Menu

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

VPN-SUOMI.fi -sivuston sisältö toimitetaan ”sellaisenaan” ja ”saatavuuden mukaan”. VPN-SUOMI ei anna minkäänlaisia takuita sivuston käytettävyydestä, tarkkuudesta, luotettavuudesta tai sivuston sisällön oikeellisuudesta. Me emme ole vastuussa mistään vahingoista, joita näiden sivujen käytöstä tai käyttökyvyttömyydestä ilmenee.

VPN-SUOMI ainoastaan markkinoi kolmansien osapuolien VPN-palveluita ja ei anna mitään takuuta siitä, että sivustolla mainitut palvelut täyttävät asiakkaiden tarpeet tai, että ne toimivat täysin ilman keskeytyksiä, virheitä tai vikoja. Emme myöskään ole vastuussa kolmansien osapuolten web-sivustojen sisällöstä tai niiden aiheuttamista vahingoista.

VPN-SUOMI ei kehota tai yllytä asiakkaita käyttämään VPN-palveluita laittomasti ja ei ole vastuussa asiakkaiden tekemistä laittomuuksista. Asiakkaiden tulee itse ottaa selvää VPN-ohjelmistojen käyttöön liittyvistä maa- palvelu ja internetsivustokohtaisista lakisäädöksistä sekä käyttöehdoista.

Muutokset

VPN-SUOMI voi muuttaa tai täydentää ehtoja tai vastuuvapautuslauseketta verkkosivuillaan, milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Pidätämme oikeuden muokata verkkosivustomme sisältöä tai estää niiden käytön milloin tahansa. Vastuuvapautuslausekkeeseen tai ehtoihin tehdyt muutokset tulevat voimaan niiden julkaisuhetkellä.

Formula 1
Jääkiekon MM
Timanttiliiga