamme.

Lue lisää Timanttiliigan lähetysten katselusta →

 

VPN
Formula 1
Tv-kanavat
live dstat graph